PATboard fysieke agile tools voor je scrumboard

 

Bij PATboard hebben we de ambitie om mensen enthousiast te maken over de agile business wereld van scrum, kanban en lean. We geloven dat deze agile methoden elk project een boost zullen geven en bedrijven zullen leiden tot meer succes. 

Missie

People Are Talents (PAT), en bij PATboard creëren we fysieke agile tools die mensen in staat stellen het beste uit zichzelf en hun team te halen. Met onze agile tools kun je een overzicht creëren van alle taken van je project, wat de zichtbaarheid voor alle stakeholders verbetert. Door gebruik te maken van fysieke agile tools zal je team efficiënter werken, een hogere kwaliteit leveren en misschien wel het belangrijkste: meer plezier hebben! Onze ultieme missie is om de prestaties, communicatie en creativiteit van je team te verbeteren met onze fysieke tools.

Voordelen van het werken met een fysiek bord

Door je project visueel te maken door een eenvoudig overzicht van je taken te creëren met behulp van een fysiek bord, wordt je team geactiveerd en gestimuleerd. Een bord dat je daadwerkelijk kunt aanraken en waarmee je kunt interageren zal niet alleen de communicatie en samenwerking in het team stimuleren, maar het zal ook de creativiteit stimuleren. Daarnaast zal het fysieke scrum of kanban bord je team een gevoel van prestatie geven, elke keer dat een taak kan worden verplaatst van de ”To do” kolom naar de ”Done” kolom. Nadat een taak is voltooid, kan je team direct zien wat er vervolgens gedaan moet worden. Op deze manier neemt de efficiëntie van het team toe en gaat er geen tijd verloren!

De PATboard producten 

Om de behoefte aan een fysiek scrum bord te vervullen en meer plezier op de werkvloer te brengen, heeft het PATboard team (vol met agile enthousiastelingen) een reeks kleurrijke en duurzame tools ontworpen die dit idee ondersteunen. U kunt alles wat u nodig heeft om uw eigen persoonlijke scrum of kanban bord te maken vinden in onze winkel, inclusief magnetische sticky notes: Taak Kaarten, Story Kaarten, Impediment Kaarten, en Kolom Kaarten, en kolom verdelers PATlanes. De magnetische kaarten kunnen na elke sprint hergebruikt worden, omdat je ze gemakkelijk met water kunt schoonmaken. Zo kun je stoppen met het verspillen van papier door na elk gebruik plakbriefjes weg te gooien. Hergebruik van PATboard producten is beter voor het milieu! De kaarten vallen niet van het bord, de inkt veegt niet uit, ze zijn stapelbaar, en dankzij het lipje op de hoek van elke kaart is het gemakkelijk om ze van het bord te halen en ergens anders te plaatsen. Wij ontwerpen en produceren onze eigen producten met passie om ze de beste looks te geven, en door dit te doen zorgen we voor topkwaliteit voor al onze klanten.

https://www.patboard.com/nl/

Microsoft office cursus volgen

Wilt u leren hoe u met Microsoft Office 365 moet omgaan? Dan kunt u daarvoor een cursus volgen bij Office Training Centrum. Wij verzorgen cursussen aan groepen van 12 personen per keer. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal.

De cursus focust zich op diverse Office 365 programma’s, waaronder Excel, Microsoft Teams, Outlook, PowerPoint, SharePoint en natuurlijk Word.

Microsoft Office leren met Office Training Centrum

 • Persoonlijke aandacht van ervaren trainers
 • Flexibel: start met de cursus wanneer u maar wilt
 • Vlotte communicatie
 • Geen bijkomende als lunchkosten, arrangementskosten of reserveringskosten
 • Voor groepen van maximaal 12 personen
 • Locaties door heel Nederland

Office 365 cursus

Office 365 is de dienst van Microsoft waarmee in een cloud gewerkt wordt. Hierdoor kunt u toegang krijgen tot uw gegevens, agenda, e-mails en andere documenten vanaf ieder apparaat dat internet verbinding heeft. In tegenstelling tot het normale Office pakket is Office 365 dus overal toegankelijk, en niet enkel lokaal.

Excel leren met een cursus

Microsoft Excel is een veelgebruikt programma. Het wordt gebruikt voor het maken van spreadsheets, berekeningen en cijferoverzichten. Daardoor wordt het veelvuldig in de zakelijke wereld gebruikt. Weten hoe u met Excel moet werken is dus zeker iets dat goed van pas kan komen. Office Training Centrum biedt verschillende Excel cursussen aan.

SharePoint cursus

SharePoint is een programma van Microsoft waarmee websites opgezet kunnen worden. Deze websites kunnen vervolgens worden gebruikt voor het uitwisselen van informatie en data, of andere samenwerkingsdoeleinden binnen bedrijven. Met de cursus van Office Training Centrum leert u de ins-and-outs van dit programma, dat ook in het Office 365 pakket is opgenomen.

Microsoft Teams cursus

Ook voor cursussen die zich richten op Microsoft Teams zit u goed bij Office Training Centrum. Dit programma fungeert als hub en maakt samenwerking binnen en tussen teams daardoor eenvoudiger.

Meer weten?

Heeft u vragen over de cursussen of wilt u zich aanmelden? Bezoek dan de website van Office Training Centrum, of neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 038 46 00 660.

Fijne pelletkachel voor warmte en sfeer

Heeft u er wel eens aan gedacht om te investeren in een pelletkachel in de omgeving van Dordtrecht en Bergen op Zoom? Door te investeren in een pelletkachel kunt u besparen op de gasrekening. Bovendien kunt u de ruimtes in huis ook nog eens op een luxe manier verwarmen. Maar dat is nog niet eens alles. De kachels zijn namelijk ook nog eens heel erg milieuvriendelijk én geven de ruimte de sfeer die u wenst.

Wat zijn pelletkachels?

U kunt pelletkachels zien als de luxe variant van een houtkachel. Hij werkt op pelletkorrels. Dit zijn kleine korrels die gemaakt zijn van geperst hout. Doordat de dosering van de houtpellets automatisch gereld wordt, zorgt de kachel voor een geleidelijke verwarming en een schone én continue verbranding.

De pelletkachel blijft de kamer verwarmen tot de gewenste temperatuur bereikt is. Pas dan wordt het vuur gedoofd. Bacor Houtkachels beschikt over een ruim aanbod aan kachels in Dordrecht die werken op houtpellets.

Omgeving van Dordrecht en Bergen op Zoom

De medewerkers van dit bedrijf hebben door de jaren heen al vele mensen blij gemaakt met een pelletkachel in Dordrecht of een pelletkachel in Bergen op Zoom. Wist u dat deze kachel heel erg makkelijk schoon te maken is?

U kunt dit onderhoud dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks laten uitvoeren. Hoe vaak het onderhoud nodig is, is afhankelijk van de vraag of de kachel een automatische branderbak heeft of niet.

Overtuigd?

Bent u overtuigd van de voordelen die een pelletkachel biedt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment of kom eens langs in de showroom in het mooie Dordrecht. Daar vertellen de medewerkers u meer over de mogelijkheden, over de montage en meer. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Ik ben onlangs in aanraking gekomen met Zweersbouw BV. Dit is een bouwbedrijf en familiebedrijf met vele tientallen jaren ervaring in het vak. Juist doordat dit bedrijf zo veel jaren ervaring heeft, is geen enkele uitdaging de medewerkers te gek. Ze staan u op vakkundige wijze te beschikking bij elk bouwproject. Hoe complex het bouwproject ook is, dat doet er niet toe. Van ontwerp tot sleutelklaar opleveren: de medewerkers staan u gedurende het gehele proces bij.

Veelzijdigheid aan werkzaamheden

Bij Zweersbouw kunt u terecht voor een verscheidenheid aan werkzaamheden:

 • Industriebouw
 • Vrije sector bouw
 • Villa bouw
 • Hallenbouw
 • Bedrijfshal bouwen
 • Bedrijfspand bouwen

Industriebouw

Industriebouw is iets waar vakmanschap, maatwerk en ervaring van groot belang zijn voor een optimaal bouwproces. De medewerkers van dit bedrijf weten wel raad met onder andere hallenbouw, een bedrijfspand of een bedrijfshal bouwen.

Vrije sector bouw

Vrije sector bouw maakt het voor particulieren mogelijk om een prachtig eigen huis te laten bouwen. Hierbij staan uw eigen wensen te allen tijde centraal. De medewerkers waaronder architecten en aannemers maken uw op het gebied van wonen tot werkelijkheid.

Villa bouw

Wel eens over villa bouw nagedacht? Uw eigen villa, die u helemaal zelf naar uw wensen kan zetten? De architecten met wie dit bedrijf samenwerkt leveren graag de maatwerk die u wenst.

Hallenbouw

Wist u dat hallenbouw de specialisatie is van Zweersbouw? Zo kunt u de medewerkers van dit bedrijf inzetten voor warehousing, logistieke doeleinden of voor het laten bouwen van een bedrijfshal.

Bedrijfshal

Wanneer u een bedrijfshal wil bouwen, is het verstandig om het team van Zweersbouw hier zo vroeg mogelijk bij te betrekken. Daarbij speelt mee denken met uw team een grote rol.

Bedrijfspand bouwen

Ook wanneer u een compleet bedrijfspand wil laten bouwen staan de medewerkers van Zweersbouw BV voor u klaar. Door goed samen te werken komen u en het team tot een goed resultaat.

Geef uw gevel een opknapbeurt

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u wat meer opvallen voor bezoekers en potentiële klanten? Overweeg dan eens het laten plaatsen van gevelreclame. Een goede partij waar u dit kunt laten doen is Bosman Reklame. Zij zijn dé specialist in het produceren en het installeren van gevelreclame. Dankzij gevelreclame weten bezoekers dat zij goed zitten en uw bedrijf zal opvallen voor voorbijkomende potentiële klanten. Geef uw gevel dus een opknapbeurt en laat het klusje klaren door de specialisten van dit bedrijf.

Laat uw gevelreclame monteren

De specialisten van Bosman produceren niet alleen de mooiste gevelreclame, ook monteren zij deze voor u. Door middel van verlijmde afstandhouders of aangeschoten draadeinden aan de achterzijde wordt uw woord- en beeldmerk prachtig op afstand tegen de gevel gemonteerd. Dankzij fraaie verlichting in de vorm van hun exclusieve lightline-systeem kunnen zij uw letters aanlichten voor een extra effect en waardoor u goed opvalt in het donker. Niet alleen kunt u op deze manier uw gevelreclame verlichten, ook door middel van gebogen spots wordt uw gevelreclame op een chique manier aangelicht. De ervaren monteurs van Bosman Reklame zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijf, een visitekaartje wordt voor uw klant.

Diverse reclame-uitingen

Bosman Reklame beschikt over gespecialiseerde frees-, laser- en snijapparatuur waarmee zij diverse reclame-uitingen kunnen vervaardigen van verschillende materialen. Denk hierbij aan materiaal als RVS, geanodiseerd aluminium, acrylaat, celkern en volkern. Maar wat is nu de beste keuze voor uw bedrijf? Dat is altijd weer een lastige vraag. Gelukkig kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Bosman. Zij weten dankzij hun jarenlange ervaring precies wat het beste past bij uw situatie.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw gevelreclame? Of twijfelt u tussen een aantal keuzes? Neem gerust contact op met Bosman Reklame. Zij kijken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u hier een keuze maakt waar u nog lang profijt van kan hebben en waar u tevreden over bent.

https://www.bosmanreklame.com/

Partyboot Rotterdam

Wil jij een onvergetelijk en uniek feest? Onze partyboot is te huur voor alle feesten! Partyboot Rotterdam is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Neem snel een kijkje op onze site: www.eventophetwater.nl. Echter kunt u ook bij ons terecht v oor een partyboot in Amsterdam.

 

Partyboot Rotterdam en omstreken is een verrassende grote boot met plaats voor 250 personen. De partyboot beschikt over drie verschillende zalen en een riant buitendek, waardoor de boot ook zeer geschikt is voor kleinere groepen. Vanuit de lounge loopt u zo door de openslaande deuren naar het buitendek waar u de skyline van Rotterdam kunt bewonderen. Deze boot is zeer geschikt voor een mooie rondvaart door de beroemde haven van Rotterdam. Deze unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties.

 

Denk bij Partyboot Rotterdam aan een gezellige borrel tot 250 personen of een heerlijk buffet tot 250 personen of zittend diner tot 250 personen. Partyboot Rotterdam beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Niet te vergeten een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting. Partyboot Rotterdam is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, meer informatie is te vinden op onze website

 

Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. De standplaats van Partyboot Rotterdam is uiteraard Rotterdam. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstaplocatie wilt. Kijk voor alle mogelijkheden op www.eventophetwater.nl

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor andere arrangementen zoals bijvoorbeeld een borrelboot, zowel in Amsterdam als Rotterdam en een heuze BBQ boot. Neem contact op via de website voor meer informatie.

 

Transportverzekering afsluiten bij Truckpolis

Wil je een transportverzekering afsluiten? Truckpolis verschaft transportverzekeringen en geeft professioneel advies. Wij hebben deskundige adviseurs in dienst die al jarenlange ervaring in de transportbranche en verzekeringsmarkt hebben. Als je op zoek bent naar advies en informatie, ben je bij ons dus absoluut aan het juiste adres.

Transportverzekering | Truckpolis

 • Klein en persoonlijk
 • Verstand van zaken
 • Betrokken bij jouw bedrijf
 • Voor de eigen rijder en MKB-ondernemer

Vrachtwagenverzekering

De transporteurs van jouw transportbedrijf zijn altijd veel onderweg. Een goede vrachtwagenverzekering is dan ook erg belangrijk. Een verzekering is vooral aan te raden wanneer de goederen een hoge waarde hebben ten opzichte van het gewicht. Twijfel je of een vrachtwagen verzekering een goed idee is? Wij denken graag met je mee en voorzien jou altijd van goed advies.

Als er iets mis gaat met het vervoer van de goederen krijg jij het verzekerde bedrag terug. De schade heb je namelijk niet altijd zelf in de hand. De verzekering dekt in dit geval het risico op schade. Op deze manier verminder je de risico’s die je krijgt bij het vervoeren van goederen.

Vrachtwagenverzekering afsluiten

Er bestaan verschillende soorten transportverzekeringen. Zo heb je bijvoorbeeld een doorlopende verzekering of een verzekering per zending. Het ligt er hierbij aan hoe vaak je iets transporteert. Wij voorzien jou graag van informatie. Want wat is nou de beste keuze voor jouw onderneming?

Overige verzekeringen

Naast transportverzekeringen kun je ook bij ons terecht voor andere soorten verzekeringen. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

Kies voor ons advies voor jouw transportverzekering

Wil je een transportverzekering afsluiten en wil je daar meer informatie over? Neem dan direct contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen of Whatsappen naar 030 272 20 29. Je kunt ook gelijk via onze website jouw polis checken op premie en dekking.

Favoriete plek voor yoga in Alkmaar

Ik was al tijden op zoek naar een fijne plek voor yoga in Alkmaar. Doordat ik een beginner ben, vond ik het heel erg lastig om een geschikte studio te vinden. Gelukkig heb ik een hele fijne plek gevonden. Maak kennis met PUUR: de plek voor Lichaam en Geest. Vandaag vertel ik je meer over waarom ik zo tevreden ben met deze yogastudio in Alkmaar en omgeving.

Op je eigen niveau

Wat ik zo fijn vind aan deze fotostudio? Dat ik mooi ben zoals ik ben en compleet op mijn eigen tempo mee mag doen. Helemaal op mijn eigen niveau, waardoor ik vanaf de eerste les makkelijk met de andere cursisten mee kon doen. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast is iedere les weer anders. De ene keer focussen we ons op onze ademhaling.

Weer een andere keer ligt de focus op bijvoorbeeld energetische betekenissen. Wat we gaan doen is iedere keer weer een verrassing.

Verschillende soorten yoga in Alkmaar

Bij PUUR kan je kennis maken met verschillende soorten yoga in Alkmaar. Hier wordt les gegeven in 5 verschillende soorten vormen. Ik vond het na de eerste les heel erg moeilijk om te bepalen welke vorm ik nou het meest leuk vond.

Dat was gelukkig geen probleem, want ik kon voor €35-, 4 proeflessen nemen. Op deze manier kon ik kennis maken met verschillende soorten yoga. Ik heb ook even pilates geprobeerd!

Van Yin yoga tot restoratieve yoga en pilates

Bij PUUR kun je terecht voor verschillende soorten yoga. Maar ook voor pilates, mindfulness en allerlei workshops ben je hier aan het juiste adres. Bij PUUR ben je welkom voor de volgende lessen in Alkmaar:

Ik ben fan!

Ik ben in ieder geval onwijs fan van de yoga in Alkmaar van PUUR. De lessen zijn onwijs leuk, en ik heb veel meer kracht en conditie gekregen. Ik kan iedereen aanraden om eens een proefles in te plannen bij deze yogastudio in Alkmaar. Misschien zie ik je daar en doen we na afloop gezellig een kopje koffie. Hopelijk tot gauw! Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb.

Diensten van HMPA

U kunt voor verschillende diensten terecht bij HMPA. Wij adviseren en begeleiden bedrijven op het gebied van machine-, product- en arbeidsveiligheid. Als u onze diensten inschakelt zorgen wij ervoor dat er een gezonde en veilige werkomgeving voor uw werknemers gecreëerd wordt.

Een gezonde werkomgeving

Door een gezonde werkomgeving te creëren, draagt u bij aan gemotiveerde en gezonde medewerkers. Wij weten uit ervaring dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan minder arbeidsongeschiktheid en ziektegevallen. Werknemers zijn over het algemeen gemotiveerder en presteren dan ook beter.

Op deze manier kunt u ook weer besparen op onnodig hoge ziekte- en vervangingskosten en verzekeringspremies. Een veilig en positief werkklimaat komt ook het imago van uw bedrijf ten goede.

Wetten en verplichtingen

Tegenwoordig worden steeds meer beroepshandelingen in wetten vastgelegd. Aangezien er heel veel wetten en verplichtingen zijn, is het niet altijd meer duidelijk wat wel en niet mag, kan of moet. Wij kunnen u daarbij helpen.

Wij hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij alle wetten en verplichtingen. Een overzicht van al onze diensten die wij aanbieden hebben wij hier voor u op een rijtje gezet:

Plan van aanpak & risicoanalyse Aanvragen CE keurmerk Risicobeoordeling opstellen Risicobeoordeling machines CE markering Arbeidsveiligheid CE keuring Risico beoordeling CE richtlijnen RI&E

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze diensten om van uw bedrijf een gezonde werkomgeving te maken? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Dit kan middels het contactformulier op onze website, of door te bellen naar 0575 – 474 610.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook altijd contact opnemen als u nog vragen of opmerkingen heeft.

Jouw video laten ondertitelen

Wil je jouw zelfgeproduceerde video laten ondertitelen? Wij zijn Einion Media en verzorgen graag de ondertiteling van jouw video. Ook voor het ondertitelen van bedrijfsvideo kunnen wij jou van dienst zijn. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw bedrijf is, en wat het vakgebied van jouw bedrijf is. Wij staan voor iedereen klaar als ondertitelbureau.

Het is ons doel om jou te voorzien van de beste kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat wij jou dit kunnen bieden gaan wij net een stapje verder dan een ander vertaalbureau. Zo kunnen wij sowieso de kwaliteit leveren die je van ons als professionals verwacht.

Einion Media voor jouw ondertiteling

 • Professionele ondertiteling
 • ISO-gecertificeerde vertalingen
 • Ondertiteling naar alle talen: Swahilli tot Chinees
 • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ervaren native speakers
 • Voor de creatieve industrie

Wil je ons inschakelen voor de ondertiteling van jouw video? Neem dan direct contact met ons op. Dit kun je doen via onze website.

Scherpe prijzen

Wij zijn een professioneel ondertitelbureau. Echter bieden wij onze diensten aan voor een scherp tarief. Wij leveren de zelfgemaakte quicktimes voor verwerking in Premiere, Avid of Final Cut Pro. Daarnaast vragen wij geen scripttoeslag. Ook kunnen wij jou een kant-en-klaar product leveren. Hierbij zit de juiste ondertiteling in het beeld gebrand.

Vertaalbureau voor ondertiteling

Voor het laten toevoegen van ondertiteling is het verstandig om een ‘native speaker’ te kiezen. Wij hebben een uitgebreid team van native speakers die klaar staan om jouw video te ondertitelen. Daarom zijn wij een professioneel vertaalbureau voor ondertiteling.

Audiodescriptie door Einion Media

Naast video ondertiteling kun je ons ook inhuren voor audiodescriptie. Audiodescriptie maakt televisieprogramma’s en ander beeldmateriaal toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Wij verzorgen de teksten en opnames voor professionele audiodescriptie.

Waarom Einion Media?

 • Goed, persoonlijk contact
 • Wij denken altijd met je mee!
 • Servicegericht vertaalbureau
 • Zeer korte doorlooptijd
 • Spoedklus? Geen probleem!
 • Binnen 2 uur al een offerte

Vraag een offerte aan

Je kunt zeer eenvoudig via onze website een offerte aanvragen voor de vertaling en ondertiteling van jouw video. Als je een offerte aanvraagt, heb je deze binnen twee uur binnen. Wij hopen snel van je te horen.