Hier moet je op letten bij vapen

Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je een vape koopt, zijn er een aantal zaken om op te letten. Het allerbelangrijkste is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. De kwaliteit is namelijk zeer belangrijk bij een vape, ook wel e-sigaret genoemd. Wil je meer hier over weten? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over in deze blog.

Hier moet je op letten als je net begint

Als je een beginnende vaper bent dan heb je niet dezelfde onderdelen nodig als een gevorderde vaper. Dit heeft te maken met het feit dat een beginnende vaper dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit aan te schaffen. Je weet dan zeker dat alle onderdelen geschikt zijn voor de mouth to lung methode.

Online een vaper bestellen

Zodra jij een vaper hebt uitgekozen kun je dit online bestellen bij savevape. Van tevoren kun je dus persoonlijk en deskundig advies ontvangen, zodat je zeker bent van de juiste producten. Daarbij kun je een aroma uitkiezen die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben meer dan 1000 aroma’s op voorraad, dus keuze genoeg. Je weet dus zeker dat er een smaak tussen zit die boven aan je lijstje staat. Wil je meer weten over deze partij? Neem dan contact op met een van de specialisten of neem een kijkje op de website!

 

https://www.savevape.nl/nl/

Een container huren tijdens je verbouwing: dit moet je weten

Iedere verbouwing gaat gepaard met het nodige sloopwerk. Oude vloeren, versleten deuren en overbodige muurtjes – weg ermee. Om je afval zo gemakkelijk mogelijk af te voeren, is het huren van een container aan te raden. Deze worden vaak de dag na reservering al bij jou voor de deur afgeleverd en weer opgehaald als de container vol is. Ontzettend handig, maar welke container heb je precies nodig? En mag je zomaar al je afval in een gehuurde container gooien?

Wil je een container huren in Den Haag, Amsterdam of andere plaats in Nederland? Lees dan eerst deze tips en maak optimaal gebruik van je gehuurde container. 

De juiste afmeting 

Je kunt al containers huren vanaf 3m³. Deze kleinste container is geschikt voor kleine verbouwprojecten, bijvoorbeeld het afbreken van een schuurtje. Heb je grotere plannen? De containers zijn te huur in de volgende afmetingen: 3m³, 4m³, 6m³ en 10m³. De container van 10m³ is ook verkrijgbaar als gesloten container. Afhankelijk van de grootte van jouw klus kun je een passende container reserveren. 

Past een grote container niet voor je deur? Wanneer een container vol is, wordt deze gemakkelijk gewisseld voor een lege. Zo kun je dus ook met een kleine container voldoende afval afvoeren. 

Verschillende soorten afval 

Wie wel eens op de weegbrug bij de vuilstort heeft gestaan, weet dat afval storten geld kost. Maar niet ieder type afval heeft dezelfde stortprijs. Daarom geef je bij de reservering van een container aan wat voor soort afval je van plan bent af te voeren. Een container die bestemd is voor bouw- en sloopafval is bijvoorbeeld duurder dan eentje waar groenafval mee wordt gestort. 

Voor de volgende soorten afval zijn containers te reserveren tegen verschillende tarieven: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, dakafval, tuinafval en grond. Bij grote projecten is het soms noodzakelijk om meerdere containers te huren. Bij dit soort projecten heb je vaak meer dan één soort afval, en is het noodzakelijk om containers te reserveren voor iedere afvalstroom. 

Voor iedere klus een container 

Je wil natuurlijk goed voorbereid van start gaan met je verbouwing. Zorg er daarom voor dat je alles op orde hebt voordat je van start gaat met jouw klus. 

Ben je van plan om binnenkort te gaan klussen? Bespaar jezelf dan vele ritten naar de vuilstort. Reserveer gemakkelijk en voordelig een container bij Budgetcontainers.nl. Hier kun je terecht voor containers in alle bovengenoemde afmetingen en voor diverse afvalsoorten. Zo ben jij klaar voor iedere klus!

 

https://www.budgetcontainers.nl/

Hoe word je een goede leefstijlcoach?

Wil je ook graag iets aan je gedrag veranderen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je beter leren omgaan met stress? Misschien wil je stoppen met roken maar lukt het elke keer niet? Of probeer je gezonder te leven maar val je toch weer terug in ongezonde leefstijl? Dan heb ik een waardevolle tip voor je: een leefstijlcoach.

Nu hoor ik je denken; wat is dat nou weer een leefstijlcoach? Heel simpel namelijk: een coach die je ondersteunt in het doormaken van gedragsveranderingen die voortkomen uit een leefstijlverandering. In deze blog leg ik je uit wat het coachen van een tot leefstijlcoach inhoudt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat doet die leefstijlcoach dan precies?

Een leefstijlcoach moet (natuurlijk) effectief kunnen coachen, tijdens de opleiding tot leefstijlcoach ontwikkel je jezelf tot coach. Hoe je een cliënt succesvol kunt helpen bij het veranderen van leefstijl en leer je om, wanneer het proces stil staat of je cliënt vervalt in oude gewoontes, wat je hier aan kunt doen. Ook wordt tijdens de opleiding gekeken naar groep coaching, motivational interviewing en verschillende coaching technieken, hierbij wordt je begeleidt door middel van een gestructureerde methodiek.

Wat leer je als leefstijlcoach?

Je kunt bij verschillende instellingen deze opleiding volgen, in deze blog gaan we kijken naar de LeefstijlCoach Academy. Het is belangrijk dat je leert hoe je gedragsveranderingen kan laten plaatsvinden bij je cliënt. Gespreksvoering staat ook centraal net zoals reflecteren op het coachproces in samenwerking met een proef cliënt.

Er wordt ook aandacht besteed aan motivational interviewing, hierbij leer je technieken die je kunt toepassen om zo je cliënt te motiveren tot gedragsverandering. Bij het behandelen van de eerste fases van een coaching ga je dieper in op het sluiten van een contract, hoe je het probleem onderzoekt en formulering van doelen voor de coaching. Bij de volgende fases, opstellen van een begeleidingsplan, bijhouden van de voortgang en het toewerken naar afronding van het proces van je cliënt, ook niet onbelangrijk is dat je leert herkennen waar de weerstand van je cliënt vandaan komt en hoe hiermee om te gaan.

Dus als je nog steeds gedragsveranderingen wilt toepassen in je leven zal ik zeggen, huur een leefstijlcoach in zodat je geen excuses meer kunt maken voor jezelf.

https://leefstijlcoachacademy.nl/

Waarom een flowmeter handig is

De flow wordt ook wel debiet genoemd. Een flowmeter wordt toegepast om een doorstroming van en vloeistof- of gasstroom te meten, besturen of regelenen. De flow is de kwantificering van de hoeveelhied medium, dit wordt gedaan in een tijdseenheid. We gebruiken een flowmeter vaker dan we denken, zo gebruiken we het meerdere keren per dag bijvoorbeeld in een wasmachine, koffiezetapparaat, vaatwasser, watermeter en bij het tanken. Heb jij een  flowmeter  nodig voor jouw bedrijf? lees dan snel verder! Wij vertellen je graag de verschillende type flowmeters in deze blog!

Verschillende flowmeters

Ebora heeft verschillende flowmeter in hun assortiment. Elke flowmeter heeft zo zijn kenmerken en mogelijkheden. Maar wij bespreken de flowmeters die het meest voorkomen in de industrie. 

Een elektronische flowmeter 

Slijtage bij deze flowmeter treed in de loop van de tijd minder op, dit komt omdat de elektrische flowmeter geen bewegende delen bevat. Maat de elektrische flowmeter is dan ook wat duurder dan de mechanische flowmeter. De elektrische flowmeter bestaat onder andere uit; vortex flowmeter, thermische flowmeter, swirl flowmeter, elektromagnetische flowmeter, drukverschil flowmeter, doppler effect flowmeter, ultrasone flowmeter en de coriolis flowmeter ook wel massa flowmeter genoemd. 

Mechanische flowmeter

Het bewegend deel van de mechanische flowmeter beweegd door de doorstroom. De bewegede delen van een mechanische flowmeter slijten over het algemeen eerder dan de delen van een elektrische flowmeter. Dit komt omdat in de elektrische flowmeter geen bewegende delen in zitten. De verschillende meschanische flowmetets zijn; paddelwiel flowmeter, vlotterdoorstroom flowmeter, turbine flowmeter en een ovaalrad flowmeter.

Een flowmeter wordt vaak gekozen aan de hand van de paar dingen. Bijvoorbeeld temperatuur en de druk. Het kan soms lastig zijn om de juiste flowmeter te vinden, daarom is het handig om een specialist van Ebora in te schaken. Ze helpen je graag verder en geven uitstekend advies.

Meer weten?

Meer informatie nodig over de verschillende flowmeters van Ebora? Neem dan eens een kijkje op de website. Op de webiste staat veel informatie over de verschillende producten. Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact op met een van de experts, ze helpen je graag verder en vinden de juiste producten die u nodig heeft. 

https://ebora.nl/

Welke attributen heb jij nodig tijdens het klussen?

Voordat je begint met al je klussen is het handig om na te denken welke atributen je nou eigenlijk nodig hebt. Straks ben je namelijk aan het klussen en kom je er opeens achter dat je wat mist. Een item waar je vast niet overna hebt gedacht maar wat zeker handig is als je aan het werk bent in de hoogte; een hoogwerker! Een hoogwerker kan alleen redelijk wat geld kosten als je een nieuwe aanschaft. Soms is dat net iets te veel van het goede. Gelukkig hebben wij daar een uitstekende oplossing voor gevonden. Namelijk een hoogwerker huren. Dit kan dan ook zeer gemakkelijk! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder, wij vertellen hier meer over.  

Kies de dagen wanneer jij een hoogwerker nodig hebt

Voor dat je een hoogwerker gaat huren is het verstandig om te weten welke hoogwerkers er precies zijn. Elk hoogwerker werkt namelijk net iets anders. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwerker met een knikarm. Deze hoogwerker komt je vast bekend voor, want hij is vaak te zien op straat. Deze hoogwerker is zeer prettig in gebruik, de arm kan namelijk aardig lang worden bij het uitstrekken, maar het inklappen gaat ook zeer gemakkelijk. Een andere hoogwerker is de telescoophoogwerker. De naam zegt het al, je kan namelijk met deze hoogwerker kan je een aardige hoogte bereiken. De volgende hoogwerker is de autohoogwerker, dit is misschien wel de meest handige in gebruik. Dit is namelijk een hoogwerker en auto in een, op deze manier is de hoogwerker zeer gemakkelijk te besturen. Een andere hoogwerker die je kan huren is de schaar werker. Deze klapt letterlijk uit als een schaar en is ideaal voor verticale klussen. Kies dus goed welke hoogwerker je nodig hebt, want elke heeft zo zijn functie.

Een hoogwerker huren

als je een hoogwerker af en toe gaat gebruiken, dan is het niet te doen om een hoogwerker aan te schaffen. Huren is daarom ook de perfecte oplossing. Wil je een hoogwerker huren? Neem dan gerust een kijkje op de webiste van 123Machineverhuur.nl. Op de website staan alle hoogwerkers inlusief informatie. Op deze manier huur jij zeker de juiste hoogwerker!

 

https://www.123machineverhuur.nl/

De luxe van PVC-visgraat

 

Als je nog nooit van een visgraatvloer hebt gehoord, weet je misschien niet wat je precies ervan kunt verwachten. Een visgraatvloer is heel eenvoudig te leggen en ontzettend elegant. Om een visgraatontwerp te laten werken, moet het een aantal basisregels volgen. Deze regels maken dit type vloer zo’n mooi en uniek ontwerp. Zonder deze regels zou het erg moeilijk zijn om een visgraatmotief te maken op een gewone vloerplaat, maar gelukkig zijn dit de regels die elke ontwerper moet volgen bij het maken van een visgraatachtige vloer. Meer over een visgraatvloer van PVC lees je hier.

Voordelen van PVC visgraat
Een andere belangrijk punt van een visgraatvloer is dat een visgraatvloer van vinyl heel gemakkelijk schoon te maken is. Omdat er geen voegen zijn en de planken voorgebouwd zijn, hoef je niet al die planken vast te spijkeren. Het enige dat je hoeft te doen, is de vloer om de paar weken afstoffen of stofzuigen. Wat het onderhoud betreft, hoef je eigenlijk helemaal niet veel te doen, de enige vaste regel als het gaat om pvc-visgraat is om ervoor te zorgen dat je een antislip oppervlak gebruikt bij het verplaatsen van de vinylvloer. Zo kun je optimaal genieten van een prachtige PVC visgraat vloer.

PVC visgraatvloer van Stile Floors
Hoewel PVC-visgraat misschien gewoon een ander vinylvloerproduct lijkt dat je bent tegengekomen, is het belangrijk om te weten dat visgraat een extreem duurzaam product is. Het is dichter dan gewoon vinyl, wat betekent dat het langer meegaat en beter bestand is tegen vocht. Deze feiten maken visgraat de perfecte aanvulling op elk huis, ongeacht de grootte of stijl. Als je graag een visgraat vloer aan je huis wilt toevoegen, bekijk dan eens de website van Stile Floors. Zij hebben een ruim assortiment aan PVC visgraat vloeren voor elke interieurstijl. Kies een visgraat vloer die helemaal past bij jouw wensen en geniet van een prachtig resultaat. Vragen? Neem contact op met de specialisten van Stile Floors.

 

https://stilefloors.nl/

Maak met deze tips je tuin winterklaar!

 

Met een tuin kun je alle kanten op. Je zou het een soort tweede huis kunnen noemen, alleen dan buiten. Je kunt er genieten van de buitenlucht en de buitengeluiden. Vooral in de zomer worden tuinen het vaakst gebruikt, toch kun je in de winter ook prima genieten van je tuin. Als je praktische beslissingen maakt, heb je in de winter net zo veel aan je tuin als in de zomer. We hebben in deze blog drie tips op een rijtje gezet om jouw tuin een zetje in de goede richting te helpen. Lees dus snel verder!

1. Warm blijven

Bij een vuurtje zit je toch wat lekker en niet te vergeten, warmer. Een vuurkorf of haard aanschaffen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Daarbij is vuur niet alleen warm, maar het is ook super sfeervol. Als je hebt gekozen om een vuurtje aan te steken, probeer dan de warmte vast te houden. Je kunt namelijk wel bij een vuur gaan zitten, maar dat betekent nog niet dat je ook daadwerkelijk warm zit. Daarom raden we aan om te kiezen voor een vorm van bescherming tegen de kou en wind. Kies bijvoorbeeld voor windschermen of een overkapping

2. Heerlijk loungen

Om comfortabel in de tuin te kunnen zitten aankomende winter, raden we aan om een mooie lounge set aan te schaffen. Loungesets kun je bij diverse partijen kopen. Wij raden 4 Seizoenen Tuinmeubelen aan. Hun loungesets zijn voordelig en je kunt alles online bestellen. Ook heb je gratis verzending bij een besteding boven de 500 euro. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun site.

3. Aankleding

We kunnen natuurlijk niet de decoratie vergeten. Maak het gezellig, maar houd het simpel. Een paar kaarsen en windlichten, kunnen al wonderen doen. Ook is een lekker warm kleed nooit overbodig. Maak het af met fijne kussens en je bent eigenlijk klaar. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, hou er alleen wel rekening mee dat je bij slecht weer, de hele handel weer naar binnen moet gaan slepen. 

Dit waren ze dan, onze drie tips voor een gezellige en sfeervolle wintertuin. Veel tuinplezier komende winter!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/

Zo voorkom je lekkage

Zoals met alle problemen, geldt ook voor je dak, dat je beter een lekkage kan voorkomen dan dat je een lekkage Amsterdam kan repareren. Wanneer iets kapot is, is het repareren daarvan meestal een moeizaam en duur proces, en vaak komt dat dan ook nog op een heel ongelegen tijdstip. Het is daarom altijd beter om je dak gewoon goed te onderhouden. Dat is sowieso minder duur, je kan het doen wanneer je wil en het voorkomt nog een veel groter probleem. Natuurlijk is schoonmaken niet altijd een even leuk werkje. Als je er al niet van houdt om de badkamer schoon te maken, dan kan ik me voorstellen dat je ook niet graag de hele dag op het dak staat om het dak schoon te maken. Maar ja, zonder dak heb je geen huis. Toch moet je zuinig zijn op je dak. Maar hoe doe je dat zonder zelf elk jaar een hele dag op het dak te staan. Doe dat door jouw dak af en toe professioneel te laten reinigen! Zo voorkom je een daklekkage. Je kan je dak bijvoorbeeld laten schoonmaken door de  professionele dakreinigers van Dakbeheer Hermans. Zij hebben enorm veel kennis over het onderhoud van daken. Zo weten zij ook dat daken heel ernstig vervuild kunnen raken door vogelpoep,  en dat ze ernstig beschadigd kunnen raken door regen, vorst en windstoten. Dit alles heeft verkleuring, aanslag en broze dakpannen tot gevolg. En wie wil dat? Niemand toch! Laat je daarom helpen door onze deskundigen en voorkom zo een daklekkage. Wat je ook zou kunnen doen, is het aanvragen van een gratis dakinspectie. Dat kan je bijvoorbeeld doen als je niet zeker weet of je een dakreiniging wel nodig hebt, en bovendien is het helemaal gratis. Dus maak je geen zorgen, wij van Dakbeheer Hermans komen jouw dak helemaal checken!

https://www.economy.nl/

Kunstplanten voor buiten? Leopold Flora!

Ben jij op zoek naar kunstplanten? Het grote voordeel van kunstplanten is dat je deze geen water hoeft te geven en te onderhouden. Deze planten blijven altijd mooi. Online bestel je tegenwoordig de meest prachtige kunstplanten die niet van echt zijn te onderscheiden. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het bestellen van de mooiste kunstplanten.

Kunstplanten aanbod

Bij Leopold Flora vindt je een groot aanbod kunstplanten voor buiten. Deze kunstplanten voor buiten zijn bestand tegen UV-zonlicht, regen en vorst. Fleur jouw tuin op met deze kunstplanten voor buiten en geniet alle jaargetijden van een groene omgeving. Op de website van dit bedrijf zie je dat alle planten zijn opgedeeld in diverse categorieën. Zo heb je een makkelijk overzicht en kan je sneller een keuze maken. Er zit vast wel een plant tussen die je mooi vindt.

 

Kunstplanten voor buiten

In het voorjaar beginnen de meeste mensen met het herinrichten van de tuin. Na een lange winter is deze aan onderhoud of verandering toe. Je merkt ieder jaar weer hoeveel werk dit met zich meebrengt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Door gebruik te maken van bestrating, kunstgras en kunstplanten creëer je een groene omgeving zonder al te veel onderhoud. Kunstplanten buiten staan mooi in plantenbakken of grote potten. Uiteraard is het ook mogelijk om deze direct in de vaste grond te plaatsen.

Eigenschappen

Wanneer je op zoek gaan naar kunstplanten voor in de tuin dan is het goed om te letten op de kenmerken van de kunstplanten. Als je kunstplanten bestelt dan is het belangrijk dat je let op de lengte van de plant. Op een foto ziet een plant er misschien wel groot uit, maar in het echt kan dit altijd kleiner uitvallen dan je misschien had verwacht. Gelukkig staat de lengte van de plant die je bij Leopold Flora bekijkt altijd duidelijk vermeld. Daarbij geldt dat alle kunstplanten zo zijn gemaakt dat deze niet van echt zijn te onderscheiden. De kleur en vorm van de kunstplanten zijn zo natuurgetrouw mogelijk. Er wordt gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om perfectie te benaderen.

Voordelen van Leopold Flora

Zit je er ook aan te denken om jouw kunstplanten te bestellen bij Leopold Flora? Dan zijn er heel veel voordelen aan.  Plaats je een bestelling van € 75,- of meer? Dan is je verzending helemaal gratis. Anders betaal je een verzendbedrag van 6,95 in Nederland + België én Duitsland. Heb je nog vragen of wens je aanvullend advies? De specialisten van Leopold Flora staan graag voor je klaar en helpen je verder bij de zoektocht naar kunstplanten.

 

https://www.leopoldflora.com/nl/

Wellness in huis

In deze tijden van corona en in deze tijden van een lockdown, kan het voor sommige mensen best wel eens een hele uitdaging zijn om zichzelf nou eens echt te ontspannen. Voor anderen is het juist andersom, zij nemen veel te veel ontspanning en zakken een beetje in. Wat voor soort mens jij dan ook bent, een beetje ontspanning van tijd tot tijd kan nooit kwaad. Als het maar niet te veel wordt, dan zak je helemaal in, en als het te weinig wordt dan word je overwerkt. En dat willen we allebei niet hebben natuurlijk. Er zijn natuurlijk heel erg veel manieren waarop jij je kan ontspannen, en voor iedereen is dat weer anders. Wil je wel ontspannen maar weet je niet zo goed hoe je dat dan moet gaan doen? Dan raad ik je aan om dit artikel verder te lezen, in dat artikel geef ik je tips over hoe je corona proof kan ontspannen.

 

Mijn eerste tip voor ontspanning is om elke dag een wandelingetje te gaan maken, zonder dat je een telefoon of iets dergelijks met je mee hebt. Een wandeling elke dag geeft je de mogelijkheid om te ontspannen, om je omgeving eens echt goed in je op te nemen en om even je hoofd op een rijtje te krijgen. Mijn tweede tip is iets extremer, dat is namelijk om wat meer badkamer luxe te maken in je eigen badkamer, installeer bijvoorbeeld een comfort douche. Dat is een douche met een ingebouwde handdoek in de vorm van een hele grote föhn. Mijn derde en tevens ook laatste tip om jezelf wat meer te kunnen ontspannen, is om een massage stoel te kopen. Het is wel zo dat je er wel echt van moet houden, maar als dat eenmaal zo is dat is een massage stoel echt heel erg fijn om in te ontspannen.

https://lavicta.nl/