Welke soorten zoetstoffen zijn er?

 

Tegenwoordig bevat bijna alles toegevoegde suiker. Hierdoor krijgen we steeds meer suiker binnen, terwijl dit eigenlijk erg ongezond is. Een oplossing hiervoor is het gebruik van zoetstoffen. In zoetstoffen zitten nauwelijks tot geen calorieën, wat ervoor zorgt dat we niet meer voedingstoffen binnenkrijgen dan nodig. Maar welke soorten zoetstoffen zijn er allemaal?

 

2 categorieën zoetstoffen

Zoetstoffen zijn te onderscheiden in twee soorten: intensieve en extensieve zoetstoffen (polyolen). Intensieve zoetstoffen leveren geen calorieën en zijn veel sterker dan suiker, dus veel zoeter; dit kan variëren tussen 30 keer en wel 30.000 keer zoeter. Polyolen zijn minder zoet dan intensieve zoetstoffen en bevatten ook wat meer calorieën. Daarnaast kan het eten van deze zoetstoffen wat bijwerkingen hebben, zoals winderigheid.

 

Intensieve zoetstoffen

Stevia

Een voorbeeld van een intensieve zoetstof is Stevia. Stevia komt uit Zuid-Amerika en wordt al heel lang gebruikt als een vervanger voor suiker. Stevia is wel 200-300 keer zo zoet als suiker. Helaas heeft deze zoetstof een vervelende nasmaak, waardoor het de suiker in producten vaak maar voor een deel vervangt. Stevia is op veel plekken te koop, bijvoorbeeld bij Vehgroshop.

 

Aspartaam

Een andere intensieve zoetstof is Aspartaam. Deze stof is geen koolhydraat zoals suiker, maar bestaat uit twee aminozuren. De zoetstof is 200 keer zo zoet als suiker en bevat helemaal geen calorieën!

 

Polyolen

Erytritol

Een voorbeeld van een veelgebruikt polyool is Erytritol. Deze zoetstof is komt van nature uit verschillende vruchten en heeft een basis van glucose. Omdat de zoetstof goed oplost in water, wordt het vaak gebruikt in snoep, koek en kauwgom.

 

Xylitol

Een ander populair polyool is Xylitol. Deze zoetstof is veel terug te vinden in kauwgom. Dit is zo omdat de zoetstof koud en fris voelt in je mond, wat perfect past bij de frisheid van kauwgom.

 

Natuurlijke zoetstoffen

Naast intensieve zoetstoffen en polyolen zijn er ook heel veel natuurlijke zoetstoffen om suiker te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan honing, ahornsuiker, agavesiroop of kokossuiker. Deze zoetstoffen bevatten over het algemeen wel wat meer calorieën, maar bevatten ook meer goede voedingsstoffen en vitaminen. 

https://www.vehgroshop.nl/

Houd je van gamen? Kijk hier dan eens naar!

We kunnen er eigenlijk niet meer omheen dat het gamen één van ’s werelds grootste en meest populaire hobby’s is van het moment. Niets is lekkerder dan op een luie zondagmiddag een potje FIFA spelen of om eens wat in GTA rond te kijken. Als je dacht dat jouw gameleven hier al mee ophoudt, heb je het toch wel goed mis. Wij gaan je in deze blog wat vertellen over zaken die jij niet specifiek nodig hebt tijdens het gamen, maar die het gamen wel nog leuker maken! Lees dus vooral gauw verder als jij optimaal wilt genieten van jouw luie zondagmiddag voor de spelcomputer!

Tournaments

Allereerst willen we je graag wijzen op het feit dat in praktisch iedere game de mogelijkheid bestaat om aan zogeheten ‘tournaments’ mee te doen. Hier kun je, om een beetje de uitdaging op te zoeken, jouw kwaliteiten testen in een officieel toernooi tegen andere gamers die dat ene spel, hopelijk, net zo leuk vinden als dat jij het doet. 

Het spelen tegen de computer is toch wel wat de meeste gamers kenmerkt. Je zoekt een uitdaging die bij je past en vervolgens kijk je of je het automatische besturingssysteem kunt verslaan. Om die uitdaging, nogmaals, wat op te schroeven kun je er dus voor kiezen om het op te nemen tegen andere spelers in dat ene spel. Niet alleen leer je hier heel veel van, maar ook kun je met zekerheid zeggen dat de competitieve kant in jou zeker een grote rol gaat spelen!

Nieuwe spellen

Naast het meespelen in tournaments raden we je ook aan om eens in de zoveel tijd van spel te wisselen. De kans is best groot dat jij dat ene spel gewoon minder leuk vindt dan dat je voorheen deed. Als je bijvoorbeeld eens kijkt naar een website als die van Simplace zie je dat je het gamen een enorme boost kunt geven door de producten van bedrijven als deze eens te proberen. Je leert je draai vanzelf te vinden in een nieuw spel en je hebt, voor zolang het duurt, in ieder geval een nieuw spel waar jij je weer even helemaal op kunt richten! Dat wordt een leuke, luie zondagmiddag! 

 

https://simplace.co/

Tips voor het aanschaffen een luchtreiniger

Een luchtreiniger is een draagbaar apparaat dat deeltjes in de lucht verwijdert om de luchtkwaliteit binnen in een bepaalde kamer te verbeteren. Deze units worden meestal verkocht als effectief voor allergie-patiënten of astmatics. Luchtreinigers worden vaak gebruikt in scholen, kantoorgebouwen en andere medische faciliteiten. Ze zijn verkrijgbaar in draagbare eenheden of stand-alone eenheden, afhankelijk van de ruimte die ze nodig hebben om te dekken.

De prestaties van een luchtreinigingssysteem zijn onder andere afhankelijk van het type filter dat het bevat, de luchtstroomsnelheid van het apparaat, de grootte van de kamer en de hoeveelheid stof in de lucht. De meeste modellen hebben een enkel filter dat over de inkomende luchtstroom wordt geplaatst en geactiveerd door de filterswielen te draaien.

Het vervangen van filters

Alle luchtreinigers gebruiken filters, die periodiek moeten worden vervangen. De filters in de luchtreiniger worden vies en verstopt met stofdeeltjes in de loop van de tijd, dus ze moeten worden vervangen om de luchtreiniger goed te laten functioneren. Filters moeten worden vervangen volgens de instructies van de fabrikant en filters kunnen afzonderlijk worden gekocht. Het is het beste om filters onmiddellijk na de luchtreiniger verstopt te vervangen, omdat vuile filters de luchtstroom kunnen verminderen en de luchtweerstand kan vergroten.

HEPA-filter

Veel fabrikanten hebben speciale modellen luchtzuiveraars die zijn ontworpen om deeltjes uit de lucht te verwijderen. De meest populaire van deze eenheden is de Mono Block Air Cleaner, die onder andere stuifmeel, schimmel en rook verwijdert. De HEPA-filter dat wordt gebruikt in luchtzuiveraars wordt gemaakt van een materiaal dat deeltjes aantrekt, zoals pollen en stof, in plaats van ze door een filter te dwingen. Deze technologie zorgt ervoor dat de deeltjes in de luchtreiniger worden getrokken in plaats van rond te worden geblazen.

Misschien wilt u een luchtreiniger kopen die wordt geleverd met een HEPA-filter, dat is gemaakt van een materiaal dat veel minder stof bevat dan traditionele filters. Een HEPA-luchtfilter zal de deeltjes in de lucht verminderen die u niet kunt zien, zoals stuifmeel, stofmijt en huisdierschildpad.

Voordat u een luchtreiniger koopt, is het een goed idee om klantrecensies te lezen of om te spreken met mensen die er een hebben om erachter te komen wat de beste functies zijn. Of u nu een luchtreiniger wilt voor uw huis, kantoor of andere ruimte, het is belangrijk om te onthouden dat het alleen de deeltjes in de lucht verwijdert. HEPA-filters zullen virussen vangen, maar zullen ze niet doden. Als u virussen wilt elimineren, heeft u een ander soort luchtreiniger nodig.

Meer informatie

Als u op zoek bent naar een luchtreiniger dan bent u bij itec luchtreiniger op het juiste adres. Zij verkopen een breed assortiment aan zowel luchtreinigers als airconditioning om uw leefomgeving van een schone lucht te voorzien.

 

https://www.itecluchtreiniger.nl/

Boxsprings kopen doe je bij Boxsprings.nl

Ben jij op zoek naar een prachtige boxspring? Dan is Boxsprings.nl de juiste keuze! Boxsprings.nl heeft een klein assortiment geselecteerd om haar kwaliteit te waarborgen voor haar klanten. Voor deze boxsprings hebben zij een exclusieve samenwerking met het merk Capri. Dit merk wordt alleen bij hun aangeboden en zij zijn ervan overtuigd dat ze hiermee ook voor jou een prachtige boxspring hebben. Benieuwd wat voor boxsprings ze allemaal aanbieden? In deze blog bespreken wij verschillende soorten met je door!

Boxspring Olivia

De boxspring Olivia brengt een romantische sfeer in je kamer naar boven. Met de feilloze uitwerking van het hoofdbord ziet het er strak uit en is het een prachtige boxspring in de slaapkamer. De boxspring stel je zelf samen naar jouw eigen wensen. Boxspring Olivia is de eyecatcher in de slaapkamer. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. Bij Boxsprings.nl zijn er drie standaard kleuren beschikbaar, namelijk zwart, antraciet en beige.

Boxspring Lucas

De boxspring Lucas heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail, wat een luxe uitstraling aan de boxspring geeft. De kwaliteit staat voorop en daarom wordt het helemaal de hand gemaakt in Nederland. Door het tijdloos ontwerp wordt het een prachtig elegante boxspring in de slaapkamer. Boxspring Lucas is de eye-catcher in de slaapkamer. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. Bij Boxsprings.nl zijn er zeven standaard kleuren beschikbaar. Bovendien zijn er ook nog twee kleuren in leather look.

Boxspring Jonas

De boxspring Jonas is een van onze top boxsprings met een luxe uitstraling. De boxspring is helemaal met de handgemaakt in Nederland zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Het ontwerp van de Jonas is tijdloos en past daarom in elke slaapkamer. Het zal de echte ‘eyecatcher’ worden van jouw favoriete plekje. Boxspring Jonas is een van de mooiste boxsprings in het assortiment. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. De onderbox van de Jonas is voorzien van een laag koudschuim waardoor je extra comfort ervaart tijdens jouw nachten. Bij Boxsprings.nl zijn er zeven standaard kleuren beschikbaar. Bovendien bieden wij ook nog een leather look in twee verschillende kleuren.

Boxsprings.nl

Boxsprings.nl heeft hoogwaardige kwaliteit boxsprings en gunt iedereen een goede nachtrust. Een boxspring wordt met de handgemaakt in Nederland, om op deze manier de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast het feit dat kwaliteit hoog in het vaandel staat, wil het graag persoonlijk contact met de klant om deze zo goed mogelijk te woord te staan en van dienst te kunnen zijn. Bestel snel op de website of neem contact met ze op!

 

https://www.boschbedding.nl/

Goedkoop een houten vloer aanschaffen? Het kan!

Houten vloeren staan erom bekend in het dure segment van vloerbedekking te vallen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek; het productie- en bewerkingsproces is arbeidsintensief en kost veel tijd. Van kappen en drogen tot transport en bewerking. Toch zijn er manieren waarop tegen een aanzienlijk gereduceerde prijs een houten vloer kunt aanschaffen. In dit artikel leggen we je uit hoe je een goede houten vloer op de kop tikt. 

Informeer naar restpartijen 

Veel groothandels in vloeren hebben regelmatig restpartijen. Dit zijn pakketten uit een eerdere collectie of bijvoorbeeld een pakket dat teruggestuurd is omdat er teveel pallets besteld waren door een klant. Dat is jouw kans op een betaalbare houten vloer! 

Deze restpartijen zijn vaak de enige in hun soort en daarom niet te verkopen aan mensen die een groot oppervlakte moeten bekleden. Maar heb je nu een slaapkamer of kantoorruimte waar je een mooie houten vloer in wilt leggen? Dan kan een restpartij zomaar genoeg zijn om de oppervlakte te kunnen dekken. Op die manier kun je de restpartij gegarandeerd tegen een zeer scherpe prijs overkopen van de groothandel. 

Ga voor tweedehands

Naast tweedehands kleding of tweedehands meubels zijn ook tweedehands houten vloeren steeds meer in trek. Dankzij de dikke planken van een houten vloer en de legwijze waar planken niet verlijmd hoeven worden, kun je een oude vloer prima opnieuw gebruiken. Houten vloeren zijn hier bij uitstek geschikt voor. Je kunt de vloer namelijk opschuren en opnieuw in de lak of was zetten waardoor deze er weer als nieuw uit gaat zien!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je juist op zoek bent naar een doorleefde vloer met slijtplekken en hier en daar wat oneffenheden. Dit kan namelijk heel veel sfeer en karakter aan een ruimte geven. En dan heb je ook nog de écht unieke tweedehands vloeren. Dit zijn eigenlijk niet echt tweedehands vloeren, maar vloeren die gemaakt worden uit balken, eiken gebinten of andere houten elementen. Vaak is dit hout al honderden jaren oud maar nog zeker minstens zo mooi als de nieuwe houten vloeren die je in de winkel koopt. 

Kies voor een bonte verzameling 

Wil je een grote ruimte bekleden met jouw houten vloer maar kom je met restpartijen niet aan de gewenste afmeting? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om meerdere restpartijen op te kopen en deze door elkaar te gebruiken in je woning. Het is misschien wat gewaagd, maar je krijgt er zeker een prachtige vloer voor terug. Jouw vloer zal zeker een blikvanger en gespreksstarter zijn! 

Op deze manier hoeft je houten vloer echt niet veel te kosten en krijg je wel de unieke afwerking die je zoekt. Dus wees creatief en zoek je houten vloer bij elkaar! 

Goedkope houten vloeren kopen  

Ben je ook op zoek naar een mooie houten vloer voor weinig geld. Kijk dan eens in het assortiment van Bebo Parket. Hier kun je terecht voor nieuwe houten vloeren, maar ook zeker voor restpartijen of unieke houten vloeren die gemaakt zijn van oude houten elementen. Laat je inspireren!

https://www.beboparket.nl/

De ultieme schoonmaakbeurt

Iedereen kent hem wel, de grote lenteschoonmaak. Of je het nu wil of niet, omdat het traditie is of niet, bijna iedereen krijgt in de lente wel de kriebels om eens goed schoon te gaan maken. Al de hele winter heb je binnen geleefd, alle huidschilfers, stof en rommel heeft zich al maandenlang kunnen ophopen, maar op een gegeven moment is het gewoon genoeg. De zon begint te schijnen en je ziet ineens hoe vies en rommelig je huis is. En dat gebeurt dan meestal in de lente, ook dit jaar. En dan denk je misschien, maar het is toch al juni? Ja, dat klopt, maar we hebben na de winter zo’n koude en natte periode gehad, dat die bijna tot juni duurde. De lente begint eigenlijk pas nu, en daarom is het fijn om nu ook te gaan schoonmaken. Vaak is dan nog de vraag; waar moet ik beginnen? Want er is zo veel dat je kan doen, dat je het gewoon niet weet. In dit artikel zal ik je helpen met dat dilemma!

 

Wat je het beste als eerste kan doen, is opruimen. Zorg er voor dat alles weer op zijn plekje komt te liggen. En dingen die eigenlijk niet meer nodig zijn, heel oud zijn of gewoon rommel zijn, die gooi je natuurlijk gewoon weg. Nu alles een beetje opgeruimd is, heb je ruimte om echt schoon te gaan maken. Begin met desinfecterend schoonmaakmiddel om zo alle bacteriën die afgelopen winter in jouw huis hebben geleefd dood te maken. Dat gebruik je dan bijvoorbeeld op deurklinken en handgrepen van kastjes. Als dat gebeurd is, dan kan je verder met stofzuigen, want al dat stof moet ook weg. En dan kan je ook gelijk alle kastjes en plankjes afstoffen met een doekje. Heb jij een mooie trap van marmer? Ga dan ook je marmer schoonmaken, zodat het weer lekker mooi glimt en het leuk is om over de trap te lopen.  

https://fayon.nl/

Wilmink Oosterveld: dé specialist in utiliteitsbouw

Met utiliteitsbouw worden in feite gebouwen bedoeld die geen woonbestemming hebben, daarbij kun je denken aan onder andere kantoorpanden of bedrijfshallen of panden. Een utiliteitsbouw aannemer is dan ook niet een gewone aannemer, want bij utiliteitsbouw komt veel kijken. Het vergt namelijk veel onderlinge planning en overleg. Maar voor utiliteitsbouw is er iemand nodig die beschikt over specifieke kennis. In deze blog lees je onze voorkeur!

Voorbeelden van utiliteitsbouw

Zoals we al verteld hebben wordt er met utiliteitsbouw gebouwen bedoeld die geen woonbestemming hebben. Een aantal voorbeelden daarvan zijn winkelpanden, kantoren, bedrijfshallen/loodsen, opslagruimtes, zorginstellingen, dierenklinieken, overheidsinstellingen, scholen, industriële complexen, koel- en vriesopslag of productiebedrijven voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie.

Wilmink Oosterveld

Bij Wilmink-Oosterveld werken ze met een eigen bouwteam, waardoor zij alle expertises in eigen huis hebben en snel kunnen schakelen. Zo bouwen ze efficiënt en snel, precies waar je naar op zoek bent wanneer het gaat om utiliteitsbouw. Ze begeleiden de bouw van jouw bedrijfspand van A tot Z, van idee tot en met de turn-key oplevering. Maar daarnaast kunnen ze ook een grote rol spelen met betrekking tot het onderhoud van jouw nieuwe bedrijfspand. Bij deze partij krijg je namelijk de mogelijkheid om te werken met een zogeheten Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). In dit plan staat overzichtelijk uitgewerkt welke werkzaamheden wanneer zullen moeten worden uitgevoerd en wat de kosten zullen zijn. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk je het als ondernemer liever per jaar, dan springen zij graag bij met ad hoc onderhoud. Dat kan heel snel door middel van onze 24-uurs-service! Zij verzorgen het onderhoud voor diverse partijen in Nederland, onder andere in de industriële branche, sport branche en onderwijs!

 

Jouw basis in de utiliteitsbouw

Van A tot Z. Van ontwerp tot uitvoering. Van vergunning tot sleuteloverdracht. Bij Wilmink-Oosterveld nemen ze graag al je zorgen uit handen. Zij werken nauw samen met alle betrokken partijen om een klus effectief én snel te klaren. En elk project kan rekenen op ons eigen team van specialisten. Bekijk hier de Wilmink Oosterveld projecten.

 

https://wilmink-oosterveld.nl/

Interieuradvies: Maar liefst 3 mogelijkheden om teakhouten meubelen aan uw interieur toe te voegen

Het karakter van teakhout kenmerkt zich door zijn duurzame karakter. Het is een sterk hardhout dat tegen een stootje kan. Ideaal dus voor uw interieur. Daarnaast geeft de warme kleur en natuurlijke uitstraling van teak sfeer aan je huis. Maar hoe voeg je teakhouten meubelen op een mooie manier toe aan je interieur? Zo dat al je meubels voldoende aandacht krijgen, maar toch een mooi geheel vormen? We leggen het je in dit artikel uit.   

1. Prachtstuk 

Vaak zijn teakhouten meubels groot en robuust. Bijvoorbeeld aan een boekenkast of eettafel. Deze meubelstukken nemen veel ruimte in beslag en bepalen de rest van je interieur. Dit is daarom de uitgelezen kans om echt een verklaring te maken. Maak een keuze voor een grote boekenkast, een robuust dressoir of een grote eettafel en bouw de rest van de kamer om deze teakhouten meubels heen. Op deze manier creëer je vaste zichtlijnen die de aandacht vestigen op je teakhouten meubels. 

2. Volledige set 

Het mooie van Teak meubelen is dat ze zowel met andere meubelen van andere materialen als met elkaar gecombineerd kunnen worden. Als het ware teak op teak. Zo kun je gemakkelijk drie tot vier teakhouten meubels in je interieur plaatsen zonder dat het te veel wordt. Bovendien komt dit de sfeer van uw woning alleen maar ten goede. Met teakhout creëer je gemakkelijk een industriële of landelijke woonstijl. 

3. Vleugje subtiel 

Uiteraard hoef je niet te kiezen voor een massief meubelstuk. Ook voor het toevoegen van een subtiele touch aan je interieur is teakhout zeer geschikt. Bijvoorbeeld aan een wastafelblad of een decoratieve ladder. Allemaal items die sfeer geven, maar niet bepalend zijn. Zo kun je gemakkelijk wat natuurlijke elementen toevoegen aan je interieur zonder ze te laten overheersen. 

4. Bestemd voor de tuin

Niet op zoek naar nieuwe toevoegingen aan je interieur, maar ben je wel gecharmeerd van teakhout? Dan is een mooie tuinset iets voor jou. Teakhouten tuinmeubelen zijn niet alleen mooi, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vergen weinig onderhoud. Uiteraard kunt u uw tuinmeubelen laten vergrijzen of behandelen om de warme kleur te behouden, de keuze is aan u! 

Teakhouten tuinmeubelen speciaal voor u op maat gemaakt 

Bij Teakea kunt u terecht voor een echt uniek teakmeubel. Zij bieden naast hun vaste collectie houten meubelen ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Ga dus inspiratie opdoen bij deze specialisten en bestel uw unieke meubelstuk!

 

https://www.teakea.nl/

Het kiezen van een nieuwe vastgoedmanager

Het correct beheren van vastgoed in Rotterdam, bijvoorbeeld gelegen in Hart van Zuid, Erasmuspark, Brainpark I of Brainpark II of elders in Rotterdam, is een tijdrovende bezigheid. Voor vastgoedeigenaren die de focus op hun eigen expertise willen leggen is het inhuren van een vastgoedmanager dan ook een goede optie. Een professionele vastgoedbeheerder voor uw vastgoed zorgt voor de commerciële, financiële, administratieve en technische afhandeling van zaken rondom uw vastgoed. Er zijn verschillende organisaties met werkgebied Rotterdam die services voor het beheren van vastgoed aanbieden. In dit artikel dan ook een aantal tips voor het vinden van een nieuwe vastgoedbeheerder voor uw vastgoed in Rotterdam.

Persoonlijke aanpak

Het selecteren van een vastgoedmanager die korte lijnen en persoonlijke aanpak hoog in het vaandel

heeft staan is de eerste tip. Daarnaast is bereikbaarheid buiten kantooruren ook van belang. In dit digitale tijdperk wordt de online tak die bij vastgoedbeheer komt kijken steeds belangrijker, de meeste beheer organisaties beschikken dan ook over tools waarin u 24/7 inzicht heeft en een 24/7 servicedesk. Het propertymanagement van uw vastgoed dient persoonlijk en op maat te worden uitgevoerd. 

Communicatie met huurders 

Indien het voor u van belang is, is het handig om te verifiëren of de vastgoedbeheerder die u voor uw vastgoed in Rotterdam op het oog heeft de contacten met huurders van u wil overnemen. Denk hierbij aan de ondertekening van huurovereenkomst en het behandelen van onderhoudsvragen.

Verhuur vastgoed

Voor de verhuur van uw Rotterdamse vastgoed, oftewel assetmanagement, kan een vastgoedbeheerder het gehele verhuurproces uit handen nemen. De beheerder zal in dat geval een nieuwe huurder zoeken, bezichtigingen organiseren en de huurovereenkomsten in orde maken. 

Overige dienstverlening

Naast de hierboven genoemde tips is het aanvullend van belang om te overwegen van welke aanvullende diensten u gebruik wilt maken. Heeft uw vastgoed in Rotterdam wellicht VvE beheer nodig? Of kunt u hulp gebruiken met projectmanagement? Wilt u een due dilligence onderzoek laten uitvoeren of heeft u een ander consultancy vraagstuk? Breng vooraf goed in kaart welke vraagstukken u nu en in de toekomst heeft. Wanneer u een beheerder zoekt die u all-in vastgoedmanagement in Rotterdam kan bieden, neem dan gerust contact op met Curo Vastgoed.

 

https://www.curovastgoed.nl/

Online linkbuilding: wat het is en hoe het werkt

Je hebt er misschien wel eens van gehoord, van het woord ‘linkbuilding’. Maar waarschijnlijk is het nog steeds een beetje vaag voor je wat dit nou precies inhoudt. Het woord verraad het natuurlijk wel al een beetje, een link gebruik je op het internet en building betekent bouwen. Letterlijk is het dus ‘links bouwen’. En eigenlijk klopt die letterlijke betekenis ook, maar dan met een paar nuances. Het doel van linkbuilding, is om de positie van jouw website in de zoekmachines op een organische manier hoger te maken. Dat wil je graag, want als je hoog staat in de ranglijst van bijvoorbeeld Google, dan kunnen mensen jouw website beter vinden. En je raad het al, als er meer mensen op jouw website komen, dan zal je zien dat je ook gelijk meer producten verkoopt. En welke ondernemer zegt daar nou nee tegen?

 

Je producten en services verkopen en verhuren, dat is natuurlijk de manier waarop ondernemers hun brood verdienen. En een linkbuilding service kan daar echt ontzettend goed bij helpen. Maar hoe werkt dat linkbuilding nou precies? Dat leg ik je uit. Stel dat er op een random website een artikel wordt geplaatst met daarin een link naar jouw eigen website. Vervolgens zien zoekmachines deze link, en ze tellen deze link dan als een ‘stem’ voor jouw website. Hoe meer ‘stemmen’, en dus links, een website heeft, hoe hoger die website dan komt te staan in de ranglijsten van zoekmachines. En dat is natuurlijk super fijn. En als je dan nu toch al van plan bent om linkbuilding te doen, kan je maar beter een betrouwbaar linkbuilding bedrijf nemen, neem bijvoorbeeld het Delftse Economy. Al meer dan 10 jaar specialiseren zij zich in linkbuilding, het zijn dus echte experts. Neem eens een kijkje op hun website en bepaal of je het iets vindt. Dan kan je ze altijd bellen of je kan een seo scan aanvragen.

https://www.economy.nl/