Verschillende soorten voetbaldoelen

Een voetbaldoel is onmisbaar, of het nu gaat om een training of een wedstrijd. Waar moet er anders gescoord worden om de winst binnen te halen? Ben jij op zoek naar een voetbal doel voor je betaalde- of amateurclub? Bij de online partij SKOR vind je een ruim assortiment aan diverse voetbaldoelen. De doelen van SKOR staan bijvoorbeeld op de velden bij Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook gewoon bij een amateurvereniging om de hoek. Je vind op de website van SKOR dus gegarandeerd een passend voetbaldoel voor jouw club.

 

Voetbaldoel van SKOR

Het voordeel van een voetbaldoel van SKOR is dat deze geproduceerd wordt in hun eigen fabriek, hierdoor worden de levertijden kort gehouden en wordt er een voetbaldoel geleverd van optimale kwaliteit. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment van verschillende soorten voetbaldoelen in diverse afmetingen. Hierbij kun je denken aan:

 

  • Vaste doelen. Deze vaste doelen bestaan uit kooi voetbaldoelen en p-voetbaldoelen. Daarnaast vind je op de website ook verplaatsbare voetbaldoelen, deze zijn ideaal voor op bijvoorbeeld voetbalvelden voor de jeugd. 

  • Verplaatsbare doelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het innovatieve kruiwagenmodel. Bij dit model zit er aan één kant een draagbeugel en aan de andere kant transportwielen, wat ervoor zorgt dat de doelen super snel en eenvoudig te verplaatsen zijn. 

 

De voetbaldoelen van SKOR worden geleverd met de juiste netbevestiging, netborging en passende grondpotten en spanpalen. Zo kan het doel direct na ontvangst op de juiste manier worden geplaatst.

 

Overig aanbod

Heb je een voetbaldoel op het oog? Het voetbalnet voor in het doel is natuurlijk net zo onmisbaar. Ook dit artikel is te vinden op de website van SKOR. Naast voetbaldoelen bieden zij namelijk nog veel meer materialen aan. Denk bijvoorbeeld aal dugouts, voetballen, teamkleding of trainingsmaterialen!

Meer informatie?

Ben jij alvast naar de website van SKOR gegaan om je te oriënteren? Dan heb je vast al gezien dat het assortiment erg ruim is. Heb je nog vragen over een voetbaldoel of wil je meer weten over de service? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al je vragen.

 

https://skor.nl/

Verantwoord stoken met een houtkachel, de Haardenexpert vertelt

Sinds een aantal jaren is het stoken van hout, met behulp van een houtkachel, onder de maatschappelijke vergrootglas komen te liggen. De houtkachel zou namelijk zeer veel vervuilende stoffen uitstoten en slecht zijn voor het milieu. Maar klopt dat? En wat kunt u er aan doen om dit te voorkomen? De Haardenexpert vertelt u graag hoe u op een milieuvriendelijke manier uw hout kunt stoken.

 

De Zwitserse stookmethode

Wellicht bent u het al jaren gewend om het vuur in uw kachel van onder naar boven aan te steken. Het bouwen van een ‘wigwam’ of pyramide is een van de meest voorkomende manieren om het haardvuur aan te steken. Maar is deze manier wel de beste manier? Nee dat is het niet. Wetenschappers uit binnen- en buitenland hebben jarenlang onderzoek gedaan en zijn tot de conclusie gekomen dat de Zwitserse stookmethode de beste methode is om het hout in uw kachel aan te steken.

 

Hoe werkt de Zwitserse stookmethode

Bij de Zwitserse stookmethode bouw je een houtstapel van onder tot boven op als een toren. Onderop de wat grotere houtblokken en verder naar boven de kleinere blokken en het aanmaakhout. Vervolgens leg je bovenop de stapel hout één of twee aanmaakblokjes waarmee je de houtstapel aansteekt. Het vuur zal vanzelf een weg van boven naar beneden vormen net zolang tot de hele stapel in brand staat. 

 

Waarom deze methode?

Bij het toepassen van de Zwitserse stookmethode voorkom je dat er veel gassen en vervuiling via het rookkanaal naar buiten worden afgevoerd. De reden hiervoor is dat het hout volledig opbrand en er daardoor geen zwarte rook of walm ontstaat. 

 

Wilt u meer informatie over het stoken met een houtkachel of een houtkachel kopen? Onze Haardenexperts staan iedere werkdag voor u klaar. Ons assortiment houtkachels is erg uitgebreid en alle top houtkachel modellen zijn leverbaar. Weet u niet welke houtkachel geschikt is voor uw woning? Vraag het een van onze adviseurs of kom langs in onze showroom.

 

https://www.haardenexpert.nl/

De juiste luier in de aanbieding

Je wil natuurlijk de best passende luier voor je baby. De maat van de luier moet goed zijn, maar je wil ook dat het soort luier past bij je baby. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor luiers die speciaal ontworpen zijn voor actieve baby’s of luiers die uitslag voorkomen. Er zijn zelfs luiers gemaakt om langer droog te blijven, zodat je baby en jij prettiger de nacht doorkomen. Luiers zijn er van verschillende merken, waarvan Pampers het meest bekende merk is. Hoe dan ook lopen de prijzen voor luiers snel op. Om je financieel wat te helpen, worden er op deze website aanbiedingen voor alle soorten luiers verzameld.

 

Niet zelf op zoek

Verschillende merken, soorten en maten luiers worden gezocht in aanbiedingen bij Bol.com, Albert Heijn en Wehkamp. Iedere week zijn luiers wel ergens in de aanbieding. Omdat wij deze aanbiedingen elke week bij elkaar zoeken, hoef jij dat zelf niet meer te doen. Je hoeft alleen onze website te bezoeken en je weet waar jouw luiers deze week in de aanbieding zijn. Om het nog gemakkelijker te maken, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt dan kiezen hoe vaak je bericht krijgt van de huidige aanbiedingen: elke twee weken, elke maand of elk kwartaal. Je krijgt alleen aanbiedingen van de luiers in de soorten en maten die jij voor jouw baby nodig hebt.

 

Het gemak van bestellen

Behalve luiers, kun je ook billendoekjes aanbiedingen op de site vinden. Aanbiedingen van Pampers, Zwitsal, Huggies, DryNites en Neutral worden verzameld. Je kunt luiers natuurlijk in de winkel kopen, maar het is veel gemakkelijker om ze online te bestellen. Je hoeft je baby niet mee te nemen naar de winkel of achter te laten, en bovendien hoef je niet te sjouwen. Vaak is er ook een grotere beschikbaarheid als je online bestelt.

https://www.pampersweekaanbiedingen.nl/

Wat is een LED wall?

Die grote LED schermen, wie kent ze niet. Overal komt u ze tegen: langs de snelweg, in winkelcentra en natuurlijk op Times Square. Weet u hoeveel LED schermen u in totaal heeft gezien? Waarschijnlijk een groot aantal. Dit is ook precies de bedoeling van een LED wall. Het is een unieke manier om tekst te combineren met dynamische beelden en deze vervolgens over te brengen aan een grote massa mensen. Denkt u dat dit ook een geschikte manier is voor uw bedrijf om reclame te maken? Lees dan verder. Wij vertellen u meer over de LED wall en waar u dit kunt regelen.

Het plaatsen van een LED wall

Als eerst is het belangrijk om goed na te denken over de plaats waar u de LED wall wilt plaatsen. Het is natuurlijk logisch dat u deze plaats op een plek waar uw doelgroep veel is. Denk dus goed na over waar uw doelgroep zich bevindt. Als u duidelijk in kaart heeft waar uw doelgroep te vinden is, is de kans groot dat u uw doelgroep bereikt en zo ook uw doelstellingen. En dat is natuurlijk wat ieder bedrijf wil. Een aantal voorbeelden van plekken waar u een LED wall kunt plaatsen zijn winkelcentra of langs snelwegen, maar ook bij benzinepompen of op parkeerplaatsen. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit alle plekken waar u een LED wall kunt plaatsen. Het belangrijkste is dat u een plek kiest waar u uw doelgroep het best kunt bereiken. Op deze manier behaald u het beste resultaat.

Rotapanel

Een partij waar u terecht kunt voor allerlei LED toepassingen is Rotapanel. Zij zijn specialist in LED schermen en kunnen u in een persoonlijk gesprek advies geven over de beste oplossing die aansluit op uw wensen. Wanneer u kiest voor een LED wall van Rotapanel, profiteert u van diverse voordelen. Zo zijn deze energiezuinig, betrouwbaar en duurzaam. Bekijk dus snel de website van Rotapanel en vraag vrijblijvend een offerte aan en word zichtbaar voor uw doelgroep!

 

https://www.rotapanel.nl/home/

Een patchkast geschikt voor elk netwerk

Voor het aanleggen van een bekabeld netwerk zijn UTP kabels benodigd, maar ook een patchkast is onmisbaar. Alle UTP kabels en netwerk apparatuur worden netjes en veilig opgeborgen in een patchkast, ook wel het centraal punt van het netwerk genoemd. Een solide patchkast in de juiste afmeting is belangrijk voor de aanschaf, hiervoor dient rekening gehouden te worden met onder andere de grootte van het netwerk.

Divers aanbod patchkasten

Een patchkast is verkrijgbaar in diverse afmetingen in varianten. Afhankelijk van de grootte van het netwerk en de beschikbare ruimte wordt de juiste patchkast gekozen. 

Een wandkast voor kleinere netwerkoplossingen

Een wandkast is verkrijgbaar in een hoogte van 6U t/m 18U. Aangezien de wandkast op hoogte gehangen kan worden is dit de perfecte oplossing wanneer de ruimte beperkt is. Een wandkast is geschikt voor kleinere netwerkoplossingen. De diepte is beperkter  in vergelijking tot een patchkast. Een wandkast is verkrijgbaar in drie verschillende diepte, namelijk een wandkast met een diepte van 450mm, 600mm volledige inbouwdiepte en een kantelbare wandkast. Wandkasten zijn standaard voorzien met glazen voordeur en dichte zijpanelen. Een wandkast met geperforeerde zijpanelen is mogelijk en de oplossing voor het plaatsen van warmte winnend apparatuur. 

Kies voor een mini patchkast wanneer beperkte ruimte beschikbaar is

Een mini patchkast heeft alle specificaties die een staande patchkast ook heeft, alleen is een mini patchkast verkrijgbaar in een hoogte van 12U en 15U. Door de beperkte hoogte is een mini patchkast uitermate geschikt voor plaatsing onder het bureau. De diepte waarin deze variant wordt aangeboden maakt het mogelijk om servers te plaatsen. Geschikt voor middelgrote netwerkoplossingen in een beperkte ruimte. 

Een staande patchkast voor grote netwerkoplossingen

Beschikbaar in een hoogte van 18U tot maar liefst 47U maakt dat een staande patchkast geschikt is voor grotere netwerkoplossingen.  De staande patchkast is verkrijgbaar in zowel glazen als geperforeerde deur. Bij grotere netwerken wordt over het algemeen ook veel warmte winnend apparatuur gebruikt. Om oververhitting in een patchkast te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een geperforeerde deur. Komt er veel UTP bekabeling samen in een patchkast? Kies dan voor een patchkast met een breedte van 800mm in plaats van 600mm. Deze variant heeft namelijk kabeldoorvoer aan de zijkanten. 

 

https://www.utp-kabel.nl/patchkast-kopen.html

Kippenhok kopen?

Kippenhok kopen?

Kippenhok kopen? Ben je op zoek naar een kippenhok? Zoek je een kunststof kippenhok? Of ga je voor de grotere houten kippenhokken voor in de tuin? In het assortiment van Dierenverblijf.com vind je tientallen hokken waardoor er altijd wel iets tussen zit voor jou en je kippen.

Kunststof kippenhok of een houtenhok?

Het meest logische voor een kippenhok in de tuin is natuurlijk een hok van hout. De houten kippenhokken bij Dierenverblijf.com zijn de traditionele kippenhokken. Om lang van zo’n kippenhok gebruik te maken, wordt er geadviseerd om het houten hok vooraf te beitsen en die periodiek te herhalen. Lijkt je dit teveel onderhoud? Dan kun je ook een kunststof hok nemen. De kunststof kippenhokken zijn van het merk Ferplast. Omdat ze van kunststof zijn hebben ze weinig onderhoud nodig en hierdoor zijn ze erg duurzaam. Zowel de houten- als de kunststof hokken zijn met of zonder ren leverbaar.

Goedkoop kippenhok kopen?

Zoek je een tijdelijk hok voor kippen? Of wil je sowieso niet een groot bedrag betalen aan een kippenhok? Bekijk dan eens de rest van het assortiment want er is altijd wel een hok in de sale. Naast deze sale profiteer je ook profiteer standaard van een lage prijs! Dus dubbel zoveel korting. Dus wacht niet te lang en scoor jouw goedkope kippenhok.

Dierenverblijf.com

Vragen over het kopen van een bepaald kippenhok? Of wil je meer informatie over Dierenverblijf.com? Bezoek dan de website en vul daar het contactformulier in. Dierenverblijf.com neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

https://www.dierenverblijf.com/pluimvee/kippenhokken/

Het verschil tussen zwemvesten en reddingsvesten

 

Bent u fan van varen? Dan staat veiligheid uiteraard voor op! Om deze veiligheid te kunnen waarborgen zijn zwemvesten en reddingsvesten erg belangrijk. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee? En wanneer kiest u een zwemvest en wanneer een reddingsvest? U leest het in deze blog!

 

Het verschil Het verschil tussen reddingsvesten en zwemvesten zit voornamelijk in de kraag. Een reddingsvest heeft namelijk altijd een kraag. Deze kraag zorgt er voor dat u altijd met het hoofd boven water blijft en op uw rug wordt gedraaid.

 

Zwemvesten

Een zwemvest is een drijfhulpmiddel. Ze worden vooral gebruikt tijdens het watersporten. In tegenstelling tot reddingsvesten, is het bij het dragen van zwemvesten dus van belang dat de drager kan blijven zwemmen, ondanks het dragen van een zwemvest. 

 

Reddingsvesten

Reddingsvesten hebben dus altijd een kraag. De reddingsvesten zijn over het algemeen verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een vaststof vest in de standaard kleur van oranje/geel en de automatische reddingsvesten. Een automatisch reddingsvest biedt meer draagcomfort ten opzichte van een vaststof vest. Dat komt vooral omdat het vest zich pas opblaast wanneer de CO2 patroon in het vest wordt geactiveerd. De automatische reddingsvesten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. 

 

Zwem- en reddingsvesten van Boottotaal

Zwemvesten worden veel gebruikt tijdens het zeilen, kanovaren, waterskiën, op een funtube, op de waterscooter, surfen en tijdens het suppen. Zwem- en reddingsvesten kunt u tegenwoordig ook gemakkelijk online aanschaffen. Bijvoorbeeld op de website van Boottotaal vindt u alle benodigdheden om veilig te kunnen varen. De zwemvesten zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo zijn er de standaard nylon vesten, maar ook hebben we de neopreen zwemvesten. De neopreen variant sluit beter om het lichaam, is sneller droog en heeft een beter draagcomfort. Zwemvesten zijn er voor verschillende (lichaams)gewichtsklassen, maar ook universeel. Ze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Online zwemvesten kopen

Schaf nu ook gemakkelijk en snel zwem- of reddingsvesten aan bij Boottotaal. Boottotaal verzekert u van een snelle verzending en optimale garantie. Heeft u vragen over het kiezen van het juiste zwemvest of reddingsvest? Vraag het de specialisten van Boottotaal gerust. Zij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste zwemvesten en reddingsvesten!

 

https://www.boottotaal.nl/

Jouw hond last van anaalklieren?

Een hond kan af en toe eens over de grond schuiven met zijn of haar kont. Dit ziet er soms een beetje grappig uit, maar is echter niet zo leuk voor de hond. Heb jij dit ook wel eens gezien? Natuurlijk snap je niet helemaal wat er gaande is en zet jij waarschijnlijk je vraagtekens erbij. De hond zit op zijn kont en schuift met zijn voorpoten naar voren. Meer informatie hierover lees je in dit blog, zodat er duidelijk wordt wat er precies aan de hand is en hoe het voorkomen kan worden.

 

Sleetje rijden
Dierenartsen noemen deze actie ook wel ‘sleetje rijden’. Er wordt dus zoals aangegeven met de kont over de grond geschuurd. Dit komt voor wanneer een hond zijn behoefte heeft gedaan en er bijvoorbeeld iets blijft hangen, zoals takjes. Het is dus eigenlijk een benaming voor ‘afvegen’. Gebeurt dit dagelijks vaker, dan kan het ook andere oorzaken hebben: bijvoorbeeld wormen of de anaalklieren.

 

Wat zijn anaalklieren?

De anaalklieren van een hond zijn twee kleine zakjes die in de sluitspier van de anus liggen. Dit wordt automatisch geleegd als de hond stevig poept. Dit kan volraken en ontsteken bij bijvoorbeeld diarree. Je kunt deze anaalklieren laten leegmaken door dit uit te laten drukken. Het kan niet altijd een goed idee zijn, want de automatische werking van vochtaanmaak kan gehindert worden. De klieren raken dan juist sneller overvol, omdat het niet meer afscheidt. Overleg dus met de dierenarts wat het beste is om hiervoor te doen.

 

De behandeling tegen anaalklieren Naast het laten uitdrukken van de anaalklieren is er ook een behandeling tegen anaalklieren. Als je dus weet dat jouw hond last heeft van anaalklieren, kun je direct een bezoekje brengen aan de dierenarts. Dit kan namelijk nare gevolgen met zich meebrengen, zoals infecties en zelfs het verwijderen van de klieren zelf. Er kan wel een behandeling voor consistentere ontlasting gedaan worden. Wat is precies hier het doel van? Dit zorgt ervoor dat de hond altijd stevige ontlasting heeft. Hierbij krijgt je hond minder snel last van de anaalklieren. Let daarom altijd op de voeding en schakel hulp in. Bij Bellfor kun je terecht voor meer informatie over anaalklieren van een hond.

 

 

PATboard fysieke agile tools voor je scrumboard

 

Bij PATboard hebben we de ambitie om mensen enthousiast te maken over de agile business wereld van scrum, kanban en lean. We geloven dat deze agile methoden elk project een boost zullen geven en bedrijven zullen leiden tot meer succes. 

Missie

People Are Talents (PAT), en bij PATboard creëren we fysieke agile tools die mensen in staat stellen het beste uit zichzelf en hun team te halen. Met onze agile tools kun je een overzicht creëren van alle taken van je project, wat de zichtbaarheid voor alle stakeholders verbetert. Door gebruik te maken van fysieke agile tools zal je team efficiënter werken, een hogere kwaliteit leveren en misschien wel het belangrijkste: meer plezier hebben! Onze ultieme missie is om de prestaties, communicatie en creativiteit van je team te verbeteren met onze fysieke tools.

Voordelen van het werken met een fysiek bord

Door je project visueel te maken door een eenvoudig overzicht van je taken te creëren met behulp van een fysiek bord, wordt je team geactiveerd en gestimuleerd. Een bord dat je daadwerkelijk kunt aanraken en waarmee je kunt interageren zal niet alleen de communicatie en samenwerking in het team stimuleren, maar het zal ook de creativiteit stimuleren. Daarnaast zal het fysieke scrum of kanban bord je team een gevoel van prestatie geven, elke keer dat een taak kan worden verplaatst van de ”To do” kolom naar de ”Done” kolom. Nadat een taak is voltooid, kan je team direct zien wat er vervolgens gedaan moet worden. Op deze manier neemt de efficiëntie van het team toe en gaat er geen tijd verloren!

De PATboard producten 

Om de behoefte aan een fysiek scrum bord te vervullen en meer plezier op de werkvloer te brengen, heeft het PATboard team (vol met agile enthousiastelingen) een reeks kleurrijke en duurzame tools ontworpen die dit idee ondersteunen. U kunt alles wat u nodig heeft om uw eigen persoonlijke scrum of kanban bord te maken vinden in onze winkel, inclusief magnetische sticky notes: Taak Kaarten, Story Kaarten, Impediment Kaarten, en Kolom Kaarten, en kolom verdelers PATlanes. De magnetische kaarten kunnen na elke sprint hergebruikt worden, omdat je ze gemakkelijk met water kunt schoonmaken. Zo kun je stoppen met het verspillen van papier door na elk gebruik plakbriefjes weg te gooien. Hergebruik van PATboard producten is beter voor het milieu! De kaarten vallen niet van het bord, de inkt veegt niet uit, ze zijn stapelbaar, en dankzij het lipje op de hoek van elke kaart is het gemakkelijk om ze van het bord te halen en ergens anders te plaatsen. Wij ontwerpen en produceren onze eigen producten met passie om ze de beste looks te geven, en door dit te doen zorgen we voor topkwaliteit voor al onze klanten.

https://www.patboard.com/nl/

Microsoft office cursus volgen

Wilt u leren hoe u met Microsoft Office 365 moet omgaan? Dan kunt u daarvoor een cursus volgen bij Office Training Centrum. Wij verzorgen cursussen aan groepen van 12 personen per keer. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal.

De cursus focust zich op diverse Office 365 programma’s, waaronder Excel, Microsoft Teams, Outlook, PowerPoint, SharePoint en natuurlijk Word.

Microsoft Office leren met Office Training Centrum

  • Persoonlijke aandacht van ervaren trainers
  • Flexibel: start met de cursus wanneer u maar wilt
  • Vlotte communicatie
  • Geen bijkomende als lunchkosten, arrangementskosten of reserveringskosten
  • Voor groepen van maximaal 12 personen
  • Locaties door heel Nederland

Office 365 cursus

Office 365 is de dienst van Microsoft waarmee in een cloud gewerkt wordt. Hierdoor kunt u toegang krijgen tot uw gegevens, agenda, e-mails en andere documenten vanaf ieder apparaat dat internet verbinding heeft. In tegenstelling tot het normale Office pakket is Office 365 dus overal toegankelijk, en niet enkel lokaal.

Excel leren met een cursus

Microsoft Excel is een veelgebruikt programma. Het wordt gebruikt voor het maken van spreadsheets, berekeningen en cijferoverzichten. Daardoor wordt het veelvuldig in de zakelijke wereld gebruikt. Weten hoe u met Excel moet werken is dus zeker iets dat goed van pas kan komen. Office Training Centrum biedt verschillende Excel cursussen aan.

SharePoint cursus

SharePoint is een programma van Microsoft waarmee websites opgezet kunnen worden. Deze websites kunnen vervolgens worden gebruikt voor het uitwisselen van informatie en data, of andere samenwerkingsdoeleinden binnen bedrijven. Met de cursus van Office Training Centrum leert u de ins-and-outs van dit programma, dat ook in het Office 365 pakket is opgenomen.

Microsoft Teams cursus

Ook voor cursussen die zich richten op Microsoft Teams zit u goed bij Office Training Centrum. Dit programma fungeert als hub en maakt samenwerking binnen en tussen teams daardoor eenvoudiger.

Meer weten?

Heeft u vragen over de cursussen of wilt u zich aanmelden? Bezoek dan de website van Office Training Centrum, of neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 038 46 00 660.