Jouw auto verkopen in 3 stappen

Ben je uitgekeken op jouw huidige auto? Voldoet jouw huidige auto niet meer aan jouw wensen? Of staat jouw huidige auto voortdurend in de garage? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke redenen waarom je een nieuwe auto aan zou gaan schaffen.

Heb je interesse om een nieuwe auto aan te schaffen? Dan moet je uiteraard ook iets met jouw huidige auto doen. Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om jouw auto in te ruilen bij ikwilvanmijnautoaf.be. Via deze partij gaat het verkopen van jouw auto eigenlijk bijzonder makkelijk, terwijl je ook nog een goed bod op jouw auto ontvangt. Wat wens je nog meer? Hieronder vind je in drie stappen hoe dit proces in zijn werk gaat.

Stap 1: vul je kenteken in

Allereerst is het zaak om jouw kenteken in te vullen. De database – die achter de website hangt – haalt vervolgens aan de hand van dit kenteken de juiste auto naar boven. Aan de hand van dit kenteken kun je de volgende stappen volledig doorlopen.

Stap 2: vul alle gevraagde gegevens in

Vervolgens is het zaak om allerlei gegevens in te gaan vullen. Je kunt hierbij denken aan de technische staat van de auto, aan het bandenprofiel, aan de staat van de buitenzijde, aan de kilometerstand en aan aanverwante gegevens. Het is cruciaal dat je dit eerlijk invult, aangezien op basis van deze antwoorden de waarde van de auto bepaald gaat worden.

In de volgende stap kun je ook nog aangegeven over welke opties de auto beschikt. Des te meer opties de auto heeft, des te interessanter dit is voor veel kopers. Dat zie je dan ook terug in het bod vanuit Ikwilvanmijnautoaf.

Stap 3: wacht het bod af

Aan de hand van alle ingevulde gegevens gaat Ikwilvanmijnautoaf.be direct een berekening voor je maken. Op basis van deze berekening ontvang je vervolgens een bod op jouw auto. De ervaring leert dat dit bod in de meeste gevallen vrij hoog is; dat is dan ook de reden waarom het verkopen van jouw auto via deze partij interessant is.

Wil je jouw mobilhome verkopen? Dan kun je overigens ook dit stappenplan aanhouden. Ook voor de verkoop van allerlei andere voertuigen ben je bij deze partij aan het juiste adres.

De verschillende soorten verlichting van een aanhanger

Aanhangers voor achter een auto zijn erg handig om spullen te vervoeren. Bij een aanhanger wordt dan ook gedacht aan het laadvermogen en dergelijke. Waar minder bij wordt stilgestaan is de verlichting voor aanhangers. Omdat de aanhanger in veel gevallen de achterkant van een auto blokkeert, is het belangrijk dat de aanhanger goed verlicht is. Zonder de juiste verlichting kan het een gevaarlijke situatie op de weg vormen, omdat mensen de auto voor zich verkeerd inschatten.

De achterlichten

De achterlichten van een aanhanger zijn uiteraard het belangrijkste licht. Zij zorgen ervoor dat de bestuurders achter de aanhangwagen goed kunnen inschatten waar de auto met aanhanger rijdt. Wanneer de aanhanger niet verlicht is, kan het in het donker voorkomen dat een bestuurder te dicht op de auto gaat rijden omdat hij de aanhanger niet ziet. Er zijn verschillende soorten achterlichten. Er zijn bijvoorbeeld normale lichten, mistlichten, remlichten, maar ook knipperlichten. Deze lichten zijn allemaal noodzakelijk voor een aanhangwagen. Ook zijn er mogelijkheden om LED-achterlichten aan te schaffen. Deze LED lampen hebben een langere levensduur en geven een fellere verlichting. 

Kentekenverlichting

Omdat een aanhanger het grootste deel van de achterkant van een auto blokkeert, moet een aanhanger een kenteken hebben. Kentekens zijn in het donker niet leesbaar, vandaar dat er kentekenverlichting bestaat. Dit lichtje is puur zodat het kenteken ten alle tijden verlicht wordt. Zo kunnen omstanders, de politie of camera’s altijd weten welke auto er rijdt.

Binnen lichten

Er zijn ook gesloten aanhangers, zoals een paardentrailer. Omdat deze gesloten zijn, komt er ook geen licht in. Vandaar dat deze aanhangers vaak lampen aan de binnenkant van de aanhanger hebben. Zo is er genoeg zicht in de aanhanger indien nodig. Ook voor de paarden kan dit prettig zijn, omdat zij dan in ieder geval zicht hebben op waar ze zijn.

Reflectoren

Reflectoren zijn in principe niet directe verlichting, maar ze helpen wel mee met de zichtbaarheid van een aanhanger. Reflectoren zitten verspreid over de gehele aanhanger, maar vooral aan de zijkant. De reflectoren zorgen ervoor dat als er licht op de aanhanger schijnt, de reflectoren het licht terugkaatsen waardoor het goed

Zijmarkeringslampen

Aan de zijkant van een aanhanger bevinden zich vaak ook nog lampen. Een van deze lampen is een zogeheten breedtelamp. Deze zit op de aanhanger om de breedte duidelijk te maken. De lampen aan de zijkant zijn zeker niet onbelangrijk, omdat deze ervoor zorgen dat de aanhanger van de zijkant ook goed zichtbaar zijn. Omdat de aanhanger geen voorlampen heeft kan het vanaf bepaalde hoeken lastig zichtbaar zijn zonder zijlampen.

 

3 partijen aan wie je jouw auto kunt verkopen

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe auto aan te schaffen? Wil je daarom ook jouw huidige auto gaan verkopen? Dan heb je de keus uit meerdere mogelijkheden; uiteraard wil je hierbij het onderste uit de kan zien te halen wat betreft de vraagprijs. Maar, bij welke partij krijg je nou het meeste geld voor jouw auto? En bij welke partijen kun je überhaupt aankloppen voor de verkoop van jouw auto? Je leest het hieronder!

Bij de dealer of het garagebedrijf

Als je jouw auto bij een dealer of garagebedrijf gaat kopen, is het interessant om over de inruil van jouw huidige auto te hebben. Voor de dealer of het garagebedrijf zit hier mogelijk extra handel in, terwijl jij mogelijk van een extra korting kunt genieten. Het is hierbij wel van belang om goed naar het totaalplaatje te blijven kijken; ook op de aanschaf van jouw nieuwe auto wil je immers korting krijgen. Treed daarom in onderhandeling met de dealer/het garagebedrijf en ruil je auto direct bij hen in.

Particulier verkopen

Ook kun je er voor kiezen om jouw auto particulier te verkopen. Via verschillende online portals kun je jouw auto particulier verkopen, waarbij je uiteraard zelf de vraagprijs kunt bepalen. Wel moet je hierbij rekening houden met veel opkopers; zij willen jouw auto voor een habbekrats op komen halen. Het is goed voor te stellen dat je juist dáár niet op zit te wachten.

Via Ikwilvanmijnautoaf.nl

Tot slot kun je er ook voor kiezen om jouw auto via ikwilvanmijnautoaf te verkopen. Via deze website kun je razendsnel jouw auto verkopen, waarbij je ook verzekerd van een prima prijs. Bijkomend voordeel: je hoeft geen rekening te houden met addertjes onder het gras. Je weet precies waar je aan toe bent, waardoor je met een gerust hart de deal aan kunt gaan.

Wil je eventueel ook nog jouw caravan verkopen? Via ikwilvanmijnautoaf.nl is het sinds enige tijd ook mogelijk om jouw caravan te verkopen. Via deze partij kun je dus eigenlijk twee vliegen in één klap vangen.

Naar welke van deze mogelijkheden gaat jouw voorkeur uit? Maak voor jezelf een goede vergelijking en probeer je auto voor de best mogelijke prijs te verkopen!

Op zoek naar rijschool Utrecht?

Op zoek naar rijschool Utrecht?

Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam! Je kunt bij rijschool Vlam tegen scherpe tarieven rijlessen volgen in Utrecht. Wij hebben verschillende pakketten voor jouw beschikbaar gesteld. Als je graag garantie voor het behalen van je rijbewijs wil hebben? Dan is het onbeperkt rijlessen pakket misschien iets voor jou! Je betaald een vast tarief waarmee jij onbeperkt rijlessen kunt volgen inclusief rijexamen. Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 rijlessen afnemen bij rijschool Utrecht. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijles afneemt. Losse rijles kosten bij Vlam maar 49 euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht.

1e rijles bij rijschool Utrecht is gratis

Bij autorijschool Utrecht is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een autorijschool lessen wilt volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met autorijschool Vlam. Tijdens deze 1e rijles heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bespreken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijlessen wilt volgen bij autorijschool Utrecht. Een ander voordeel van deze 1e rijles Utrecht is dat de instructeur een goed beeld van jouw huidige rij-ervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het te verwachten aantal benodigde rijlessen voor het behalen van jouw rijbewijs. Neem snel een kijkje op www.rijschoolvlam.nl voor meer informatie.

De voordelen van rijles Utrecht 

  • Rijles in Utrecht / Examenplaats
  • Btelen in termijnen
  • Gratis proef rijles
  • Nieuwe lesauto
  • Koffie tussendoor

Gratis rijles

Bij autorijschool Vlam krijg je de 1e rijles helemaal gratis. Tijdens deze 1e gratis rijles kun je al jouw vragen stellen aan de rijinstructeur. Daarnaast krijgt de instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring en kan je een inschatting krijgen van het te verwachten aantal rijlessen voor het behalen van je rijbewijs.

Contact opnemen met Vlam

We zijn een zelfstandige rijschool, en je heb een standaard de zelfde lesauto. Je hebt altijd de juiste persoon aan de telefoon. Je kunt kennismaken met een gratis intakeles. Kijk nu snel op onze website, en je kunt ons direct bellen. Je kunt ook je gegevens achterlaten zodat wij jou kunnen terugbellen. Meld je nu aan!

 

  

https://www.rijschoolvlam.nl

Gebruikte BMW 1 serie aanschaffen

In deze tekst vertellen we je alles wat je moet weten over het aanschaffen van een gebruikte BMW 1 serie. Er zijn namelijk een hoop dingen waar je op moet letten. De eerste generatie 1 serie werd gelanceerd in 2004. Dit was de eerste keer dat BMW met een échte hatchback op de markt kwam. Veel mensen denken dat dit de 3 serie compact was, maar deze had toch meer overeenkomsten met een coupé. Over het algemeen is de BMW 1 serie een betrouwbare auto, maar geen enkele auto is perfect. Deze generatie 1 serie heeft veel problemen met de distributieketting en de kettingspanners. Dit zijn problemen die je niet zomaar kunt vaststellen en op het moment dat je er iets van merkt is het al te laat. Zorg er dus voor dat je de auto goed laat controleren door een expert voordat je de auto aanschaft. De latere generaties zijn betrouwbaarder op dit gebied. Een eerste generatie 1 serie koop je al voor €3.500 en voor een nieuwere generatie beginnen de prijzen bij de €8.000.

Is het verstandig om een gebruikte 1 serie aan te schaffen?

Het aanschaffen van een gebruikte auto brengt in het algemeen altijd wel risico’s met zich mee. Als je de auto eerst goed laat nakijken kan er in principe weinig fout gaan. Buiten de distributieketting om heeft deze auto namelijk weinig problemen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets niet goed gaat met de auto, dan sta je dus met pech onderweg. Dat is niet alleen het geval bij een occasion.

 

Verder is de BMW 1 serie een goede auto, ze zijn luxe uitgerust, hebben veel pit en ze zijn zuinig. Om een lang verhaal kort te maken, een bmw 1 serie is een goede auto. Zorg er wel voor dat je hem eerst na laat kijken door een specialist.

 

Rolstoelauto leasen of kopen

Voor mensen in een rolstoel is het niet altijd even gemakkelijk om een geschikte auto te vinden. Een rolstoelauto vereist natuurlijk specifieke aanpassingen en de kosten hiervoor kunnen flink oplopen. Je kunt de kosten laag houden door te kiezen voor een gebruikte rolstoelauto of een occasion. Occasions die je hier kunt vinden zijn in veel gevallen voor een rolstoelgebruiker al aangepast. Met een lease rolstoelauto betaal je in termijnen, zodat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen.

 

Merken voor rolstoelauto’s

Er zijn verschillende merken die geschikt gemaakt kunnen worden voor rolstoelgebruikers. Zowel voor het besturen van het voertuig als het inzittende zijn met een rolstoel kun je rolstoelauto’s vinden. Een Fiat Doblo of een Volkswagen Caddy bijvoorbeeld. Maar ook een Ford Tourneo of Opel Freedom Van kan geschikt zijn. Welk voertuig geschikt is voor jouw situatie als rolstoelgebruiker, hangt af van je wensen en je rolstoel. Denk bijvoorbeeld aan elektrische rolstoelen, die vereisen andere aanpassingen dan niet-elektrische rolstoelen.

 

Advies van experts

Gelukkig zijn er adviseurs met jarenlange ervaring beschikbaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Onze adviseurs komen met verschillende voertuigen bij je langs voor een gratis proefrit als je dat graag wil. Zo kun je zelf aanvoelen hoe de rolstoelauto rijdt en werkt en welke het meest geschikt voor jouw situatie is. Je hoeft dit niet zelf te doen, de adviseurs zijn er om hun expertise te delen zodat jij de beste keuze kunt maken.

 

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelauto/

Haal een prachtige auto naar Nederland via import uit Amerika

Heeft u een voorliefde voor Amerikaanse auto’s? Dat is begrijpelijk, want zeker de oldtimers hebben een onevenaarbare stijl die u in Europa niet zo snel tegenkomt. Maar een auto invoeren vanuit Amerika is niet zo eenvoudig, omdat er allerlei haken en ogen aan de import uit landen buiten Europa zit. Zo moet u niet alleen het vervoer regelen, maar ook de juiste documenten. Anders komt de auto niet door de douane heen. Gelukkig zijn er experts die u bij de import van een auto uit Amerika kunnen helpen. Hiervoor kunt u bij Marlog Car Handling terecht. Dit bedrijf importeert en exporteert al jaren auto’s en motoren uit diverse landen over de hele wereld. Hierdoor weten ze precies waar ze op moeten letten en kunnen ze u volledig ontzorgen bij de import van uw droomauto.

Laat u volledig ontzorgen in het gehele transportproces

Marlog Car Handling importeert auto’s en motoren voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Om wat voor reden u ook een auto of motor uit het buitenland wilt importeren, zij zijn uw partner om dit moeiteloos voor elkaar te krijgen. Ze verzorgen het transportproces inclusief papierwerk en kunnen desgewenst zelfs over de transportprijzen onderhandelen met de vervoerder. Het enige waar u zich dan nog druk over hoeft te maken, is het in ontvangst nemen van de sleutel en het bedenken van leuke routes. Dat is pas zorgeloos een auto importeren uit Amerika!

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat Marlog Car Handling op het gebied van auto import uit Amerika voor u kan betekenen? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Zo weet u precies hoeveel het gaat kosten om uw droomauto uit Amerika te laten komen en geniet u binnenkort al van deze prachtige nieuwe auto. Dankzij het uitgebreide netwerk van Marlog Car Handling, kunnen ze uw auto namelijk niet alleen veilig, maar ook nog eens snel voor u importeren.

https://www.marlog-car-handling.eu/

Snelcursus auto theorie, haal binnen 1 dag je theoriecertificaat!

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen bij het halen van je auto theorie certificaat? Zoek niet verder maar neem zeker eens een kijkje op www. gelijkgeslaagd. nl. Wij geven zeer goede theoriecursussen, die door heel Nederland aangeboden worden. De cursus die wij aanbieden is een snelcursus auto theorie. Dat houdt in dat onze cursus maar 1 dag van je tijd in beslag neemt! Je haalt zelfs op dezelfde dag je theorie certificaat bij het CBR. Binnen 1 dag heb jij dus je auto theorie behaald en kan je je gaan focussen op het halen van je praktijk examen.

Het dagschema

Vroeg in de ochtend gaat de cursus van start, zo rond een uurtje of 07.00. Je maakt kort kennis met de docent en alle cursisten en krijgt een lekker bakje koffie of thee van ons. En dan gaan we de theorie leren. Alle theorie wordt op een relaxte manier behandeld. Trucjes en tips om de theorie nog beter te kunnen onthouden krijg je van onze docent. We laten je veel praktijkvoorbeelden zien waardoor situaties beter te herkennen en onthouden zijn. Alle verkeersregels, gevaarherkenning, verkeersborden en gebodsborden worden je op die manier makkelijk aangeleerd. Ook de verkeerswetten komen aan bod. Wanneer we je alle theorie hebben aangeleerd ga je aan de slag met oefen examens. Dit zijn oude examens van het CBR, perfect dus om mee te oefenen. Je komt hierdoor namelijk meteen in aanraking met de diverse vraagstellingen op het examen, waardoor je je nog beter kan voorbereiden op je echte examen.

Tijdens de cursus kan je al je vragen stellen. En wanneer je iets best lastig vindt leggen we je het gewoon nog een keer uit, net zolang totdat je het goed begrijpt. Rond het middaguur krijg je een heerlijke, goed verzorgde lunch van ons. Tijd om even lekker te ontspannen en van de lunch te genieten. Na de lunch kan je nog even de theorie herhalen. Daarna vertrekken we met elkaar naar de locatie van het CBR, waar je examen op je wacht. Het examen duurt 35 minuten en daarna hoor je meteen of je geslaagd bent!

Auto- en motor theoriecursussen

Schrijf je snel in voor onze autotheorie cursus! Daarnaast geven wij nu ook een motortheorie cursus. Dus of je nu gaat voor je auto- of je motorrijbewijs, wij helpen je met het aanleren van de theorie zodat je er zeker van bent dat je zal slagen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Voor premium chiptuning moet je bij Rhino Tuning zijn

Rhino Tuning is dé specialist voor cartuning Den Haag en omgeving. Wij gebruiken professionele software en hardware. Op iedere aanpassing geven we volledige garantie. Als je niet blij bent met het resultaat, krijg je je geld terug. Met name voor auto’s met een turbomotor kunnen we een aanzienlijke prestatieverbetering realiseren. Soms zelfs tot 40%. Heel concreet zul je merken dat je veel sneller optrekt, soepeler rijdt en meer snelheid haalt. Het effect dat we kunnen bereiken hangt af van het merk en het type auto dat je bezit. Je kunt sowieso rekenen op:

  • een comfortabelere rijstijl;
  • snellere acceleratie;
  • meer trekkracht en vermogen;
  • hogere topsnelheid;
  • concrete besparing op brandstof doordat je zuiniger rijdt.

Rijd je in een wagen zonder turbo? Ook voor jou is chiptuning zinvol: het rendement dat we bereiken ligt rond de 9%.

ChipTunen Den Haag

Chiptuning Den Haag is in de volgende categorieën in te delen:

-stage 1 voor auto’s zonder turbo motor;

-stage 1 voor auto’s met turbo motor;

-stage 2 chiptuning.

Bij stage 1 valt de toename in vermogen binnen de veiligheidsgrenzen. Stage 2 tuning passen we alleen toe op uitdrukkelijk verzoek. De optimalisatie gaat een stapje verder. Het betreft vaak sportwagens en getunede auto’s. De medewerkers van Rhino Tuning hebben veel ervaring. Ze werken snel en vakkundig. In de meeste gevallen kun je onder het  genot van een kopje koffie of thee wachten tot je auto klaar is. De originele software-instellingen worden natuurlijk bewaard. Als je uiteindelijk niet tevreden bent over de aanpassingen, zetten we alles terug zoals het was. 

Antwoorden op veel gestelde vragen staan op rhinotuning .nl. Daar vind je ook de actuele tarieven. Als jij een afspraak wilt maken bij Rhino Tuning kun je het online contactformulier invullen. Zodra de gegevens verwerkt zijn, belt een van de medewerkers je om een datum te prikken. Langkomen, bellen of mailen kan natuurlijk ook. Hierbij de gegevens:

Westvlietweg 72L

2495 AA Den Haag

+31 70 20 42 900

 

https://rhinotuning.nl/

De Hyundai i10, de perfecte stadsauto

Je kunt de Hyundai i10 omschrijven als een bovengemiddelde stadsauto. De auto is klein en zuinig met aan de binnenkant toch opmerkelijk veel ruimte. De Hyundai i10 beschikt standaard over vijf deuren.

Opvolger van de Atos

De Hyundai i10 is de opvolger van de eveneens succesvolle Atos. De i10 is er in een 1.0 liter uitvoering en beschikt over vier cilinders. De auto is er niet in een dieseluitvoering en opvallend is het zeer ruime interieur, want de i10 biedt voldoende plaats voor vier volwassenen. Opvallend is zeker ook het zeer lage verbruik. Koop je een nieuwe Hyundai i10 dan rijd je gemakkelijk 1 op 21. De i10 wordt gezien als een stadsauto en voor een dergelijke auto heeft deze Hyundai ontzettend veel te bieden.

In handgeschakelde uitvoering en met automatische transmissie

De i10 van de Hyundai moet de concurrentie aangaan met auto’s als de Citroën C1,de Kia Picanto, de Opel Karl, de Volkswagen Up en de Toyota Aygo. Uiteraard is de i10 nog weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar zoals de Comfort, Active en Dynamic. De stadsauto is er in een handgeschakelde uitvoering en met automatische transmissie.

Pechhulp on demand

Het is als Hyundai-rijder goed te weten dat je onderweg altijd een beroep kunt doen op pechhulp on demand van Centraal Beheer. De ruim achthonderd monteurs staan 24/7 voor je klaar en je hoeft geen abonnement te hebben om gebruik van deze dienst te maken. Nadat je gemeld hebt dat je pech hebt, wordt meteen een indicatie van de kosten gegeven en is er doorgaans binnen een half uur een monteur bij je. Die monteur kun je in realtime met de speciale app volgen. Na de reparatie betaal je zoals jij dat wilt. Prettige gedachte toch, al is de kans op pech als je in een nieuwe Hyundai i10 rijdt uiteraard erg klein.