Op zoek naar rijschool Utrecht?

Op zoek naar rijschool Utrecht?

Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam! Je kunt bij rijschool Vlam tegen scherpe tarieven rijlessen volgen in Utrecht. Wij hebben verschillende pakketten voor jouw beschikbaar gesteld. Als je graag garantie voor het behalen van je rijbewijs wil hebben? Dan is het onbeperkt rijlessen pakket misschien iets voor jou! Je betaald een vast tarief waarmee jij onbeperkt rijlessen kunt volgen inclusief rijexamen. Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 rijlessen afnemen bij rijschool Utrecht. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijles afneemt. Losse rijles kosten bij Vlam maar 49 euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht.

1e rijles bij rijschool Utrecht is gratis

Bij autorijschool Utrecht is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een autorijschool lessen wilt volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met autorijschool Vlam. Tijdens deze 1e rijles heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bespreken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijlessen wilt volgen bij autorijschool Utrecht. Een ander voordeel van deze 1e rijles Utrecht is dat de instructeur een goed beeld van jouw huidige rij-ervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het te verwachten aantal benodigde rijlessen voor het behalen van jouw rijbewijs. Neem snel een kijkje op www.autorijschoolvlam.nl voor meer informatie.

De voordelen van rijles Utrecht 

 • Rijles in Utrecht / Examenplaats
 • Btelen in termijnen
 • Gratis proef rijles
 • Nieuwe lesauto
 • Koffie tussendoor

Gratis rijles

Bij autorijschool Vlam krijg je de 1e rijles helemaal gratis. Tijdens deze 1e gratis rijles kun je al jouw vragen stellen aan de rijinstructeur. Daarnaast krijgt de instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring en kan je een inschatting krijgen van het te verwachten aantal rijlessen voor het behalen van je rijbewijs.

Contact opnemen met Vlam

We zijn een zelfstandige rijschool, en je heb een standaard de zelfde lesauto. Je hebt altijd de juiste persoon aan de telefoon. Je kunt kennismaken met een gratis intakeles. Kijk nu snel op onze website, en je kunt ons direct bellen. Je kunt ook je gegevens achterlaten zodat wij jou kunnen terugbellen. Meld je nu aan!

 

  

https://www.rijschoolvlam.nl

Gebruikte BMW 1 serie aanschaffen

In deze tekst vertellen we je alles wat je moet weten over het aanschaffen van een gebruikte BMW 1 serie. Er zijn namelijk een hoop dingen waar je op moet letten. De eerste generatie 1 serie werd gelanceerd in 2004. Dit was de eerste keer dat BMW met een échte hatchback op de markt kwam. Veel mensen denken dat dit de 3 serie compact was, maar deze had toch meer overeenkomsten met een coupé. Over het algemeen is de BMW 1 serie een betrouwbare auto, maar geen enkele auto is perfect. Deze generatie 1 serie heeft veel problemen met de distributieketting en de kettingspanners. Dit zijn problemen die je niet zomaar kunt vaststellen en op het moment dat je er iets van merkt is het al te laat. Zorg er dus voor dat je de auto goed laat controleren door een expert voordat je de auto aanschaft. De latere generaties zijn betrouwbaarder op dit gebied. Een eerste generatie 1 serie koop je al voor €3.500 en voor een nieuwere generatie beginnen de prijzen bij de €8.000.

Is het verstandig om een gebruikte 1 serie aan te schaffen?

Het aanschaffen van een gebruikte auto brengt in het algemeen altijd wel risico’s met zich mee. Als je de auto eerst goed laat nakijken kan er in principe weinig fout gaan. Buiten de distributieketting om heeft deze auto namelijk weinig problemen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets niet goed gaat met de auto, dan sta je dus met pech onderweg. Dat is niet alleen het geval bij een occasion.

 

Verder is de BMW 1 serie een goede auto, ze zijn luxe uitgerust, hebben veel pit en ze zijn zuinig. Om een lang verhaal kort te maken, een bmw 1 serie is een goede auto. Zorg er wel voor dat je hem eerst na laat kijken door een specialist.

 

Rolstoelauto leasen of kopen

Voor mensen in een rolstoel is het niet altijd even gemakkelijk om een geschikte auto te vinden. Een rolstoelauto vereist natuurlijk specifieke aanpassingen en de kosten hiervoor kunnen flink oplopen. Je kunt de kosten laag houden door te kiezen voor een gebruikte rolstoelauto of een occasion. Occasions die je hier kunt vinden zijn in veel gevallen voor een rolstoelgebruiker al aangepast. Met een lease rolstoelauto betaal je in termijnen, zodat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen.

 

Merken voor rolstoelauto’s

Er zijn verschillende merken die geschikt gemaakt kunnen worden voor rolstoelgebruikers. Zowel voor het besturen van het voertuig als het inzittende zijn met een rolstoel kun je rolstoelauto’s vinden. Een Fiat Doblo of een Volkswagen Caddy bijvoorbeeld. Maar ook een Ford Tourneo of Opel Freedom Van kan geschikt zijn. Welk voertuig geschikt is voor jouw situatie als rolstoelgebruiker, hangt af van je wensen en je rolstoel. Denk bijvoorbeeld aan elektrische rolstoelen, die vereisen andere aanpassingen dan niet-elektrische rolstoelen.

 

Advies van experts

Gelukkig zijn er adviseurs met jarenlange ervaring beschikbaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Onze adviseurs komen met verschillende voertuigen bij je langs voor een gratis proefrit als je dat graag wil. Zo kun je zelf aanvoelen hoe de rolstoelauto rijdt en werkt en welke het meest geschikt voor jouw situatie is. Je hoeft dit niet zelf te doen, de adviseurs zijn er om hun expertise te delen zodat jij de beste keuze kunt maken.

 

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelauto/

Haal een prachtige auto naar Nederland via import uit Amerika

Heeft u een voorliefde voor Amerikaanse auto’s? Dat is begrijpelijk, want zeker de oldtimers hebben een onevenaarbare stijl die u in Europa niet zo snel tegenkomt. Maar een auto invoeren vanuit Amerika is niet zo eenvoudig, omdat er allerlei haken en ogen aan de import uit landen buiten Europa zit. Zo moet u niet alleen het vervoer regelen, maar ook de juiste documenten. Anders komt de auto niet door de douane heen. Gelukkig zijn er experts die u bij de import van een auto uit Amerika kunnen helpen. Hiervoor kunt u bij Marlog Car Handling terecht. Dit bedrijf importeert en exporteert al jaren auto’s en motoren uit diverse landen over de hele wereld. Hierdoor weten ze precies waar ze op moeten letten en kunnen ze u volledig ontzorgen bij de import van uw droomauto.

Laat u volledig ontzorgen in het gehele transportproces

Marlog Car Handling importeert auto’s en motoren voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Om wat voor reden u ook een auto of motor uit het buitenland wilt importeren, zij zijn uw partner om dit moeiteloos voor elkaar te krijgen. Ze verzorgen het transportproces inclusief papierwerk en kunnen desgewenst zelfs over de transportprijzen onderhandelen met de vervoerder. Het enige waar u zich dan nog druk over hoeft te maken, is het in ontvangst nemen van de sleutel en het bedenken van leuke routes. Dat is pas zorgeloos een auto importeren uit Amerika!

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat Marlog Car Handling op het gebied van auto import uit Amerika voor u kan betekenen? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Zo weet u precies hoeveel het gaat kosten om uw droomauto uit Amerika te laten komen en geniet u binnenkort al van deze prachtige nieuwe auto. Dankzij het uitgebreide netwerk van Marlog Car Handling, kunnen ze uw auto namelijk niet alleen veilig, maar ook nog eens snel voor u importeren.

https://www.marlog-car-handling.eu/

Snelcursus auto theorie, haal binnen 1 dag je theoriecertificaat!

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen bij het halen van je auto theorie certificaat? Zoek niet verder maar neem zeker eens een kijkje op www. gelijkgeslaagd. nl. Wij geven zeer goede theoriecursussen, die door heel Nederland aangeboden worden. De cursus die wij aanbieden is een snelcursus auto theorie. Dat houdt in dat onze cursus maar 1 dag van je tijd in beslag neemt! Je haalt zelfs op dezelfde dag je theorie certificaat bij het CBR. Binnen 1 dag heb jij dus je auto theorie behaald en kan je je gaan focussen op het halen van je praktijk examen.

Het dagschema

Vroeg in de ochtend gaat de cursus van start, zo rond een uurtje of 07.00. Je maakt kort kennis met de docent en alle cursisten en krijgt een lekker bakje koffie of thee van ons. En dan gaan we de theorie leren. Alle theorie wordt op een relaxte manier behandeld. Trucjes en tips om de theorie nog beter te kunnen onthouden krijg je van onze docent. We laten je veel praktijkvoorbeelden zien waardoor situaties beter te herkennen en onthouden zijn. Alle verkeersregels, gevaarherkenning, verkeersborden en gebodsborden worden je op die manier makkelijk aangeleerd. Ook de verkeerswetten komen aan bod. Wanneer we je alle theorie hebben aangeleerd ga je aan de slag met oefen examens. Dit zijn oude examens van het CBR, perfect dus om mee te oefenen. Je komt hierdoor namelijk meteen in aanraking met de diverse vraagstellingen op het examen, waardoor je je nog beter kan voorbereiden op je echte examen.

Tijdens de cursus kan je al je vragen stellen. En wanneer je iets best lastig vindt leggen we je het gewoon nog een keer uit, net zolang totdat je het goed begrijpt. Rond het middaguur krijg je een heerlijke, goed verzorgde lunch van ons. Tijd om even lekker te ontspannen en van de lunch te genieten. Na de lunch kan je nog even de theorie herhalen. Daarna vertrekken we met elkaar naar de locatie van het CBR, waar je examen op je wacht. Het examen duurt 35 minuten en daarna hoor je meteen of je geslaagd bent!

Auto- en motor theoriecursussen

Schrijf je snel in voor onze autotheorie cursus! Daarnaast geven wij nu ook een motortheorie cursus. Dus of je nu gaat voor je auto- of je motorrijbewijs, wij helpen je met het aanleren van de theorie zodat je er zeker van bent dat je zal slagen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Voor premium chiptuning moet je bij Rhino Tuning zijn

Rhino Tuning is dé specialist voor cartuning Den Haag en omgeving. Wij gebruiken professionele software en hardware. Op iedere aanpassing geven we volledige garantie. Als je niet blij bent met het resultaat, krijg je je geld terug. Met name voor auto’s met een turbomotor kunnen we een aanzienlijke prestatieverbetering realiseren. Soms zelfs tot 40%. Heel concreet zul je merken dat je veel sneller optrekt, soepeler rijdt en meer snelheid haalt. Het effect dat we kunnen bereiken hangt af van het merk en het type auto dat je bezit. Je kunt sowieso rekenen op:

 • een comfortabelere rijstijl;
 • snellere acceleratie;
 • meer trekkracht en vermogen;
 • hogere topsnelheid;
 • concrete besparing op brandstof doordat je zuiniger rijdt.

Rijd je in een wagen zonder turbo? Ook voor jou is chiptuning zinvol: het rendement dat we bereiken ligt rond de 9%.

ChipTunen Den Haag

Chiptuning Den Haag is in de volgende categorieën in te delen:

-stage 1 voor auto’s zonder turbo motor;

-stage 1 voor auto’s met turbo motor;

-stage 2 chiptuning.

Bij stage 1 valt de toename in vermogen binnen de veiligheidsgrenzen. Stage 2 tuning passen we alleen toe op uitdrukkelijk verzoek. De optimalisatie gaat een stapje verder. Het betreft vaak sportwagens en getunede auto’s. De medewerkers van Rhino Tuning hebben veel ervaring. Ze werken snel en vakkundig. In de meeste gevallen kun je onder het  genot van een kopje koffie of thee wachten tot je auto klaar is. De originele software-instellingen worden natuurlijk bewaard. Als je uiteindelijk niet tevreden bent over de aanpassingen, zetten we alles terug zoals het was. 

Antwoorden op veel gestelde vragen staan op rhinotuning .nl. Daar vind je ook de actuele tarieven. Als jij een afspraak wilt maken bij Rhino Tuning kun je het online contactformulier invullen. Zodra de gegevens verwerkt zijn, belt een van de medewerkers je om een datum te prikken. Langkomen, bellen of mailen kan natuurlijk ook. Hierbij de gegevens:

Westvlietweg 72L

2495 AA Den Haag

+31 70 20 42 900

 

https://rhinotuning.nl/

De Hyundai i10, de perfecte stadsauto

Je kunt de Hyundai i10 omschrijven als een bovengemiddelde stadsauto. De auto is klein en zuinig met aan de binnenkant toch opmerkelijk veel ruimte. De Hyundai i10 beschikt standaard over vijf deuren.

Opvolger van de Atos

De Hyundai i10 is de opvolger van de eveneens succesvolle Atos. De i10 is er in een 1.0 liter uitvoering en beschikt over vier cilinders. De auto is er niet in een dieseluitvoering en opvallend is het zeer ruime interieur, want de i10 biedt voldoende plaats voor vier volwassenen. Opvallend is zeker ook het zeer lage verbruik. Koop je een nieuwe Hyundai i10 dan rijd je gemakkelijk 1 op 21. De i10 wordt gezien als een stadsauto en voor een dergelijke auto heeft deze Hyundai ontzettend veel te bieden.

In handgeschakelde uitvoering en met automatische transmissie

De i10 van de Hyundai moet de concurrentie aangaan met auto’s als de Citroën C1,de Kia Picanto, de Opel Karl, de Volkswagen Up en de Toyota Aygo. Uiteraard is de i10 nog weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar zoals de Comfort, Active en Dynamic. De stadsauto is er in een handgeschakelde uitvoering en met automatische transmissie.

Pechhulp on demand

Het is als Hyundai-rijder goed te weten dat je onderweg altijd een beroep kunt doen op pechhulp on demand van Centraal Beheer. De ruim achthonderd monteurs staan 24/7 voor je klaar en je hoeft geen abonnement te hebben om gebruik van deze dienst te maken. Nadat je gemeld hebt dat je pech hebt, wordt meteen een indicatie van de kosten gegeven en is er doorgaans binnen een half uur een monteur bij je. Die monteur kun je in realtime met de speciale app volgen. Na de reparatie betaal je zoals jij dat wilt. Prettige gedachte toch, al is de kans op pech als je in een nieuwe Hyundai i10 rijdt uiteraard erg klein.

Dagwaarde van je wagen

De ideale autoverzekering voor u nieuwe BMW

Je was op slag verliefd toen je het laatste nieuwe model BMW ging aanschouwen.  Als liefhebber van dit merk kon je niet anders dan overgaan tot een aankoop. Natuurlijk draag je graag zorg voor dit pareltje en biedt, indien mogelijk, de allerbeste bescherming aan. Het eerste dat je nu probeert uit te pluizen is uiteraard de geschikte verzekering voor je auto. Maar wat met alle kleine lettertjes en opties? Bij het nalezen van de verschillende autoverzekeringen stuit je al gauw op termen als ‘dagwaarde’ en ‘vervangingswaarde. Voor een leek lijken deze termen vaak hetzelfde. Toch verschillen de termen onderling heel wat en is het belangrijk deze te begrijpen.  Wat deze dagwaarde precies inhoudt en hoe belangrijk dit is in je doorslaggevende keuze vertellen we graag in onderstaand artikel.

 

Dagwaarde nader bekeken

Wanneer je de term ‘verzekering auto’ opzoekt, merkt u waarschijnlijk al snel dat de factor ‘dagwaarde’ nogal durft verschillen bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Maar wat is dit precies en welke meerwaarde biedt het bij de keuze van uw BMW autoverzekering? De dagwaarde van je wagen is een benadering van wat je wagen waard is op dat moment. Stel dat je auto morgen gestolen wordt of door een ongeluk helemaal stuk is dan heb je een idee van wat het je zou kosten om een soortgelijke auto aan te schaffen. Verzekeringsmaatschappijen maken gebruik van deze dagwaarde om je premie te kunnen bepalen.

 

Welke formule?

Eerst en vooral is het handig om weten dat je bij een WA-verzekering alleen de schade van de tegenpartij vergoed. Je zult in dit geval dus nooit aanspraak kunnen maken op een vergoeding voor de schade aan je eigen wagen.  Kies je voor een casco of allrisk heb je de mogelijkheid te kiezen voor een vooraf bepaald bedrag dat in de polis vermeld staat. Op deze manier wordt er niet gekeken naar de dagwaarde op dat moment, wat mogelijks interessanter kan zijn bij schade.

 

Vergelijk

Hoe beter je je wagen verzekerd, hoe duurder je premie. Toch kunnen verschillende maatschappijen onderling best veel verschillen in prijs en voorwaarden. Je doet er daarom goed aan een grondig vergelijk te maken voordat je definitieve keuze te maken. Een website als Autoverzekering.nl is in dit geval een handig hulpmiddel. Je vergelijkt er in een handomdraai de verschillende verzekeringen met elkaar en maakt zo de beste keuze voor je nieuwe BMW autoverzekering.

 

http://autoverzekering.nl

Binnen 1 dag je autotheorie, met garantie!

Ben jij rijlessen aan het volgen en wil je snel je theorie examen halen? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om dagenlang gaan zitten blokken uit een boekje. Maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken en een theoriecursus gaan volgen. Voor een effectieve theoriecursus auto Maastricht ben je bij 123 Theorie aan het goede adres. In diverse steden in Nederland geven wij regelmatig theorie cursussen waarmee je alles leert wat je moet weten. Daarbij zijn onze cursussen geschikt voor iedereen die bezig is met het behalen van zijn rijbewijs.

Theorie examen in 1 dag 

Een groot voordeel van 123 Theorie is dat je je theorie examen in 1 dag kunt halen. Je leert eerst op een leuke manier alle stof die je moet weten. Vervolgens doe je nog dezelfde dag theorie examen. Dit klinkt misschien lastig, maar dat is het absoluut niet. Wij zorgen ervoor dat je alles kunt onthouden, met behulp van handige ezelsbruggetjes. Zelfs mensen die problemen hebben met leren, kunnen erop rekenen dat ze direct slagen voor het examen. En als je de eerste keer toch zakt, dan kun je de cursus gratis nog een keer volgen.

Aanpak 123 Theorie

Bij 123theorie.nl kun je rekenen op een totaalpakket. We bieden niet alleen een theoriecursus met examen aan, maar zorgen ook voor vervoer en een lekkere lunch. Je gaat in een groep aan de slag met het leren van de theorie. We hebben ervaring met verschillende soorten leerproblemen en zorgen ervoor dat de stof te begrijpen is voor iedereen. Ook als je bijvoorbeeld ADHD hebt of dyslectisch bent, kun je prima bij ons terecht. Inschrijven voor een cursus kan eenvoudig via de website. Er is altijd wel een theorie cursus bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

https://www.123-theorie.nl/

Een autodealer in Etten-Leur waar je meteen je verzekering regelt

Bij het kopen van een auto moet je niet alleen rekening houden met de aanschafprijs maar ook met de lopende kosten van de auto. Denk daarbij aan zaken als de wegenbelasting, brandstofkosten en natuurlijk de verzekering. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur maakt het je makkelijk door je meteen een voordelige verzekering via DMF Verzekeringen aan te bieden bij de aankoop van een occasion.

Hoe autodealer MV Motive uit Etten-Leur het jou lekker makkelijk maakt

Of je nu een auto hebt als vervoersmiddel of omdat je gewoon graag rijdt, je hebt geen zin om je teveel bezig te houden met droge, saaie stof zoals je verzekering. MV Motive maakt het je op twee manieren erg makkelijk om de auto te rijden die je wilt.

1.      Een automakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte occasion

Veel autodealers hebben een grote voorraad occasions die ze op hun website te koop aanbieden. Handig als je langs gaat maar ook een risico voor de dealer zelf. Als een auto niet binnen aanzienlijke tijd verkocht wordt is dat inkomstenderving. Dit risico wordt (gedeeltelijk) afgedekt door de prijs van de auto’s te verhogen. MV Motive doet het anders. Op de website vind je een relatief klein aanbod zodat het risico ook klein blijft. In plaats daarvan vertrouwen ze op meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Op basis van jouw wensen gaat een ervaren automakelaar binnen het uitgebreide netwerk van de autodealer op zoek naar occasions die hierbij passen.

2.      Een voordelige autoverzekering direct geregeld

Wanneer de automakelaar een geschikte auto heeft gevonden kun je ervoor kiezen om deze op locatie te bekijken of om het voertuig naar de autodealer in Etten-Leur te laten brengen. Een verzekering bij DMF via MV Motive is ideaal omdat je zo direct verzekerd de weg op kunt. Andere voordelen van deze verzekering:

 • Zowel particulier als zakelijk af te sluiten
 • Altijd een scherpe aanbieding
 • Persoonlijke service bij vragen

Over rijklaar gesproken! Natuurlijk worden ook zaken als de kentekenregistratie voor je geregeld.

Ook voor financieringsmogelijkheden kom je naar MV Motive

Een auto kost geld. De aanschafprijs van een auto is een behoorlijke hap uit je financiën. Maar ook daar helpt MV Motive je bij. Voor zowel zakelijke rijders als privérijders biedt deze autodealer uit Etten-Leur verschillende financieringsmogelijkheden. Wil je hier meer over weten of ben je op zoek naar een bepaalde auto? Neem dan contact op of ga gezellig even langs. Dat is overigens ook in de avonduren mogelijk als je van tevoren even belt.