Software Engineer Medical

Introductie

VeroTech is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in advies- en engineeringdiensten voor R & D-projecten. Klanten zijn multinationale ondernemingen en grote bedrijven die actief zijn op het gebied van telecommunicatie, auto’s, transport, halfgeleiders en medische zorg.

Werken bij VeroTech staat voor werken met een persoonlijke houding in een open gemeenschap, waar verantwoordelijkheidsgevoel en het streven naar excellentie essentieel zijn. Het succes van VeroTech ligt in ons adviseursteam, de drijvende kracht achter ons bedrijf.

VeroTech beheert en ontwikkelt R & D-ingenieurs en -projecten. Om ons ontwikkelteam te versterken is VeroTech op zoek naar medische software engineers!

Jouw verantwoordelijkheden

Als medical software engineer ben je verantwoordelijk voor het gehele softwareontwikkelingsproces (ontwerp, ontwikkeling, testen, documentatie) van medische apparatuur. Uw taken omvatten:

 • Software ontwikkelen in een agile omgeving,
 • Schrijf code in C ++ om de driver te ontwikkelen, en schrijf code in C # /. NET om communicatie met de driver tot stand te brengen,
 • Maak en / of bewerk bestaande firmwarecomponenten indien nodig.

Jouw profiel

 • Master’s degree in software engineering of gelijkwaardig,
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het gehele softwareontwikkelingsproces,
 • Bekwaam in C ++ en C # talen,
 • Ervaring hebben met werken in een agile omgeving,
 • Kennis van C-taal heeft de voorkeur;
 • vloeiend Engels.

Ons aanbod

 • Ontwikkel je talenten door R & D-projecten op middellange en lange termijn in verschillende industrieën uit te dagen
 • Word lid van een gemeenschap van incentive-ingenieurs met verschillende achtergronden en kwalificaties
 • Houd je carrièrepad bij en combineer technische en bedrijfsgerelateerde opleidingen
 • Incentivesalaris, extralegale voordelen en toegang tot de auto van het bedrijf

https://www.vindazo.be/vacatures/software-ontwikkelaar.html

Boekhoudkundig bediende

jobs administratief bediende


Introductie

Momenteel zijn wij op zoek naar administratief boekhoudkundig personeel voor het midden- en kleinbedrijf van Hulshout.

Jouw verantwoordelijkheid

Uw functieverantwoordelijkheden omvatten voornamelijk

Ondersteuning boekhouders: offertes opstellen, aankoopfacturen boeken, concept CMR, btw-aangiften, …

Nadat u zich hebt gevestigd, moet u andere taken op zich nemen.

Aangezien dit een klein bedrijf is, zijn we op zoek naar een leidinggevende die geïnteresseerd is in flexibel werken.

Jouw profiel

 • Je hebt ervaring als administratief secretaris op de boekhoudafdeling / penningmeester / assistent boekhouder
 • Het is het beste als u kennis heeft van Intrastat
 • Het is het beste als je een boekhoudkundige opleiding hebt gevolgd
 • Je bent een echte teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig werken
 • Kennis van MS Office
 • Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands, andere talen zijn bonuspunten
 • Je bent flexibel en kan tijdelijk andere taken opnemen

Onze aanbod

 • Werk in een prettige MKB-sfeer
 • Dagdienst
 • Verhandelbare betaling op basis van ervaring
 • Ben je geïnteresseerd

Klik dan snel op “Toepassen” om toe te passen. 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

Elektromonteur zonnepanelen

Elektromonteur zonnepanelen

Omschrijving

In de functie van zonnepanelen technicus ben je aansprakelijk voor het installeren van zonnepanelen en aansluiten op de meterkast. het rondreizen van nieuwe groepen en het voltooien in de woningen. voor het doen van deze functie is het een pré om cognitie en ervaring te bezitten op het regio van elektrotechniek. de uit te voeren werkzaamheden geworden in teams onafhankelijk verricht en je bepaalt goeddeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. werkzaamheden : het aflezen, ophanging en aansluiten van de omvormer ; je bent aansprakelijk voor de eindafwerking/inbedrijfstelling van de totale installatie ( elektra in orde opgraven van omvormer naar de meterkast ) ; het geplaatst en installeren van zonnepanelen op zowel platte als schuine daken. organisatiebeschrijving ik ben urgent opzoek naar een zonnepanelen technicus!

Heb jij hier ervaring in en wil jij werken voor een winkelbedrijf die naast zonnepanelen ook gespecialiseerd zijn in : elektrotechniek, ( led ) verzachting, datanetwerken en infraroodverwarming? reageer dan snel! Ze voeren hun werkzaamheden uit bij zowel bedrijven als particulieren. hierbij kun je denken aan : woningen, kantoorpanden, opleiden, hotels, winkels, showrooms, kapsalons, magazijnen, werkplaatsen en overige utiliteitsgebouwen. of een plan nu nieuwbouw, teelt of renovatie betref, ze gaan geen oproep uit de weg.

Functie:

invorderen je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als monteur van gebouw gebonden installaties.
je hebt een afgeronde technische dressuur op mbo-niveau.
je bent in have van rijbewijs b ;
je is een pré ;
je beschikt over een vca certificaat is een pré ;
je bent bruikbaar en doelgericht ingesteld, je beschikt over een sterke inborst en je bent proactief ;
je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden ;
je bent klantvriendelijk ingesteld ;
je houdt van werken in de geur en hebt geen hoogtevrees ; je bent flexibel en mits noodzakelijk bereid om werkzaamheden uit te voeren buitenshuis de normale werktijden.

Wat bieden wij jou?

een aantrekkelijke en bovenal veelzijdige functie met een omvangrijke mate van zelfstandigheid. een prima honorarium en secundaire arbeidsvoorwaarden waarschijnlijkheid tot eigen bus van het winkelbedrijf en de nieuwste gereedschappen. waarschijnlijkheid tot het volgt van opleidingen om je te specialiseren of jouw kennis te verbreden. werk in jouw regio. fulltime dienstverband. reiskostenvergoeding. vca voetbeen of vol. waarschijnlijkheid om extra cursussen en/of opleidingen te volgt ; werkkleding en de juiste pbm’s. er kan conventie werd gemaakt van een voordelige collectieve zorgverzekering.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-vacature.html

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

ZELFSTANDIG WERKEND KOK – Bertmans Centrum

Bertmans Centrum Zuid-Holland 3012GP ROTTERDAM

Bertmans functieprofiel

Bertmans functieprofiel
Zelfstandig werkend kok bertmans heeft een capitulatie voor de gezonde keuken en kookt graag zo nieuw mogelijk. Klinkt dit als opzoeken in je oren? wij zijn op zoek naar een fulltime zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week voor zowel overdag als in de avond.
Wij bieden een baan binnenshuis een dynamisch, groeiend handel met een energieke, fijne werksfeer en heel veel leuke collega’s. Persoonlijke groei en het ontdekken van je eigen horeca ambities is iets waar wij graag aan meewerken. Je werkt met duidelijke kaders, mooie producten, goede apparatuur en een tijdig beroemd rooster met duidelijke afspraken omtrent de te werken uren.
Ben jij de positieve, eerlijke, gepassioneerde en collegiale kok die graag werkt met respect voor de omtrek? plaats in anatomie :
* rapporteert aan chef-kok doel van functie :
* de zelfstandig werkend kok is zelfstandig belast met de dagelijkse gang van spullen en duur in de keuken van bertmans.
* hiertoe is hij gehouden voor het toezien op ( vaktechnisch ) voltooien van gerechten en de operationele randvoorwaarden hieromtrent ( voorraadbeheer en afroep bij voornamelijk vaste leveranciers ).
* de zelfstandig werkend kok geeft input aangaande de samenvoeging en omschakeling van de menu ‘s, kaartje en methoden.
Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden ( per resultaatsgebied ) opruim- en schoonmaakwerkzaamheden :
* reiniging van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van details en gebreken
* zelfstandig uitpluizen van geringe storingen
* afvoeren van afval
* je functioneert overeenstemmend planning, rooster en de ( veiligheids ) voorschriften toezien op en bereiden van gerechten/gerechtgedeelten :
* zelfstandig gestructureerd en overzichtelijk doen van de mise en place overeenstemmend ( werk ) instructies ( recepten )
* het nauwgezet navolgen van de beschreven receptuur tbv hoeveelheden en gewichten, zodat er consistent gewerkt wordt
* doen van werkzaamhede

Onderricht mbo-algemeen

Vacatures .NET developer Den Haag

.NET developers Den Haag zijn erg in trek en bedrijven hebben veel over voor getalenteerde kandidaten. Auto van de zaak met een behoorlijk startsalaris is maar het begin van wat een bedrijf voor overheeft om ze binnen te halen.

Waarom is het eigenlijk moeilijk om .NET developer Den Haag te vinden?

Het probleem zit volgens experts in het gebied gewoon in de vacatures zelf en verwachtingen van bedrijven. .NET is in principe een frame en daarom kun je je er niet zozeer mee ontwikkelen als je ervoor kunt ontwikkelen. Dit betekent dat .NET developer Den Haag het best meer algemeen gedefinieerd kunnen worden als een type web programmeur met een goed begrip van het .NET dat verantwoordelijk is voor het creëren van een verschillende online software en applicaties, maar ook ontwikkeling en interfaces.

Dus om te zeggen dat je een .NET developer Den Haag nodig hebt zegt nog niks en het is een beetje vaag. Het is een goed begin van de vacature, maar zonder meer informatie krijgt het bedrijf niet precies wat ze zoeken. Hebben ze een softwareontwikkelaar op het hoogste niveau met jarenlange ervaring nodig?

Afgestudeerde studenten worden vaak de dupe omdat bedrijven zelf ook vaak de definitie van een .NET developer niet begrijpen of kunnen invullen. De meeste onderwijsinstellingen leggen niet de nadruk zozeer op .NET waardoor ze over het hoofd worden gezien.

Het is daarom verstandig om experts in te schakelen voor het vinden en aannemen van een .NET developer Den Haag. Dit is dan ook iets wat bedrijven vaker aan externe experts overlaten wat helpt in het vinden van de juiste .NET developer Den Haag.

IT vacatures in Overijssel

Je kunt in Overijssel aan de slag in verschillende sectoren in de IT. Zo staan er vacatures open voor Java developer Overijssel op het moment waar je op kun solliciteren.

Als je aan de slag wil gaan als een Java developer Overijssel heb je wel ervaring nodig in IT en natuurlijk in Java zelf. Je kunt doorgroeien en meer ervaring op doen in de positie. Je zult voor verschillende klanten aan de slag gaan voor het bedrijf als Java developer Overijssel. Je moet echter wel rekening mee houden dat er veel concurrentie is op het moment. Veel mensen solliciteren namelijk in de IT omdat er steeds meer studenten in die richting afstuderen.

Vaak gaat de posities naar mensen met ruime ervaring in plaats van studenten. Tenzij ze natuurlijk specifiek op zoek zijn naar startende developers in het vak. Vers talent aantrekken gebeurt ook regelmatig en als student heb je dan ook een goede kans om later een baan te vinden. Het geluk dat je hebt is dat ze op zoek zijn naar zowel beginnende als gevorderde programmeurs in Java.

Wil je meer informatie over de openstaande vacatures voor Java developer Overijssel? Bezoek dan een van de websites die we hiervoor hebben uitgekozen.