Laserbehandeling door specialisten bij Van Lennep Kliniek

Wilt u zich laten laseren door specialisten? Boek dan een afspraak bij Van Lennep Kliniek. Onze laser- en IPL specialisten voeren de laserbehandeling uit in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest. De medische laser die wij gebruiken heeft meerdere doeleinden, van huidverjonging tot huidverbetering voor zowel het gezicht als het lichaam.

Welke laserbehandelingen zijn er mogelijk?

De laser die gebruikt wordt tijdens de behandeling heeft meerdere handstukken en instellingen. Hierdoor kan de laser voor veel doeleinden gebruikt worden, waaronder:

 • Verminderen van pigmentvlekken met de IPL laser
 • Verzachten van roodheid van de huid bij rosacea
 • Verwijderen van overtollige vaatjes zoals bij couperose
 • Vermindering van littekens, bijvoorbeeld door acne
 • Huidversteviging met de IPL laser en Accent laser
 • Strakke, verjongde huid in het gezicht door de Clearlift laser
 • Minder vetophoping en een strak lichaam door de Accent XL laser
 • Permanente verwijdering van haargroei door de SHR laser

De laser is huid verbeterend. Door de behandeling met de laser wordt de opperhuid gestimuleerd tot vernieuwing en wordt de lederhuid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Dit resulteert in vermindering van fijne lijntjes en littekens. Daarnaast verbeterd de elasticiteit en het volume van de huid. Na de behandelingen ziet de huid er mooi, jong en fris uit. Ook is de huid door de laserbehandelingen beter gehydrateerd en voelt elastischer aan.

Huidverbetering behandeling HydraFacial

Een andere huidverbetering behandeling bij Van Lennep Kliniek is HydraFacial. Bij deze behandeling is direct resultaat zichtbaar. HydraFacial zorgt voor een gezonde en schone huid. De behandeling bestaat uit drie stappen en duurt 30 minuten. Bij stap 1 wordt de huid door middel van een peeling intensief gereinigd. Bij stap 2 worden door middel van zuiging onzuiverheden verwijderd uit de poriën. De zuiging is pijnloos. Daarnaast wordt de huid gevoed en gehydrateerd met vocht- inbrengende middelen. Bij stap 3 wordt door middel van peptiden en antioxidanten de huid verzadigd. Hierdoor wordt de huid beschermd en wordt er een gezonde gloed gecreëerd. Voor een HydraFacial behandeling kunt u terecht in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest.

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Mooie PMU lippen laat u zetten bij Easy Beauty

Mooie volle lippen met een natuurlijk effect zonder uw lippen op te hoeven maken met lippenstift, lipgloss of lippotlood? Dit resultaat wordt geboekt door permanente make-up lippen. Wanneer u ervoor kiest om permanente make-up aan te laten brengen op uw lippen zijn er twee mogelijkheden: permanente lipliner of full lips. De namen zeggen het eigenlijk al, bij de lipliner wordt er een lijntje om uw lippen getrokken en bij full lips worden uw hele lippen ingekleurd. Permanente make-up gaat na een jaar of twee wat vervagen, u kunt er dan voor kiezen de permanente make-up weer bij te laten werken.

Permanente make-up op de lippen is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. De voordelen van permanente make-up zijn onder andere:

 • Niet meer elke dag hoeven opmaken, u ziet er altijd stralend en verzorgd uit
 • Bij asymmetrische lippen komen de lippen weer in balans door de permanente make-up
 • Bleke lippen krijgen een gezonde en frisse kleur
 • Optisch vollere lippen wanneer u dunne lippen heeft
 • De vorm van een hazenlip kan worden gecorrigeerd door permanente make-up
 • Geen last meer van lipstick die in de lijntjes langs uw lippen kruipt wanneer u wat ouder bent

Easy Beauty is een betrouwbaar adres voor permanente make-up

Een goed en betrouwbaar adres om permanente make-up te laten plaatsen is salon Easy Beauty. Wij vinden het belangrijk dat de permanente make-up altijd een natuurlijke uitstraling geeft. Wij werken met de beste apparatuur om de permanente make-up aan te brengen. De pigmenten die bij ons gebruikt worden voldoen aan de eisen van de Wet Voedsel en Waren Autoriteit. Van te voren nemen we ruim de tijd om te bekijken welke kleur en vorm goed bij u past, zodat als de permanente make-up geplaatst wordt we zeker weten dat het geheel naar wens is.

Permanente make-up voor de lippen, wenkbrauwen en ogen

Naast permanente make-up op de lippen kunt u bij ons terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauwen en voor permanente eyeliner. Veel mensen hebben hun permanente make-up bij ons laten zetten en zijn hier zeer tevreden over. Bekijk zeker eens onze onbewerkte foto’s op de website.

 

https://www.easy-beauty.nl/

De beste kapper in Delft

Op zoek naar de beste kapper in Delft? Volgens velen is dat Mienis Kapsalon op de Spoorsingel 60 in Delft. Het klassieke interieur van de kapsalon is een genoegen om naar te kijken, het is namelijk weer eens wat anders dan alle moderne en klinische inrichtingen van veel kapperszaken. Waarom is Mienis Kapsalon de beste kapper in Delft? Ten eerste kunt u altijd zonder afspraak terecht. Daarnaast hebben de goed getrainde en ervaren kappers kennis van de laatste trends en kunnen ze u prima adviseren als u er trendy bij wilt lopen. Een derde pluspunt van deze kapsalon is de enorme lijst aan behandelingen en mogelijkheden. Er zit zo altijd wel iets voor u bij en daarnaast kunt u ook behandelingen combineren. De laatste, en misschien wel belangrijkste, reden waarom deze kapper in Delft de beste is, is omdat alle kappers een passie voor het vak hebben en al uw haarwensen kunnen laten uitkomen.

Welke behandelingen zijn er allemaal mogelijk?

Er zijn zoveel mogelijke behandelingen mogelijk dat ze in categorieën geplaatst zijn: knippen, kleuren, extensions, omvorming, natuurlijke pruik & haarstuk en bruidskapsel. Neem bijvoorbeeld het bruidskapsel. U wilt er voor uw grote dag natuurlijk op uw best uitzien. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Mienis Kapsalon terecht voor hun bruidskapsel. Hoewel mannen meestal een vrij simpel kapsel kiezen, ligt de zaak voor vrouwen en hun bruidskapsel vaak toch wat ingewikkelder. Daarom wordt aangeraden om ruim van tevoren (8 tot 6 weken) een afspraak te maken om over uw voorkeuren en opties te praten. Neem dan ook vooral uw hoedje of sluier mee! Afhangend van uw wensen heeft u dan een afspraak voor kleuring en op de dag zelf een afspraak voor uw bruidskapsel. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten!

Wat zijn de kosten?

Het kostenplaatje is vrij duidelijk bij deze kapper in Delft. Een normale knipbeurt kost voor de heren bijvoorbeeld € 17,20 en voor de vrouwen € 25,90. Wilt u ook uw haren laten wassen en conditioning aanbrengen? Ook uw halflange haren laten drogen? Dat kost € 8 extra. Op deze wijze kunt u zelf uw behandeling samenstellen en heeft u een afspraak op maat. Terugkerende klanten kunnen van speciale korting gebruik maken en voor het bijwerken van bijvoorbeeld uw pony of bakkebaarden bent u altijd welkom. Deze ‘bijwerk-behandelingen’ zijn gratis.

https://mienis-kapsalon.nl/

Pedicure en voetverzorging

Pedicure en voetverzorging

 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, het verzorgen van je voeten is zeer belangrijk. Waarom, vraag je je misschien af? Hier ons antwoord; ze dragen je lichaam, elke dag weer en stap voor stap. Je voeten moeten dus de hele dag door hard werken om jou overal naar toe te brengen. We vragen je niet om je voeten elke dag uitgebreid te verzorgen, maar het regelmatig verzorgen van je voeten kan heel wat klachten voorkomen. Heb je al klachten? Ga hier dan niet zelf mee bezig maar maak een afspraak met Belos Pés Pedicure in Ommen.

Was je voeten dagelijks

Was elke dag je voeten met lauw warm water. Wij zijn gewend om ons lekker in te zepen met een douchegel of zeep, maar als je je voeten gaat verzorgen kun je beter geen zeep toevoegen, of een zeep op neutrale basis. Op die manier bescherm je je PH waarde van je huid. Droog je voeten hierna voorzichtig maar volledig af, met name tussen de tenen zodat hier geen schimmel kan ontstaan. Trek pas je sokken aan wanneer je voeten helemaal droog zijn. Draag elke dag schone sokken en wissel regelmatig van schoenen.

Hoe kun je het beste je nagels knippen?

Knip je teennagels recht af, niet schuin in de hoekjes en zeker niet te kort. Hiermee voorkom je dat teennagels gaan ingroeien. Zorg ook voor passende schoenen. Zitten deze namelijk te strak en geven ze teveel druk op de tenen, dan kunnen teennagels ook gaan ingroeien. Tenen hebben dus echt bewegingsruimte nodig in een schoen.

Snel last van blaarvorming?

Ben je bang voor blaarvorming, zorg dan altijd voor goed passende sokken en ga niet met blote voeten in een schoen. Wanneer je last hebt van zweetvoeten kun je beter de katoenen of wollen sokken dragen en schoenen die goed ventileren. Je kunt je voeten eventueel nog insmeren met een anti-transpirerende crème.

Eelt verwijderen

Heb je last van wat eelt, kun je een puimsteen of een eeltschraper gebruiken. Wees hier echter wel voorzichtig mee want je wilt beschadigingen aan de huid voorkomen. Juist omdat je je voeten veel gebruikt, kunnen wondjes wat minder snel helen. Durf je het niet aan dan kan een pedicure ook het eelt voor je verwijderen.

Voorkom voetschimmel

Om een voetschimmel te voorkomen kun je het beste slippers dragen wanneer je gaat douchen in openbare ruimtes zoals; zwembaden, sauna’s en sportruimtes. Ook is het van belang om je voeten naderhand goed af te drogen zodat schimmels geen kans krijgen. En zoals eerder genoemd, met name tussen je tenen.

Voetenbadje

Zeker in de zomermaanden is een lekker verfrissend voetenbadje geen overbodige luxe. Voeten nemen in de loop van de dag namelijk bijna 5% toe in volume toe. Zo’n voetenbad kan dan lekker ontspannend zijn en er voor zorgen dat ze tot rust komen. Een wisselbadje kan ook goed werken. Je maakt dan twee voetenbadjes klaar, eentje met koud water en eentje met warm water. Blijf 5 minuten in het warme badje en daarna 15 seconden in het koude badje. Wissel dit een paar keer af en eindig dan met het koude badje.

Droge huid

Heb je last van een droge huid, neem dan eens een verzorgend voetenmasker. Deze laat je lekker even intrekken en zorgt voor hydratatie van de huid. Bij een droge huid kunnen namelijk sneller kloven en wondjes ontstaan en die willen we natuurlijk voorkomen.  Ook is het dan goed om dagelijks een hydraterende voet crème te gebruiken om de huid goed te voeden. 

Meer informatie over voetverzorging

Wil je meer informatie over voetverzorging of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Belos Pés Pedicure “Jouw pedicure in Ommen” adviseert je graag en indien nodig helpt Belos Pés je graag met een pedicure behandeling om je van voetklachten af te helpen.

https://www.belospes-pedicure.nl/

Een borstvergroting uitvoeren? Dit is wat u moet weten

Een borstvergroting is een cosmetische ingreep waarmee de borsten meer volume en een gelijke vorm krijgen. Vooral voor dames waarbij de borsten ongelijk zijn qua vorm of grootte, kan dit een boost voor het zelfvertrouwen betekenen. Wilt u een borstvergroting in de omgeving van Antwerpen laten uitvoeren, en wilt u weten wat daarbij komt kijken? Lees dan verder voor meer informatie. Hier leggen we uit wat de operatie inhoudt, en waar u rekening mee moet houden.

Een borstvergroting laten uitvoeren door een betrouwbare kliniek

Borstvergrotingen worden relatief vaak uitgevoerd. Moderne technieken en slimme materialen zorgen ervoor dat de operatie relatief veilig en eenvoudig uit te voeren is. Maar toch – een operatie blijft een operatie. Er is altijd kans dat u een infectie oploopt, of dat er een complicatie optreedt. Vandaar dat u goed moet nadenken over de risico’s die u neemt. Wegen die op tegen de voordelen? Ook is het verstandig om goed na te denken over het resultaat, want er zijn veel mogelijkheden. Tijdens een consult met een ervaren arts kan u een prothese op maat worden aangemeten.

Wat houdt de procedure precies in?

Tijdens een borstvergroting plaatst de arts een prothese onder de borstspier. Dat gebeurt natuurlijk onder volledige narcose. U gaat, als er geen complicaties optreden, dezelfde dag alweer naar huis. Na een korte herstelperiode doet u weer gewoon alles wat u voorheen ook deed. De prothese zit u, als deze goed is opgemeten, nergens bij in de weg.

Zoekt u een kliniek voor een borstvergroting in Antwerpen?

Wilt u een borstvergroting in de omgeving van Antwerpen uit laten voeren? Ga dan best langs bij een kliniek die veel ervaring heeft met deze ingreep. Bij Mediclinic wordt deze ingreep al jarenlang uitgevoerd. Laat u uw borsten hier vergroten, dan weet u zeker dat de operatie in een steriele omgeving plaatsvindt. De arts weet precies wat hij moet doen en werkt nauwkeurig. Ook dat is een hele geruststelling. Een betere keuze voor een kliniek om een borstvergroting in Antwerpen en omgeving uit te laten voeren, is er dan ook niet.

Met een fraai Oris horloge kunt u overal voor de dag komen

Koop uw Oris horloge bij een ervaren juweliers

Zoekt u een fraai horlogemerk zoals een Oris horloge? In de provincies Flevoland en Gelderland kunt u voor dit topmerk horloges, maar ook voor andere kwaliteitshorloges, terecht bij Zuyver Juweliers, een ervaren en betrouwbare juwelier met fysieke winkels in Dronten en Harderwijk. Of u nu in Ermelo, Lelystad, Putten, Biddinghuizen, Nunspeet of Elburg woont: de fysieke vestiging van Zuyver Juweliers is goed bereikbaar. Voor de Oris horloges kunt u terecht in de vestiging in Dronten

Waarom kiezen voor een Oris horloge?

Horloges van het gevestigde Zwitserse topmerk Oris – opgericht in 1904 – staan bekend om hun betrouwbaarheid, degelijkheid en luxueuze uitstraling. Alle horloges van Oris zijn mechanische horloges en hoofdzakelijk ontworpen voor mannen. In de Zuyver vestiging te Dronten kun je terecht voor vier van de bekendste series uit de Oris-collectie: de Culture serie, de Diving serie, de Aviation serie en de Motor Sport serie. Stuk voor stuk geweldige horlogeseries die mondiaal uniek zijn.

Enkele modellen Oris horloges

Tot de topmodellen uit de vier genoemd Oris-series moet zeker de prachtige Skeleton uit de Culture serie worden genoemd, maar minstens zo fraai zijn onze Big Crown modellen – voorzien van een lunet – en de ProPilot modellen met chronograaf, GMT/small second en day-date uit de befaamde Aviation serie. Voor duikliefhebbers zijn er diverse horloges beschikbaar in de Diving serie, zoals de Oris Aquis uitvoeringen. Deze zijn gemaakt van excellent materiaal en daardoor zeer duurzaam. Het bijzondere van de Diving collectie is dat deze horloges tot op 1000 meter onder water gebruikt kunnen worden. Een indrukwekkend model van Motor Sport is de Oris Williams serie, die is geïnspireerd door de Formule 1 sport.

One by One wimpers Zutphen

 

One by One wimpers Zutphen

De mooiste One by One wimpers bij Wimperextensions Zutphen!

Ben jij het ook zat om elke dag weer mascara, wimperkrultang en nepwimpers te moeten gebruiken om een mooie volle wimperlook te creëren? Dan zijn wimperextensions een goede oplossing voor dit probleem, want dankzij wimperextensions blijven je wimpers wekenlang vol, gekruld en lang! Woon je in de omgeving Gelderland? Laat dan bij Droomwimpers je wimperextensions zetten. Verleid met je https://www.wimpergroeiserum.nl en laat deze stad zien hoe mooi je oogopslag is! 

 

One by One wimpers

 

One by One Wimperextensions zorgen voor zowel verlenging als verdikking voor de eigen wimpers, op een natuurlijke manier. De extensions worden eén voor één worden aan je eigen wimpers bevestigd door middel van speciale wimperlijm. Gemiddeld zitten er ongeveer 60 tot 100 natuurlijke wimperhaartjes aan een oog en op elk van deze wimperhaartjes wordt dus één wimperextension geplakt. Dit gebeurt op een zeer nauwkeurige manier, waardoor je met de wimperextensions een mooi en natuurlijk resultaat kunt bereiken. De wimperextensions blijven zitten totdat je eigen wimperhaartjes uitvallen en je kan tussendoor een touch up doen en de wimperextensions bij laten vullen. Dit bijvullen is uiteraard ook mogelijk bij One by One wimpers Zutphen! 

 

Wat zijn de voordelen?

 

Als je voor One by One wimperextensions kiest, dan heb je een natuurlijk en perfect resultaat, alsof je van jezelf met lange wimpers bent gezegend. Je wordt dus elke ochtend wakker met perfecte wimpers en je hoeft bijna geen oogmake-up meer op te doen. Mascara kun je wel gebruiken als je dit wenst, maar is zeker niet nodig. Wimperextensions zijn ook ideaal voor op vakantie. De wimperextensions zijn waterproof en dus kun je lekker elke dag zwemmen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je mascara uitloopt! Even wennen is het misschien wel, maar de One by One wimperextensions zijn zo licht als een veertje, dus je voelt de wimperextensions in principe niet zitten. Verder is het aanbrengen van de wimperextensions geheel pijnloos. Wel moet je even geduld hebben, want het aanbrengen van een nieuw setje duurt zo’n 1,5 uur. Het is een secuur werkje, maar het resultaat mag er zeker wezen! Doordat de wimperextensions zullen uitvallen samen met je eigen wimpers (die zitten immers aan elkaar vastgelijmd), beschadigt de wimperextensions de natuurlijke wimpers niet. Het is dus een geheel veilige methode om prachtige volle wimpers mee te krijgen!

 

https://droomwimpers.nl