Permanente make-up laten zetten in Brabant

Permanente make-up is tegenwoordig zeer populair. En dat is ook niet zo heel gek, het is namelijk echt een fantastische uitkomst! Met permanente make-up zie je er dag en nacht op je best uit en houd je tijd over omdat je je niet of bijna niet meer hoeft op te maken. Ook wanneer jij je wenkbrauwen teveel hebt geëpileerd of ze ongelijk vindt of jij je ogen meer wilt laten spreken maar een lijntje zetten maar lastig vindt is permanente make-up de oplossing.

Wil jij jouw permanente make-up in Brabant laten zetten omdat je hier woont? Dan kunnen we je zeker de salon voor permanente make-up in Lage Mierde aanraden! Eigenaresse Yolanda is PMU specialist en is zeer klantvriendelijk en vakkundig. Uit haar passie voor make-up en haar liefde voor tatoeages is ‘PMU Brabant’ ontstaan. Yolanda is een geschoolde tattoo artist en een geschoolde permanente make-up artist. Uiteraard is er een erkende certificering, vergunning en GGD toetsing in het bezit. Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste pigmenten om de permanente make-up aan te brengen. Het aanbrengen van de permanente make-up gebeurt zeer hygiënisch en volgens de modernste technieken.

Wenkbrauwen, ogen en lippen laten tatoeëren bij PMU Brabant

Zoek jij een salon voor wenkbrauwen tatoeëren bij Tilburg? Dan zit je bij PMU Brabant goed. Lage Mierde, waar de salon gevestigd is, ligt namelijk vlakbij Tilburg. Trouwens, wenkbrauwen tatoeëren is niet helemaal de juiste term. Deze term wordt veel gebruikt voor permanente make-up maar er is absoluut een verschil. Permanente make-up wordt aangebracht met een naald in de bovenste huidlaag. Een tatoeage wordt aangebracht in de derde huidlaag. Maar omdat de huid in je gezicht vrij dun is, is het zetten van een tatoeage best pijnlijk. Terwijl het zetten van permanente make-up niet echt pijnlijk is. Ook geeft permanente make-up het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Wil jij een natuurlijk resultaat, goed advies en een prettige behandeling krijgen? Maak dan nu een afspraak bij Yolanda. Zij zal er voor zorgen dat jouw permanente make-up voldoet aan jouw wensen en helemaal bij je past!

 

https://www.permanentemakeupbrabant.nl/

Overweeg jij een neuscorrectie?

Staat een operatieve neuscorrectie u tegen, maar wilt u wel graag iets aan uw neus veranderen dan is een neuscorrectie door middel van fillers wellicht de juiste oplossing voor u. Tijdens een chirurgische ingreep moet u volledig onder narcose en is het herstel vaak lang. Een neuscorrectie met fillers is binnen 30 minuten klaar en u heeft direct resultaat.

Als u in de spiegel kijkt is uw neus misschien niet zoals u had gewild. U heeft bijvoorbeeld last van scheefstand, een knobbeltje of een deukje. Ook kunt u een ongeluk hebben gehad of heeft een bepaalde sport ervoor gezorgd dat u niet tevreden bent over uw neus. U heeft vaak aan een neuscorrectie gedacht, maar u vindt de ingreep te groot, te duur en teveel risico’s met zich meebrengen. U leest op internet veel neuscorrectie ervaringen en het staat u tegen.

Tijdens een operatieve neuscorrectie moet u volledig onder narcose en bent u meestal voor twee weken zeer blauw in uw gezicht. Hierdoor bent u genoodzaakt twee weken vrij te nemen van u werk. Ook blijkt het dat er veel negatieve ervaringen over een neuscorrectie zijn te lezen. Mensen zijn vaak niet tevreden na de eerste keer en dienen een tweede neuscorrectie te ondergaan met alle risico’s en kosten van dien.

Een liquid neuscorrectie wordt uitgevoerd bij ons in de kliniek. U wordt slechts plaatselijk verdoofd met een verdovingscrème. De neuscorrectie wordt uitgevoerd met fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam zelf voorkomt en een hydraterende en collageen stimulerend effect heeft op de huid. Met een zeer dunne naald wordt de filler in het te behandelen gebied ingebracht. U ziet vrijwel direct na de neuscorrectie resultaat. Uiteraard treed er een klein beetje zwelling op en kunnen er kleine blauwe plekjes zijn, maar deze zijn goed weg te werken met make-up. U kunt vrijwel direct weer aan het werk en u hoeft geen torenhoge rekening te betalen. Binnen een uur heeft u de neus die u altijd al had willen hebben.

Indien u twijfelt of uw neus geschikt is voor een liquid neuscorrectie dan raden wij u aan een vrijblijvend consult in te boeken bij één van onze artsen. Het is namelijk belangrijk om van te voren uw wensen te bespreken. Een brede neus smal maken is geen realistisch verzoek. Dit is vrijwel onmogelijk met fillers. Een wat hangende neustip kan wel worden behandeld met

fillers, de neus krijgt hierdoor een lift. Er kan veel worden gerealiseerd met fillers, wel is het u aan te raden om eerst op consult te komen. Een chirurgische neuscorrectie is lang niet meer altijd nodig om uw neus mooier te maken. Daarnaast zijn de neuscorrectie ervaringen met fillers vele malen beter.

Na de neuscorrectie met fillers raden wij u aan het behandelde gebied te koelen. Dit kan bij ons in de kliniek, wij zullen u voorzien van een coolpack. Daarnaast raden wij direct contact met felle zon af en dient u geen gebruik te maken van de sauna of zonnebank en dient u geen gezichtsbehandelingen te nemen.

U kunt voor een neuscorrectie terecht in onze kliniek in Amsterdam en Duiven.

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven. Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​info@bodyclinic.nl​.

Kies voor definitief ontharen Utrecht

Definitief ontharen in Utrecht wordt steeds populairder. Niet gek, want hoe fijn is het om niet langer zelf meer met scheermesjes in de weer te zijn, maar gewoon altijd een gladde huid te hebben? Precies, dat wil iedereen. Echter, wanneer u kiest voor definitief ontharen in Utrecht, wilt u dit graag laten doen door een deskundig iemand. Het gaat immers om een serieus stukje vakmanschap, waarbij met een verkeerde aanpak de huid lelijk kan beschadigen. Kies daarom voor een écht goede salon wanneer u kiest voor definitief ontharen in Utrecht. Lees u van te voren goed in zodat u bij een deskundige salon uitkomt.

Verschillende methoden voor ontharen mogelijk

Wanneer we het hebben over definitief ontharen in Utrecht, hebben we het over iets alwaar heel veel verschillende methoden voor bestaan. Wanneer u zelf uw huid wilt ontharen, heeft u al allerlei verschillende methoden voor handen. Van scheermesjes tot hars strips tot allerlei verschillende soorten apparaten. Ook wanneer u kiest voor definitief ontharen in Utrecht zijn er allerlei verschillende methoden mogelijk. Welke methode voor u geschikt is, hangt geheel af van de haarkleur en de soort huid. Laat u adviseren door een deskundige en ontdek welke manier van definitief ontharen in Utrecht voor u het meest geschikt is.

Het comfort van een gladde huid

Altijd een gladde huid, zonder er zelf iets voor hoeven te doen, ideaal toch? Absoluut. Dusdanig ideaal dat het te mooi om waar te zijn lijkt. Maar niets is minder waar. Wanneer u kiest voor definitief ontharen in Utrecht zijn scheermesjes voor u écht verleden tijd. U kunt altijd uw blote benen tonen zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken over eventuele haargroei welke u bent vergeten te verwijderen. Scheerwondjes na het gebruik van scheermesjes en een pijnlijke rode huid van het harsen, zijn verleden tijd. Kies voor definitief ontharen in Utrecht en ervaar het comfort van áltijd een gladde huid.Momentje voor jezelf bij schoonheidsspecialiste in Heesch

Bij de ervaren schoonheidsspecialiste in Heesch kom je even helemaal tot rust. Dit is erg belangrijk in de tijd waarin we nu leven. Tegenwoordig wordt er namelijk veel van ons verwacht waardoor we continu veel aan ons hoofd hebben. Een bezoekje bij de schoonheidsspecialiste in Heesch is goed voor je al ben je vaak moe en geprikkeld. Op dat moment kom je even helemaal tot rust. Je hoeft nergens aan te denken en ervaart ultieme ontspanning. Daarnaast ben je ook nog een bezig met het verzorgen van je uiterlijk, een win-winsituatie dus. Doordat je juist bezig bent met je uiterlijk wordt je gelukkiger en meer ontspannen. Je bent namelijk even niks aan het doen, zo kom je fysiek en mentaal tot rust. 

 

Diverse mogelijkheden

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij de schoonheidsspecialiste in Heesch. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij ons een gelaatsbehandeling te laten doen. We raden wel aan om dit van te voren met een consulent te bespreken. Het is voor ons belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn en hoe jouw huid is. Elke huid is namelijk anders en verdient een bijpassende behandeling. We kijken dan ook graag samen met jou hoe jouw huid in elkaar steekt. Bij de schoonheidsspecialiste in Heesch zijn ook peeling behandelingen mogelijk. Deze behandeling is erg effectief tegen pigmentvlekken, littekens en littekens. Naast deze behandelingen zijn er nog veel meer andere behandelingen mogelijk bij de schoonheidsspecialiste in Heesch. Zo kunnen we je ook helpen met het verhelpen van ongewenste haargroei.

 

Afspraak maken

We vinden het erg belangrijk dat je helemaal zal gaan ontspannen. Dit is dan ook iets om naar uit te kijken. Maak daarom alvast een afspraak bij de schoonheidsspecialiste in Heesch. Een afspraak maken kan via de site, maar ook telefonisch of per e-mail.


Waar kan ik een allround nagelstyliste vinden?

Bent u op zoek naar een uitstekende allround nagelstyliste? Dan zult u zien dat door heel Nederland veel nagelstylisten te vinden zijn. Het beroep van een allround nagelstyliste is populair en met de enorme vraag naar nagelstylisten door het gehele land is dat ook niet zo erg, integendeel. Menig vrouw vindt het fijn om haar nagels mooi te laten maken bij een allround nagelstyliste. Of u nu een bescheiden kleurtje, lange gelnagels met een opvallende kleur voor een feestje of slechts een verzorgende behandeling met enkel een basiclak op uw nagels wilt, alles is mogelijk als u kiest voor een goede nagelstyliste.

Een opleiding tot allround nagelstyliste

Nagenoeg iedere vrouw heeft weleens mooi gelakte nagels. De ene vrouw kan geen dag zonder mooi gelakte nagels en de ander bewaart deze verzorging voor een speciale gelegenheid. Naargelang er zo onwijs veel dames hun nagels willen laten verzorgen en versieren, zijn er veel allround nagelstylisten nodig in ons land. De vraag naar nagelstylisten is groot. Wanneer u het werk van een nagelstyliste leuk lijkt, is het volgen van een opleiding tot allround nagelstyliste het overwegen zeker waard! U kunt na het afronden van de opleiding aan de slag in een nagelsalon of een eigen salon starten. Baanmogelijkheden genoeg in deze branche!

Het werk van een allround nagelstyliste

Het klinkt wel leuk het werk van een allround nagelstyliste, maar wat houdt het werk nou precies in? Veel mensen zullen denken dat een nagelstyliste enkel de hele dag nagels lakt. En inderdaad, dat is een bezigheid waar veel tijd in gaat zitten in dit beroep. Echter, een nagelstylist kan naast het enkel lakken van nagels, ook gelnagels zetten of speciale behandelingen uitvoeren. Iemand met problemen aan de nagels kan namelijk ook terecht bij een allround nagelstyliste voor persoonlijk advies en een bijbehorende behandeling. Deze baan is dus met recht ‘’allround’’ te noemen, daar het takenpakket breed is.Laserbehandeling door specialisten bij Van Lennep Kliniek

Wilt u zich laten laseren door specialisten? Boek dan een afspraak bij Van Lennep Kliniek. Onze laser- en IPL specialisten voeren de laserbehandeling uit in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest. De medische laser die wij gebruiken heeft meerdere doeleinden, van huidverjonging tot huidverbetering voor zowel het gezicht als het lichaam.

Welke laserbehandelingen zijn er mogelijk?

De laser die gebruikt wordt tijdens de behandeling heeft meerdere handstukken en instellingen. Hierdoor kan de laser voor veel doeleinden gebruikt worden, waaronder:

 • Verminderen van pigmentvlekken met de IPL laser
 • Verzachten van roodheid van de huid bij rosacea
 • Verwijderen van overtollige vaatjes zoals bij couperose
 • Vermindering van littekens, bijvoorbeeld door acne
 • Huidversteviging met de IPL laser en Accent laser
 • Strakke, verjongde huid in het gezicht door de Clearlift laser
 • Minder vetophoping en een strak lichaam door de Accent XL laser
 • Permanente verwijdering van haargroei door de SHR laser

De laser is huid verbeterend. Door de behandeling met de laser wordt de opperhuid gestimuleerd tot vernieuwing en wordt de lederhuid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Dit resulteert in vermindering van fijne lijntjes en littekens. Daarnaast verbeterd de elasticiteit en het volume van de huid. Na de behandelingen ziet de huid er mooi, jong en fris uit. Ook is de huid door de laserbehandelingen beter gehydrateerd en voelt elastischer aan.

Huidverbetering behandeling HydraFacial

Een andere huidverbetering behandeling bij Van Lennep Kliniek is HydraFacial. Bij deze behandeling is direct resultaat zichtbaar. HydraFacial zorgt voor een gezonde en schone huid. De behandeling bestaat uit drie stappen en duurt 30 minuten. Bij stap 1 wordt de huid door middel van een peeling intensief gereinigd. Bij stap 2 worden door middel van zuiging onzuiverheden verwijderd uit de poriën. De zuiging is pijnloos. Daarnaast wordt de huid gevoed en gehydrateerd met vocht- inbrengende middelen. Bij stap 3 wordt door middel van peptiden en antioxidanten de huid verzadigd. Hierdoor wordt de huid beschermd en wordt er een gezonde gloed gecreëerd. Voor een HydraFacial behandeling kunt u terecht in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest.

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Mooie PMU lippen laat u zetten bij Easy Beauty

Mooie volle lippen met een natuurlijk effect zonder uw lippen op te hoeven maken met lippenstift, lipgloss of lippotlood? Dit resultaat wordt geboekt door permanente make-up lippen. Wanneer u ervoor kiest om permanente make-up aan te laten brengen op uw lippen zijn er twee mogelijkheden: permanente lipliner of full lips. De namen zeggen het eigenlijk al, bij de lipliner wordt er een lijntje om uw lippen getrokken en bij full lips worden uw hele lippen ingekleurd. Permanente make-up gaat na een jaar of twee wat vervagen, u kunt er dan voor kiezen de permanente make-up weer bij te laten werken.

Permanente make-up op de lippen is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. De voordelen van permanente make-up zijn onder andere:

 • Niet meer elke dag hoeven opmaken, u ziet er altijd stralend en verzorgd uit
 • Bij asymmetrische lippen komen de lippen weer in balans door de permanente make-up
 • Bleke lippen krijgen een gezonde en frisse kleur
 • Optisch vollere lippen wanneer u dunne lippen heeft
 • De vorm van een hazenlip kan worden gecorrigeerd door permanente make-up
 • Geen last meer van lipstick die in de lijntjes langs uw lippen kruipt wanneer u wat ouder bent

Easy Beauty is een betrouwbaar adres voor permanente make-up

Een goed en betrouwbaar adres om permanente make-up te laten plaatsen is salon Easy Beauty. Wij vinden het belangrijk dat de permanente make-up altijd een natuurlijke uitstraling geeft. Wij werken met de beste apparatuur om de permanente make-up aan te brengen. De pigmenten die bij ons gebruikt worden voldoen aan de eisen van de Wet Voedsel en Waren Autoriteit. Van te voren nemen we ruim de tijd om te bekijken welke kleur en vorm goed bij u past, zodat als de permanente make-up geplaatst wordt we zeker weten dat het geheel naar wens is.

Permanente make-up voor de lippen, wenkbrauwen en ogen

Naast permanente make-up op de lippen kunt u bij ons terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauwen en voor permanente eyeliner. Veel mensen hebben hun permanente make-up bij ons laten zetten en zijn hier zeer tevreden over. Bekijk zeker eens onze onbewerkte foto’s op de website.

 

https://www.easy-beauty.nl/

De beste kapper in Delft

Op zoek naar de beste kapper in Delft? Volgens velen is dat Mienis Kapsalon op de Spoorsingel 60 in Delft. Het klassieke interieur van de kapsalon is een genoegen om naar te kijken, het is namelijk weer eens wat anders dan alle moderne en klinische inrichtingen van veel kapperszaken. Waarom is Mienis Kapsalon de beste kapper in Delft? Ten eerste kunt u altijd zonder afspraak terecht. Daarnaast hebben de goed getrainde en ervaren kappers kennis van de laatste trends en kunnen ze u prima adviseren als u er trendy bij wilt lopen. Een derde pluspunt van deze kapsalon is de enorme lijst aan behandelingen en mogelijkheden. Er zit zo altijd wel iets voor u bij en daarnaast kunt u ook behandelingen combineren. De laatste, en misschien wel belangrijkste, reden waarom deze kapper in Delft de beste is, is omdat alle kappers een passie voor het vak hebben en al uw haarwensen kunnen laten uitkomen.

Welke behandelingen zijn er allemaal mogelijk?

Er zijn zoveel mogelijke behandelingen mogelijk dat ze in categorieën geplaatst zijn: knippen, kleuren, extensions, omvorming, natuurlijke pruik & haarstuk en bruidskapsel. Neem bijvoorbeeld het bruidskapsel. U wilt er voor uw grote dag natuurlijk op uw best uitzien. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Mienis Kapsalon terecht voor hun bruidskapsel. Hoewel mannen meestal een vrij simpel kapsel kiezen, ligt de zaak voor vrouwen en hun bruidskapsel vaak toch wat ingewikkelder. Daarom wordt aangeraden om ruim van tevoren (8 tot 6 weken) een afspraak te maken om over uw voorkeuren en opties te praten. Neem dan ook vooral uw hoedje of sluier mee! Afhangend van uw wensen heeft u dan een afspraak voor kleuring en op de dag zelf een afspraak voor uw bruidskapsel. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten!

Wat zijn de kosten?

Het kostenplaatje is vrij duidelijk bij deze kapper in Delft. Een normale knipbeurt kost voor de heren bijvoorbeeld € 17,20 en voor de vrouwen € 25,90. Wilt u ook uw haren laten wassen en conditioning aanbrengen? Ook uw halflange haren laten drogen? Dat kost € 8 extra. Op deze wijze kunt u zelf uw behandeling samenstellen en heeft u een afspraak op maat. Terugkerende klanten kunnen van speciale korting gebruik maken en voor het bijwerken van bijvoorbeeld uw pony of bakkebaarden bent u altijd welkom. Deze ‘bijwerk-behandelingen’ zijn gratis.

https://mienis-kapsalon.nl/

Pedicure en voetverzorging

Pedicure en voetverzorging

 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, het verzorgen van je voeten is zeer belangrijk. Waarom, vraag je je misschien af? Hier ons antwoord; ze dragen je lichaam, elke dag weer en stap voor stap. Je voeten moeten dus de hele dag door hard werken om jou overal naar toe te brengen. We vragen je niet om je voeten elke dag uitgebreid te verzorgen, maar het regelmatig verzorgen van je voeten kan heel wat klachten voorkomen. Heb je al klachten? Ga hier dan niet zelf mee bezig maar maak een afspraak met Belos Pés Pedicure in Ommen.

Was je voeten dagelijks

Was elke dag je voeten met lauw warm water. Wij zijn gewend om ons lekker in te zepen met een douchegel of zeep, maar als je je voeten gaat verzorgen kun je beter geen zeep toevoegen, of een zeep op neutrale basis. Op die manier bescherm je je PH waarde van je huid. Droog je voeten hierna voorzichtig maar volledig af, met name tussen de tenen zodat hier geen schimmel kan ontstaan. Trek pas je sokken aan wanneer je voeten helemaal droog zijn. Draag elke dag schone sokken en wissel regelmatig van schoenen.

Hoe kun je het beste je nagels knippen?

Knip je teennagels recht af, niet schuin in de hoekjes en zeker niet te kort. Hiermee voorkom je dat teennagels gaan ingroeien. Zorg ook voor passende schoenen. Zitten deze namelijk te strak en geven ze teveel druk op de tenen, dan kunnen teennagels ook gaan ingroeien. Tenen hebben dus echt bewegingsruimte nodig in een schoen.

Snel last van blaarvorming?

Ben je bang voor blaarvorming, zorg dan altijd voor goed passende sokken en ga niet met blote voeten in een schoen. Wanneer je last hebt van zweetvoeten kun je beter de katoenen of wollen sokken dragen en schoenen die goed ventileren. Je kunt je voeten eventueel nog insmeren met een anti-transpirerende crème.

Eelt verwijderen

Heb je last van wat eelt, kun je een puimsteen of een eeltschraper gebruiken. Wees hier echter wel voorzichtig mee want je wilt beschadigingen aan de huid voorkomen. Juist omdat je je voeten veel gebruikt, kunnen wondjes wat minder snel helen. Durf je het niet aan dan kan een pedicure ook het eelt voor je verwijderen.

Voorkom voetschimmel

Om een voetschimmel te voorkomen kun je het beste slippers dragen wanneer je gaat douchen in openbare ruimtes zoals; zwembaden, sauna’s en sportruimtes. Ook is het van belang om je voeten naderhand goed af te drogen zodat schimmels geen kans krijgen. En zoals eerder genoemd, met name tussen je tenen.

Voetenbadje

Zeker in de zomermaanden is een lekker verfrissend voetenbadje geen overbodige luxe. Voeten nemen in de loop van de dag namelijk bijna 5% toe in volume toe. Zo’n voetenbad kan dan lekker ontspannend zijn en er voor zorgen dat ze tot rust komen. Een wisselbadje kan ook goed werken. Je maakt dan twee voetenbadjes klaar, eentje met koud water en eentje met warm water. Blijf 5 minuten in het warme badje en daarna 15 seconden in het koude badje. Wissel dit een paar keer af en eindig dan met het koude badje.

Droge huid

Heb je last van een droge huid, neem dan eens een verzorgend voetenmasker. Deze laat je lekker even intrekken en zorgt voor hydratatie van de huid. Bij een droge huid kunnen namelijk sneller kloven en wondjes ontstaan en die willen we natuurlijk voorkomen.  Ook is het dan goed om dagelijks een hydraterende voet crème te gebruiken om de huid goed te voeden. 

Meer informatie over voetverzorging

Wil je meer informatie over voetverzorging of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Belos Pés Pedicure “Jouw pedicure in Ommen” adviseert je graag en indien nodig helpt Belos Pés je graag met een pedicure behandeling om je van voetklachten af te helpen.

https://www.belospes-pedicure.nl/

Een borstvergroting uitvoeren? Dit is wat u moet weten

Een borstvergroting is een cosmetische ingreep waarmee de borsten meer volume en een gelijke vorm krijgen. Vooral voor dames waarbij de borsten ongelijk zijn qua vorm of grootte, kan dit een boost voor het zelfvertrouwen betekenen. Wilt u een borstvergroting in de omgeving van Antwerpen laten uitvoeren, en wilt u weten wat daarbij komt kijken? Lees dan verder voor meer informatie. Hier leggen we uit wat de operatie inhoudt, en waar u rekening mee moet houden.

Een borstvergroting laten uitvoeren door een betrouwbare kliniek

Borstvergrotingen worden relatief vaak uitgevoerd. Moderne technieken en slimme materialen zorgen ervoor dat de operatie relatief veilig en eenvoudig uit te voeren is. Maar toch – een operatie blijft een operatie. Er is altijd kans dat u een infectie oploopt, of dat er een complicatie optreedt. Vandaar dat u goed moet nadenken over de risico’s die u neemt. Wegen die op tegen de voordelen? Ook is het verstandig om goed na te denken over het resultaat, want er zijn veel mogelijkheden. Tijdens een consult met een ervaren arts kan u een prothese op maat worden aangemeten.

Wat houdt de procedure precies in?

Tijdens een borstvergroting plaatst de arts een prothese onder de borstspier. Dat gebeurt natuurlijk onder volledige narcose. U gaat, als er geen complicaties optreden, dezelfde dag alweer naar huis. Na een korte herstelperiode doet u weer gewoon alles wat u voorheen ook deed. De prothese zit u, als deze goed is opgemeten, nergens bij in de weg.

Zoekt u een kliniek voor een borstvergroting in Antwerpen?

Wilt u een borstvergroting in de omgeving van Antwerpen uit laten voeren? Ga dan best langs bij een kliniek die veel ervaring heeft met deze ingreep. Bij Mediclinic wordt deze ingreep al jarenlang uitgevoerd. Laat u uw borsten hier vergroten, dan weet u zeker dat de operatie in een steriele omgeving plaatsvindt. De arts weet precies wat hij moet doen en werkt nauwkeurig. Ook dat is een hele geruststelling. Een betere keuze voor een kliniek om een borstvergroting in Antwerpen en omgeving uit te laten voeren, is er dan ook niet.