Termen van slotenmakers en lockpick sporters

Om een slot te kunnen openen is het belangrijk om te begrijpen wat er allemaal speelt binnen in het slot. Er zijn namelijk veel verschillende onderdelen die deel uitmaken van het slot. Elk onderdeel hoe klein dan ook is essentieel voor de juiste werking van het slot. De termen die sloten en slotonderdelen beschrijven, verschillen van fabrikant tot fabrikant en ook van stad tot stad. Figuur 2.1 geeft een overzicht van de gebruikte termen. Hoe een slot werkt wanneer het wordt geopend door een sleutel is slechts een deel van wat u moet weten. U moet ook weten hoe een slot reageert wanneer u een vergrendelingstool gebruikt.

  

Dit plaatje verklaart de afzonderlijke onderdelen van een slot. De sleutel wordt in het sleutelkanaal van de slotkern gestoken. De uitsparingen aan de gekartelde zijde van de sleutel worden insnijdingen genoemd.

Het sleutelprofiel beperkt het aantal sleutels dat in de kern van het slot kan worden geplaatst. De kern van het slot is een cilinder die in de slotbehuizing kan draaien wanneer de juiste sleutel volledig in het slot is gestoken. De pin die het eerst door de toets wordt aangeraakt, wordt pin één genoemd. De overige pinnen zijn doorlopend genummerd. Tijdens het lockpicken van een slot wordt meestal pin een als eerste met de lockpick tool naar de juiste positie gebracht.

De juiste beweging drukt elke pen in de behuizing totdat de spleet tussen de kernpen en de behuizingspen de schuiflijn heeft bereikt. Wanneer alle pennen zich in deze positie bevinden, kan de slotkern van het slot draaien en kan het slot worden geopend. Een verkeerde sleutel zal een aantal van de pennen weglaten om de schuiflijn tussen de slotkast en de slotkern te blokkeren. Precies deze pennen voorkomen dat de kern van het slot draait.

 

Maak kennis met het Mediterrane Marazzi

Ze klinken zo mooi en mediterraan als ze zijn: Marazzi tegels! Dat ligt niet eens zozeer aan de specifieke smaak die u heeft als het gaat om tegels. Het merk Marazzi biedt namelijk de meest uiteenlopende tegels die bij ieder interieur goed tot hun recht komen. Wij lopen graag met u door de keuzemogelijkheden van dit merk heen, zodat u een goed beeld krijgt van deze tegels. Wellicht bent u dan binnenkort ook eigenaar van een prachtige Marazzi tegelvloer!

Klassiek keramiek of Italiaanse charme

We zeiden het al, voor ieder interieur is er een passende Marazzi. Heeft uw interieur een landelijke inslag? Dan passen de levensechte houtlook tegels hier gegarandeerd bij. Zo combineert u de warme look van hout, het gemak van onderhoudsvrije tegels. Moeten we nog uitleggen welke uitstraling de serie Cotto Toscana met zich meebrengt? Juist! De warme Italiaanse charme brengt u met deze tegel moeiteloos in woon-, werk- of slaapkamer. Klassiek marmer legt u binnen een handomdraai met de stevige tegels van Evolutionmarble. U creëert een zeer klassiek geheel met een luxe uitstraling van marmer, in de vorm van keramiek. Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die u heeft, wanneer u de keuze voor tegels van Marazzi overweegt. Neem zeker even een kijkje op de website voor meer inspiratie en een overzicht van de collectie.

Meer weten?

Wij kunnen nog wel een doorgaan met het benoemen van de mogelijkheden binnen deze lijn keramieken tegels. Toch kunnen wij het ons voorstellen dat u graag enkele vragen stelt aan de specialist. Als leverancier van de Marazzi-tegels, staan de medewerkers van Regge Tegels graag voor u klaar. Zij voorzien u van passend advies en antwoord op uw vragen. Vanzelfsprekend wilt u de tegels eerst ook in het echt bewonderen, alvorens u ze laat plaatsen. Goed nieuws, want hiervoor hoeft u niet helemaal zelf naar Italië af te reizen. Bij Regge Tegels in Enter kunt u op uw gemak een kijkje nemen in de showroom. Zo krijgt u een compleet beeld van het assortiment en weet u zeker dat u straks de juiste tegel laat leggen.

https://www.regge-tegels.nl/

Een online consultant voor uw adviesvraagstukken!

Misschien herkent u dit. Adviseurs en consultants die  klanten bezoeken, hun zegje doen, en weer verder gaan. Deze consultants bezitten zeer veel kennis, maar schrijven daar ook bijbhorende kosten voor. Bij Scripted willen we dit anders doen, en hebben we geprobeerd deze enorme kostenpost uit onze bedrijfsvoering te snijden.

Er bestaat een beroemd voorbeeld van dit fenomeen. Een bedrijf heeft problemen met de printer omdat deze gestopt is met werken. Het bedrijf belt een expert en laat deze overkomen. De expert bekijkt de printer en ziet direct wat er fout is. Hij geeft een trap tegen de onderkant. En wonder boven wonder, de printer werkt weer. Het personeel is dolblij met een wederom werkende printer en de snelle oplossing. De printer “expert” pakt zijn pen en schrijft direct een factuur uit; €500,00. “Maar je hebt bijna niks gedaan” zegt een manager hem. “Maar ik wist wel wat ik moest doen” zegt de expert.

Uit dit voorbeeld komt dus naar voren dat je vooral betaald voor de kennis die iemand heeft, en niet zozeer de moeite die er in wordt gestoken. Als u had geweten dat een trap tegen de onderkant genoeg was geweest had u waarschijnlijk nooit een dure expert dit laten doen. 

Ditzelfde geld voor bijvoorbeeld bedrijfsadvies. Traditionele consultants hebben zeer veel kennis, en kunnen zonder al te veel moeite een geschikt advies ontwikkelen. Helaas wel tegen een hoge prijs. Een business expert weet precies waar hij of zij naar moet kijken en welke actie moet volgen. Dit hebben wij geprobeerd na te bootsen aan de hand van software. Deze software volgt dezelfde gedachtegang, het verzameld de relevante gegevens van een bedrijf en stelt aan de hand hiervan de juiste actie voor.

Deze gegevens worden afgenomen door een online consultant. Een chatbot die de logica en relevante vragen nabootst  van een “fysieke” expert. De chatbot loodst u langs enkele onderwerpen. Zo wordt eerst uw strategische profiel opgesteld, kijken we naar uw interne organisatie, naar uw branche, de algemene markt, uw concurrentie en uw communicatie. 

Voordeel van een online consultant

– Het is gratis. U betaald niks. Dit is namelijk een soort intakegesprek waarbij kosten als uurloon en reiskosten niet zijn inbegrepen.

– Het is snel. De chatbot werkt zeer effectief. De vragenlijst die wordt afgenomen is van tevoren opgesteld aan de hand van allerlei relevante theorie. Zo kunnen we in no time alle relavante informatie verzamelen. Zo kunnen ondernemers razendsnel door met ondernemen.

– Het is gestructureerd. De online consultant zal nooit relevante informatie overslaan. Dit komt door de ingeprogrammeerde structuur. Zo weet u dat u na een gesprek verder geen informatie hoeft aan te leveren.

– Het is voor iedereen. De chatbot past zich automatisch aan door de informatie die u invult. 

 

De nadelen van een online consultant

Natuurlijk zitten er ook nadelen aan het gebruik van een online consultant in vergelijking met een fysieke. De voornaamste is het feit dat alle informatie nagelopen zal worden, ook als dit niet geheel relevant voor u lijkt. Dit komt door het software karatker dat een gestructureerde lijst naloopt. Daarnaast is er geen persoonlijk contact, alhoewel u persoonlijke details altijd nog kunt doorgeven.

Dus bij Scripted bieden wij een softwarematige bedrijfsscan aan via een digitale consultant. Dit alles leidt natuurlijk tot een product dat een hoge factuur tegengaat. Waar u bij tradtionele consultants duizenden euros betaald voor een advies is dat bij Scripted anders. Het advies is niet gratis, want het wordt nog steeds nagekeken door een professional op MBA niveau. Daarnaast zijn er overhead kosten zoals bij iedere organisatie.

Daarom bieden wij ons scan aan voor €999,00. Zonder verborgen kosten, voor iedere ondernemer.

 

Teun Koldeweij 

Scripted Consultancy

https://www.scriptedconsultancy.com

Huis kopen in Spanje? Dat kan bij ons!

Voor de meeste altijd een droom. Een vakantiehuis in het prachtige Spanje. Heerlijk aan het strand. Aan de prachtig blauwe zee. Lekker ontspannen en bruinen onder de gloeiende zon. Ontsnappen van uw drukke werkleven om weer bij te komen, maar ook om daarna weer aan de slag te gaan. Dat hoeft allemaal geen droom meer te zijn, want wij hebben huizen te koop in Spanje. Wij zijn een onafhankelijke portal waarop makelaars en particulieren uit heel Spanje toegang hebben tot een zo groot mogelijk internationaal publiek, waarbij ze hun woningen kunnen adverteren. In Spanje officieel gevestigde makelaardijen, Spaanse als zowel niet-Spaanse hebben prachtige aanbiedingen die u niet wilt missen.

U kunt zich wellicht afvragen: hoe koop ik een huis in Spanje? Dat is een terechte vraag, maar ook daarbij zullen wij u stap voor stap te hulp staan.

De verschillende stappen in het aankoopproces zijn op hoofdlijnen hetzelfde als in menig ander Europees land. Er zijn echter een aantal punten die anders én belangrijk zijn bij aankoop van een woning in Spanje.

Voordat uw dromen met u aan de haal gaan, is het verstandig om uw financiën op een rij te zetten. In het geval dat u een hypotheek nodig heeft in Spanje komt u terecht bij één van de vele banken.

Allereerst dit: iedereen in Spanje kan als makelaar aan de slag. Gevolg is dat woningen door meerdere partijen te koop worden aangeboden. Dit komt in de praktijk geregeld voor. Hoe vindt u nu een betrouwbare makelaar in deze markt? Kent de makelaar zijn regio als geen ander? Via CheckPablo.com zoekt u eenvoudig in het aanbod van zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Kies zorgvuldig een onafhankelijke advocaat. De advocaat is de persoon die het privé-koopcontract beoordeelt, onderzoek doet naar de eigendomsverhoudingen, of er nog schulden rusten op het huis (schulden gaan mee met de woning in Spanje) en die contact heeft met de notaris over de inhoud van de akte. Denk ook in het geval dat u geen goed Spaans spreekt aan een tolk.

https://www.checkpablo.com/

Psycholoog voor sociale media

Wist je dat sociale media veel invloed heeft op een relatie? Het is eigenlijk ook het beste om niet bekend te maken op sociale media dat je een relatie hebt. Als je het toch bekend maakt, hoef je niet elke keer als je elkaar ziet een foto van elkaar te delen. Mensen weten heus wel dat jullie samen zijn, dat hoef je niet steeds opnieuw weer te delen op je story’s of op je feed. Nou ja dat is mijn mening over al die koppelfoto’s.

Een reden waarom sociale media nog slecht is voor je relatie is omdat andere koppels vaak perfecte foto’s online zetten, dit zijn echter momentopnames. Ze zijn toevallig op dat moment op de perfecte plaats en de lach op de foto is ook maar gemaakt. Er gingen 50 foto’s aan vooraf waar ze niet goed op staan. Deze foto’s geven jou of jullie als koppel dus eigen een slecht beeld want het is heus niet dat dat koppel alle dagen op die mooie plek zijn en ze zijn ook niet altijd gelukkig. Het is nog maar de vraag of ze echt gelukkig zijn want ze willen steeds beter presteren op Instagram. Merk jij ook dat Instagram slechte invloed heeft op je relatie, maak dan gebruik van relatietherapie haarlem.

Een goede psycholoog den haag kan helpen om jullie relatie in stand te houden. Je zou natuurlijk niet willen dat je de man van je dromen verliest door dat eigenlijk niets zeggen sociale media. De psychologen van Piekerpoli helpen je in het proces zodat je zeker mag zijn dat je achteraf geen problemen meer hebt door sociale media in jouw relatie. De psychologen kunnen je ook tips geven hoe je in het algemeen met problemen in relaties om gaat. Dat kan altijd handig zijn voor de toekomst want in elke relaties zijn er wel problemen.

https://piekerpoli.nl/

Manieren om verfsjablonen te maken

U hebt ervoor gekozen om uw reclame-uiting door middel van verfsjablonen vorm te geven. Een goede keuze, want het is een relatief goedkope en eenvoudige manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen. Echter, met de keuze voor deze soort vormgeving bent u er nog niet. De keuzemogelijkheden binnen deze techniek zijn namelijk zeer uiteenlopend. Het ligt er maar net aan wat u zelf voor ogen hebt met het verfsjabloon. Wat het gebruik van Verfsjablonen overeenkomt, is het gebruik van een sjabloon waarin letters of logo’s zijn uitgesneden. Door verf in deze sjablonen op een ondergrond te spuiten, komen de letters op deze ondergrond terecht. Toch zijn er diverse manieren om deze techniek aan te pakken. Wij bespreken de verschillende varianten verfsjablonen om u de keuze gemakkelijker te maken.

Varianten verfsjablonen

Zoals u las gaat het bij verfsjablonen juist over de ondergrond waarop u uw bedrijfsnaam of logo spuit. Maar wat moet die ondergrond dan zijn? Hierin kunt u eindeloos variëren. Denk niet alleen aan reclameborden, maar aan voorwerpen als een houten krat of betonnen wand. Steeds vaker worden ook muren en zelfs de straat gebruikt om uw kenmerkende letters op te vereeuwigen. Ziet u zichzelf al bij klanten aankomen met uw persoonlijk gemarkeerde flightcase? Het maken van een verfsjabloon is vrijwel op alle ondergronden mogelijk. Niet alleen de ondergrond biedt keuze. Ook het materiaal van het sjabloon heeft diverse opties. Denk aan een aluminium of juist een blikken variant.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Wilt u graag weten hoe het eindresultaat eruit komt te zien en wat voor u de specifieke mogelijkheden zijn? Vraag dit gerust eens aan de professionals van Bosman Reklame. Zij hebben jarenlange ervaring met het maken van verfsjablonen. Neem contact op via mail of bijvoorbeeld telefonisch, de medewerkers voorzien u graag van passend advies en aanvullende informatie. Ook is het mogelijk eens langs te komen en het resultaat eens in het echt te bekijken.

https://www.bosmanreklame.com/

Kamerplanten kopen bij Fleurdirect.nl

Planten zijn een goede toevoeging op uw interieur. Er ontstaat namelijk meer sfeer met planten in uw huis. Bent u op zoek naar nieuwe kamerplanten? Bij Fleurdirect.nl hebben ze een ruim assortiment met verschillende planten. Niet alleen voor kamerplanten kunt u hier terecht, ook voor de aankoop van kantoorplanten, hydrocultuur, buitenplanten, kunstplanten, bloempotten en verzorging bent u daar aan het juiste adres. Wilt u meer weten over Fleurdirect en het assortiment kamerplanten? Lees dan nu deze blog.

Ruim aanbod kamerplanten

Bij Fleurdirect.nl vindt u een ruim aanbod met kamerplanten. Door het gebruik van planten binnen uw interieur ontstaat er een gezellige sfeer. Kamerplanten kunnen ook nog onderverdeeld worden onder groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, palmen en vetplanten. Via de linkerzijde van de pagina kunt u filteren op uw wensen, zodat de zoektocht wat makkelijker wordt. U kunt hier bijvoorbeeld aangeven waar u van plan bent de kamerplant neer te zetten, zodat alle planten die bijvoorbeeld in de schaduw moeten staan nog maar overblijven wanneer u daarop zoekt. Een andere filteroptie is het boven-en zijaanzicht van de plant. Heeft u nog informatie nodig over de verzorging van deze kamerplanten, dan kunt u dat ook op deze website vinden.

Kamerplanten aanschaffen

Wilt u snel nieuwe planten in uw interieur hebben? Bekijk dan nu de website van Fleurdirect.nl en zie het hele assortiment overzichtelijk afgebeeld staan. Alle producten zijn verdeeld over de categorieën. Wilt u zo snel mogelijk uw kamerplant ontvangen? Dat kan! De bestellingen bij Fleurdirect.nl worden namelijk al binnen 48 uur afgeleverd. U hoeft dus ook niet met de nieuwe kamerplanten te sjouwen. Wilt u meer weten over de verschillende planten of heeft u wat advies nodig? Neem dan nu contact op met deze partij en de specialisten staan u dan te woord. Dit kan op verschillende manieren, zoals per telefoon, per e-mail, chat of WhatsApp. Het handige van Whatsapp is dat u foto’s kunt sturen van uw interieur, zodat de specialisten even met u mee kunnen kijken en u kunnen voorzien van het juiste advies.

https://www.fleurdirect.nl/

Wat zijn de voordelen van dubbel glas?

Zit je eraan te denken om jouw ruimte te voorzien van dubbel glas? Dan kan dit diverse voordelen opleveren. Als je dus binnenkort gaat verhuizen of gaat verbouwen en je bent nog op zoek naar een type glas dan is het zeker een goed idee om te kiezen voor deze glassoort. Benieuwd wat je moet weten over dubbel glas? Wij vertellen je er alles over in deze blog.

Voordelen van dubbel glas

Om uit te leggen wat dubbel glas voor jouw ruimte kan opleveren is het eerst goed om te weten wat dubbel glas precies is. Dubbel glas zijn twee glasbladen met een spouw ertussen. De spouw tussen de glasplaten is de isolerende ruimte. De spouw is gevuld met lucht, waardoor dubbel glas een warmte-isolerende werking heeft. Dubbel glas isoleert dus beter dan wanneer je kiest voor enkel glas. Tevens heeft het een beter energielabel en heb je minder geluidsoverlast dankzij dubbel glas. Daarbij is het inbraakwerend en kun je profiteren van een prettigere temperatuur in huis. Kortom: dubbel glas in jouw woning of bedrijfsruimte levert veel voordelen op.

Waar dubbel glas bestellen?

Wil je ook graag dubbel glas bestellen? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. Bij deze partij vind je dubbel glas in diverse uitvoeringen en daarbij kun je een glasplaat op maat laten maken, zodat deze perfect past in jouw woning of ruimte. Kies je voor gewoon dubbel glas of gaat je voorkeur uit naar brandwerend dubbel glas of geluidswerend dubbel glas? Een groot voordeel is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Dubbel glas prijs

Bij GlasGigant ben je nooit veel geld kwijt als je dubbel glas wilt bestellen, aangezien er hier groothandelprijzen worden gehanteerd. Echter kunnen we je nu niet meteen zeggen met welke prijs je rekening moet houden, aangezien dit verschilt per grootte en de kenmerken. Om wel een beetje een goed idee te krijgen van de kosten, kun je bij elke soort zien wat de prijs van dubbel glas is per vierkante meter. Let hier dus goed op.

Medewerkersonderzoek

We gaan hard te werk als het gaat om het medewerkersonderzoek we willen graag werken met jou om er achter te komen of de tevredenheid voldoende is binnen het bedrijf waar jij eigenaar van bent. Je kunt je voorstellen dat hier natuurlijk aardig wat kosten aan verbonden zijn maar we kunnen je ook uitleggen wat er allemaal fout kan gaan binnen het bedrijf. het werk dat jij uitvoert is niet minder belangrijk of belangrijker dan het uitvoeren van dit onderzoek. We geven je even een voorbeeld over wat er kan spelen op jouw werkvloer. Je kan namelijk eenvoudig over bepaalde zaken heen kijken. Het werk dat wij doen is vooral gericht om bepaalde fouten te herkennen en hier vraagstukken voor op te stellen. In principe kan het gaan over iets heel simpels. Een lunch die wordt verzorgt door het bedrijf moet er wel voor zorgen dat er iets belangrijks aan de gang is. Voor jou werken recht hebben op een goede lunch. Deze lunch wordt dan verzorgt door jou als eigenaar van het bedrijf. het is niet moeilijk om een goede lunch neer te zetten voor de personen die voor jou werken. Het is wel zodat dit dus daadwerkelijk moet gebeuren. Mensen zijn vaak snel ontevreden als het gaat om slecht eten.

Je kunt hier een stokje voor steken door een vragenlijst op te stellen over de tevredenheid als het aankomt op lunch. Dan raden wij je toch aan om direct over te gaan op het feit dat je beter kunt kijken naar het gehele bedrijf. het is dan misschien verstandiger om er toch voor te kiezen om voor jezelf een geheel medewerkersonderzoek te starten. Dit zorgt er dan voor dat je direct te weten komt of de tevredenheid binnen het bedrijf goed gesteld is. Kijk even rond op onze website en neem contact met ons op.

http://carrierepoort.nl

Aluminium reinigen

Aluminium reinigen

Bij vangeenen.nl maken we aluminium schoon om uw apparatuur te laten glanzen. Ook voor rvs reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Het is bekend dat aluminium een van de meest voorkomende metalen is die door mensen wordt gebruikt. Aluminium kan teruggevonden worden in bijvoorbeeld tafels, potten, pannen, tuinmeubilair, gootstenen, en veel andere decoratieve snuisterijen in huis. Ja, ook in auto’s en zelfs in gebouwen, vind u dit metaal terug. De vraag is hoe aluminium reinigen het beste gedaan kan worden, want na verloop van tijd verliest het zijn glimmende en mooie uiterlijk. 

Reiniging met een ‘zo goed als nieuw’ resultaat 

U hoeft zich niet teleurgesteld te voelen, want we kunnen uw meubels, potten en pannen opnieuw laten schijnen met ons goed getrainde, ervaren team dat aluminium reinigt. 

We gebruiken de beste commerciële schoonmaakmiddelen, die afgestemd zijn op het aluminium, maar ook op het product zelf. Het aluminium reinigen is effectief, betaalbaar, en natuurlijk milieuvriendelijk. Tot op grote hoogte kunnen we u voorzien van training over hoe u ze kunt gebruiken, zodat u uw glimmende aluminiumuitrusting zo goed als nieuw kan houden.Voor grotere items zoals tanks, gebouwen en andere producten die aluminium bevatten, zorgen we ervoor dat ze terug in hun oorspronkelijke staat komen door ons goed opgeleide team van ons bedrijf te gebruiken. 

Vangeenen.nl 

Uw aluminium voorwerpen beschermen kan een uitdaging zijn omdat het op zuurstof reageert, en blootstelling aan lucht is natuurlijk niet te voorkomen. Daarom bieden wij u een beschermende coating om de reactie met oxide tegen te gaan , zodat uw aluminium langer meegaat met zijn glanzende uiterlijk. Kijk maar eens op vangeelen.nl. U kunt uw aluminium onderdelen, potten, pannen en andere items laten glanzen zoals ze deden toen ze nieuw waren tegen betaalbare en verbazingwekkende kosten. Ook rvs reinigen is voor ons team een fluitje van een cent. U bent gegarandeerd van kwaliteit en tevredenheid.

https://vangeenen.nl