Waar kan je het beste inspiratie opdoen voor je woning?

 

Een huis is het middelpunt en het hart van een familie of stel. Een huis is om te leven en is er ook om verbeterd te worden. Vaak ben je na een paar jaar uitgekeken op je huidige interieur of een kamer zoals je badkamer of ‘master bedroom’. Waar kan je nou het beste de leukste tips voor interieurinrichting vandaan halen? We leggen het je uit in onderstaande blog, zodat jij je huis weer als een thuis kan laten voelen.

 Tot ongeveer 15 jaar geleden was het ongebruikelijk om woontrends te spotten op het internet. Dit werd dan ook vooral gedaan in bekende magazines, beurzen of men ging naar de woonwinkels of woonboulevard. Met de komst van het internet zijn er vandaag de dag ongekend veel mogelijkheden voor het opdoen van inspiratie en dat binnen één handomdraai via je smartphone of desktop.

 Met platformen als Pinterest, maar ook Tumblr is het super makkelijk om voor jouw favoriete stijl duizenden afbeeldingen te ontdekken waar altijd iets bij zit wat jij leuk vindt. Maar denk ook aan blogs, vlogs of andere sociale platformen als Instagram waar ook speciaal toegewijde pagina’s zijn voor bepaalde stijlen en smaken. Daarnaast zijn de meeste woonmagazines nu ook verhuisd naar een online format, waardoor artikelen op een behapbare manier op de online kanalen geconsumeerd kunnen worden door de doelgroep. Super simpel!

 De voordelen bij online blog websites die je bij Pinterest en andere socialemediaplatformen mist is dat deze websites vaak simpele en overzichtelijke lijstjes maken en de bezoeker meteen de mogelijkheid geven om het product te kopen bij een van de speciaal geselecteerde webshops of winkels.

 Natuurlijk kan je ook direct naar de grote webwinkels zoals Leen Bakker, Karwei of Bol.com, maar de specialisten achter de meeste woonblogs hebben de de beste deals en nieuwste huis trends zodat er altijd wat voor jou bij zit. Onthoud dus de vele mogelijkheden die je hebt wanneer je woning een opfrisbeurt nodig heeft of wanneer je gaat verhuizen. Inrichting en verandering kan spannend zijn, vooral als je huidige inrichting al lang hetzelfde is. Gebruik daarom meerdere kanalen in plaats van een. Vraag daarnaast ook eens je vrienden of familie om tips en tricks, maar ga natuurlijk altijd op je eigen gevoel af!

https://www.eigenhuisenplant.nl/

Sony ontwikkelt plasticvrije verpakking ‘Original Blended Material’

Wil je tegenwoordig nog meedoen in de verpakkingsindustrie, dan moet je je pijlen wel richten op duurzaamheid. Duurzame, circulaire verpakkingsmaterialen nemen grote sprongen in deze branche en zijn binnenkort niet meer weg te denken. Veel grote namen hebben deze trend al omarmd en ook Sony Group Corporation heeft niet stil gezeten.
Sony Group Corporation is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal en is gekomen tot de ‘Original Blended Material’. Dit verpakkingsmateriaal bestaat geheel uit natuurlijke materialen, zoals suikerrietvezels, bamboe en post-consumer gerecycled papier. Met dit biologische en duurzame verpakkingsmateriaal heeft Sony in het verleden al hun koptelefoons (WF-1000XM4) verpakt. Nu wil zij de ‘Original Blended Material’ dus ook gaan gebruiken voor het verpakken van andere producten.

Wat is ‘Original Blended Material’?

De speciale combinatie van bamboe en suikerrietvezels waaruit dit verpakkingsmateriaal voornamelijk uit bestaat geven het materiaal zijn stevigheid. Er is geen plastic in te vinden, maar enkel duurzame papierproducten. Stevig en biologisch. Het suikerriet is een overblijfsel van de suikerproductie dat normaal gesproken onbruikbaar is. De bamboe komt uit Guizhou, China. Het is niet het bekende soort bamboe dat gegeten wordt door panda’s. Deze bamboe is goed te bewerken en heeft exact de juiste structuur om makkelijk te kunnen verwerken in verpakkingsmaterialen. Als laatste wordt post-consumer gerecycled papier toegevoegd dat Sony lokaal inkoopt waar de betreffende verpakking wordt vervaardigd.

Milieudoelstellingen

Op deze manier wil Sony zijn steentje bijdragen aan een beter milieu met zo min mogelijk plastic. Het materiaal van ‘Original Blended Material’ is makkelijk te vormen door de mengverhoudingen aan te passen. Het materiaal kan ook voorzien worden van embossing. Dat houdt in dat er veel minder tot geen inkt meer nodig is en ook dat is beter voor het milieu.
De doelstelling van Sony is om de milieudoelen van het “Green Management 2025” op de middellange termijn te behalen. Met de Original Blended Material verpakkingen hoopt Sony bovendien een inspiratiebron te zijn voor anderen.

https://www.paperplanetshop.nl

Welke raamdecoratie past bij mij?

Je bent net verhuist, je gaat verhuizen, je bent aan het verbouwen of wilt je kamer opnieuw inrichten: dan wil je graag wat verandering en vernieuwing in huis. Om er achter te komen wat voor raamdecoratie er bij jou past en waar ze voor dienen, moet je zeker deze blog aflezen!

 

De nieuwe mode

Erg bekende raamdecoratie zijn natuurlijk gordijnen en rolgordijnen, maar om wat vernieuwing in je woning te brengen, zijn de moderne duo rolgordijnen en plisségordijnen een ideale keuze. Deze raamdecoratie wordt steeds bekender en heeft diverse voordelen. Duo rolgordijnen zijn zo populair omdat ze erg functioneel zijn. Je kunt heel eenvoudig met je lichtinval en privacy spelen.

Plisségordijnen bestaan uit verschillende varianten, ze zijn beschikbaar in een verduisterende en een lichtdoorlatende transparantie. Ook kunnen plisségordijnen bevestigd worden op draai-kiepramen en op een dakraam. De plisségordijnen zijn ideale raambekleding om te isoleren, door de stilstaand lucht tussen het raam en het gordijn en de honinggraatstructuur zorgen voor een isolerende werking.

 

Op zoek naar een speels effect

De jaloezieën en de lamellen zijn echte sfeermakers binnen je interieur. Het zijn tijdloze raamdecoratie die erg veel te bieden hebben. Door het draaien van de (horizontale of verticale) lamellen kun je zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen komt. Door deze te kantelen kun je een speels beeld creëren. De jaloezieën zijn beschikbaar in diverse materialen. Door een speels effect in je ruimte te creëren geeft het je gasten een warm en fijn gevoel.

 

De voordelen van plisségordijnen

De plisségordijnen staan bekent om de veelzijdigheid en de verschillende voordelen. Daarom heb ik de voordelen even uitgezocht en op een rijtje gezet.

  • Omdat de plisségordijnen zo goed isoleren zijn ze perfect voor ieder seizoen. In de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. De isolerende lagen werken namelijk twee kanten op.
  • De plisségordijnen zijn eenvoudig te bedienen doormiddel van het koord. Hierdoor ben je vrij en heb je de controle over je plisségordijn.
  • Ze nemen weinig ruimte in en dankzij de honinggraatstructuur geven ze een open en luchtig beeld.
  • Dankzij het Top down Bottom up systeem kun je het plisségordijn omhoog en naar beneden verplaatsen.
  • De plisségordijnen passen op ieder raamtype.

De gordijnen en rolgordijnen zijn natuurlijk algemeen bekent. Dit zijn namelijk de meest voorkomende raamdecoratie. Wil je graag een moderne sfeer in huis en je onderscheiden, dan zijn de plisségordijnen ideale raamdecoratie.

Het voordeel van op jonge leeftijd je rijbewijs halen

Als je jong al je rijbewijs hebt gehaald, hoef je er later nooit meer naar om te kijken. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om te wachten met het halen van hun rijbewijs, omdat zij denken geen auto nodig te hebben, maar er komt een moment waarvan je denkt: had ik nou toch maar mijn rijbewijs gehaald. Want sommigen zijn al in de 20 en moeten dan nog maandenlang lessen nemen en leren voor hun theorie-examen terwijl ze nog hard aan het studeren zijn of net zijn begonnen met werken. Op dat moment heb je wel iets anders aan je hoofd dan je rijbewijs halen, maar toch moet je het dan nog doen.

Waarom kan je beter jong je rijbewijs halen?

Als je 17 of 18 jaar bent zit je waarschijnlijk nog op de middelbare school. Of je zit net op het MBO. Je zal het op die leeftijd misschien niet geloven maar eigenlijk heb je dan nog vrij weinig aan je hoofd vergeleken met wat je te wachten staat. Daarom is dit het ideale moment om rijlessen te volgen. Want hoe meer stress je hebt om andere dingen, hoe beter je je kan focussen op het rijden. Als je beter leert tijdens de rijlessen zal dit je helpen je rijbewijs te halen. 

Theorie halen

Je theorie examen halen is een ander vak dan je rij-examen en het theorie examen is vooral iets waar veel jongeren tegenop kijken. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Wij, van dagcursus.nl snappen als geen ander dat het vervelend is als je een heel boek uit je hoofd moet leren, daarom leren wij jou binnen één dag alle tips, trics en ezelsbruggetjes die je moet kennen om je theorie examen en daarmee je rijbewijs te halen. Als je je theorie examen binnen hebt is dit weer een stap dichter bij je rijbewijs.

 

Huurproblemen oplossen

Net op het moment dat je de huurbaas wilt vragen of je de huur deze maand wat later kunt betalen, omdat je baas deze maand niet op tijd heeft betaald, komt die op de koffie om een huurverhoging te bespreken. Het meest belangrijke bij huurproblemen, hoe groot en ingewikkeld ze ook zijn, is daarom; altijd rustig blijven. De meeste huurproblemen zijn gewoon bespreekbaar, het zijn de angst en de spanning die er voor zorgen dat je opeens niet meer logisch kunt nadenken.

 

Woning delen Amsterdam

Het delen van een woning is in ons kleine landje altijd een probleem. Je huurt de woning van een huurbaas of van de woningbouw vereniging. En de verhuurder denkt vaak het recht te hebben op de hoogte gehouden te worden van de mensen die in zijn of haar woningen verblijven. Maar als huurder ben je verantwoordelijk voor wie er in jouw huurhuis woont.

Dat werk niet altijd even goed en vooral bij het huren van kleinere ruimtes kan het tot problemen leiden. Een kleine kamer die niet bedoeld is voor twee personen, daar kun je natuurlijk wel je vriend of vriendin een tijdje te logeren vragen. Maar als de woning duidelijk geen ruimte biedt voor twee personen kun je beter een ander huis gaan zoeken, samen als je wilt. Maar je huurbaas heeft eigenlijk geen zeggenschap over met wie je gaat samenwonen. ​

Je huurbaas kan natuurlijk wel proberen zich dat recht toe te eigenen, er kan zelfs sprake zijn van een beperking in de huurovereenkomst, maar het blijft jouw leven. Ook als je de medebewoner vraagt om een bijdrage in de huurkosten is dat volgens de huidige wetgeving helemaal correct.

 

Huurrecht advocaat Amsterdam

Vooral als de huurbaas probeert je het leven met een huurder of een partner zo moeilijk mogelijk te maken, kan dat veel problemen opleveren. En hoewel je de wet aan jouw kant hebt kan het zijn dat je toch hulp nodig hebt bij het zoeken naar een oplossing. Daarbij kan een telefoontje, een email of een bezoekje aan huurrecht advocaat Amsterdam de eerste stap zijn naar een goede oplossing.

Huurrecht Advocaat Amsterdam zal altijd proberen de relatie tussen huurder en verhuurder te verbeteren, of in ieder geval niet verder af te breken. De oplossing van een huurprobleem is niet het zoeken naar een nieuwe woning met achterlating van een slechte relatie met je huidige huurbaas. Vooral in de grotere steden zijn woningbouw verenigingen vaak de enige toegankelijke verhuurders, dus is het zaak altijd te proberen op goede voet een huurcontract te verlaten. Bemiddeling is dan ook voor Huurrecht Advocaat Amsterdam de eerste stap naar een oplossing. De meeste huurproblemen kunnen buiten de rechtbanken geregeld worden met een goede uitkomst voor beide partijen. Bij een gerechtelijke uitspraak zal er altijd sprake zijn van een winnaar en een verliezer.

 

Wat kun je als huurder doen?

Probeer je altijd aan de regels te houden, ook aan de regels van de verhuurder. Onredelijke regels, zoals het niet mogen ontvangen van gasten kun je ook niet altijd naast je neer leggen, vooral niet als de verhuurder er een goede reden voor heeft.

Probeer conflicten te voorkomen door te vragen naar die reden.

Probeer ook op goede voet te blijven met je verhuurder, dat helpt als er problemen opdagen.

https://www.hielkemaco.nl/

Eersteklas ledlampen tegen concurrerende prijzen

Er is een nieuw adres voor moderne LED verlichting: Led Online. Deze aanbieder beschikt over een grote en gevarieerde collectie leds. Er zijn armaturen in de meest uiteenlopende stijlen: chique, strak, speels, modern, klassiek, robuust et cetera. Iedere klant is welkom of je nu één lamp bestelt als particulier of tientallen voor je bedrijf. Per lamp staan de belangrijkste eigenschappen beschreven zoals de afmetingen, het wattage, de lumen waarde en de unified glare ratio. Lumen staat voor de hoeveelheid licht die wordt uitgestraald. De unified glare ratio geeft aan of sprake is van lichthinder. Aanvullend staat vermeld of de betreffende lamp op voorraad is en hoeveel die kost.

Om jou als koper richting te geven, heeft Led Online de volgende indeling gemaakt:

-led spots;

-led panelen;

-led rails;

-led strips;

-led opbouwarmaturen;

-led railspots;

-led pendelarmaturen;

-led noodverlichting.

Als kers op de taart dient de rubriek ‘aanbieding’, want een koopje is altijd welkom, toch?

Zoek jij professionele horeca verlichting? Gevellampen bij de entree, functionele lampen in de garderobe en toiletruimtes en sfeerlampen in de eetzaal: voor iedere ruimte van je zaak zijn leds te vinden op ledonline.nl. Je vindt er sierlijke wandlampen, compacte tafellampjes en plafondlampen. Allemaal in een look die perfect aansluit bij jouw restaurant. Wat wel en niet past qua sfeer, kan lastig zijn. Soms geven dezelfde vormgeving en kleur meerwaarde. In andere gevallen zorgt een beetje contrast juist voor een aangenaam effect. Hoe zit het eigenlijk met jouw kennis van licht in het algemeen en ledlampen in het bijzonder? Als je het best ingewikkeld vindt, schakel dan gerust Led Online in voor een gratis lichtplan. Daarin staat welke lampen geschikt zijn, op welke hoogte en in welke hoek ze het best tot hun recht komen en hoeveel lampen je in totaal nodig hebt. Een offerte is onderdeel van het plan.

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Led Online. Je kunt het contactformulier op de site invullen. Bellen en mailen is natuurlijk ook mogelijk.

Herenkleding van Garcia bij Sans-online

Is jouw kledingkast aan vervanging toe? Of heb je zin om nieuwe kleding aan te kopen voor een bepaalde gelegenheid? In dat geval tref jij het, want bij Sans-Online verkopen ze veel fantastische herenkleding van het merk Garcia. Maar waarom zou jij je kleding aankopen bij Sans-Online en niet bij een andere webwinkel? In dit artikel bespreken wij de verschillende voordelen van Sans-Online.

Regelmatig fantastische kortingen

Een belangrijk voordeel van je kleding bij Sans-Online bestellen, is dat je regelmatig kunt profiteren van fantastische kortingen. Er is namelijk een speciale Sale-pagina alwaar deze verschillende kortingen worden opgenomen. Dus je kunt ook kledingproducten van het merk Garcia soms tegen een scherpe prijs aankopen. Ideaal voor mensen met een beperkt budget. Let wel: de producten met kortingen kunnen wel om de zoveel tijd veranderen. Het is dus aan te raden om regelmatig de website in de gaten te houden, zodat je zeker weet dat je optimaal van de kortingen kunt genieten.

Uitstekende klantenservice

Een ander voordeel van Sans-Online is dat je daar kunt genieten van een uitstekende klantenservice. Je kunt namelijk op meerdere manieren zeer snel contact opnemen. Ze helpen je altijd graag verder. Overigens niet alleen als het gaat om problematieken met de bestelling, maar bijvoorbeeld ook wanneer je gepast advies nodig hebt over specifieke kledij. De medewerkers hebben namelijk veel ervaring in de kledingbranche en daar kun jij dan optimaal van genieten.

Garantie

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met een bepaald product? Dan hoef je niet te panikeren, want bij Sans-Online is er altijd sprake van garantie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een kledingstuk uiteindelijk toch niet zo mooi vindt. In dat geval kun je er gewoon voor kiezen om deze terug te brengen. Ook als je bijvoorbeeld een verkeerde maat hebt besteld. Je loopt dus geen enkel risico.

Schilder in Enschede voor de mooiste panden

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken moet u bij de fijne schilder in Enschede zijn. Wij schilderen uw interieur, woning of bedrijfspand niet alleen om die te verfraaien. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit verf, die uw interieur, woning of bedrijfspand jarenlang zal beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting. Heeft u een mooie houten tuinbank of een mooie houten schutting die te schitterend is om met een kleurlaag te verbergen? Dan heeft de schilder in Enschede de perfecte oplossing voor u. We kunnen uw houten tuinbank of mooie schutting op een professionele manier afwerken met lak of beits.

De schilder in Enschede neemt elk schilderwerk aan

De schilder in Enschede bestaat uit een team van vakbekwaam personeel, waardoor we garant kunnen staan voor vakwerk. Geen enkele opdracht is te groot of te klein voor ons en iedereen is welkom; zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen voor alle binnen- en buitenschilderwerken; van plafonds en wanden tot grote bedrijfspanden. Al onze werkzaamheden worden steeds met professionele producten en materialen uitgevoerd. Wilt u iets laten schilderen, maar heeft u nog geen duidelijk beeld over de kleur? Wij helpen u graag verder met advies. De schilder in Enschede helpt u met het vinden van de juiste kleur dat bij uw sfeer en wensen past.

De schilder in Enschede voor behangen en glaszetten

Naast schilderwerken houden wij ons ook bezig met behangen en glaszetten. Om uw woning of bedrijfspand een stijlvol uiterlijk te geven, kunt u de wanden ook laten behangen. De behangwerken van de schilder in Enschede zorgen niet alleen voor een stijlvol uiterlijk, maar verbergen de scheuren en oneffenheden in de wanden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten glas voor woningen, bedrijfspanden en kantoorruimtes. Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De schilder in Enschede staat u graag te woord.De echte voordelen van een houten veranda

Wordt er een houten veranda overkapping geplaatst in je huis, dan merk je daar direct de impact van. Het is namelijk zo dat deze hoe dan ook een aantal voordelen met zich meebrengt. Ten eerste zie je meteen dat je tuintje lekker opgevuld is. Zo’n houten veranda overkapping neemt namelijk behoorlijk wat plek in beslag. Omdat zo een veranda vaak als extra loungeruimte wordt gebruikt betekent automatisch dat de tuin een stuk praktischer wordt. Dit gaat gepaard met een mooie uitstraling. Zie een veranda als een verlengstuk van je woning, een plek om met je naasten te genieten van het weer of van lekker eten.

 

Verdere informatie over een houten veranda overkapping

Je wilt natuurlijk ook meer weten wat betreft praktische informatie. Lijkt een houten veranda overkapping je iets, dan heb je verschillende opties. Ten eerste kun je ervoor kiezen om deze veranda te laten bevestigen aan je huis, of deze los te plaatsen ergens in de tuin. Ook heb je voor de rest in de hand hoe de houten veranda overkapping eruit moet komen te zien. Zo heb je de keuze uit verschillende stijlen daken en tegels. Kortom, je kunt de veranda helemaal naar eigen zeggen ontwerpen. Let wel altijd even op hoeveel ruimte je daadwerkelijk hebt. Het laatste dat je wilt is dat je er tijdens de plaatsing achter komt dat je niet goed hebt gemeten. Benieuwd hoeveel een houten veranda overkapping kost? Vraag dan een offerte aan bij een specialist.

 

https://degoedkoopsteveranda.nl/houten-veranda/

Houd je rolluiken schoon

In eerste instantie lijken rolluiken misschien wel saai en overbodig. Toch vormen ze een zeer belangrijk onderdeel van je huis. Zo zorgen zij ervoor dat de zon wordt tegen gehouden en je geen last krijgt van overbelichting. Ook zorgen zij voor een bepaalde uitstraling. Het schoonhouden van je rolluiken blijft daardoor een belangrijk iets.

Tijdig rolluiken schoonmaken

Ben je een trotse huizenbezitter? Dan zorg je ervoor dat je huis schoon blijft. Logisch ook want je betaalt er per maand veel geld voor en brengt er een groot deel van je tijd door. Je wilt altijd in een schone en lekker ruikende omgeving kunnen werken, leven en eten. Omgevingen vol met troep komen dan ook nauwelijks voor met uitzondering van studentenhuizen. Leven in troep en schimmel is ook slecht voor je zowel mentaal als fysiek kan het impact op je hebben. Toch hebben veel mensen meer vuil dan ze in eerste instantie dachten. in veel gevallen zit dit vuil verstopt en valt het daardoor niet direct op. Dit is ook het geval bij rolluiken die vaker vol zitten met vuil.

Kapotte rolluiken repareren

Niet alleen vieze rolluiken kunnen een probleem zijn. Kapotte rolluiken kunnen ook vervelend zijn en ervoor zorgen dat zon niet goed wordt tegen gehouden of ervoor zorgen dat je wakker ligt in de nacht. Reparatie van rolluiken is meestal zelf uit te voeren. In sommige gevallen is dit echter niet het geval. Rolluiken reparatie kan in sommige gevallen best lastig zijn en daardoor niet op te lossen zijn zonder hiervoor de nodige kennis te hebben. Gelukkig zijn er veel bedrijven en zzp’ers die diensten aanbieden waarbij zij rolluiken repareren.

https://lavarecleaningservice.nl/rolluiken-schoonmaken/