Bsdesmidse.nl
Image default
Gezondheid

Beste verhouding PG VG

Afhankelijk van het feit of u casual, occasionele of lifestyle vaped, zult u waarschijnlijk verschillende doelen hebben als het gaat om vaping en deze doelen zullen waarschijnlijk veranderen in de loop van de tijd. De meeste casual vapers zouden bijvoorbeeld graag de smaak, keel en wolkenproductie willen ervaren om hun verlangen naar het roken te bevredigen, terwijl wolkenjagers die graag vape trucs doen, meer damp willen produceren als ze uitademen.

Het maakt niet uit waar je je in je vaping reis bent of wat je doelen zijn, er is een optimale VG/PG mix voor je die je zal helpen om die doelen te bereiken.

De beste verhouding PG VG voor concurrerende dampen of Cloud Chasers: 100% VG
Als u op zoek bent naar de maximale cloud die u kunt uitademen, ook wel bekend als “cloud chasing”, wilt u kiezen voor een pure VG-gebaseerde e-vloeistof. Hier is waarom.

VG is het ingrediënt waar het grootste deel van de cloudproductie vandaan komt. Dus als u maximale wolken wilt, wilt u maximale VG – zo eenvoudig is het. Als een concurrerende vaper, bent u minder bezig met het schoppen van uw vape, omdat u het niet erg vindt de afweging te maken, en het proeven van smaak en het krijgen van een keel hit is niet echt een van uw doelen op dit moment.

De beste PG/VG-verhouding voor casual of Lifestyle Vapers: 70% VG / 30% PG
Als u op zoek bent naar een zacht gevoel dat uw keel niet overheerst bij het inademen, en grote wolken bij het uitademen met een goed niveau van smakelijke smaak, dan is de 70/30-verhouding het beste voor u.

Bij deze verhouding hebben de meeste vapers het gevoel dat ze het beste van twee werelden krijgen. Je krijgt een geweldige wolkenproductie met een goede smaak en een mooie keelhit, maar het ene element overheerst het andere niet. De meerderheid van de e-vloeistoffen op VIBLEO is een 70/30 mix.

Het ene nadeel van deze verhouding is dat het je vape meer kan opblazen dan e-jacks met meer PG base door het hogere percentage VG.

https://damp-e.nl/blog/verschil_tussen_vg_en_pg