Bij Mango Mobility krijgt u service op maat

Bsdesmidse

Waar kunt u het best een elektrische scooter kopen? Bij Mango Mobility! Het assortiment loopt uiteen van elektrische fietsen en e-scooters tot e-brommobielen en scootmobielen. U kunt terecht in een van onze winkels. Daar kunt u diverse modellen uitproberen en wij helpen u graag bij uw vragen. Lukt het niet om langs te komen? Dan komen we toch bij u langs! Een thuisdemonstratie is gratis en geheel vrijblijvend.

Occasion scootmobiel, goede kwaliteit

Een populaire categorie waar we graag even uw aandacht voor vragen, is ‘occasions’. De Mango Occasion Centers vindt u in Barneveld, Grou, Haren, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht en Wateringen. Er zijn zowel voormalige demonstratiemodellen als scootmobiels die slechts korte tijd gebruikt zijn. De meeste typen zijn vertegenwoordigd: vier-wielmodellen én drie-wielmodellen.

De variatie in prijs is groot. U kunt er echter vanuit gaan dat u al voor EUR300 een mooi exemplaar kunt aanschaffen. Regelmatig kunt u bij Mango Mobility profiteren van aantrekkelijke kortingen. Deze kunnen oplopen tot zeker 33%! Het rijklaar maken van uw nieuwe scootmobiel doen we geheel kosteloos. Dat beschouwen we als ‘service van de zaak’.

Kopen, huren of leasen?

Is de stap om een scootmobiel te kopen op dit moment iets te groot? Wellicht is een scootmobiel leasen iets voor u. Als we het hebben over leasen, dan bedoelen we een vorm van krediet. Wij als lessor kopen een goed (in dit geval een scootmobiel) en stellen die voor u ter beschikking. U bent de lessee, ook wel kredietnemer genoemd. In alle gevallen maken we heldere afspraken over de termijn en de vergoeding die geldt. Is de leaseperiode voorbij dan is het mogelijk het geleasete daadwerkelijk te kopen.

Het is zeer belangrijk om te beseffen dat er een uiteindelijke koopoptie bestaat en zeker geen koopverplichting. Populaire leasemodellen zijn de Tiger 4 en Bobby De Luxe. Als u zich op dit moment aan het oriënteren bent, adviseren we eerst de keuze te maken tussen een vouw-scootmobiel of een vaste scootmobiel.

Het leasebedrag begint al bij EUR1,95 per dag. Hierbij krijgt u pechhulp, een allriskverzekering, service en onderhoud. Voor meer info kunt u online een gratis informatiepakket aanvragen. Persoonlijke service is ook mogelijk. Bel met het gratis klantenservicenummer en maak snel een afspraak: 0800-2002.

https://www.mangomobility.nl/