Bsdesmidse.nl
Image default
Woningen

De beste tuinstoelen voor deze zomer

Even lekker achterover leunen in een comfortabele tuinstoel en ontspannen. Wie wil dat nou niet? Een goede tuinstoel is hierbij essentieel. Maar welke past nou het best bij jou én je omgeving? Of je nu een balkon, terras of tuin hebt er zijn genoeg mogelijkheden. Wij zetten een aantal prachtige opties voor je op een rij.

 

Samen genieten op een tuinbank

Het is weekend en het zonnetje schijnt volop. In tegenstelling tot de doordeweekse dagen kun je nu lekker gaan genieten. Niks is beter dan heerlijk op de bank neerploffen, toch? Wat dacht je van een tuinbank! De tuinbanken van Vincent Sheppard, om maar een voorbeeld te noemen, worden gekenmerkt door hun kwalitatieve vakmanschap en passen daardoor perfect in elke natuurlijke omgeving.

 

Lekker wegdromen in een hangstoel

Een vakantie zit er dit jaar misschien niet meer in. Toch kan je van je eigen tuin of terras een perfecte plek maken om lekker te genieten. Bijvoorbeeld met een Amazonas Hangmat. Lekker een momentje voor jezelf of met z’n tweeën in een hangmat komt toch dichtbij het vakantiegevoel. Droom helemaal weg en fantaseer dat je op een tropisch eiland bent. Wat heeft een mens nog meer nodig? 

 

Tip: laat je bedienen door vrienden/familie om het ultieme vakantiegevoel nog beter te ervaren. Misschien mogen ze zelfs wel even in je hangmat.

 

Ultiem ontspannen met een loungestoel

Tot in de late uurtjes genieten in je eigen tuin of op het balkon? Een comfortabele loungestoel staat garant voor een avond vol plezier met familie en/of vrienden. Maar wat doe je met de stoelen als het plots gaat regenen? De loungestoelen uit de collectie Harman Excellence kun je gewoon laten staan. De kussen zijn afgewerkt met een hoogwaardig all weather stof waardoor ze altijd buiten kunnen blijven liggen. De ademende stof zorgt er namelijk voor dat er geen schimmelvorming ontstaat.

Heb jij zin om deze zomer lekker te genieten? Met een van deze tuinstoelen ontbreekt er (bijna) niks aan het ultieme zomergevoel.