Kies voor single groepsreizen en ervaar een onvergetelijke vakantie

Houdt je van reizen maar ben je single? Laat dat je niet tegenhouden. Er zijn geweldige singlereizen te vinden. Veel mensen vinden het een spannende stap om als alleenstaande op vakantie te gaan. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Boek een van de vele single groepsreizen bij One2gethertravel en ervaar de vakantie van je leven. Zij hebben allerlei soorten vakanties voor iedereen. Wil je lekker tot rust komen? Wil je nieuwe plekken ontdekken? Wil je ook graag nieuwe contacten opdoen? Dan zijn de single groepsreizen van deze aanbieder de perfecte oplossing. Zij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van single reizen over de hele wereld. Ze bieden jou de mogelijkheid om de perfecte vakantie samen te stellen voor jou als alleenstaande.

Kies je voor ontspannen of actieve reizen?

Met de single reizen van One2gethertravel kom je heerlijk tot rust en kom je op plekken waarvan je nooit dacht er te zullen komen. Wil je liever een lekker actieve vakantie? Ook dan kun je bij deze aanbieder terecht. Als alleenstaande is het soms lastig om een leuke vakantie samen te stellen. Kun je dit wel alleen doen? Als je single groepsreizen boekt bij One2gethertravel wel. Zij zorgen dat je op vakantie gaat met een groep mensen die dezelfde interesses delen en ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Je hebt veel overeenkomsten met de andere singles op vakantie. Op deze manier weet je zeker dat je een unieke vakantie tegemoet gaat en een onvergetelijke tijd zult beleven.

Gegarandeerd een droomreis boeken

Als je single reizen boekt via deze aanbieder, garandeer je jezelf van een droomreis. Je kunt zelf de bestemming en de type reis dat jou aanspreekt. Wil je dus als alleenstaande op vakantie en een van de single groepsreizen boeken? Zorg dan dat je snel het aanbod bekijkt op de website en een vakantie boekt. Heb je vragen voor deze aanbieder? Laat het ze dan snel weten en neem contact met ze op.

Autoflower zaden van topkwaliteit koop je online

Voordat je autoflower zaadjes bestelt, moet je over een aantal zaken een beslissing nemen. Allereerst: ga je buiten of binnen kweken? Wil je zo snel mogelijk oogsten? Of heb je iets meer geduld en gaat het je om de hoeveelheid? Wat is je smaak; houd je van mild of heb je behoefte aan krachtige stuff?

De autoflowers die Weed Seeds Express verkoopt zijn indica of sativa soorten die met een ruderalis zijn gekruist. In de vrije natuur komen ruderalis planten voor in China, Mongolië, Rusland en het noorden van Europa. Landen die korte zomerperiodes kennen en dat zorgt ervoor dat deze wietplantjes bloeien al naar gelang de leeftijd. Fotoperiode planten komen vooral voor in warmere streken. Ze zijn afhankelijk van het aantal uren licht op een dag en van de seizoenen. Kort samengevat zijn autoflowers zelfbloeiers. Genoeg licht en af en toe wat water is het enige dat ze nodig hebben. Een groot voordeel is dat ze zowel in huis als buitenshuis goed groeien. Ze zijn schimmelbestendig.

Om een keuze te maken uit het aanbod autoflower zaden van Weed Seeds Express, verwijzen we je naar de eigenschappenpagina op de website. Daar worden punten besproken als de smaak, het THC-gehalte en het effect.

Autoflower planten worden niet zo groot, je hebt dus niet veel ruimte nodig. De uiteindelijke hoogte en breedte verschilt per type, deze worden ook besproken bij de eigenschappen. Wat de opbrengst betreft, wordt per zaad een bovengrens en een ondergrens gegeven, zo weet je wat je kunt verwachten. Voor degenen die na het lezen van de beschrijvingen, toch niet kunnen kiezen hierbij twee keer een top 3 (samengesteld door Weed Seeds Express). De eerste voor binnen-planten:

 1. Blueberry;
 2. Mazar;
 3. Amnesia Haze x Blueberry.

Ga je buiten kweken, dan zijn dit aanraders:

 1. AK 47;
 2. Gorilla Glue;
 3. Blue Cheese.

Een tip vooraf: plant de zaadjes in een pot die groot genoeg is. Zelf-groeiende plantjes houden niet van verpotten.

https://weedseedsexpress.com/nl

Een pvc specialist die u van een gloednieuwe vloer voorziet

Bent u van plan om een nieuwe vloer te leggen? Houdt er dan rekening mee dat dit een tijdrovende klus is waar ook enige handigheid bij komt kijken. Zeker wanneer u hier weinig ervaring mee heeft, weinig tijd vrij kunt maken of simpelweg wilt dat het goed gebeurt, is het raadzaam om dit klusje uit te besteden. Door uw pvc vloer te laten leggen door een specialist weet u zeker dat dit vakkundig en snel geregeld wordt.

Schakel de juiste vakmensen in

In plaats van zelf een vloer van pvc aan te brengen, is het ook een optie om een pvc vloer te laten leggen door een specialist zoals PVC-Totaal uit Woerden. Zij streven te allen tijde naar het mooiste eindresultaat en een prettige samenwerking van begin tot eind. De samenwerking begint namelijk al in de showroom of bij u thuis. In alle werkzaamheden die zij voor u verrichten, staat ontzorgen op de eerste plek. Zo wordt u veel werk en stress bespaart bij het aanleggen van een nieuwe vloer!

Snelle levering en installatie

Voor het laten leggen van een pvc vloer is het verstandig om een beroep te doen op de expertise van deze pvc specialist. Het biedt namelijk veel voordelen! Verwacht van hen scherpe prijzen, hoge kwaliteit, onderhoudsarme producten, persoonlijk contact en een snelle levering en installatie. De kosten van uw vloer zijn geheel afhankelijk van het oppervlakte, of u vloerverwarming wenst en het egaliseren van de ondergrond.

Maak een afspraak

PVC-Totaal uit Woerden staat voor u klaar om u te voorzien van een pvc vloer inclusief leggen. Daarbij denkt deze pvc specialist graag met u mee en voorziet u van advies op maat. Ze gaan graag met u in gesprek alvorens de vloer daadwerkelijk wordt aangebracht in uw woning of bedrijfspand. Ze komen dan gewoon bij u langs om de situatie te beoordelen. Maar nu een afspraak met deze pvc specialist!

De spullen van uw dierbare in vertrouwde handen

Kan het ook voordelig, gemakkelijk en snel? Jazeker. Een huis leeghalen na overlijden hoeft geen kostbare, ingewikkelde en langdurige zaak te worden. Alle Rommel Opgeruimd klaart de klus voor u binnen een dag. De medewerkers werken rustig en onopvallend. De woning wordt helemaal leeg en bezemschoon achtergelaten. In tegenstelling tot andere bedrijven worden er anonieme witte vrachtwagens, aanhangwagens en busjes gebruikt. Geen reclame dus. Van te voren wordt in overleg met u bekeken wat er allemaal moet gebeuren. Er wordt dan ook een inschatting gemaakt van het aantal mensen dat nodig is om op tijd klaar te zijn. Als u doorgeeft dat het appartement op vrijdagmiddag om 15.00 uur klaar moet zijn voor controle door de eigenaar, dan kunt u er zeker van zijn dat het werk om 14.00 uur helemaal af is. En is er haast bij, dan wordt ‘gewoon’ in het weekend of tijdens avonduren doorgewerkt.

Voor particulieren en bedrijven

ARO houdt kantoor in Hillegom. Klanten wonen in de wijde omgeving. Van Den Helder tot Hoek van Holland. Van Noordwijk tot Dronten. En van Dordrecht tot Amersfoort. Het zijn niet alleen particulieren die voor een huisontruiming de hulp van Alle Rommel Opgeruimd inroepen. Er is ook veel ervaring met bijvoorbeeld:

-archiefvernietiging;

-faillissementen;

-bedrijfsbeëindigingen;

-het verhuur- of verkoop-klaar maken van kantoren, winkelpanden en bedrijfsruimten.

Er wordt vaak samengewerkt met bewindvoerders. Als mensen het niet meer aankunnen alleen te wonen en naar een verzorgingsflat verhuizen, wordt vaak iemand aangewezen om de praktische en geldzaken te regelen. ARO springt in zo’n geval bij om ervoor te zorgen dat de overplaatsing zo rustig en veilig mogelijk gebeurt.

Voor wie er ook gewerkt wordt, professionaliteit is altijd gegarandeerd. De afspraken die gemaakt worden, zijn bindend en daar mag u Alle Rommel Opgeruimd aan houden. Na de eerste vrijblijvende offerte, volgt altijd een definitieve versie. Over tarieven wordt duidelijk en eerlijk gecommuniceerd. Deadlines worden niet overschreden. Respect voor de betrokkenen en een zorgvuldige behandeling van de complete inboedel zijn vanzelfsprekend.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/

PDArepair, voor het vervangen van je telefoon batterij

Is je smartphone nog helemaal goed maar wordt de batterij een beetje traag, moet je vaker opladen of valt je telefoon regelmatig uit? Bij de meeste telefoons heeft de batterij een levensduur van zo’n twee jaar. Tegenwoordig kan een batterij zelfs eerder traag worden, omdat we veel vaker op onze telefoon bezig zijn, zoals Whatsappen, googelen, Facetimen, spelletjes spelen en films of series kijken. Als je batterij heel langzaam is geworden maar je toestel is voor de rest nog helemaal prima, dan is het zonde om een heel nieuw toestel aan te moeten schaffen. In dat geval is het de moeite waard om een nieuwe batterij in je telefoon te laten zetten. Voor batterij vervangen van telefoon kan je terecht bij PDArepair in Breda.

Het vervangen van een batterij is tegenwoordig een stuk lastiger dan vroeger. Toen hadden mobiele telefoons een losse batterij die je er zelf uit kon halen en weer terug kon stoppen. Tegenwoordig zit de batterij van de mobiele telefoon helemaal ingebouwd. Nadeel hiervan is dat het wat lastiger wordt om de batterij te vervangen, je kan dit dus ook niet meer zelf. Het voordeel van een ingebouwde batterij is dat de batterij altijd goed contact maakt met het toestel en goed op zijn plek blijft, zelfs als je je telefoon laat vallen.

Het is dus wel belangrijk om het vervangen van je batterij over te laten aan iemand die er verstand van heeft, zoals wij van PDArepair. Wij gebruiken alleen professioneel gereedschap zoals klemmetjes, pincetten en schroevendraaiers bij het uithalen van de oude batterij en het terugplaatsen van de nieuwe. Daar zijn we ongeveer een half uurtje mee bezig. De batterij wordt vervangen door een originele batterij die bij jouw toestel hoort.

Je toestel wordt uiterst secuur gerepareerd

Naast het vervangen van je batterij houden wij ons bij PDArepair ook bezig met het maken van de cameralens, de oplaad ingang repareren en een scherm reparatie in Breda. We hebben zeer veel ervaring in het repareren van telefoons en gaan altijd uiterst secuur te werk. Heb jij een beschadiging aan je telefoon? Kom dan zeker even bij ons langs!

 

https://pdarepair.nl/

Topdeuren met jarenlange garantie

Weekamp voordeuren zijn mooi en uniek. Ze stralen een bepaalde klasse uit. We geven een paar voorbeelden. De WK 1434 is een natuurgroene deur met een glazen gedeelte aan de bovenkant. Dit paneel is verdeeld in vier stukken. De onderkant van de deur bevat een dicht paneel. Strakke dorpels maken deze deur helemaal af. De WK1547 heeft een fraaie vormgeving met drie glazen delen onder elkaar in het midden van de deur. U kunt deze voordeur bestellen in donkerblauw en lichtgroen. Weekamp deuren zijn allemaal voor behandeld; ze zijn goed gegrond. U krijgt er 6 jaar garantie op.

Binnendeur van uitstekende kwaliteit

Net als de voordeuren zijn Weekamp binnendeuren van uitstekende kwaliteit. Weekamp is een betrouwbaar merk dat al zo’n 40 jaar topdeuren levert. Het aanbod binnendeuren is groot en afwisselend. Bent u op zoek naar een speciale maat binnendeur? Bijvoorbeeld een zolder- of kelderdeur met een schuine zijde? Weekamp kan in haar eigen fabriek zo’n deur voor u op maat maken. Via Mijndeurenwinkel.nl geeft u alle specificaties door en vervolgens gaat het Weekamp-team voor u aan het werk. U kunt desgewenst ook een deurspecialist van Mijndeurenwinkel.nl inschakelen om de exacte maten op te meten.

Diverse afmetingen

Op Mijndeurenwinkel.nl vindt u foto’s en uitgebreide beschrijvingen van Weekamp binnendeuren en voordeuren. Los deurbeslag van dit label kopen kan ook. Denkt u aan deurhandels van glanzend chroom, mat chroom, RVS en kunststof. Weekamp is overigens niet het enige merk dat door Mijndeurenwinkel.nl vertegenwoordigd wordt. Andere namen zijn Albo,  Austria, Berkvens, COLO, Elephant, Intersteel, Formani, Hardbrass, Skantrae en Svedex. Qua deurbreedte kunt u kiezen voor een maat vanaf 63 tot 93 cm. De hoogtematen gaan van 201,5 tot 231,5 cm. Afhankelijk van de bouw van uw woning zijn er de volgende uitvoeringsopties: muurdikte 70, muurdikte 100 en opdek. Als u een bepaalde budget heeft voor de nieuwe deur, kunt u zoeken in een specifieke prijsklasse.

We sluiten af met de contactgegevens van Mijndeurenwinkel.nl.
Bezoekadres (alleen op afspraak): Walserij 60, 2211 SL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252 347 395
Email: klantenservice @ mijndeurenwinkel.nl
Whatsapp: 06 1506 0895

https://www.mijndeurenwinkel.nl/

Unieke software voor planners

Werk is de afgelopen jaren steeds flexibeler geworden. We zitten niet alleen meer op kantoor; thuis en onderweg loggen we regelmatig even in. Shiftbase springt in op deze trend met een modern softwareprogramma voor personeelsplanning en urenregistratie. Het maken van werkroosters en het registreren van uren gebeurt hierbij online. Het programma is zo opgezet dat je eenvoudig verschillende diensten kunt inroosteren. Herhalende / standaard shifts maak je één keer aan en sleep je vervolgens in nieuw roosters. Iets toevoegen, weghalen of aanpassen gaat gemakkelijk. Werk je graag vooruit? Je kunt een roosters kopiëren en zo een lange termijnplanning maken. Aan zo’n planning kun je een specifieke einddatum hangen, maar dat is geen must. Shiftbase kent verschillende roosterweergaven. De ene is handig voor op je tablet, de andere is duidelijker op je telefoon. Voor het maken van een rooster ben je afhankelijk van de gegevens die medewerkers je verstrekken. Wanneer gaan ze op vakantie? Wat is de standaard vrije dag? Welke weekend kunnen ze wel en welk weekend kunnen ze niet werken? Al deze informatie wordt doorgegeven via de Shiftbase app of door online in te loggen. Ben je als planner gewend zelf alle voorkeuren in te voeren? Dat kan natuurlijk ook.

De twee pijler van Shiftbase is de urenregistratie van personeel. Kort samengevat komt het neer op:

 • in- en uitklokken vanaf iedere mogelijke locatie;
 • klokken aan de hand van een geolocatie of een IP-adres;
 • het automatisch afronden van kloktijden;
 • een automatische uit-klok na een bepaalde tijd.

Shiftbase is een multifunctioneel programma. Het personeel kan via pc, app of prikklok in- en uitklokken. De gegevens staan 24/7 online en je kunt een en ander dus overal en altijd real-time inzien. Als je weet wie er aan het werk zijn, kun je ook de loonkosten in de gaten houden. Wordt er niet geklokt? Shiftbase kan roosterinfo direct meenemen in de urenregistratie; dit scheelt veel invultijd. Is er toch op andere dagen of tijden gewerkt? Het aanbrengen van een tussentijdse wijziging is heel simpel.

https://www.shiftbase.com/nl/

Veilig pijn te lijf met een Tens-apparaat

Het principe achter TENS is elektrostimulatie en deze term staat voor het activeren en / of stimuleren van spieren zonder dat je in beweging bent. De activatie vindt plaats door middel van lichte stroomstootjes. Deze impulsen zijn licht en veilig, ze doen geen pijn en voelen aangenaam aan. Wat is nu precies de functie van Tens? Er zijn meerdere werkingen, onder andere de volgende:

 • het herstellen en trainen van spieren;
 • pijntherapie;
 • het optimaliseren van de stofwisseling tijdens een dieet;
 • het verstevigen van de huid en het tegengaan van cellulitis (een ‘bobbelige’, onregelmatige huid);
 • het trainen van bekkenbodemspieren.

Al jarenlang wordt Tens toegepast in ziekenhuizen, revalidatiecentra en praktijken voor fysiotherapie. 

Voor een tens behandeling hoef je in principe de deur niet uit. Je kunt een Tens online bestellen. Je krijgt er dan een handleiding bij, zodat je direct aan de slag kunt. Heel bijzonder is het dat zwangere vrouwen veel baat hebben bij Tens. De aangename trillingen op de huid brengen veel verlichting. Vrouwen ervaren een vermindering van misselijkheid, en afname van het gevoel van ‘zware benen’ en ook lage rugpijn wordt effectief bestreden. Moderne Tens-apparaten zijn handzaam en eenvoudig in gebruik. Ze zijn geschikt voor ziekenhuis- en thuisbevallingen. Een uitzondering: bevallen in bad met een Tens kan niet. Vooralsnog is er geen waterresistente Tens. Sta je onder behandeling van een vroedvrouw, gynaecoloog of verloskundige? Raadpleeg hem of haar eerst voordat je een Tens aanschaft. Er zijn vast nog tips te geven!

Adviezen en aanvullende informatie kun je ook krijgen via het Tens-team. De Klantenservice is bereikbaar via nummer 033-4655064. De telefoon wordt op reguliere werkdagen en -uren opgenomen. Geef je er de voorkeur aan te mailen? Gebruik dan dit emailadres: info @ schwa-medico.nl. En als je het liefst in een persoonlijk gesprek een en ander wilt bespreken, is er de mogelijkheid langs te komen. We verzoeken je wel van te voren even te bellen of mailen om een datum te prikken. Het adres is:

Schwa Medico Nederland BV
Koningin Julianaplein 10
3931 CK Woudenberg

https://tens.nl/

Hoogwaardige parts voor klassieke Volkswagens

VW T2 onderdelen als een nieuwe spatbordbies set, een rubberen vloermat voor tussen de cabinestoelen, een versnellingsbak pakking set, rubbers voor de kentekenplaatverlichting en veel meer kun je 24/7 online aanschaffen bij Paruzzi! De complete voorraad staat op de site, handig gerangschikt per categorie. Als je aangeeft welk model Volkswagen je hebt, krijg je alleen die artikelen te zien die van toepassing zijn. Is je budget deze maand beperkt? Kijk eens bij de ‘tweedekans onderdelen’. Het komt voor dat een klant iets retour zendt, bijvoorbeeld omdat de maat niet goed was. Zo’n teruggestuurd onderdeel kan niet meer als gloednieuw worden beschouwd. Tegelijkertijd is het wel prima in orde (gecheckt door Paruzzi!). Vandaar de naam tweedekans. Er zitten ook spullen tussen die een lichte beschadiging hebben opgelopen tijdens het transport of die een item missen. Het defect en / of de incompleetheid staan online beschreven, zodat je ook in deze gevallen precies weet wat je koopt. Groot voordeel van het tweedekans assortiment is de aantrekkelijke prijs; je profiteert van een aanzienlijke korting. Voor de duidelijkheid zeggen we erbij dat er geen garantie geldt op tweedekans componenten.

Wil jij binnenkort je Kever restaureren? Paruzzi is dé shop voor jou. Dat Paruzzi zo geliefd is, heeft te maken met de grote collectie. Er zijn meer dan 500.000 parts op voorraad. Allemaal van uitstekende kwaliteit. Paruzzi heeft een naam hoog te houden als het gaat om snelle levering. In de meeste gevallen wordt het pakket de eerstvolgende werkdag aan de voordeur bezorgd. Soms moet iets uit het depot in Duitsland komen, maar ook dan is de levertijd niet meer dan twee weken. Heb je haast, of ben je gewoon nieuwsgierig? Ga gezellig langs bij Paruzzi en haal de onderdelen op. Paruzzi zit aan de Kreeft 16 in Yerseke. Openbaar vervoer-reizigers kunnen op station Kruiningen-Yerseke bus 599 nemen. Vanaf halte Langeville is het nog een minuutje of 20 lopen. Kom je met de auto? Neem de A58 richting Zeeland en vervolgens de N673 naar Yerseke.

https://www.paruzzi.com/

Zakelijke taaltrainingen, online en geheel op maat

TaleninstituutThe Square Mile biedt in diverse zakelijke taaltrainingen die geheel op maat worden gemaakt. De trainingen worden veelal incompay gegeven. Indien dit niet wenselijk is, is een online training mogelijk. Ook kunt u gebruik maken van een van onze eigen trainingslocaties. Tot de klanten van The Square Mile behoren o.a. grote en kleine bedrijven, overheidsinstanties en non-profit instellingen. 

Ruim aanbod aan talen

De volgende talen staan standaard op het programma: Chinees, Duits, Frans, Engels, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans. Wilt u een andere taal leren, neem gerust contact op. Het netwerk van The Square Mile is groot en wij kunnen te allen tijde taaltrainers inzetten voor een cursus Arabisch, Pools of Turks.

Incompay, online of bij ons op locatie

Het hoofdkantoor staat in Leiden, maar er zijn opleidingslocaties verspreid over het land. Van Groningen tot Tilburg, van Rotterdam tot Arnhem en van Lelystad tot Den Haag. Een training op uw eigen werkvloer heeft echter onze voorkeur. Ook een online training is geen probleem.

Iedere training is maatwerk. Wij houden rekening met het niveau van de deelnemers, leerdoelen en branche.

100% maatwerk

Hoe uw taaltrainingeruit komt te zien is van een aantal factoren afhankelijk. Allereerst de sector waarin uw werkzaam bent. Onze gediplomeerde docenten hebben onder andere ruime ervaring in engineering, de gezondheidszorg, offshore, ICT en tuinbouw. Aanvullend zijn ze thuis in de volgende branches: industrie, ontwikkelingswerk, zakelijke dienstverlening, de publieke en financiële sector. De focus van de cursus zal op de werkpraktijk liggen. Wat die van uw medewerkers vraagt is essentieel. Directe aansluiting bij uw vakgebied staat dus op nummer 1. 

Verder is het bestaande taalniveau van essentieel belang. De meeste mensen spreken een aardig woordje Engels en bij deze taal is in de meeste gevallen dan ook sprake van een gevorderdentraining. Russisch en Chinees daarentegen vereisen vaak een beginnersaanpak. Om in contact te komen met The Square Mile kunt u een van de volgende telefoonnummers gebruiken:

 • Amsterdam: 020 216 0619;
 • Breda: 076 206 0619;
 • Den Bosch: 073 204 0444;
 • Leiden: 071 532 3356;
 • Rotterdam: 010 261 0707;
 • Utrecht: 030 207 0707.
https://www.thesquaremile.nl/