Tuinarchitect nodig? Vergelijk Hoveniers helpt u aan offertes!

Vraagt u zich af wat het inhuren van een tuinarchitect kost? Schakel dan de hulp in van Vergelijk Hoveniers. Vergelijk Hoveniers is een onafhankelijke partij die het voor u makkelijk maakt een hovenier op maat in te huren. Via de site kunt u een aanvraag doen voor offertes van verschillende hoveniers. U vult op de site in waar u de hovenier precies voor nodig heeft. Er reageren hierdoor alleen hoveniers die ervaring hebben met uw wensen. Zoekt u een tuinarchitect? Dan zullen er ook alleen tuinarchitecten op uw bericht reageren. De offertes die u ontvangt zijn niet bindend. U kunt in alle rust de offertes vergelijken op bijvoorbeeld prijs, ervaring en klantervaringen.

Een perfecte tuin krijgt u met behulp van een tuinarchitect

Het inhuren van een tuinarchitect klinkt duur. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Wanneer u namelijk investeert in een goede tuinarchitect zal de waarde van uw huis stijgen. Dit omdat een goed aangelegde tuin best wat waard is. Daarnaast kunt u volop genieten van een perfecte tuin en dit is heel wat waard. Tuinarchitecten maken altijd een ontwerp dat voldoet aan uw wensen. Ze zijn creatief en weten alles uit uw tuin te halen. Ze zorgen dat alle ruimte van uw tuin praktisch en optimaal benut wordt. De tuinarchitect zal er voor zorgen dat uw tuin er in alle 4 de seizoenen mooi uitziet. Daarnaast wordt uw tuin uiteraard binnen uw budget ontworpen.

Voor elke klus een geschikte hovenier

U kunt Vergelijk Hoveniers inschakelen voor allerlei verschillende klussen. Wilt u een carport laten bouwen, kunstgras laten leggen, een boomstronk laten verwijderen, een terras laten aanleggen? Om wat voor tuinklus het ook gaat, via Vergelijk Hoveniers komt u zeer makkelijk in contact met hoveniers uit uw omgeving. Doordat u naast uw opdracht ook nog uw postcode invoert zullen de hoveniers die u een offerte sturen allemaal in uw omgeving werkzaam zijn. Het is dus niet zo dat u offertes ontvangt van hoveniers die helemaal niet bij u in de buurt zitten. Kortom, vindt uw hovenier op Vergelijk Hoveniers!

https://www.vergelijkhoveniers.nl/

De Naambordenspecialist, specialist in alle soorten naamborden

De Naambordenspecialist is, zoals de naam al zegt, specialist in allerlei soorten naamborden. Of het nu gaat om een voordeurbordje, een uithangbord, een huisnummerbord of een naambord voor bij een stal, De Naambordenspecialist heeft het in huis!

We hebben bij De Naambordenspecialist een zeer uitgebreid assortiment in naamborden en hebben door de diversiteit voor ieders smaak een geschikt naambord. Dus wat uw smaak of wens ook is, bij ons zal u zeker slagen! Het bestellen van een naambord is eenvoudig gemaakt. Op de site is een duidelijke indeling van alle naamborden, de indeling is gemaakt op het materiaal van het naambord. Wanneer u het materiaal voor uw naambord heeft gekozen kunt u vervolgens een stijl kiezen. U kiest de stijl die bij u en uw woning past en bepaald zelf welke tekst erop komt, welke indeling het bord moet krijgen en welk lettertype en kleur er op het naambord moet komen.

Goed bereikbaar en snelle service

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw naambord? Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en advies te geven. We zijn bereikbaar via de mail, info@ denaambordenspecialist. nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer 0251-241364. Ook hebben wij op de site een online chatfunctie. Wanneer u uw naambord bij ons heeft besteld krijgt u het bord meestal binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. De levertijd is afhankelijk van het naambord dat u besteld heeft, een handgeschilderd naambord heeft uiteraard een iets langere levertijd. Wij leveren onze naamborden binnen Nederland veelal zonder verzendkosten. Woont u buiten Nederland of zelfs buiten Europa? Ook dan kunt u een naambord bij ons bestellen en wordt het netjes bij u afgeleverd.

Leisteen naambord

Een naambord van leisteen is uniek. Dit komt doordat de structuur van ieder stuk steen anders is. De kleur van de steen is donkergrijs, bijna zwart zelfs. Op het naambord komt uw tekst in een lichte kleur waardoor de tekst er tegen de donkere achtergrond van de steen mooi uit springt. De tekst en het lettertype is uiteraard zelf te bepalen. Uw leistenen naambord wordt binnen een dag of 2 bezorgd, de verzendkosten van dit bord zijn gratis.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/

Vuurrood Veiligheid geeft BHV cursussen op maat

Voor een cursus BHV in Den Haag zit u bij Vuurrood Veiligheid helemaal goed! Wij geven al  jarenlang met veel plezier en passie BHV cursussen. In die jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u bij ons een uiterst goede cursus op maat krijgt.

Wij werken enkel met hoog gecertificeerde, gespecialiseerde en ervaren instructeurs en veiligheidskundigen. Iedereen die bij ons werkt heeft plezier in en hart voor het vak. Veiligheid van mensenlevens staat bij ons bovenaan! 

Volg onze BHV cursus in ons training centrum in Den Haag

Wij van Vuurrood Veiligheid werken tijdens de trainingen met veel interactie. Daarnaast krijgt u een training van ons die past bij het karakter van uw onderneming en branche. Hierop vormen we de begeleiding, het advies en de lesplannen, zodat de veiligheid in uw bedrijf zo optimaal mogelijk wordt. De BHV cursus kunt u volgen in ons training centrum in de Binkchorst in Den Haag. Deze locatie ligt dichtbij de A12 en het Prins Clausplein. Ook zijn we makkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

Wilt u liever de BHV cursus volgen op uw eigen locatie? Dat kan! Voordat wij een offerte maken komen we graag kosteloos langs bij u op locatie. Vanuit onze kennis als HVK (Hoog Veiligheid Kundige) bekijken we de aanwezige veiligheid en plannen, zoals bijvoorbeeld het ontruimingsplan, technische tekeningen en BHV plan. Daarnaast bespreken we uw wensen en maken we een offerte op maat.

Volg uw VCA opleiding ook via Vuurrood Veiligheid

Naast de BHV cursussen kunt u bij ons ook terecht voor de VCA opleiding. De twee veiligheidskwalificaties die verplicht worden gesteld bij twee doelgroepen zijn:

 • Basisveiligheid VCA. Deze opleiding is voor operationele medewerkers
 • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Deze opleiding is voor de leidinggevenden van de operationele medewerkers.

Tijdens de opleiding Basisveiligheid VCA wordt de basiskennis aangeleerd van onder andere:

 • branden, explosies, gevaarlijke stoffen
 • werkvergunningen, ongevallenreportage, herkennen van onveilige situaties en handelingen
 • struikelen, uitglijden, tillen, werken op hoogte
 • elektriciteit, lassen, persoonlijke beschermingsmiddelen
 • wet en regelgeving, oorzaken, beheersmaatregelen 

De cursussen zijn zowel individueel als in groepen te volgen. Inschrijven is makkelijk via onze site, u kunt meteen aangeven of u de cursus alleen of met een groep komt volgen.

 

https://www.vuurroodbv.nl/

Trouwringen met waardevolle diamanten van Bijzondere Trouwringen

Exclusieve trouwringen met iets extra’s die vind je ook bij Bijzondere Trouwringen. Zo is een moderne dames-trouwring eigenlijk niet compleet zonder een diamant. Hierbij wat meer informatie over deze hardste steen op aarde. Diamant wordt -diep in de aarde- in onder meer Afrika, Australië en Canada als delfstof gewonnen. Als diamant op een bepaalde manier geslepen wordt, mag je er een bijbehorende naam aan geven. Bekend zijn baguette, briljant, marquise en princess. Aan een diamant hangt een prijskaartje. De hoogte daarvan wordt met name bepaald door de zeldzaamheid van de steensoort. Vervolgens is het proces van delven, schoonmaken en slijpen behoorlijk arbeidsintensief. Daar komt nog eens bij dat niet alle diamant geschikt is om in sieraden te verwerken. Wist je dat zeker 80% van alle gedolven diamant gebruikt wordt om (onderdelen van) gereedschappen als boorkoppen en zaagbladen van te maken?

Een diamant maakt uw ring helemaal compleet

Een diamant kan in principe op iedere ring geplaatst worden: trouwringen van witgoud, titanium, zilver et cetera. Dat trouwringen met een diamant zo populair zijn, heeft met een aantal zaken te maken. Allereerst blijft een diamant een leven lang mooi en -letterlijk!- schitterend. Daarnaast zorgt de steen voor een uniek accent, een verrassende twist of een perfecte afwerking.

Diamanten zijn er in allerlei tinten en je kunt ze dus ook met diverse ringen combineren. Zomaar enkele voorbeelden. Een helderblauwe steen op een witgouden ring, een gele diamant in een ring van zirkonium en een bescheiden wit steentje gracieus geplaatst op een traditioneel geelgouden trouwring.

Bekijk onze website voor voorbeeldringen

Op de website van Bijzondere Trouwringen zie je foto’s van voorbeeldringen met uitgebreide beschrijvingen. De Regalo (het Italiaanse woord voor gift) verdient wel wat aandacht. Deze ring heeft een golvende vormgeving. Op het smalste deel van de damesring is een briljant geplaatst. Op de foto online is de ring gemaakt van geelgoud, maar je kunt ook kiezen voor een variant in roodgoud of witgoud. De Regalo is leverbaar in twee breedtematen:

-3 tot 4,3 mm

-4,2 tot 6,0 mm.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/

Dakdekkersbedrijf Kewodak, ruim 30 jaar ervaring

Ruim 30 jaar geleden is dakdekkersbedrijf Kewodak opgericht. In die 30 jaar hebben wij al heel wat platte en licht hellende daken gerepareerd, gerenoveerd en aangelegd. Wij voeren ons prachtige beroep dakdekken uit bij zowel kleine als grote projecten. Wij worden door zowel bedrijven als particulieren gevraagd voor projecten, en aan elk project werken wij met groot enthousiasme.  

Vanuit Alphen aan den Rijn, de locatie van Kewodak, voeren wij onze werkzaamheden uit. Ons werkgebied bevat het Groene Hart en de Randstad. Heeft u een lekkage aan uw dak? Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn om uw dak te repareren. Snel handelen bij een lekkage wordt sterk aangeraden, omdat schade door een lekkage zich in korte tijd uitbreidt. Neem dus meteen contact met ons op, dan zorgen wij dat de schade door de lekkage beperkt blijft. Voor noodsituaties, dat wil zeggen plotselinge schade aan uw dak, zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.  

Dakdekker in Leiden nodig? Bel Kewodak!

Platte daken kunnen zo nu en dan een goede onderhoudsbeurt gebruiken. Goed onderhoud aan uw dak kan voorkomen dat u in de toekomst last krijgt van lekkages. Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Leiden? Bel dan met Kewodak. Wij zijn zeer betrouwbaar en streven altijd naar een perfect resultaat. Wij zijn als bedrijf erkend door Dakmerk en aangesloten bij Vebidak. Daarnaast bezitten we de procescertificaten van KOMO en VCA. Alle dakdekkers die bij ons werkzaam zijn hebben goede scholing gehad en hebben heel wat jaren ervaring. Er wordt altijd zeer secuur en veilig gewerkt. Veiligheid staat bij ons zelfs bovenaan!

De prachtige stad Leiden staat bekend om zijn mooie grachten en monumentale panden. Zeker bij oude panden is het belangrijk dat er kwaliteit geleverd wordt en er goede kennis van zaken is. Doordat de grachtenpanden vaak afwijkende vormen hebben en dicht tegen elkaar staan kan het zijn dat het dak lastig te bereiken is. Ook kunnen de daken moeilijker te bewerken zijn door de afwijkende vormen die ze soms hebben. De specialisten van Kewodak weten precies hoe hiermee om te gaan en leveren perfect werk af, met projectgarantie!

https://www.kewodak.nl/

De Dakmakers, specialisten op het gebied van dakdekken

Zoekt u een goed dakdekkersbedrijf in de Randstad? Neem dan contact op met De Dakmakers. Met De Dakmakers bent u verzekerd van goede, leuke en professionele dakdekkers. Wat u ons ook voorschotelt, wij weten er raad mee! Een reparatie aan dak, daken onderhouden en het geven van advies over daken zijn onze alledaagse werkzaamheden. En met inmiddels een ruime 30 jaar aan ervaring noemen we onszelf echte specialisten op het gebied van dakdekken.

Ons team bestaat uit zeer gedreven en prima opgeleide mensen. Iedereen die bij ons werkt is gecertificeerd en opgeleid via een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Kwaliteit en veiligheid vinden wij ook zeer belangrijk, wij houden ons dan ook aan de laatste richtlijnen en eisen op het gebied hiervan. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor dakdekkersbedrijven.

Geen dak is te gek en geen uitdaging is te groot

Of het nu gaat om een reparatie aan uw dak, dakonderhoud of het groen maken van uw dak, voor ons is geen dak te gek en geen uitdaging te groot! We bespreken met u de schade of de mogelijkheden en gaan dan op uw dak aan de slag. En dat doen we graag, werken op hoogte op uw dak is wat wij het liefste doen.

Goed dakonderhoud voorkomt nare verassingen

Niks is fijner dan een dak waar u zich geen zorgen over hoeft te maken en waar u geen omkijken naar heeft. Wanneer een dak goed onderhouden is zullen er geen onverwachte nare verassingen voorkomen. Bij De Dakmakers kunt u terecht voor uitstekend dakonderhoud. Tijdens het dakonderhoud inspecteren wij uw dak grondig. We lopen het hele dak na op eventuele scheurtjes, verstoppingen, houtrot, lekkages en losse dakbedekking. Is er iets aan schade gevonden? Dan repareren wij de schade direct.

Wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Heeft u dakzorgen? Neem dan contact op met De Dakmakers! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 085 022 0680 of via de mail info@ dakmakers.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten op onze website, dan nemen wij contact met u op.

https://www.dakmakers.nl/

Zorgverzekering afsluiten 2020

Weet je al welke zorgverzekering komend jaar het beste bij jou past? Een zorgverzekering afsluiten voor 2020 kan lastig zijn. Waarschijnlijk heb je een aantal wensen waaraan jouw verzekering moet voldoen. Om te beginnen wil je niet teveel betalen voor je zorgpremie. Daarnaast is het prettig om keuze te hebben uit een aantal aanvullende verzekeringen. En misschien wil je wel zelf online je declaraties in kunnen dienen. Voor al deze dingen ben je bij ZorgDirect aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een zorgverzekering die helemaal aansluit op jouw situatie en behoeften.

ZorgDirect verzekering kiezen

Een basisverzekering is verplicht voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Hiermee heb je recht op noodzakelijke zorg, zoals ziekenhuisopname bij een ongeluk, of bezoek aan de huisarts. Niet iedereen heeft genoeg aan alleen een basisverzekering. Als je bijvoorbeeld behandelingen wilt kunnen krijgen bij de fysiotherapeut, dan kun je het beste een aanvullende verzekering kiezen. ZorgDirect heeft vier aanvullende verzekeringen samengesteld, zodat je een ruime keuze hebt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een aparte tandartsverzekering. Deze komt van pas als je een vergoeding wenst voor tandartskosten.

Wat is een restitutiepolis?

Bij ZorgDirect maken we gebruik van een restitutiepolis. Nu vraag je je misschien af: wat is een restitutiepolis? Dit betekent eigenlijk dat je altijd de vrijheid hebt om de zorgverlener te kiezen die je wilt. In tegenstelling tot een naturapolis, waarbij dit niet het geval is. Met een restitutiepolis zit je niet vast aan de zorgverleners waarmee wij een contract hebben afgesloten. Je kunt ook een vergoeding ontvangen als je een behandelaar kiest die geen contract met ons heeft. Met een zorgverzekering van ZorgDirect heb je dus veel keuzevrijheid. Wil je meer weten over onze verzekeringen? Neem dan een kijkje op de website, bel ons, of stuur een bericht via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl/

Uw droomhuis gekocht via een toonaangevende makelaar in Goes

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Goes of Middelburg, of zou u in deze regio willen wonen? Voor een uitgebreid aanbod aan schitterende eengezinswoningen, villa’s en twee-onder-een kaphuizen gaat u naar de makelaar in Goes, die ook een uitgebreid aanbod heeft in Middelburg. Verder weten ze écht wat er speelt. Ze weten wat het actuele aanbod is en hoe groot de kans is dat u in de omgeving van Middelburg en Goes een mooi huis vindt dat binnen uw budget past. Ze hebben namelijk ook altijd een overzicht van de actuele huizenprijzen in de regio. Vervolgens helpen de specialisten van Stad & Zeeland Makelaardij u graag met het doen van een goed bod. Wanneer dit geaccepteerd wordt, helpen ze u met het afhandelen van de verdere koop van uw nieuwe huis. Hopelijk kunnen ze u vervolgens feliciteren met uw nieuwe woning! Zo woont u snel en zonder veel moeite in uw droomhuis in Goes of Middelburg!

Gaat u uw nieuwe huis kopen of huren?

U kunt uw nieuwe huis natuurlijk kopen via deze makelaar die actief is in de omgeving van Goes en Middelburg, maar ook is het mogelijk om uw nieuwe woning te huren via deze toonaangevende makelaardij. Zij hebben namelijk ook een ruim aanbod aan aantrekkelijke huurhuizen. Zoekt u een recreatiewoning waar u van tijd tot tijd even tot rust kunt komen met vrienden en familie? Ook hiervan heeft deze makelaar een ruim aanbod in de buurt van bijvoorbeeld Goes of Middelburg.

De makelaar in Goes of Middelburg helpt u van A tot Z

Behalve voor een ruim aanbod aan huurwoningen, koophuizen en vakantiewoningen, kunt u bij deze professionele makelaar ook terecht voor aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding of taxatie. Op deze manier kan deze makelaar u altijd helpen. Of u uw huis in bijvoorbeeld Middelburg of Goes nu wilt verkopen, of dat u nu juist op zoek bent naar een woning in deze mooie regio. Heeft u verhuisplannen en wilt u daarom weten wat uw huis waard is? Laat dan een uitgebreide taxatie uitvoeren door dé makelaar in de omgeving van Goes of Middelburg.

Doe snel en eenvoudig uw was bij deze wasserij in Rotterdam

Laat waardevol textiel zorgvuldig wassen in een middelgrote wasserij in Rotterdam. U bent van harte welkom bij Easy Wash als particulier maar ook als zakelijke klant. Ook voor het reinigen van leer, suède, dekbedden of kasjmieren kledij bent u bij deze expert aan het juiste adres. Dankzij de uitgebreide kennis en ervaring wordt altijd het beste resultaat behaald. Zo weet u zeker dat uw waardevolle textiel schoon is zonder beschadigingen. Easy Wash heeft professionele apparatuur in huis. Zo wordt slechts gebruik gemaakt van moderne Miele wasmachines met speciale soft care trommels. Deze trommels zijn speciaal ontwikkelt voor tere stoffen die goed schoongemaakt moeten worden zonder slijtage. Het wassen van uw kleding en andere textiel gaat supersnel. Zo hoeft u nog geen drie kwartier te wachten op uw schone was. Wilt u de kleding na het wassen ook nog drogen. Bij deze wasserij in Rotterdam droogt u uw kleding binnen 12 minuten.

Ook voor geschikt voor grote stukken stof

Het kan voorkomen dat u grote stukken stof wilt wassen. Dit hierbij moet u denken aan dekbedden, dekbedovertrekken en gordijnen. Hiervoor heeft u een wasmachine nodig die ook een zwaarder gewicht kan dragen. De wasmachines in deze wasserij in Rotterdam beschikken over wasmachines en -drogers die 7 tot 14 kilo wasgoed aankunnen. Zo weet u zeker dat u zonder problemen grotere stukken stof schoon krijgt. Terwijl de wasmachines draaien, kunt u tussendoor even een boodschap doen. Zo benut u uw tijd optimaal. Wanneer de wasmachines klaar zijn kunt u aan de slag met het vouwen van de was. Hiervoor heeft Easy Wash speciale grote vouwtafels geplaatst. Zo kunt u eenvoudig en snel uw was netjes opvouwen. Ideaal wanneer u zelf wat kleiner behuisd bent.

Kies voor een full service

Heeft u weinig tijd om uw was zelf te doen bij deze wasserij in Rotterdam? U kunt uw was langsbrengen bij Easy Wash. Deze was-expert zorgt dat uw was de volgende dag weer schoon en opgevouwen klaar ligt. Het enige was u nog hoeft te doen, is uw was ophalen. Zo houdt u meer tijd over voor de belangrijke dingen.

https://easywash-wasserij.nl/

Bijzondere Trouwringen, een vertrouwd adres voor mooie kwaliteitsringen

Speciale trouwringen waar vindt u die? Het antwoord luidt: op www.bijzonderetrouwringen.nl. Op deze site kunt u zich rustig oriënteren en als u een keuze heeft gemaakt is het mogelijk direct een afspraak te maken. U wordt dan ontvangen om de maten op te nemen en de ringen te bestellen. De site is 24/7 te raadplegen. Er zijn twee winkels. Eén aan de Kerklaan 2 in Veenhuizen en één aan de Darthuizerberg 1 in Amersfoort. De locatie Veenhuizen kunt u bereiken via 0592-388506. Het nummer in Amersfoort luidt 033-4720027. Het algemene emailadres is info @ bijzonderetrouwringen. nl.

Trouwringen in witgoud

Prachtige trouwringen in witgoud die zitten in het assortiment van Bijzondere Trouwringen. De ringen worden op professionele, ambachtelijke wijze gemaakt in het atelier in het Drentse Veenhuizen. U bent bij deze van harte uitgenodigd voor een persoonlijke ontvangst. In de expositieruimte kunt u samen naar hartenlust kijken, passen, nog eens kijken en passen en vervolgens kiezen. Onze medewerkers staan u bij met tips, adviezen en uitleg. En de nieuwsgierigen onder u mogen een kijkje nemen in de edel smederij waar alle ringen gemaakt worden. In Amersfoort heet goudsmid Hildardjan u welkom in de Bijzondere Trouwringen Studio. 

Afspraak maken

Het aanbod ringen is groot en afwisselend. De website geeft een goede indruk, maar is zeker niet volledig. Als u speciale wensen heeft, adviseren we u een afspraak te maken zodat u een en ander kunt komen toelichten. Als u trouwringen koopt via Bijzondere Trouwringen mag u rekenen op het volgende: 

 • een levenslange garantie op beide ringen (met de toelichting dat dit niet geldt voor exemplaren van titanium, zirkonium en edelstaal);
 • een garantie van vijf jaar op alle ringen gemaakt van titanium, zirkonium en edelstaal;
 • een garantie van drie jaar op eventuele diamanten die verwerkt zijn in de ringen;
 • een officieel echtheidscertificaat;
 • een kosteloze garantie op de ringmaat.

Is er sprake van een fabricagefout dan zal Bijzondere Trouwringen hier natuurlijk de verantwoordelijkheid voor dragen.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/