Zakelijke taaltrainingen, online en geheel op maat

TaleninstituutThe Square Mile biedt in diverse zakelijke taaltrainingen die geheel op maat worden gemaakt. De trainingen worden veelal incompay gegeven. Indien dit niet wenselijk is, is een online training mogelijk. Ook kunt u gebruik maken van een van onze eigen trainingslocaties. Tot de klanten van The Square Mile behoren o.a. grote en kleine bedrijven, overheidsinstanties en non-profit instellingen. 

Ruim aanbod aan talen

De volgende talen staan standaard op het programma: Chinees, Duits, Frans, Engels, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans. Wilt u een andere taal leren, neem gerust contact op. Het netwerk van The Square Mile is groot en wij kunnen te allen tijde taaltrainers inzetten voor een cursus Arabisch, Pools of Turks.

Incompay, online of bij ons op locatie

Het hoofdkantoor staat in Leiden, maar er zijn opleidingslocaties verspreid over het land. Van Groningen tot Tilburg, van Rotterdam tot Arnhem en van Lelystad tot Den Haag. Een training op uw eigen werkvloer heeft echter onze voorkeur. Ook een online training is geen probleem.

Iedere training is maatwerk. Wij houden rekening met het niveau van de deelnemers, leerdoelen en branche.

100% maatwerk

Hoe uw taaltrainingeruit komt te zien is van een aantal factoren afhankelijk. Allereerst de sector waarin uw werkzaam bent. Onze gediplomeerde docenten hebben onder andere ruime ervaring in engineering, de gezondheidszorg, offshore, ICT en tuinbouw. Aanvullend zijn ze thuis in de volgende branches: industrie, ontwikkelingswerk, zakelijke dienstverlening, de publieke en financiële sector. De focus van de cursus zal op de werkpraktijk liggen. Wat die van uw medewerkers vraagt is essentieel. Directe aansluiting bij uw vakgebied staat dus op nummer 1. 

Verder is het bestaande taalniveau van essentieel belang. De meeste mensen spreken een aardig woordje Engels en bij deze taal is in de meeste gevallen dan ook sprake van een gevorderdentraining. Russisch en Chinees daarentegen vereisen vaak een beginnersaanpak. Om in contact te komen met The Square Mile kunt u een van de volgende telefoonnummers gebruiken:

 • Amsterdam: 020 216 0619;
 • Breda: 076 206 0619;
 • Den Bosch: 073 204 0444;
 • Leiden: 071 532 3356;
 • Rotterdam: 010 261 0707;
 • Utrecht: 030 207 0707.
https://www.thesquaremile.nl/

Lease vanaf nu je iPhone en geniet van de voordelen!

Een telefoon leasen is echt iets van deze tijd. Bezit is niet meer zo belangrijk. Dat je online kunt doen wat je moet doen en wilt doen wél. Een lease phone betekent een altijd werkende phone. Doet ‘ie het niet meer, dan heb je recht op een vervangend toestel. Is sprake van een softwareprobleem? Swapphone lost het op afstand voor je op. Heb je de telefoon op een bepaald moment helemaal niet meer nodig, dan zeg je gewoon op. Je zit bij Swapphone nooit vast aan een ingewikkeld contract met oneerlijke, kleine lettertjes. Bij Swapphone koop je niet, maar huur/lease je. Dit betekent geen BKR (Bureau Krediet Registratie)-registratie. Een standaard kredietwaardigheidscheck is er wel, ook in jouw belang. Het maandbedrag dat je afspreekt met Swapphone verandert niet, tenzij je na verloop van tijd kiest voor een nieuwer model iPhone. De tarieven verschillen onderling niet veel. De prijs is altijd concurrerend!

Welke iPhone huur jij?

Een iPhone huren levert je veel flexibiliteit en vrijheid op. Niet de provider, maar jij neemt alle belangrijke beslissingen: welke smartphone het wordt, in welke kleur, of de telefoon nieuw uit de fabriek komt of tweedehands is. En zodra je toe bent aan een andere iPhone maak je een swapp! Misschien heb je nog een van de volgende authentieke Apple artikelen nodig: EarPods met Lightning connector, Lightning kabel; USB-adapter. Je kunt ze 24/7 tegen scherpe prijzen aanschaffen bij Swapphone. We sluiten af met een korte uitleg over hoe je je aanmeldt bij Swapphone. Dit doe je online. Stap 1 bestaat uit het kiezen van een telefoon. Daar klik je op en je ziet direct wat het maandbedrag is en wat de voorwaarden zijn. Stap 2: klik op bestellen en vul de gevraagde gegevens in. Stap 3 -de laatste stap- bestaat uit het doen van de eerste betaling via iDeal. Zodra alles verwerkt is bij Swapphone krijg je een bevestiging per mail. Jouw nieuwe iPhone wordt dezelfde dag nog ingepakt en naar je opgestuurd. Alvast veel plezier ermee!

Egalisee Bestratingen, voor tuinbestrating en alle tuinwerkzaamheden

Een ware specialist in het leggen van sierbestrating en tuinbestrating in Breda is Egalisee Bestratingen. Wat uw wensen voor uw tuin ook zijn, zoals bijvoorbeeld een kleine opknapbeurt of verandering in uw tuin of een heel nieuw tuinplan? Wij draaien onze hand er niet voor om en zorgen dat uw tuin na onze werkzaamheden prachtig wordt opgeleverd. Ook maakt het ons niet uit welke tegelsoort u voor uw tuin kiest, wij hebben ervaring in het leggen van alle soorten tegels. Wij zijn werkzaam in Breda en de wijde omgeving van Breda.

Wie zijn wij? We stellen ons aan u voor!

Voorheen waren wij, Anton Baremans en Bas Beekers, collega’s van elkaar in een ander bedrijf. Onze samenwerking was zo goed, we waren zo goed op elkaar ingespeeld dat we besloten om ons eigen bedrijf op te starten. Trots hebben we toen Egalisee Bestratingen V.O.F. opgericht. Inmiddels zijn we een begrip geworden in Breda en omstreken. U kunt ons voor al uw tuinprojecten inhuren. Van makkelijk tuinonderhoud tot het maken van een totaal nieuw tuinontwerp. Voor het aanleggen van een schutting, tuinhuis of vijver. Of voor snoeien of kappen van bomen. Niets is ons te gek en wij vinden alles leuk om te doen. Al het benodigde materiaal hebben wij in ons bezit. Wij vinden het belangrijk om uitmuntend vakmanschap te leveren, werken zeer precies en professioneel. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen! Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wij komen graag kennismaken. Op onze website kunt u alvast eerdere projecten van ons bekijken.

Een mooi groen gazon in uw tuin

Wilt u een mooi grasveld in uw tuin? Of is uw oude gras aan vervanging toe? Een gazon aanleggen in Breda of omgeving kunt u ook uitbesteden aan Egalisee. Voordat het gazon wordt aangelegd wordt er gezorgd voor een ondergrond die goed stabiel is. Daarnaast is het belangrijk dat de afwatering onder het gazon in orde is. Bij de aanleg van een gazon kunt u kiezen uit graszoden of gras inzaaien.

https://www.egaliseebestratingen.nl/

Overnachten bij Sollasi tijdens de Formule 1

Van 1 tot 3 mei is de Grand Prix in ons eigen land. Gaat u deze dagen graag kijken bij de Formule 1 maar zoekt u nog een camping vlakbij Zandvoort tijdens de Formule 1? Bij Sollasi zijn nog enkele plekken te boeken! Tijdens het Formule 1 weekend bieden wij mooie en ruime campingplaatsen, vakantiestudio’s en vakantiebungalows aan. Midden in een bosrijk gebied, gelegen tussen de duinen, goede faciliteiten en de Dutch Grand Prix, uw weekend zal perfect zijn!  

Zandvoort is goed bereikbaar vanaf uw bungalow of campingplaats

Niet ver bij Zandvoort vandaan ligt het mooie en rustige dorp Noordwijkerhout, waar onze camping en vakantiebungalows gelegen zijn. Voor het Formule 1 weekend is er door de gemeente een veiligheids- en mobiliteitsplan opgesteld. Vanuit Noordwijkerhout is Zandvoort op meerdere manieren bereikbaar.

 • Per auto. Binnen 20 minuten bent u vanaf uw vakantiehuisje of campingplaats bij het Formule 1 terrein in Zandvoort. Rondom het circuit van Zandvoort zijn er meerdere grote parkeerterreinen geopend. U kunt vanaf de parkeerterreinen het circuit bereiken door middel van pendelbussen of per fiets.
 • Per fiets. Vanaf het bungalowpark en de camping loopt, door de duinen, een mooie fietsroute. Het is ongeveer 40 minuten fietsen naar het Formule 1 terrein.
 • Per trein. Met de auto kunt u naar station Haarlem rijden en van daaruit een trein nemen naar Zandvoort. Vanuit Haarlem is er een speciale dienstregeling vanwege de Grand Prix. Ook vanuit Hillegom of Heemstede Aerdenhout is het circuit goed bereikbaar per trein. Het station in Hillegom is vanaf het bungalowpark en de camping ongeveer 9 minuten rijden, parkeren bij het station is gratis. Met de fiets doet u er ongeveer 20 minuten over.

Camping Le Parage in Noordwijk

Naast ons bungalowpark en de camping in Noordwijkerhout heeft Sollasi ook een mooie camping in Noordwijk. Deze camping heet Le Parage en beschikt over 20 campingplaatsen. Ook hier is de natuur rondom de camping werkelijk prachtig. De faciliteiten op de rustige en kleinschalige camping zijn zeer goed. Camping Le Parage en camping Sollasi ligt maar 1,5 km bij elkaar vandaan. Vanuit de camping in Noordwijk is de bereikbaarheid van de Formule 1 in Zandvoort dus ongeveer hetzelfde.

https://www.sollasi.nl/

Jouw bedrijf op social media

Wil jij sociale media op de juiste manier inzetten om jouw producten of diensten te promoten? Dan kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Maar als je niet precies weet waar je mee bezig bent, dan zullen de resultaten waarschijnlijk tegenvallen. Het gebruik van social media lijkt eenvoudig, maar als je het wilt inzetten voor je bedrijf, dan komt er meer bij kijken. Iemand inschakelen die verstand van zaken heeft, is dan ook een goede keuze. Bij Your Business Online staat een heel team klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen.

Adverteren op Instagram en Facebook

Your Business Online is specialist op het gebied van de belangrijkste social media kanalen. Op basis van wat jouw doelgroep is, bepalen we welke platforms het beste werken voor jouw bedrijf. Het voordeel van adverteren op Facebook is dat mensen van verschillende leeftijden, met verschillende achtergronden hierop actief zijn. Je kunt zelf kiezen aan welke kenmerken de gebruikers moeten voldoen die jouw advertentie te zien krijgen. Ook adverteren op Instagram is erg effectief om specifieke doelgroepen te bereiken. Wij zorgen ervoor dat alles wat gepost wordt er professioneel en aantrekkelijk uitziet. De kans dat mensen voorbij jouw advertentie scrollen, wordt zo veel kleiner.

LinkedIn voor B2B

Als je diensten of producten levert voor andere bedrijven, dan is LinkedIn het aangewezen kanaal. Via LinkedIn kun je in contact komen met de bedrijven die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Het spreekt voor zich dat advertenties plaatsen op LinkedIn iets heel anders is dan op Facebook, Instagram of Pinterest. Bij Your Business Online kunnen we ervoor zorgen dat de posts op LinkedIn de juiste boodschap bevatten in de juiste stijl. Zo weet je zeker dat jouw boodschap goed overkomt op potentiële klanten. De social media voor jouw bedrijf kun je dus gerust overlaten aan Your Business Online.

https://www.yourbusinessonline.nl/

Tuinarchitect nodig? Vergelijk Hoveniers helpt u aan offertes!

Vraagt u zich af wat het inhuren van een tuinarchitect kost? Schakel dan de hulp in van Vergelijk Hoveniers. Vergelijk Hoveniers is een onafhankelijke partij die het voor u makkelijk maakt een hovenier op maat in te huren. Via de site kunt u een aanvraag doen voor offertes van verschillende hoveniers. U vult op de site in waar u de hovenier precies voor nodig heeft. Er reageren hierdoor alleen hoveniers die ervaring hebben met uw wensen. Zoekt u een tuinarchitect? Dan zullen er ook alleen tuinarchitecten op uw bericht reageren. De offertes die u ontvangt zijn niet bindend. U kunt in alle rust de offertes vergelijken op bijvoorbeeld prijs, ervaring en klantervaringen.

Een perfecte tuin krijgt u met behulp van een tuinarchitect

Het inhuren van een tuinarchitect klinkt duur. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Wanneer u namelijk investeert in een goede tuinarchitect zal de waarde van uw huis stijgen. Dit omdat een goed aangelegde tuin best wat waard is. Daarnaast kunt u volop genieten van een perfecte tuin en dit is heel wat waard. Tuinarchitecten maken altijd een ontwerp dat voldoet aan uw wensen. Ze zijn creatief en weten alles uit uw tuin te halen. Ze zorgen dat alle ruimte van uw tuin praktisch en optimaal benut wordt. De tuinarchitect zal er voor zorgen dat uw tuin er in alle 4 de seizoenen mooi uitziet. Daarnaast wordt uw tuin uiteraard binnen uw budget ontworpen.

Voor elke klus een geschikte hovenier

U kunt Vergelijk Hoveniers inschakelen voor allerlei verschillende klussen. Wilt u een carport laten bouwen, kunstgras laten leggen, een boomstronk laten verwijderen, een terras laten aanleggen? Om wat voor tuinklus het ook gaat, via Vergelijk Hoveniers komt u zeer makkelijk in contact met hoveniers uit uw omgeving. Doordat u naast uw opdracht ook nog uw postcode invoert zullen de hoveniers die u een offerte sturen allemaal in uw omgeving werkzaam zijn. Het is dus niet zo dat u offertes ontvangt van hoveniers die helemaal niet bij u in de buurt zitten. Kortom, vindt uw hovenier op Vergelijk Hoveniers!

https://www.vergelijkhoveniers.nl/

De Naambordenspecialist, specialist in alle soorten naamborden

De Naambordenspecialist is, zoals de naam al zegt, specialist in allerlei soorten naamborden. Of het nu gaat om een voordeurbordje, een uithangbord, een huisnummerbord of een naambord voor bij een stal, De Naambordenspecialist heeft het in huis!

We hebben bij De Naambordenspecialist een zeer uitgebreid assortiment in naamborden en hebben door de diversiteit voor ieders smaak een geschikt naambord. Dus wat uw smaak of wens ook is, bij ons zal u zeker slagen! Het bestellen van een naambord is eenvoudig gemaakt. Op de site is een duidelijke indeling van alle naamborden, de indeling is gemaakt op het materiaal van het naambord. Wanneer u het materiaal voor uw naambord heeft gekozen kunt u vervolgens een stijl kiezen. U kiest de stijl die bij u en uw woning past en bepaald zelf welke tekst erop komt, welke indeling het bord moet krijgen en welk lettertype en kleur er op het naambord moet komen.

Goed bereikbaar en snelle service

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw naambord? Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en advies te geven. We zijn bereikbaar via de mail, info@ denaambordenspecialist. nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer 0251-241364. Ook hebben wij op de site een online chatfunctie. Wanneer u uw naambord bij ons heeft besteld krijgt u het bord meestal binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. De levertijd is afhankelijk van het naambord dat u besteld heeft, een handgeschilderd naambord heeft uiteraard een iets langere levertijd. Wij leveren onze naamborden binnen Nederland veelal zonder verzendkosten. Woont u buiten Nederland of zelfs buiten Europa? Ook dan kunt u een naambord bij ons bestellen en wordt het netjes bij u afgeleverd.

Leisteen naambord

Een naambord van leisteen is uniek. Dit komt doordat de structuur van ieder stuk steen anders is. De kleur van de steen is donkergrijs, bijna zwart zelfs. Op het naambord komt uw tekst in een lichte kleur waardoor de tekst er tegen de donkere achtergrond van de steen mooi uit springt. De tekst en het lettertype is uiteraard zelf te bepalen. Uw leistenen naambord wordt binnen een dag of 2 bezorgd, de verzendkosten van dit bord zijn gratis.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/

Vuurrood Veiligheid geeft BHV cursussen op maat

Voor een cursus BHV in Den Haag zit u bij Vuurrood Veiligheid helemaal goed! Wij geven al  jarenlang met veel plezier en passie BHV cursussen. In die jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u bij ons een uiterst goede cursus op maat krijgt.

Wij werken enkel met hoog gecertificeerde, gespecialiseerde en ervaren instructeurs en veiligheidskundigen. Iedereen die bij ons werkt heeft plezier in en hart voor het vak. Veiligheid van mensenlevens staat bij ons bovenaan! 

Volg onze BHV cursus in ons training centrum in Den Haag

Wij van Vuurrood Veiligheid werken tijdens de trainingen met veel interactie. Daarnaast krijgt u een training van ons die past bij het karakter van uw onderneming en branche. Hierop vormen we de begeleiding, het advies en de lesplannen, zodat de veiligheid in uw bedrijf zo optimaal mogelijk wordt. De BHV cursus kunt u volgen in ons training centrum in de Binkchorst in Den Haag. Deze locatie ligt dichtbij de A12 en het Prins Clausplein. Ook zijn we makkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

Wilt u liever de BHV cursus volgen op uw eigen locatie? Dat kan! Voordat wij een offerte maken komen we graag kosteloos langs bij u op locatie. Vanuit onze kennis als HVK (Hoog Veiligheid Kundige) bekijken we de aanwezige veiligheid en plannen, zoals bijvoorbeeld het ontruimingsplan, technische tekeningen en BHV plan. Daarnaast bespreken we uw wensen en maken we een offerte op maat.

Volg uw VCA opleiding ook via Vuurrood Veiligheid

Naast de BHV cursussen kunt u bij ons ook terecht voor de VCA opleiding. De twee veiligheidskwalificaties die verplicht worden gesteld bij twee doelgroepen zijn:

 • Basisveiligheid VCA. Deze opleiding is voor operationele medewerkers
 • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Deze opleiding is voor de leidinggevenden van de operationele medewerkers.

Tijdens de opleiding Basisveiligheid VCA wordt de basiskennis aangeleerd van onder andere:

 • branden, explosies, gevaarlijke stoffen
 • werkvergunningen, ongevallenreportage, herkennen van onveilige situaties en handelingen
 • struikelen, uitglijden, tillen, werken op hoogte
 • elektriciteit, lassen, persoonlijke beschermingsmiddelen
 • wet en regelgeving, oorzaken, beheersmaatregelen 

De cursussen zijn zowel individueel als in groepen te volgen. Inschrijven is makkelijk via onze site, u kunt meteen aangeven of u de cursus alleen of met een groep komt volgen.

 

https://www.vuurroodbv.nl/

Trouwringen met waardevolle diamanten van Bijzondere Trouwringen

Exclusieve trouwringen met iets extra’s die vind je ook bij Bijzondere Trouwringen. Zo is een moderne dames-trouwring eigenlijk niet compleet zonder een diamant. Hierbij wat meer informatie over deze hardste steen op aarde. Diamant wordt -diep in de aarde- in onder meer Afrika, Australië en Canada als delfstof gewonnen. Als diamant op een bepaalde manier geslepen wordt, mag je er een bijbehorende naam aan geven. Bekend zijn baguette, briljant, marquise en princess. Aan een diamant hangt een prijskaartje. De hoogte daarvan wordt met name bepaald door de zeldzaamheid van de steensoort. Vervolgens is het proces van delven, schoonmaken en slijpen behoorlijk arbeidsintensief. Daar komt nog eens bij dat niet alle diamant geschikt is om in sieraden te verwerken. Wist je dat zeker 80% van alle gedolven diamant gebruikt wordt om (onderdelen van) gereedschappen als boorkoppen en zaagbladen van te maken?

Een diamant maakt uw ring helemaal compleet

Een diamant kan in principe op iedere ring geplaatst worden: trouwringen van witgoud, titanium, zilver et cetera. Dat trouwringen met een diamant zo populair zijn, heeft met een aantal zaken te maken. Allereerst blijft een diamant een leven lang mooi en -letterlijk!- schitterend. Daarnaast zorgt de steen voor een uniek accent, een verrassende twist of een perfecte afwerking.

Diamanten zijn er in allerlei tinten en je kunt ze dus ook met diverse ringen combineren. Zomaar enkele voorbeelden. Een helderblauwe steen op een witgouden ring, een gele diamant in een ring van zirkonium en een bescheiden wit steentje gracieus geplaatst op een traditioneel geelgouden trouwring.

Bekijk onze website voor voorbeeldringen

Op de website van Bijzondere Trouwringen zie je foto’s van voorbeeldringen met uitgebreide beschrijvingen. De Regalo (het Italiaanse woord voor gift) verdient wel wat aandacht. Deze ring heeft een golvende vormgeving. Op het smalste deel van de damesring is een briljant geplaatst. Op de foto online is de ring gemaakt van geelgoud, maar je kunt ook kiezen voor een variant in roodgoud of witgoud. De Regalo is leverbaar in twee breedtematen:

-3 tot 4,3 mm

-4,2 tot 6,0 mm.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/

Dakdekkersbedrijf Kewodak, ruim 30 jaar ervaring

Ruim 30 jaar geleden is dakdekkersbedrijf Kewodak opgericht. In die 30 jaar hebben wij al heel wat platte en licht hellende daken gerepareerd, gerenoveerd en aangelegd. Wij voeren ons prachtige beroep dakdekken uit bij zowel kleine als grote projecten. Wij worden door zowel bedrijven als particulieren gevraagd voor projecten, en aan elk project werken wij met groot enthousiasme.  

Vanuit Alphen aan den Rijn, de locatie van Kewodak, voeren wij onze werkzaamheden uit. Ons werkgebied bevat het Groene Hart en de Randstad. Heeft u een lekkage aan uw dak? Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn om uw dak te repareren. Snel handelen bij een lekkage wordt sterk aangeraden, omdat schade door een lekkage zich in korte tijd uitbreidt. Neem dus meteen contact met ons op, dan zorgen wij dat de schade door de lekkage beperkt blijft. Voor noodsituaties, dat wil zeggen plotselinge schade aan uw dak, zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.  

Dakdekker in Leiden nodig? Bel Kewodak!

Platte daken kunnen zo nu en dan een goede onderhoudsbeurt gebruiken. Goed onderhoud aan uw dak kan voorkomen dat u in de toekomst last krijgt van lekkages. Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Leiden? Bel dan met Kewodak. Wij zijn zeer betrouwbaar en streven altijd naar een perfect resultaat. Wij zijn als bedrijf erkend door Dakmerk en aangesloten bij Vebidak. Daarnaast bezitten we de procescertificaten van KOMO en VCA. Alle dakdekkers die bij ons werkzaam zijn hebben goede scholing gehad en hebben heel wat jaren ervaring. Er wordt altijd zeer secuur en veilig gewerkt. Veiligheid staat bij ons zelfs bovenaan!

De prachtige stad Leiden staat bekend om zijn mooie grachten en monumentale panden. Zeker bij oude panden is het belangrijk dat er kwaliteit geleverd wordt en er goede kennis van zaken is. Doordat de grachtenpanden vaak afwijkende vormen hebben en dicht tegen elkaar staan kan het zijn dat het dak lastig te bereiken is. Ook kunnen de daken moeilijker te bewerken zijn door de afwijkende vormen die ze soms hebben. De specialisten van Kewodak weten precies hoe hiermee om te gaan en leveren perfect werk af, met projectgarantie!

https://www.kewodak.nl/