Bsdesmidse.nl
Image default
Fotografie

Digitale printtechniek vervaardigt giclée prints van hoogwaardige kwaliteit

Bij Re-Art wordt alles in werking gesteld om prachtige giclée prints te maken van uw kunstwerken. Uw foto’s of schilderijen komen op zuur- en OBA-vrij papier of canvas terecht en worden voorzien van een onzichtbare coating. Ook wordt een uv-bescherming toegevoegd, waardoor uw prints in giclée een lange levensduur krijgen. Re-Art helpt u om uw kunst bij een ruimer publiek onder de aandacht te brengen. U bepaalt zelf hoe groot u uw oplage wilt hebben en hier zal nooit aan voorbij gegaan worden. U behoudt zo zelf zeggenschap over de mate waarin uw kunst wordt verspreid. Bij Re-Art kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor uw kunst.

Museumwaardige oplages

Re-Art beschikt over het kwaliteitskeurmerk ‘Certified Art Giclée’ waaruit blijkt dat enkel hoogwaardige inkt, papier of canvas gebruikt wordt voor het afdrukken van giclées. Er is nauwelijks onderscheid te maken tussen het origineel en de afdruk, waardoor ook veel musea tegenwoordig gebruikmaken van giclée prints, als het voor originele kunstwerken te kwetsbaar is om te worden tentoongesteld. Deze digitale printtechniek maakt het mogelijk om uw kunst zichtbaar te maken, zonder dat het origineel schade oploopt. Ook de giclée prints tonen uw kunst op dusdanige wijze, dat het publiek alsnog een duidelijk beeld heeft van het origineel. Uniek vakmanschap wordt bij Re-Art ingezet om hoogwaardige prints voor kunstenaars, fotografen en musea of galeries aan te leveren.

Oog voor hoogwaardige kwaliteit

Met deze vernieuwde digitale printtechniek kunt u een goede indruk krijgen van het origineel. U krijgt zicht op een prachtige reproductie van het originele kunstwerk. Aan kunstenaars biedt het daarin verruimde mogelijkheden om met hun publiek in contact te komen. Re-Art vindt het belangrijk dat giclée prints niet van het echt zijn te onderscheiden en dit bedrijf zet alles in werking om uw kunst in topkwaliteit weer te geven op papier of canvas.

https://www.re-art.com/