Een schoolreis naar een recreatiepark in de natuur

Als je een schoolreis organiseert naar BillyBird, dan weet je zeker dat je schoolreis gaat naar een park dat natuur hoog in het vaandel heeft staan. Bij het ontwikkelen van dit park, en andere recreatieparken, heeft Billybird de natuur altijd hoog in het vaandel staan. Kinderen kunnen in alle parken een onvergetelijke dag beleven. Hier is er een recreatieplas, de leukste attracties en bijvoorbeeld ook een zwaluwwand voor broedende zwaluwen en verschillende observatiepunten voor het spotten van andere vogels.

Maak kennis met de grote, vriendelijke vogel

Bij een schoolreis naar Billybird Hemelrijk komen de kinderen vast BillyBird tegen, de grote vriendelijke vogel. De kinderen mogen altijd met deze vogel op de foto. Ook beleven de kinderen met BillyBird de leukste en spannendste avonturen. Zo is een schoolreis naar BillyBird niet alleen erg leuk, maar ook zeer leerzaam. De kinderen leren hier namelijk veel over de natuur, maar dan op een leuke manier. De kinderen kunnen bijvoorbeeld van dichtbij bekijken hoe zwaluwen hun eieren uitbroeden.

Dit park is klaar voor de toekomst

BillyBird vindt het leuk om iedereen te ontvangen. Of de kinderen nu uit rijke of arme gezinnen komen of wat de verdere achtergrond van de kinderen ook is. Wat echt belangrijk is, is dat alle kinderen zich kunnen uitleven in het park. Dit kan in dit park iedere dag van het jaar, en je kunt dan ook het hele jaar door een schoolreis maken naar dit park in Noord-Brabant. Hier beleven de kinderen een ouderwets leuke schoolreis!

Van oudsher een leuk park in de natuur

De familie Derks heeft BillyBird jaren geleden opgezet. Dit deden Ton en Gerrie nadat ze waren opgegroeid op een boerderij. Ze ontwikkelden zo een liefde voor de natuur. Daarom startten ze later een recreatiepark dat geschikt is voor een leuke schoolreis, maar dan met oog voor de natuur.

https://billybird.nl/hemelrijk/

De mogelijkheden van Ayrton

Het begin van Ayrton

Het Franse bedrijf Ayrton richt zich op het ontwerpen en het produceren van slimme LED verlichting. De grootmacht in licht vond in Parijs het levenslicht in het jaar 2001. Dit kwam doordat experts in techniek, licht en industrieel ontwerp gingen samenwerken. Tot op heden is Ayrton een graag geziene partner van vele bedrijven in de evenementen en in de architectuur. Ayrton heeft een R&D-afdeling waarvan vele specialisten in elektronische, mechanische en software engineering deel uitmaken. Zij kunnen door hun jarenlange ervaring nieuwe technologieën vertalen naar unieke ontwerpen die kenmerkend zijn voor Ayrton. De verlichting van Ayrton wordt beschouwd als een van de koplopers op dit gebied en wordt ingezet door vele organisaties en bedrijven.

Ayrton en de evenementenwereld

De slimme LED verlichting van Ayrton is veelvoudig terug te vinden op evenementen over de hele wereld. Het maakt vrij weinig uit wat voor type evenement je organiseert: het Franse bedrijf kan jou de meest passende oplossing(en) bieden. Denk bijvoorbeeld aan een superkrachtige lichtshow waar de energie van afspat. Dit is ideaal voor evenementen waarbij het publiek extra aangespoord mag worden om mee te bewegen met de optredens. Maar ook voor tv opnames zijn de lichten van Ayrton zeer geschikt. Zo kan bijvoorbeeld een gehele ruimte in één keer een bepaalde kleur gegeven worden. De washes van de Franse lichtproducent maakt dit mogelijk. Tevens kunnen grote evenementenorganisaties een beroep doen op de kunsten en de kracht van Ayrton. Een immens groot voordeel van de verlichting van Ayrton is dat deze zo persoonlijk mogelijk is in te stellen. De kleur, bewegingen en rotaties: alles is naar wens te vormen.

Architectuur kan ook op Ayrton rekenen

Ook in de wereld van architectuur wordt de verlichting van het Franse bedrijf vaak ingeschakeld. Een mooi gebouw kan door de juiste verlichting namelijk nóg mooier uit de verf komen. Denk bijvoorbeeld aan een statig museum dat ’s avonds een aantal lampen schijnt op haar imposante gebouw. De vormen van het gebouw zullen dan zelfs in de avond goed te zien zijn. Hetzelfde geldt voor bedrijven die hun bedrijfskleuren willen projecteren op hun kantoorpand, of voor hen die hun logo extra in beeld willen brengen. Er zijn vele opties waarbij Ayrton de perfecte partner in verlichting is.

Vraag de specialist om hulp voor Ayrton verlichting

Weet je niet precies wat Ayrton jou allemaal kan bieden dan is het verstandig om samen te werken met een specialist op dit gebied. Deze kan jou adviseren welke vormen van licht jij het beste kunt gebruiken en hoe Ayrton op die vraag kan antwoorden. Door de profielspots, washes, strobes, rotators en andere unieke ontwerpen is er altijd een passende oplossing te vinden voor jouw evenement of architectuur.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/ayrton/

Ervaar de vrijheid van een ballonvlucht

De ongekende vrijheid die je ervaart hoog in de lucht valt heel moeilijk te beschrijven. Terwijl de warme lucht de ballon verder stuwt, geniet jij van het uitzicht. Met een luchtballon vliegen is ontspannend, leerrijk en fascinerend.

De ervaren piloot van het bedrijf leert je heel wat bij en vertelt je heel wat van de omgeving. Ballonvaren is helemaal niet riskant en de piloot van C-AIR Ballonvaarten kent het klappen van de zweep. De man is al meermaals Belgisch kampioen en kan dus uitstekend uit de voeten met een ballon. Voor hem is het eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, want in het dagelijks leven is hij lijnpiloot.

Het perfecte cadeau? Een ballonvaart is daar ongetwijfeld bij

Een ballonvlucht is het perfecte cadeau voor iedereen die van vliegen houdt.

Het begint al met het optuigen van de ballon. De piloot laat je meehelpen, maar houdt letterlijk de touwtjes in handen šŸ˜Š. Vervolgens vlieg je uren in de streek die je zelf gekozen hebt. Zowat overal in het land kun je opstijgen voor een ballonvaart.

De standaard vertrekplaats van C-AIR Ballonvaarten is in het Waasland, maar wil je in de Ardennen vertrekken, dan is dat perfect mogelijk. Als je voor Antwerpen kiest, pik je ook een stevig stuk van de Antwerpse haven mee en dat is best fascinerend.

Ballonvlucht als ideale uitstap

Wist je trouwens dat je van een ballonvlucht best een daguitstap kunt maken? Van vertrek tot einde ben je toch al snel een uur of 5 bezig. Achteraf is er nog een hapje en een drankje voorzien, zodat er stevig nagepraat kan worden. Ballonvaren kun je perfect samen beleven met vrienden. Misschien wel een ideetje voor een volgende vrijgezellen? Het is eens wat anders dan van kroeg naar kroeg lopen.

Boek je ballonvlucht nu

Pompende adrenaline en pure ontspanning tegelijkertijd. Dat heet ballonvaren. Net als een virus dat je nooit meer loslaat. Voor je het kijk je al uit naar je volgende ballonvlucht. Dat is trouwens geen enkel probleem, want op de website van C-AIR Ballonvaarten ontdek je heel wat ballonvaarten. Als je wil doorkruis je het ganse land in een luchtballon.

Bekijk de ballonvluchten, ontdek wat je allemaal ziet tijdens de vlucht en boek je ballonvlucht. Momenteel krijg je ook nog een leuke korting, dus heb je nog een bijkomende reden om snel te handelen en die ballonvaart nu vast te leggen!

https://www.cair-ballonvaart.be