Urenregistratie voor GitHub met Keeping

GitHub is ‘s werelds grootste Git repository platform. Miljoenen bedrijven vertrouwen op GitHub voor hun source-control en meer. Wij zijn dan ook enthousiast voor alle software engineers dat Keeping urenregistratie binnen GitHub verzorgt.

Om dit te koppelen aan een externe projectmanagementprogramma, heb je minimaal Keeping  nodig. Daarnaast is een apart GitHub-account vereist. Een eventueel benodigd GitHub-abonnement is niet inbegrepen.

GitHub urenregistratie-integratie met Keeping

Keeping is groot fan van Git repository services zoals GitHub en dat vinden veel gebruikers ook! Daarom heeft Keeping de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uren­registratie-integratie voor GitHub. Met deze integratie kun je direct binnen GitHub uren registreren voor een specifieke issues en pull requests. Zo geef je extra details mee aan je urenregistratie.

Hoe werkt het?

Keeping heeft twee browserextensies ontwikkeld, namelijk de Chrome extensie en de Firefox add-on. Via deze browserextensies kun je Keeping koppelen met externe website zoals bijvoorbeeld GitHub. Dit gebeurt door een Keeping-knop beschikbaar te maken direct in de interface van GitHub zelf. Zo zie je in een issue-lijst naast elke issue een Keeping-knop waarmee je uren kan registreren. Ook zie je voor het gemak op elk detailscherm van een issue of pull request dezelfde Keeping-knop.

Tijdregistraties in GitHub

Om extra kracht te geven aan de koppeling met GitHub, komen alle issues en pull requests waar jij uren voor registreert, direct terug in je rapporten. Zo zie je voor elke individuele tijdregistratie welke GitHub-pagina eraan gekoppeld is. Ook kun je andersom redeneren, je bekijkt de GitHub issue of pull request en ziet vervolgens welke tijdregistraties eraan gekoppeld zijn. Zo is urenregistratie in GitHub gemakkelijk en efficiënt.

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-projectmanagement/github

Verbouwen kost altijd meer dan verwacht

Verbouwen kost altijd meer dan verwacht

Als je gaat verbouwen is de kans groot dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Materialen kunnen duurder zijn dan gedacht, of het werk duurt langer waardoor je een vakman langer moet inhuren. Ook kan het zijn dat er wat misgaat tijdens de verbouwing waardoor je extra kosten moet maken. Daarom is het belangrijk om voor een verbouwing altijd een ruime begroting te maken waarbij je ook een post ‘onvoorzien’ opneemt. Dan heb je in ieder geval wat financiële ruimte als de verbouwing tegenzit.

Waar kan ik voordelig geld lenen voor een verbouwing?

Als je geld nodig hebt voor een verbouwing dan kun je voordelig geld lenen op overstappen.nl. Het grote voordeel is dat je hier snel en gemakkelijk meerdere leningen met elkaar kunt vergelijken. Je kunt dan direct zien welke lening voor jou de goedkoopste is. Deze lening kun je dan ook direct online afsluiten. Je hoort over het algemeen binnen 1 tot 2 dagen of je aanvraag is goedgekeurd. Als dat het geval is dan krijg je het door jou geleende bedrag direct op je bankrekening gestort. De aflossing kun je het beste meteen inplannen als periodieke overboeking, dan kun je het ook niet meer vergeten.

Kan ik geld lenen voor een verbouwing als ik al een lopende lening heb?

Je kunt een oude lening oversluiten als je opnieuw geld wilt lenen om de verbouwing van je huis te financieren. Dit kan voordelig zijn als je oude lening een hoge rente heeft en de huidige rente een stuk lager is. De oude lening wordt dan onderdeel van je nieuwe lening. Een bijkomend voordeel is dat je maar 1 lening hoeft af te lossen, de kans dat je een aflossing vergeet is daardoor een stuk kleiner. Ook kun je voor jezelf gemakkelijker bijhouden hoeveel aflossingen je nog moet doen.

Wanneer kan ik geen geld lenen voor de verbouwing?

Je kunt geen geld lenen voor een verbouwing als je al dusdanig hoge schulden hebt dat extra geld lenen niet verantwoord is. Daarom zal een kredietverstrekker altijd een check doen, meestal bij het BKR in Tiel. Als uit deze controle blijkt dat het onverantwoord is om extra geld te lenen dan zal je verzoek worden afgewezen. Houd er daarbij rekening mee dat een duur telefoonabonnement wordt meegeteld als langlopende financiële verplichting. Ook een roodstand of creditcard tellen mee, ook als je hiervan geen gebruik maakt.

https://www.overstappen.nl/geld-lenen/

Visa Card: optimaal betaalgemak?

Veel mensen kopen een groot deel van de spullen die zij nodig hebben via het internet. Omdat de handel op het web zich niet meer beperkt tot de Nederlandse landsgrenzen, is het goed om te weten hoe u eenvoudig betalingen kunt uitvoeren. U kunt in dit geval het beste een visa card aanvragen.

Wanneer u namelijk een visa card aanvragen gaat, vraagt u een hoop betaalgemak aan. Mensen die een visa card aanvragen gingen, hebben gemerkt dat zij daarna overal ter wereld eenvoudig konden betalen. Dat betekende dus ook dat zij aanbiedingen konden pakken van over de hele wereld.

Wie dus een visa card aanvragen gaat, kan er zeker van zijn dat hij of zij daarna heel veel geld kan besparen. Direct aanvragen? Hier vind je meer informatie over visa card aanvragen

Een visa card aanvragen kan op meerdere manieren 

Wanneer u graag een visa card aanvragen wilt, dan kan dat op meerdere manieren gedaan worden. U kunt een keer naar uw bank gaan wanneer u een visa card aanvragen wilt, maar u kunt dit doorgaans ook heel goed online regelen. Het is dus maar net waar uw voorkeur naar uitgaat wanneer het gaat over een visa card aanvragen.

U zult merken dat het aanvraagproces doorgaans heel snel afgerond kan worden en dat u uw pas binnen de kortste keren in huis kunt hebben. Dit maakt het visa card aanvragen zeer eenvoudig. Kijk daarom vandaag nog even waar u uw pas zou willen aanvragen.   

Kies voor optimaal betaalgemak

Wist u dat wanneer u een visa card aanvragen gaat, u vervolgens overal ter wereld aankopen kunt doen en daar ook nog eens een extra garantie op krijgt? Het is namelijk zo dat betalingen met een visa card altijd voorzien worden van een extra garantie. Zo kunt u dus bijna nooit meer een miskoop doen.

Vraag vandaag nog een pas aan en wie weet vindt u deze week nog een mooie aanbieding die u met uw nieuwe kaart kunt bekostigen.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/

Bestaat er een gratis boekhoudprogramma?

Ben je een zzp’er en op zoek naar een gratis boekhoudprogramma? Je zou natuurlijk je eigen boekhouding via Excel kunnen doen, maar dit is niet de snelste manier om je boekhouding te doen. Daarnaast is de kans op fouten een stuk groter dan als alles automatisch is gekoppeld en wordt gecontroleerd door bijvoorbeeld een boekhouder. Echt helemaal gratis boekhoudsoftware bestaat natuurlijk niet. Tenminste, dat zou je denken! Een boekhoudprogramma dat voor altijd gratis is kennen wij ook niet, maar wel een geweldig boekhoudprogramma waarbij je maar liefst de eerste 15 maanden gratis je boekhouding online kunt doen! Mocht het je na deze zeer lange proefperiode zo goed bevallen en gaan de zaken iets beter zodat je wat budget hebt, dan kun je voor slehts €7,95 per maand je boekhouding daar voortzetten. Na zo’n lange periode weet je natuurlijk wel zeker of een boekhoudprogramma bij je past.

Heb je iets meer budget, dan zou je ook een boekhoudprogramma kunnen nemen met nog meer opties, zoals direct factureren vanuit je boekhouding en handige koppelingen met de Belastingdienst, je boekhouder of met andere afdelingen als je op een iets groter bedrijf werkt. Welk boekhoudprogramma je ook kiest, je zorgt er altijd voor dat je kwartaalaangifte klopt en je geen problemen krijgt met de Belastingdienst.

Online boekhouden vergelijken doe je op de handige en overzichtelijke website van Boekhoudprogramma-Vergelijken.com. Hier vind je een overzicht van alle mogelijke online boekhoudprogramma’s, wat de kosten ervan zijn, de reviews van andere gebruikers, welke functies het betreffende boekhoudprogramma heeft en voor welke doelgroep de boekhoudsoftware het meest geschikt is.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com