Ga kamperen op de natuurcamping met de mooiste ligging op de Veluwe

Iedere camping is anders en dat geldt ook voor Camping Het Vossenhol. Deze prachtige natuurcamping midden op de Veluwe beschikt over een aantal originele voorzieningen. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. 

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

U bent niet zo van het kamperen, maar geniet wel graag van de vrijheid op een natuurcamping op de Veluwe. Dit is precies waarom u een prachtige luxe chalet huurt op Camping Het Vossenhol. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping. Kortom, genoeg te doen in de prachtige omgeving van de camping.

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Ga je heerlijk op vakantie met het hele gezien maar weet je nog niet waarheen? Waarom ga je niet heerlijk de natuur in? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.