Ga met een grote groep een leuke dag beleven in de speeltuin in Brabant

De organisatie van een schoolreisje, bedrijfsfeest, groepsuitje of andere dag is bij jou neergelegd dit jaar. Een ideale locatie voor al deze gelegenheden is de speeltuin in Brabant genaamd Billybird Park Hemelrijk in Volkel. Deze speeltuin in Brabant biedt alle faciliteiten en attracties om er een onvergetelijke dag van te maken. Enorm leuk voor kinderen, maar ook voor collega’s! Voeg een smakelijke barbecue toe om de dag af te maken. Organiseer je een familiedag? Dan heb je de keuze uit drie verschillende arrangementen, waarbij de toegang tot het park altijd zit inbegrepen. Bekijk snel alle mogelijkheden en organiseer het komende feest!

Zorgeloos spelen in de speeltuin in Brabant met diverse voorzieningen

Heerlijk een dagje spelen in een speeltuin in Brabant, waar je gebruik maakt van verschillende voorzieningen die zorgen voor een leuke en onbezorgde dag? Dat kan bij Billybird Park Hemelrijk. Zo is er een bewaakte parkeerplaats aanwezig voor auto’s, fietsen en bussen. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit in de speeltuin in Brabant!

Speel binnen en buiten in deze speeltuin in Brabant

Je houdt al dagen de weersvoorspelling voor het weekend in de gaten. Maar bij een speeltuin in Brabant kun je altijd terecht, goed of slecht weer. Op welke speeltoestellen leef jij je uit? Hier is van alles te doen, ook als het regent. Kies daarom voor speeltuin BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant. De grote buitenspeeltuin is uniek, dankzij de enorme recreatieplas en het mooie strand waar je fijn kan spelen. Ook binnen vermaak je je hele dag met uitdagende klimtoestellen, de ballenfabriek en het spannende Zeeroversland. Kom jij binnenkort ook langs? Billybird Park Hemelrijk is eenvoudig en snel te bereiken.