Verlaagd libido bij vrouwen behandelen

Veel vrouwen krijgen last van een verlaagd libido als ze ouder worden, dit hoort er nu eenmaal bij. Hier kun je niks aan doen hoor je mensen ook wel zeggen. Maar is dit wel waar? Wat nu als je gewoon een paar stappen kunt volgen waardoor je weer een hoger libido zal krijgen? Je raad het waarschijnlijk al, deze manieren zijn er zeker. Laten we dus maar snel beginnen met de tips waarmee jij je libido kunt verhogen.

Een verlaagd libido is natuurlijk niet fijn, je partner lijdt hier ook onder want hij houdt waarschijnlijk veel van je en zou dolgraag met jou het bed in duiken. Het beste wat je kunt doen om je libido te verhogen is door gezond door het leven te gaan. En wat bedoelen we hier mee? We richten ons dan vooral op gezond eten en voldoende sporten, deze twee dingen zijn namelijk de twee belangrijkste factoren die jou op weg helpen naar een hoger libido.


Lustopwekkend middel voor vrouwen

Laag libido vrouwen

Laten we eerst kijken naar gezond eten. Hier bedoelen we mee dat je genoeg goede gerechten op een dag moet binnen krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan eiwitrijke producten of aan bepaalde soorten groentes. Wanneer je namelijk gevarieerd eet op een dag dan kan je lichaam heel erg makkelijk hormonen aanmaken. Wanneer de hormonen aangemaakt worden zal het libido verhogen. Kijk anders eens op internet, hier kun je veel gerechten vinden die ingrediënten bevatten die blijkbaar libido verhogend werken. Het andere puntje was dus sporten, het blijkt dat sporten zorgt voor een betere doorbloeding in het lichaam. Dit heeft weer als gevolg dat de hormoonbalans beter op orde zal worden gemaakt. Voor mannen is het verstandig om te gaan fitnessen, voor vrouwen is het handig om bijvoorbeeld te gaan hardlopen. Door deze twee te combineren heb je een zeer goede basis voor een libido verhogende periode, probeer het dus eens uit en zie of je verandering krijgt in je dagelijks leven.

Als je hier nu niet zo heel veel zin in hebt dan kun je ook kiezen voor een lustopwekkend middel, dit zorgt er ook voor dat je libido zal stijgen. Dat is dus veel makkelijk dan al dat gezonde eten en sporten. Het is een kuur die je moet volgen, het is echter wel handig als je er ook gezond bij eet en af en toe een beetje sport, dan krijg je namelijk de beste resultaten die je kunt krijgen. Beozek vooral eens de website van dit mooie lustopwekkend middel zodat je de werking van de kuur grondig kunt doornemen. Zo krijg je een beetje een beeld van het product en kun je voor jezelf nagaan of het iets voor jou is.

 

Beste verhouding PG VG

Afhankelijk van het feit of u casual, occasionele of lifestyle vaped, zult u waarschijnlijk verschillende doelen hebben als het gaat om vaping en deze doelen zullen waarschijnlijk veranderen in de loop van de tijd. De meeste casual vapers zouden bijvoorbeeld graag de smaak, keel en wolkenproductie willen ervaren om hun verlangen naar het roken te bevredigen, terwijl wolkenjagers die graag vape trucs doen, meer damp willen produceren als ze uitademen.

Het maakt niet uit waar je je in je vaping reis bent of wat je doelen zijn, er is een optimale VG/PG mix voor je die je zal helpen om die doelen te bereiken.

De beste verhouding PG VG voor concurrerende dampen of Cloud Chasers: 100% VG
Als u op zoek bent naar de maximale cloud die u kunt uitademen, ook wel bekend als “cloud chasing”, wilt u kiezen voor een pure VG-gebaseerde e-vloeistof. Hier is waarom.

VG is het ingrediënt waar het grootste deel van de cloudproductie vandaan komt. Dus als u maximale wolken wilt, wilt u maximale VG – zo eenvoudig is het. Als een concurrerende vaper, bent u minder bezig met het schoppen van uw vape, omdat u het niet erg vindt de afweging te maken, en het proeven van smaak en het krijgen van een keel hit is niet echt een van uw doelen op dit moment.

De beste PG/VG-verhouding voor casual of Lifestyle Vapers: 70% VG / 30% PG
Als u op zoek bent naar een zacht gevoel dat uw keel niet overheerst bij het inademen, en grote wolken bij het uitademen met een goed niveau van smakelijke smaak, dan is de 70/30-verhouding het beste voor u.

Bij deze verhouding hebben de meeste vapers het gevoel dat ze het beste van twee werelden krijgen. Je krijgt een geweldige wolkenproductie met een goede smaak en een mooie keelhit, maar het ene element overheerst het andere niet. De meerderheid van de e-vloeistoffen op VIBLEO is een 70/30 mix.

Het ene nadeel van deze verhouding is dat het je vape meer kan opblazen dan e-jacks met meer PG base door het hogere percentage VG.

https://damp-e.nl/blog/verschil_tussen_vg_en_pg

Kies een implantoloog

Voor het trekken van een tand of het aan laten meten van een tandprothese kunt u niet zonder gespecialiseerde tandarts. Zoekt u dus een tandarts implantoloog in Utrecht  Dan is het goed te letten op enkele kenmerken van een tandarts die deze behandeling vakkundig kan uitvoeren. Een tandarts die implantologie voor zijn rekening neemt, moet namelijk de juiste extra opleidingen hebben afgerond. Het is dan ook niet vreemd om bij het maken van een afspraak te vragen naar de certificaten en specialisaties van de uitvoerende tandarts. Dit geeft u namelijk vertrouwen in een succesvol eindresultaat, waardoor u rustiger in de tandartsstoel zult zitten.

Waarom een specialisatie gewenst is

Implantologie is een technische en zeer nauwkeurige tak van het tandartsenvak. Het is namelijk het vervangen van een enkele tand tot de complexe reconstructie van weefselgebreken (bot- en bindweefselopbouw). U begrijpt dat het daarbij belangrijk is om vanaf het eerste onderzoek tot aan de latere verzorging van uw implantaten volgens een erkend concept wordt geopereerd. Dit kan niet zonder vakkundige en secure werkwijze, waarbij de laatste hygiëne-eisen in acht worden genomen.

Ervaring en aandacht achteraf

Om te zien of een tandarts inderdaad voldoet aan de kwaliteitseisen van dit moment, kunt u enkele zaken controleren. Zo hoort een erkende tandarts geregistreerd te zijn bij de KRT (kwaliteitsregister tandartsen). Het KRT registreert en stimuleert na- en bijscholing van tandartsen. Zeker bij specialisaties als implantologie is dit dus een belangrijk onderdeel. Verder is het goed om te zien of de praktijk een goede klachtenregelen heeft en een patiënttevredenheidsonderzoek uitvoert. Dit straalt namelijk vertrouwen uit en geeft aan dat de tandarts ook buiten de bezoekuren om aandacht voor u heeft.

https://www.staalwijktandarts.nl/

Sneller nuchter door koffie: feiten en fabels

Je hebt het waarschijnlijk al heel vaak gehoord na een nachtje zwaar stappen en een gigantische kater te hebben: sneller nuchter worden door koffie! Een goed bakje koffie is de oplossing voor jou kater. Maar is dit nu wel echt zo? Als je een kater hebt is het belangrijk om je lichaam terug van genoeg vocht te voorzien. Alcohol droogt je lichaam en hersenen namelijk uit waardoor je je de dag erna dus vaak zo slecht voelt. Het is dus belangrijk om genoeg water, frisdrank of zelfs koffie te drinken. Koffie is ook vocht en is op dat vlak een hulp voor je lichaam. Maar snel ontnuchteren zal je er helaas niet van doen. In koffie zit heel veel cafeïne dus je zal er wel een wakker gevoel van krijgen. Ook al mooi meegenomen toch?

 

Premulon, geen fabeltje maar een echte oplossing

Koffie is dus al uitgesloten als oplossing tegen je kater. Maar waardoor kan je dan wél snel ontnuchteren? Een oplossing die je in huis moet halen als je een druk uitgaansleven hebt en al wel eens te diep in het glas kijkt, is premulon. Premulon is een anti kater middel die zowel preventief werkt als kater bestrijdend. Als je al met een kater in bed ligt is het natuurlijk te laat om preventief te werken maar je kan een aantal van deze innemen voor je gaat stappen en als je ’s avonds na het stappen in bed duikt. Dit hangover middel helpt de lever een handje en zorgt ervoor dat de alcohol sneller afgebroken wordt in je lichaam. Sta je s’ morgens op met hoofdpijn, duizeligheid en het gevoel van overgeven? Dan kan je dus gemakkelijk een premulon nemen. Let er wel op dat je op 24 uur tijd niet meer dan 6 stuks inneemt. Wat zorgt er nu voor dat sneller nuchter worden door koffie een fabeltje is en dat deze wél helpt? In premulon zit een stof Asparagine die er voor zorgt dat het bloed gezuiverd wordt en dat alcohol dus snel afgebroken wordt. De vitamine c die wordt afgebroken door alcohol wordt alsook toegevoegd met dit middel. Snel in huis halen lijkt mij de boodschap!

 

Neem een stevig ontbijt

Kan je geen hangover middel in huis halen na je kater dan zijn er gelukkig nog andere middeltjes die ook werken tegen een kater. Sta op en neem rustig de tijd om een uitgebreid ontbijt te nemen, het liefst met wat eitjes. In eieren zit de stof cysteïne en deze zorgt er voor dat alcohol ook sneller wordt afgebroken waardoor je je snel beter zal voelen. Bovendien heb je nieuwe energie nodig om je kater te boven te komen en een stevig ontbijt zal hier bij helpen. De volgende keer dat je gaat stappen kan je natuurlijk ook gewoon 2x nadenken alvorens je weer eens te veel gaat drinken!

 

Wat doet een regressietherapeut?

Jouw leven wordt gevormd door het gezin waar je opgroeit en situaties die je meemaakt. Hoewel iedereen het liefst een stabiele basis wenst, is dit zeker niet altijd mogelijk. Mensen doen elkaar pijn en verdriet vanuit onvermogen of onmacht. Hoewel ze dit niet altijd bewust doen, heeft dit wel impact op jouw ontwikkeling. Soms is deze invloed zo intens, dat je er voor je gevoel geen grip op hebt. In het leven van alledag ervaar je daardoor soms veel last van diverse soorten klachten. 

Wat is een regressietherapeut? 

Een regressietherapeut is een persoon die jou helpt om in het reine te komen met je verleden. Dit doet hij of zij door jou het verleden te laten herbeleven en situaties of gebeurtenissen voorgoed af te sluiten. Door vrede te sluiten met wat er is gebeurd, uiteraard voor zover dat kan, slaag je erin je leven weer op te pakken en met plezier je dagelijkse activiteiten te verrichten. 

Waarom ga je langs bij een regressietherapeut? 

Regressietherapie wordt toegepast bij allerlei soorten lichamelijke en emotionele problemen. Zo hebben veel mensen er baat bij die worstelen met depressies, angstklachten, eetproblemen, traumatische ervaringen en allerlei andere soorten issues. Wat jouw verhaal ook is, er is altijd heling en herstel mogelijk. Maak daarom een afspraak met een regressietherapeut om aan jezelf te werken. 

Word zelf ook regressietherapeut 

Heb je zaken in je eigen leven op orde en wil je zelf regressietherapeut worden? Schrijf je dan in voor een opleiding of cursus regressietherapie. Dit is niet alleen een stimulans voor je eigen bewustwording, maar je kunt ook anderen ermee helpen. Dagelijks zijn er talloze mensen die worstelen met levensvragen of situaties uit het verleden. Volg daarom je hart en zet je talenten en gaven in voor de mensen om jou heen.

https://www.zoma-opleidingen.nl/

Een vakkundige én vriendelijke tandarts

Een gezond gebit is een belangrijk bezit. Als je naar de tandarts gaat, wil je natuurlijk geholpen worden door ervaringsdeskundigen en goede tandheelkundige zorg ontvangen. Als je in de buurt van Culemborg woont, is dat geen enkel probleem. Dennis Webhofer en Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix  zijn twee tandartsen in Culemborg die samen een mooie praktijk runnen, voorzien van moderne apparatuur waar je met een gerust hart naar toe gaat. Samen met een deskundig team van specialisten bieden zij professionele behandelingen én ouderwets goede service.

Persoonlijk contact

Er is altijd tijd voor een praatje en ook tijdens de behandeling wordt ieder stapje helder uitgelegd. Naast reguliere behandelingen is de praktijk bereikbaar bij spoed. Denk dan bijvoorbeeld aan een nabloeding of een uitgevallen tand. En je kunt er vanzelfsprekend terecht voor de halfjaarlijkse controle van je gebit. Het maakt niet uit of je jong bent of ietsje ouder, alleenstaand of lid van een groot gezin. Bij Tandartsenpraktijk Culemborg is iedereen welkom.

Ook voor jonge kinderen

Speciale aandacht is er voor kinderen en niet alleen als ze ‘naar de tandarts gaan’ eng vinden. De ‘Gewoon Gaaf’ methode is opgesteld volgens de laatste tandheelkundige richtlijnen. Het is aan te raden je kind mee te nemen naar de tandarts zodra het hele melkgebit is doorgebroken. Puur om kennis te maken met de tandarts. Behandelingen zijn op deze leeftijd eigenlijk nog niet aan de orde maar het tellen van de tanden op de grote stoel is een eerste, mooie stap.

Goede mondzorg in de regio

Zoek jij een vertrouwd adres voor mondzorg in Culemborg? Je kunt je nog online inschrijven bij tandartsenpraktijk Culemborg, er worden nog patiënten aangenomen! Op de website staat een  inschrijfformulier. Als je dat invult en op verzenden klikt, wordt er snel contact met je opgenomen.

Tandartsenpraktijk Culemborg is een moderne praktijk. Klantvriendelijkheid in alle opzichten is bij TPCulemborg belangrijk. Je zult je er welkom en veilig voelen. Je wordt serieus genomen en je wordt op je gemak gesteld. En op die manier wordt naar de tandarts gaan toch nog een beetje leuk!

De tandartsen Dennis en Daisy-Joyce werken nauw samen met specialisten uit de regio. Zoek jij een nieuwe tandarts in de omgeving van Culemborg? We heten je alvast van harte welkom. Allerhande vragen kun je per mail stellen: info @ tpculemborg.nl. Een telefoontje vinden we ook leuk, bel dan naar 0345-473396.

https://www.tpculemborg.nl/

Ongepland zwanger

Ben je ongepland en ongewenst zwanger? Overweeg je de zwangerschap te beëindigen? Op de website van abortus kliniek Bloemenhove kun je 24/7 terecht voor info. Ook kun je een eerste afspraak maken, bijvoorbeeld om je verhaal kwijt te kunnen en vragen te stellen. Als je het online formulier invult, krijg je zo snel mogelijk een antwoordmail met daarin een voorstel inclusief datum en tijd.

Sinds 1971

Bloemenhove bestaat al sinds 1971. De kliniek is in de loop der jaren uitgegroeid tot discreet en betrouwbaar adres voor vakkundige en persoonlijke bijstand bij abortussen. Daarnaast geven we uitleg over passende anticonceptie en het voorkomen van niet-gewenste zwangerschappen. Tijdens een verblijf in onze kliniek word je geholpen door een vriendelijk en professioneel team aan artsen, verpleegkundigen en overige medewerkers. Je hoeft niet te overnachten in de kliniek.

Onze kliniek is gelegen in Heemstede, tussen Leiden en Haarlem en eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Wil je telefonische informatie? Bloemenhove is op werkdagen bereikbaar via nummer 023 – 528 98 90.

Overtijd behandeling

Een overtijdbehandeling is niet iets wat je zomaar snel besluit. Erover praten met anderen en ervaringen horen van meisjes of vrouwen die je voorgingen kan veel betekenen. Bloemenhove doet er dan ook alles aan open te zijn over dit onderwerp. Zo kun je online lezen hoe vrouwen de behandeling en het verblijf bij Bloemenhove hebben beleefd. We raden je aan een en ander eens rustig door te lezen. Je zult er vast en zeker baat bij hebben. Alle verhalen die we op de site plaatsen, zijn anoniem. Dat geldt ook voor jou als jij besluit jouw verhaal te delen. Privacy hebben we hoog in het vaandel.

Namens Bloemenhove de volgende boodschap speciaal voor jou: “Je mag altijd bellen of langskomen voor een gesprek. Advies, geruststelling, antwoorden, wat dan ook. In onze abortuskliniek zorgen we ervoor dat jij je veilig en op je gemak voelt en dat je goede zorg krijgt.”

https://www.bloemenhove.nl/nl/home

Betere veiligheid met deze hulpmiddelen

Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is het van belang dat u dagelijkse handelingen, zelfstandig kunt uitvoeren. Soms is hier wat extra hulp bij nodig. Hulp hoeft niet altijd vanuit andere mensen te komen, een zorghulp of bijvoorbeeld familie inschakelen is niet altijd nodig. Als u nog redelijk zelfstandig bent, maar toch wat moeite hebt met dagelijkse handelingen, zijn er tal van hulpmiddelen die u kunnen helpen. Van hulpmiddelen bij aankleden tot hulpmiddelen voor in de keuken. Het kan u net even dat stukje zelfstandigheid teruggeven. Ook kan het onvoorziene ongelukken voorkomen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Hulpmiddelen voor slechtzienden

Een verslechterde gezondheid is al erg genoeg. Helaas kan dit niet altijd opgelost worden, maar het kan wel een stukje makkelijker gemaakt worden om hiermee te leven. Ouderen zien slechtziendheid vaak als een achteruitgang waar ze niet aan toe willen geven. Toch kan het hun dagelijks leven erg beïnvloeden. Lezen of televisie kijken wordt een hele opgave. Alleen een bril is vaak niet voldoende. Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor slechtzienden. Om beter te kunnen lezen, en uw ogen meer rust te geven is een vergrootglas met een lichtje een goede oplossing. Zo worden de kleine lettertjes weer een stukje makkelijk om te lezen. Vergrootglazen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt er voor kiezen om een handsfree vergrootglas te gebruiken of een vergrootglas met koord. Ook een vergrootleesliniaal kan een erg fijn hulpmiddel zijn. Door de bolling is deze zowel te gebruiken als liniaal, als een vergrootglas. Deze hulpmiddelen voor slechtzienden zijn gemakkelijk mee te nemen en ontlasten uw ogen.

Hulpmiddelen bij het aankleden

Het verzorgen van uw uiterlijk of u aan- en uitkleden gebeurt normaal op de automatische piloot. Maar door een blessure, een operatie of ouderdom kan dit ineens een hele opgave zijn. Gelukkig zijn er een aantal hulpmiddelen bij het aankleden. Het is belangrijk dat u zich weer zelfstandig kunt aankleden én uitkleden. Een aankleedhulp kan een goede oplossing zijn wanneer u niet meer goed kunt bukken of zelfstandig uw jas, broek of overhemd aan kunt trekken. Een aankleedhulp zorgt ervoor dat u tijdens het aankleden, gewoon rechtop kunt blijven staan. Ook voor sokken of kousen kunt u gebruik maken van een sok- of kousaantrekhulp. Hetzelfde geldt voor uw schoenen. Tijdens deze handelingen zult u voor een wat langere tijd moeten bukken. Met een verlengde schoenlepel is dit verleden tijd. Heeft u moeite met het strikken van uw veters? Met elastische veters hoeft u deze maar één keer te strikken. Dit kunt u gemakkelijk doen met de schoen op schoot. Door de elasticiteit blijven de veters op zijn plek en bij het aantrekken van de schoen, veren deze gemakkelijk mee. Voor het makkelijker aantrekken van uw jas, biedt bijvoorbeeld een ritssluiting met grote ring een goede houvast.

Durf te kiezen voor een hulpmiddel

Kiest u voor een hulpmiddel, dan kiest u voor vooruitgang voor uzelf. Mobiliteitsbeperkingen zijn vaak, moeite met lopen, het dragen van een tas of moeilijk opstaan en bukken. Dit wordt vaak veroorzaakt door klachten zoals artrose of reuma. Uiteindelijk kunnen deze klachten uw sociale contacten belemmeren en dit kan leiden tot eenzaamheid. Hulpmiddelen kunnen hierbij een goede stap zijn. Ze vergroten de zelfredzaamheid en u voelt zich minder beperkt. De stap om een hulpmiddel aan te schaffen wordt steeds minder groot. Hulpmiddelen zijn tegenwoordig een stuk beter ontworpen. Zo is het rondlopen of gebruiken van een hulpmiddel een minder grote stap geworden voor veel mensen. Als u niet open staat voor het gebruiken van een hulpmiddel, blijft u eerder zitten en komt u steeds minder buiten. Mobiel blijven is tevens erg goed voor uw gezondheid. Het is belangrijk dat u een hulpmiddel niet ziet als een verlies. Bedenk dat het juist prettig is om uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te kunnen behouden.

Mobiel blijven is dus erg belangrijk. Zie daarom een hulpmiddel niet als een achteruitgang. Kies voor een hulpmiddel waar u echt baat bij heeft en u vult de gemakken ervan zelf ervaren. Of u nu kiest voor hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen voor slechtzienden, hulpmiddelen voor in de keuken of een ander hulpmiddel, alle soorten hulpmiddelen bieden comfort en zelfstandigheid.

https://hetohc.nl/

Ik wil van mijn kater af | Anti kater tips

Premulon, de truc die je van je kater verlost

Iedereen kent het wel of heeft het al wel eens meegemaakt. Je gaat een avondje stappen en kijkt wat te diep in het glas. De volgende ochtend sta je op en herken je de typische symptomen: hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en vermoeidheid. Dat is het moment dat je beseft: ik heb een kater. Je moet echter toch je bed uitkomen en vaak proberen we dan allerlei middeltjes of trucjes om de dag door te komen. We kennen ze wel: drink genoeg water, de drank drinken die je de avond ervoor hebt gedronken of een stevige tas koffie. Helaas komen we vaak tot de conclusie dat deze trucs niet helpen. Dé truc die echter wel helpt is Premulon, de anti kater pil. Deze pil zorgt ervoor dat alcohol sneller wordt afgebroken en dat je veel sneller van je kater verlost bent. Klinkt goed, toch?

Een kater oplossen én voorkomen

Het goede van Premulon is dat de anti kater pil je niet alleen snel van je kater verlost maar er ook voor zorgt dat je een kater kan voorkomen. De werking en het gebruik van deze hangover pil zijn heel eenvoudig, je neemt voor, tijdens of na het nuttigen van alcohol 4 tot 6 van deze pilletjes in met wat water. Let er wel op dat je niet meer dan 6 pillen inneemt op 24 uur. Normaal gezien duurt het ongeveer een uurtje voor dat er nog maar 1 glas alcohol uit het bloed is verdwenen. Als je deze pil hebt genomen, zal het proces hiertoe versnelt worden en zal de alcohol dus veel sneller uit je bloed verdwenen zijn. Bye Bye kater!

De ideale oplossing voor elk soort kater

Wat zorgt er nu juist voor dat deze hangover pil wél een oplossing kan zijn voor onze kater? De stof die in Premulon zit is Asparagine, een stof die ook in tal van voedingsmiddelen zit. Deze heeft een bloedzuiverende werking en zorgt er dus voor dat de alcohol sneller wordt afgebroken in het bloed. We hebben al van deze soortgelijke stoffen in ons bloed maar bij het teveel drinken van alcohol werken deze niet meer goed en neemt Premulon deze taak over. Tijdens het slapen zullen de vitamines en mineralen die zijn verloren gegaan weer aangevuld worden waardoor je kan opstaan met een fit gevoel. Je kan deze pil dus perfect nemen voor of na een avondje uit maar evengoed na een diner waar een drankje is genuttigd of na een vrijdagmiddag drink. Het blijft natuurlijk altijd belangrijk om verstandig om te gaan met alcohol maar met Premulon kan je extra genieten van je glaasje en hoef je je geen zorgen te maken over de toestand waarin je ’s morgens zal wakker worden.