Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

Haal een prachtige auto naar Nederland via import uit Amerika

Heeft u een voorliefde voor Amerikaanse auto’s? Dat is begrijpelijk, want zeker de oldtimers hebben een onevenaarbare stijl die u in Europa niet zo snel tegenkomt. Maar een auto invoeren vanuit Amerika is niet zo eenvoudig, omdat er allerlei haken en ogen aan de import uit landen buiten Europa zit. Zo moet u niet alleen het vervoer regelen, maar ook de juiste documenten. Anders komt de auto niet door de douane heen. Gelukkig zijn er experts die u bij de import van een auto uit Amerika kunnen helpen. Hiervoor kunt u bij Marlog Car Handling terecht. Dit bedrijf importeert en exporteert al jaren auto’s en motoren uit diverse landen over de hele wereld. Hierdoor weten ze precies waar ze op moeten letten en kunnen ze u volledig ontzorgen bij de import van uw droomauto.

Laat u volledig ontzorgen in het gehele transportproces

Marlog Car Handling importeert auto’s en motoren voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Om wat voor reden u ook een auto of motor uit het buitenland wilt importeren, zij zijn uw partner om dit moeiteloos voor elkaar te krijgen. Ze verzorgen het transportproces inclusief papierwerk en kunnen desgewenst zelfs over de transportprijzen onderhandelen met de vervoerder. Het enige waar u zich dan nog druk over hoeft te maken, is het in ontvangst nemen van de sleutel en het bedenken van leuke routes. Dat is pas zorgeloos een auto importeren uit Amerika!

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat Marlog Car Handling op het gebied van auto import uit Amerika voor u kan betekenen? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Zo weet u precies hoeveel het gaat kosten om uw droomauto uit Amerika te laten komen en geniet u binnenkort al van deze prachtige nieuwe auto. Dankzij het uitgebreide netwerk van Marlog Car Handling, kunnen ze uw auto namelijk niet alleen veilig, maar ook nog eens snel voor u importeren.

https://www.marlog-car-handling.eu/