Voor springkussens moet u in Groningen zijn

Bij het grootste springkussen verhuur in Groningen hebben we een ruim assortiment aan springkussens. Wanneer u een feest geeft waarbij ook veel jonge kinderen aanwezig zijn, is een springkussen natuurlijk erg leuk. Bij springkussen verhuur in Groningen snappen we dat als geen ander en zijn we dé specialist op het gebied van springkussens. Daarom hebben we binnen onze onderneming een ruim assortiment springkussen die we verhuren voor allerlei feestelijke doeleinden. Heeft u nou een springkussen nodig voor een wat langere termijn, dan is dat geen probleem. 

Onze werkwijze

Bij ons springkussen verhuur in Groningen  leveren we al jaren springkussens op locatie, waarbij het gehele springkussen ook door ons op wordt gezet. Je betaal voor onze springkussens per uur, uiteraard ook een borg voor als er wat kapot gaat. Het bedrag van de borg hangt af van de grote van het springkussen. We kunnen op er veel plekken leveren dus ook buiten Groningen. Let wel op dat we voor een langere reistijd ook meer moet vragen om de kosten te dekken. Voor de rest kunt u op de website ons assortiment bekijken en ziet u ook gelijk de tarieven. 

Kwaliteit gegarandeerd

Onze springkussens worden ook wekelijks en na elke verhuur even gecheckt. We vinden het belangrijk bij springkussen verhuur dat er een technische problemen zijn. Daarom checken we ook altijd of er geen scheuren zijn of problemen met de pomp wanneer we hem verhuren. En proberen zo een goede kwaliteit te garanderen, en u niet met een kapot springkussen achter te laten. Bent u nog geïnteresseerd in een van onze springkussens. Dan kunt u altijd langskomen bij ons springkussen verhuur in Groningen wanneer u in de buurt bent. Of neem even telefonisch contact met ons op via de gegevens die zijn terug te vinden op de website. 

 

Waarom een bierzuil echt niet mag ontbreken in je horecaonderneming

Een bierzuil kan natuurlijk niet ontbreken in je horecaonderneming. Het is het fundament, omdat er in de horeca natuurlijk goed gedronken wordt en dit een ware traditie is. Maar waar moet een bierzuil allemaal aan voldoen? Met andere woorden: hoe kies jij de beste zuil voor je onderneming uit?

 

Een praktische bierzuil

Allereerst moet een bierzuil natuurlijk praktisch zijn. Een bierzuil wordt heel veel gebruikt. In de horeca kan het bovendien erg druk zijn, dus er moet snel worden doorgetapt. Dat is om twee verschillende redenen zeer belangrijk. Allereerst om de klanten tevreden te stellen. Klanten willen natuurlijk niet te lang wachten op een overheerlijk koud pilsje. Maar anderzijds ook omdat dit goed is voor de omzet. Bij het aanschaffen, is het dan ook belangrijk om te kijken of deze praktisch is voor jouw horecaonderneming.

Mooie uitstraling hebben

Als het gaat om een bierzuil, dan is de uitstraling natuurlijk ook van groot belang. Je moet er namelijk bij stilstaan dat mensen om bepaalde redenen een horeca-aangelegenheid gaan bezoeken. Een belangrijke factor voor een succesvol horecabedrijf is het hebben van een fijne sfeer en uitstraling. Natuurlijk moet de drank en het eten ook overheerlijk zijn, maar een mooie uitstraling zorgt ervoor dat je mensen sneller aantrekt. Bovendien blijven ze dan ook vaak langer hangen en dat is natuurlijk goed voor de omzet.

 

Hoeveel bieren verkoop jij?

De zuilen zijn er in verschillende soorten en maten. Maar het is van te voren belangrijk om te weten hoeveel bieren je verkoopt. Op die manier kun je namelijk vaststellen wat voor zuil je precies nodig hebt. Verkoop jij bijvoorbeeld maar enkele bieren, dan is het niet noodzakelijk om een zeer grote, uitgebreide zuil te kopen. Maar lever jij zeer veel verschillende speciaal biertjes. En wordt dit ook via de tap geschonken? In dat geval heb je een veel uitgebreidere nodig. Dus daar moet je uiteraard ook rekening mee houden.

 

Kostenplaatje

Daarnaast moet je uiteraard ook nog rekening houden met het kostenplaatje. Wat is je precieze budget? Er zijn namelijk hele luxe uitvoeringen, maar je kunt ook voor een veel goedkopere uitvoering gaan.

Deze hygiene producten zijn onmisbaar voor je horecazaak

Hygiene producten en horeca, twee termen die niet zonder elkaar kunnen. Nu het coronavirus in Nederland een feit is, is het belangrijk om als horecaondernemer je hoofd koel te houden. Vanaf 1 juni 2020 om 12:00 mogen horecazaken weer gasten ontvangen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Echter, we zullen nu meer rekening moeten houden met hygiëne dan ooit. Hygiëne producten zijn daarom onmisbaar voor je gasten, zodat jij ze een comfortabel gevoel kunt geven. Speel je hier niet op in, dan lopen je gasten wellicht weg en gaan ze naar de concurrent. En dat wil je natuurlijk voorkomen. In deze blog bespreken we 3 hygiëne artikelen die onmisbaar zijn voor je horecaonderneming.

 

Desinfectiemiddel

Handhygiëne is een van de meest voorkomende manieren waarop het Covid-19 virus zich kan verspreiden. Handen wassen zorgt er dus voor dat het virus zich minder snel kan verspreiden. Zorg daarom dat gasten voldoende mogelijkheid krijgen om hun handen te wassen. Dit kan door middel van water en vloeibare zeep of desinfecterende handgel. Desinfectiezuilen of desinfectiepalen bij de in- en uitgang kan de uitkomst bieden.

 

Vloerstickers

Het gebruik van preventieve hygiëne producten, zoals 1,5 meter stickers of linten, kan ervoor zorgen dat je gasten 1,5 meter afstand van elkaar bewaren. Wanneer je de veiligheid en 1,5 meter niet kan garanderen, loop je het risico op een boete of zelfs worden gesloten.

Laat daarom niet te veel gasten binnen dan is toegestaan en informeer zelf naar alle maatregelen.

 

Kuchschermen

Kuchschermen worden ook wel balischermen genoemd. Deze schermen zorgen ervoor dat je medewerkers veilig hun werk kunnen blijven doen. Zoals je wellicht weet, wordt het virus door middel van kleine druppels verspreid. Het scherm vangt deze druppels op waardoor spreiding van het coronavirus wordt tegengegaan. Bovendien kunnen medewerkers zich een stuk veilig voelen, omdat er nu meer veiligheid is.

 

Buffetten en BBQ’s. Uw catering bestellen in Amsterdam!

Catering komt in alle vormen en maten en voor elke gelegenheid. Als u gaat trouwen, bent u natuurlijk opzoek naar een goede cateraar die uw gasten voorziet van heerlijke hapjes een dranken. Ook voor een zakelijk evenement, zoals een congress of meeting of voor een privé-feestje. Als u jarig bent bijvoorbeeld of als de familie u komt bezoeken met kerst.

Wat voor soorten catering zijn er te bestellen in Amsterdam?

Er zijn legio varianten catering te bestellen. Pas op, hier komt de waslijst; Ontbijt, Brunch, Lunch, Walking diner, 3/4/5 – gangen diner, buffet, BBQ, Borrelhapjes, dranken, cocktails, noem zo maar op. Maar u wilt natuurlijk de meest gevraagde types catering weten. Dat zijn bij uitstek het buffet, de BBQ en de borrelhapjes. 

:

Het buffet

Bij een diner in buffetvorm wordt het door u gekozen menu op een tafel gepresenteerd. Uw gasten kunnen langs de buffettafel lopen en zo opscheppen wat zijn lekker vinden. Het voordeel van een buffet is dat door de waarhoudapparatuur het diner langer warm blijft en uw gasten daarom makkelijk op eigen tempo hun diner kunnen nuttigen. Dit zorgt er vaak voor dat er weinig stress ontstaat op uw evenement. Dit kan bij een 3/4/5-gangen diner wel anders zijn. Dan moeten namelijk de gerechten van alle gasten tegelijk geserveert worden. Dit vraagt vaak veel mankracht in de bediening en in de keuken. En natuurlijk zal een cateraar hier dan ook meer voor vragen. Een andere voordeel van een buffet is dat er legio keuze is aan menu’s. Spaans, Italiaans, Mexicaans of welk ander land dan ook. Niet alleen landen doen het goed als thema, maar ook producten of dieeten. Bijvoorbeeld een Chicken buffet en vegan buffet. Bekijk hier eens heerlijke buffetten die in Amsterdam besteld kunnen worden.

 

BBQ catering in Amsterdam is ideaal voor bedrijfsfeestjes

U kunt online tegenwoordig heel gemakkelijk BBQ-pakketten bestellen. Dit zijn vooraf samengestelde vlees en vispakketten die u kunt gebruiken om uw BBQ gemakkelijk tot een succes te maken. Daarnaast heeft u ook de mogelijk om een kok in te huren voor uw BBQ evenement. Dit zorgt voor nog meer gemak en uw bent zeker van een profesionele uitstraling. Natuurlijk heeft u bij een grote groep gasten ook één of meerdere BBQ’s nodig. Waarschijnlijk heeft u niet meerdere BBQ’s in uw schuur staan wachten tot het lekker weer wordt. Ook dit kunt u regelen bij uw bbq-catering. 

Het resultaat is vaak een super gezellige avond met de lekkerste hapjes! En nog een voordeel: u heeft helemaal geen afwas.

 

Welke voordelen heeft catering bestellen in Amsterdam nog meer?

Normaal gesproken, als u uw eigen evenement zou hosten, zou u een menu moeten bedenken? Naar de winkel gaan om inkopen te doen. Een hele dag, of zelfs meerdere dagen in de keuken staan en uiteindelijk uw lunch of diner serveren. Ook moet u natuurlijk rekening houden met evenetuele dieetwensen en voor deze gasten andere gerechten verzinnen en maken. Als laatste moet u uw keuken en tafel afruimen en al het gerei en servies afwassen. Dit kost een heleboel tijd.

Als u catering bestelt in Amsterdam, hoeft u dit allemaal niet te doen. Bestel met 1 druk op de knop en laat uw buffet of BBQ bij u thuis bezorgen. Wel zo makkelijk!

 

http://www.happiedelivery.nl/catering-amsterdam/

Bekijk het ruime aanbod horeca kleding bij een specialist

Wanneer u nieuwe horeca kleding wilt, gaat u op zoek naar een betrouwbare partner. Daarom kiest u voor Segers Horeca Kleding. Wist u dat Segers een rijke geschiedenis kent die teruggaat naar het jaar 1943? Het familiebedrijf startte dat jaar met het ontwikkelen van nette en functionele bedrijfskleding. De horeca, hotels en de zorg. Voor tal van sectoren is de bedrijfskleding, zoals horeca kleding geschikt. En wat uw wensen ook zijn, u bent verzekerd van een divers aanbod. Ga voor een eigentijdse uitstraling met een lederen horeca schort, voor een chique uitstraling met een kostuum of kies voor een marine-wit gestreepte sloof voor uw beachclub. Bekijk het aanbod in de webshop, of plan een afspraak met het team van Segers in de showroom in.

Straal de juiste sfeer uit met een horeca schort

De gasten in uw restaurant zijn altijd kritisch. Daarom is het belangrijk om een goede indruk achter te laten. Een horeca schort helpt het juiste gevoel over te brengen in uw restaurant.  En dat is precies de reden waarom u kiest voor horeca kleding van Segers. Kies uit een divers aanbod zoals linnen, lederen, denim, plastic of tricot horeca schorten. Daarnaast zijn de schorten van alle gemakken voorzien. De nekbanden zijn verstelbaar, de schorten zijn voorzien van zakken en zijn makkelijk te knopen met een lus. Een korte sloof, lange sloof of traditioneel schort. De keuze is aan u.

Ontvang persoonlijk advies voor uw horeca kleding

Het is belangrijk om na te denken over de passende kleding voor uw werknemers. Personeel in een trendy burgerbar draagt namelijk totaal andere horeca kleding dan personeel in een luxe beachclub of sterrenrestaurant. Bij Segers heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding. Ga voor eigentijds met een horeca schort, afgewerkt met lederen accenten en een denim blouse, of ga voor exclusief in een luxe kostuum. En maak de horeca kleding af met accessoires zoals petten, elastische bretels en bandanamutsen. Wat voor kleding sluit het beste aan bij uw horecaonderneming? Het team van Segers bespreekt graag met u de mogelijkheden en biedt, persoonlijk advies in de showroom in Breda.