Houd uw werknemers tevreden met een professionele koffiemachine

Door het delen van persoonlijke en werk gerelateerde ervaringen in de koffiehoek ontstaan nieuwe ideeën. Het stimuleert creativiteit en er ontstaat een goede sfeer. En dat zorgt weer voor betere prestaties op de werkvloer. Want vrolijke werknemers hebben meer werklust. Zorg daarom voor een professionele koffiemachine in uw bedrijfskantine. Maar waar begint u? Lees het hier.

Wat is uw keuze?

Koffie brengt mensen samen. Juist daarom mag een goede koffieautomaat niet op de werkvloer ontbreken. Maar welke machine past bij uw bedrijf? U kunt bijvoorbeeld aan deze machines denken:

* Rex Royal
* Faema
* Animo

* Jura
* Etna

Deze machines zijn zeer geschikt voor op het werk. En voor verschillende soorten koffie. Of u nu zin heeft in een espresso of een romige latte macchiato. De apparaten hebben een groot vermogen. Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel een passende keuze. Heeft u hygiene hoog in het vaandel staan? Dan is de Jura misschien wel de perfecte match, met TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Professionele koffiemachine

Een goede kop koffie op het werk is dus erg belangrijk. Of het nu gaat om een sterke espresso, of één van de overheerlijke melkkoffies, iedere werknemer heeft een andere smaak en wil een kop koffie graag naar eigen wens. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Alle soorten koffie is mogelijk. Ook verbetert koffie de productiviteit van uw werknemers. Krijgt iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld? Dan is de kans groot dat hij dit associeert aan het bedrijf. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg dus voor professionaliteit. Ook door middel van uw koffiemachine.

Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie, terwijl we thuis de meest heerlijke koffies maken. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor klanten, maar ook voor medewerkers. Een koffiemachine op het werk. Meer informatie over koffiemachines? Weten welk koffieapparaat bij uw organisatie past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts

https://deac.nl/