Een uniek wandkleed en een hippe lamp om je woonkamer op te vrolijken!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een lamp die functioneel is en er modern uitziet? Wij helpen je op weg! Een it s About RoMi hanglamp zal zeker bij je in de smaak vallen. De Florence wit is een mooi voorbeeld. Dit is een lamp en plantenbak inéén, hoe bijzonder! De combinatie van metaal en glas geeft de hanglamp een frisse look. De Florence is voorzien van een grijs-wit textielsnoer met schakelaar. Je kunt een lamp als deze boven de eettafel hangen. Hij zal ook goed uitkomen in de keuken, de hal of boven dat mooie kastje met foto’s in de hoek van de kamer. Een it’s about RoMi hanglamp van een heel andere orde is de Izmir kroonluchter met drie armen. Hij is gemaakt van zwart en goudkleurig metaal. De 6 spotjes hebben een E14-25 Watt fitting. En dan geven we nog een derde voorbeeld: de Borneo. Een hanglamp met een ronde kap van bamboe. Deze naturel lamp komt goed tot z’n recht in allerlei soorten inrichtingen. De diameter van de kap is 52 cm en de hoogte 32 cm. 

Onder de naam Urban Cotton kun je op Deens.nl kunstzinnige wandkleden bestellen. Op sommige herken je intrigerende vrouwengezichten; je blijft er naar kijken! Andere kleden zijn non-figuratief van stijl. Een voorbeeld van een wandkleed met een abstracte afbeelding is de multicolour Fushion. De ontwerper heeft de opkomende zon in het oosten als inspiratie gebruikt. De kleuren zijn warm, diep en zorgen voor een rustgevende uitstraling. De afmetingen zijn 60 bij 130 cm. Bij alle wandkleden kun je een passend ophangsysteem bestellen. Zo’n systeem bestaat uit een ophangrail en wandsteunen.

Wist je dat Deens ook hét adres is voor keukenaccessoires? Zomaar een greep uit de collectie:

-metalen en houten dienbladen in een rechthoekige of ronde vorm;

-thermosflessen, koffie- en theepotten;

-opbergpotten, -manden, -schalen en -boxen;

-keukengereedschap, kaasmesjes, besteksets en botermessen;

-placemats;

-afwasrekken;

-etagères.

https://www.deens.nl/nl/

de M&C Color plus SKG3* de goedkoopste en beste cilinder

Kies voor cilindersloten voor jouw woning!
Op dit moment kent bijna iedere deur beveiliging. Dat is dan ook nodig als je kijkt naar het aantal inbraken die jaarlijks plaatsvinden. Naast dat de beveiliging goed moet zijn, is in veel gevallen ook gemak een uiterst belangrijke factor als het gaat om het beveiligen van een woning. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je iedere keer bij het openen of sluiten van de woning je 10 minuten bezig bent met de deur van het slot te halen of er op te zetten. In dit geval is een cilinderslot zoals de M&C Color plus een erg goede oplossing. In dit blogartikel zullen we je dan ook meer informatie verschaffen met betrekking tot cilindersloten en de beveiliging die deze sloten met zich meebrengen.

Een cilinderslot voor je huis

Om bijvoorbeeld de voordeur van een woning te beveiligen tegen inbrekers, wordt er veelal gebruik gemaakt van cilindersloten. De reden dat dit type slot veel gebruikt wordt is doordat het zeer gemakkelijk in gebruik is en daarnaast erg goed beveiligd. Het is namelijk zo dat een cilinderslot gemakkelijk open en dicht te maken is met een sleutel. Daarnaast is het voor een inbreker lastig om de deur te openen. De inbreker is namelijk niet voorzien van een sleutel en zal daarom het gebouw niet zonder slag of stoot kunnen betreden. Daarnaast zal een goede sluiting van de voordeur er ook voor zorgen dat de inbreker wordt afgeschrikt. Daardoor wordt de kans dat de inbreker kiest om in te breken bij jouw woning steeds kleiner. Bekijk het veelzijdige aanbod aan sloten op www.voorbeeld.com. Beveilig jouw woning en laat geen ongewenste personen toetreden!

Kerntrekbeveiliging voor een nog veiligere woning

Inbrekers worden helaas iedere dag steeds slimmer. Hierdoor hebben zij een techniek bedacht waardoor ze cilindersloten kunnen forceren. Door middel van een boormachine, draaien ze een ijzeren pin in het slot. Hierdoor is het slot een stuk minder sterk waarnaar ze het met een schroevendraaier of bouwsleutel gemakkelijk kunnen vernielen. Dit zal resulteren in het toetreden van de inbrekers in jouw woning. Dit is natuurlijk niet gewenst en om dit te voorkomen kan er gebruik gemaakt wordt van kerntrekbeveiliging. Deze beveiliging kan op twee manieren toegepast worden. Zo kun je er voor kiezen om de sloten te vervangen door nieuwe sloten waar de beveiliging ingebouwd zit. Deze deurcilinders zijn gemakkelijk door iedereen te plaatsen. Het enige wat er gedaan moet worden is dat de huidige deursloten opgemeten moeten worden. Daarnaast kun je er voor kiezen om een kerntrekbeslag met kerntrekbeveiliging op de huidige sloten te laten plaatsen. Deze wijze van beveiliging is echter wel iets lastiger te plaatsen, doordat er in de meeste gevallen nieuwe gaten geboord dienen te worden. Dit zal dan ook door de slotenmaker uitgevoerd worden. Het grote voordeel van een kerntrekbeslag is dat inbrekers dit alvorens de inbraak zullen zien zitten. Hierdoor zullen zij in veel gevallen afgeschrikt worden en zal de kans op een inbraak op jouw woning kleiner worden!

https://mc-cilinder.nl/mc-color-plus/

Allerlei soorten verf

Wanneer je ook maar iets gaat verven, dan gooi je jezelf in het diepe. Die diepte bestaan uit alle soorten verf die er maar bestaan. Gelukkig scheelt het een hoop dat je tegenwoordig gebruik kunt maken van de zoekmachines en informatiebronnen die het internet tegenwoordig biedt, op een enorm laagdrempelig niveau. Op die manier kun je selecteren welke verfsoort aansluit op de vereisten die verbonden zijn aan jouw project. In dit artikel kun je lezen welke soorten verf er zijn en welke eigenschappen daarbij horen. Op die manier kun jij bepalen welke verfsoort bij jouw project past en welke verfsoort aansluit op jouw eigen persoonlijke wensen.

Lakverf

Deze verfsoort is geschikt voor meubels en houtwerk. Je hebt soorten lakverf voor buiten en soorten lakverf voor binnen. Deze verfsoort is ook redelijk dun, dunner dan bijvoorbeeld muurverf of alkydverf.

Acrylverf

Deze verfsoort is relatief vrij goed voor het milieu. De geur van deze verfsoort is niet zo sterk als die van andere verfsoorten, de verf droogt snel en is erg slijtvast. Wanneer je dus acrylverf gebruikt, zijn er een hoop voordelen. Maar een groot nadeel is wel dat de verfsoort niet goed tegen alcohol kan. Je kunt dus wel het houtwerk bij de ramen verven met acrylverf, maar vervolgens moet je er wel rekening mee houden met schoonmaken, dat je geen producten gebruikt die alcohol bevatten. Maar doe je dit, dan heb je er lang plezier van.

Leerverf

Wanneer je bijvoorbeeld schoenverf wit nodig hebt of een leren tas wilt verven, dan zal je leerverf nodig hebben. Vaak heb je dan te maken met lijnolieverf. Deze verfsoort is op basis van terpentijn. de verf is halfglanzen en voornamelijk geurloos. Daarnaast zitten er natuurlijke kleurstoffen in en kun je het zonder enige problemen over een andere verfsoort heen doen. Ook al is de oude verflaag al jaren oud.

 

https://www.leerverfshop.nl/