Alles over Crypto

Wie is er tegenwoordig niet bezig met cryptocurrencies? We horen om ons heen steeds meer verhalen van mensen die zijn ingestapt in Crypto of Bitcoin. Bij Cryptohow.info leren we je van alles over diverse Cryptocurrencies en Crypto exchanges. Crypto is een hele nieuwe wereld, die erg leuk is, maar je kan ook snel geld verliezen als je niet goed weet wat je doet!

Op onze website delen we veel informatie over specifieke crypto’s, maar ook over de Exchanges waar deze crpto’s aan te kopen zijn. Daarnaast delen we interessant Cryptonews, en kan je bij ons ook meer lezen over mining & Trading bots.

Binance Exchange

Als beginner is het belangrijk om te weten waar je kan beginnen om je eerste Bitcoin of Crypto aan te kunnen kopen. Op Cryptohow hebben wij goed gekeken naar diverse grote exchanges, en ze zelfs een cijfer gegeven. De Crypto Exchange die er als beste uitkomt is Binance. Binance is momenteel de grootste exchange, waar dagelijks het meeste Crypto wordt verhandeld. De Exchange is erg prettig in gebruik, en richt zich op beginnende, maar ook op ervaren gebruikers.

Naast het kopen en verkopen van Crypto biedt Binance nog heel veel andere producten aan. Zo kan je via Binance Earn rente krijgen op je Crypto, of kan je zelfs gebruik maken van diverse andere producten met een hoger risico.

GDAX

Een andere grote en bekende Exchange is GDAX. GDAX is de oude naam van de Exchange die tegenwoordig ‘Coinbase PRO’ heet. Dit is als het ware de professionele variant van Coinbase. Als je actief wil handelen met Crypto dan is GDAX / Coinbase Pro een goede en veilige keuze.

Het is goed te merken dat GDAX het grote broertje is van Coinbase. Het is heel erg makkelijk om zonder fee’s crypto of euro’s van de ene naar de andere exchange te sturen.

https://cryptohow.info

Waar kan ik de beste webhosting vinden?

Met miljoenen webhostinggebruikers zou je denken dat het vinden van de beste webhostingservice ter wereld een gemakkelijke taak zou zijn. Maar zoals we weten, zijn er zoveel zogenaamde beste en zogenaamde service die er zijn en wordt het een ontmoedigende taak om de beste webhosting van Nederland te vinden. Het eerste wat u moet doen, is een betrouwbare webhostingleverancier zoeken. Voor ons hebben we hier twee keuzes: ga voor dedicated of shared webhosting. Hier zijn redenen waarom de ene boven de andere zou moeten gaan. 

Dedicated webhosting is waar u uw Eigen-Domein kunt hosten zonder deze met iemand anders te hoeven delen. U heeft de totale vrijheid om te installeren wat u maar wilt op uw website. Je krijgt ook je eigen IP-adres. Dit soort webhosting is kostbaar, maar als u van plan bent veel online zaken te doen, is dit een must. U kunt hier ook gebruik maken van de beste webhostingdiensten in Nederland. 

Gedeelde webhostingservice is waar veel websites dezelfde server delen.

Hoewel dit misschien goed klinkt, heeft het ook zijn problemen. Als een van uw websites een grote storing ondervindt, zullen al uw websites daaronder lijden. Het probleem met een shared hosting-service is niet alleen duur, maar als er iets misgaat met uw site, kunt u geen enkele vorm van hulp verwachten van uw hostingprovider. Om ervoor te zorgen dat al uw sites soepel werken, moet u een webhostingserviceprovider vinden die uitstekende klantenondersteuning en een hoge bandbreedte biedt. 

Met de komst van de cloud maken meer bedrijven gebruik van webhostingservices die worden aangeboden door SaaS-providers (Software as a Service). Met deze webhostingservices kunt u applicaties en scripts op uw eigen server installeren en maakt u gebruik van de cloudtechnologie. U hoeft geen dedicated server aan te schaffen, want u krijgt alles wat u nodig heeft in de cloud.

U moet echter wel wat geld uitgeven aan de webhostingservice zelf. 

Het volgende type webhostingservice is de Managed Web Hosting. Dit is ideaal voor kleine bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om een speciale server te kopen. Hier wordt u voorzien van een webhostingservice en kunt u alle scripts en programma’s van uw keuze installeren. Je krijgt ook je eigen controlepaneel en de toegang tot je eigen server. Aangezien de kosten van een webhostingservice goedkoper zijn in vergelijking met speciale servers, kunt u overwegen om Managed Web Hosting te gebruiken. Deze optie biedt u echter niet hetzelfde beveiligingsniveau als een dedicated server, dus u moet dit als een laatste optie beschouwen. 

Last but not least, de beste webhosting wordt gedaan via een reseller webhostingplan. Dit is waarschijnlijk de beste optie voor degenen die het zich kunnen veroorloven om in webhosting te investeren. Bij Reseller Web Hosting krijgt u een webhostingaccount van een host en kunt u hun ruimte en bandbreedte doorverkopen aan andere websites. U kunt er ook voor kiezen om de webhostingservices van een onafhankelijke derde partij te gebruiken. Er zijn veel wederverkopers op de markt en u kunt een goede vinden door grondig onderzoek te doen via internet. 

Krijg meer informatie hier https://eigen-domein.com

Ga voor gemak met een alles in 1 pakket voor internet, televisie en telefoon

Het kan wel eens lonen om goed uit te zoeken of je nog steeds bij de meest voordelige provider zit. De prijzen voor diensten veranderen constant. Televisie, internet en bellen zijn daar geen uitzondering op. Veel vergelijkingswebsites raden aan om eens per jaar goed te bekijken wat je wensen en eisen zijn met betrekking tot internet en televisie. Daarna kun je via Allesin1pakketvergelijken.nl jouw woonadres en wensen invullen om providers met elkaar te vergelijken. Vaak komt er dan een handig alles in 1 pakket als advies uit, maar wat is dat eigenlijk?

Welke vragen moet je stellen als je een goed advies wilt krijgen?

Met een alles in 1 pakket sluit je bij dezelfde provider je internet, televisie én telefonie af. Het grote voordeel van een alles in 1 pakket, is dat je niet voor verrassingen komt te staan. Je factuur omvat alle diensten die je hebt afgenomen. Bovendien heb je maar één aanspreekpunt als je tegen problemen aanloopt, zoals storingen of kapotte materialen. Daarnaast gebeurt het momenteel regelmatig dat je een combivoordeel krijgt wanneer het abonnement voor je mobiele telefoon ook bij dezelfde provider loopt. Dit betekent dat je meerdere voordelen in een klap hebt. Wil jij graag ontdekken welk alles in 1 pakket bij jou past? Stel jezelf dan de volgende vragen:

  • Welke internetsnelheid heb ik nodig?
  • Hoeveel en welke zenders wil ik kunnen ontvangen?
  • Wat is het maximumbedrag dat ik kwijt wil zijn aan internet, televisie en telefonie?

Vraag jouw pakket aan bij een nieuwe provider

Als je een goed advies uit de vergelijker hebt gekregen, dan kun je het alles in 1 pakket aanvragen op jouw adres. Lees goed de informatie door, want het kan zijn dat je zelf je huidige abonnement bij je provider(s) moet opzeggen zodat alles netjes op elkaar aansluit. Vul je gegevens in en ontdek wanneer je jouw installatiepakket thuis ontvangt!

Internet providers en de verschillende Alles in 1 pakketten

 Op sommige websites kun je niet alleen internet maar ook internet tv en bellen vergelijken. Het is verstandig om niet alleen na te denken over het soort Alles in 1 pakket wat je nodig hebt, maar ook over de internetproviders. Elke provider stelt zijn eigen Alles in 1 pakketten samen, en de prijs en de mogelijkheden verschillen onderling, zoals je dit bij het alles in 1 vergelijken zult vaststellen.

Abonnementsperiode

De periode waarvoor je een Alles in 1 pakket afneemt, is meestal een jaar. Je betaalt dan 12 maanden lang een bepaald bedrag en gedurende die periode mag je gebruik maken van de mogelijkheden binnen je abonnement. Je kunt echter ook voor een afwijkende abonnementsperiode kiezen. Provider NLE biedt bijvoorbeeld ook Alles in 1 pakketten aan voor de duur van negen maanden. TELE2, Caiway KPN en T-mobile bijvoorbeeld hebben pakketten beschikbaar voor 6 maanden. Er zijn zelfs Alles in 1 pakketten voor de duur van 3 maanden, deze worden bijvoorbeeld aangeboden door Online.nl, Ziggo en Telfort. Ideaal als je nu al weet dat je over 3, 6 of 9 maanden gaat verhuizen of wanneer je over een aantal maanden veranderende behoeften hebt. De komende maanden heb je bijvoorbeeld super snel internet nodig, maar over een X-aantal maanden heb je misschien meer behoefte aan veel tv-zenders. Door een Alles in 1 pakket af te sluiten voor een klein aantal maanden, ben je gedurende het jaar dus flexibeler.

 

Prijs

De prijs van de Alles in 1 pakketten bij de verschillende providers verschilt sterk. Let hier goed op bij het alles in 1 vergelijken De prijs ligt allereerst aan het aantal maanden waarvoor je een abonnement afsluit, wat het abonnement inhoudt en welke provider je kiest. De ene provider heeft gemiddeld vaker een storing dan de andere. Wil je per se een glasvezelverbinding of per se DSL of een kabelverbinding? Dat maakt per provider niet uit, die mogelijkheden worden door elke aanbieder aangeboden. Bij glasvezel en DSL ligt het er alleen aan waar je woont, deze verbindingen zijn niet in elke plaats mogelijk. Je kunt een Alles in 1 pakket afnemen voor 25 euro, maar ook voor 80 euro per maand. Uiteraard zit er dan groot verschil in de snelheid van je internet, het aantal zenders wat je kunt ontvangen op je tv en of dit in HD-kwaliteit is of niet, en de mogelijkheden wat bellen betreft.

VPS-Hosting; een populaire manier waarop je jou website kunt bouwen

Het zogenaamde ‘hosting’ is de naam die gebruikt wordt voor het huren van een stuk website. Zo bestaat er het Shared website hosting, het dedicated hosting maar ook het ‘VPS Hosting’.

Veel gebruikers kiezen ervoor een zogenaamde hosting-constructie aan te gaan omdat je je op deze manier zelf geen zorgen hoeft te maken over de hele technische kant van het hebben, en onderhouden, van jou website.

Zo doet de ‘verhuurder’ van de totale server dit. Jij als huurder van een deel van die server hoeft je slechts druk te maken over je eigen website en haar eigen inhoud. Zo is dat, bijna vanzelfsprekend, ook bij VPS-Hosting het geval.

Virtual Private Server

Het zogenaamde VPS-Hosting, oftewel: ‘Virtual Private Server’, houdt met name in dat een website via deze constructie meer virtuele machines bezit. Dit wil zeggen dat je alle mogelijke eigenschappen van een server kunt benutten maar slechts in een virtuele vorm.

Maak je gebruik van een van deze eigenschappen, of alle eigenschappen, dan zal dit niet ten koste gaan van je servercapaciteit. In het kort: je gebruikt leuke foefjes maar levert hier geen extra ruimte van je bruikbare website-grootte voor in.

Ook beschik je bij VPS-Hosting over je eigen stuk van de taart. Wat andere gebruikers van de totale server doen, heeft geen invloed op de werking en snelheid van jou website. Zo functioneert jou website geheel onafhankelijk en ondervindt deze geen gevolgen van andere ‘huurders’.

Iets wat bij het zogenaamde ‘Shared website hosting’ wel het geval kan zijn.