Ga voor gemak met een alles in 1 pakket voor internet, televisie en telefoon

Het kan wel eens lonen om goed uit te zoeken of je nog steeds bij de meest voordelige provider zit. De prijzen voor diensten veranderen constant. Televisie, internet en bellen zijn daar geen uitzondering op. Veel vergelijkingswebsites raden aan om eens per jaar goed te bekijken wat je wensen en eisen zijn met betrekking tot internet en televisie. Daarna kun je via Allesin1pakketvergelijken.nl jouw woonadres en wensen invullen om providers met elkaar te vergelijken. Vaak komt er dan een handig alles in 1 pakket als advies uit, maar wat is dat eigenlijk?

Welke vragen moet je stellen als je een goed advies wilt krijgen?

Met een alles in 1 pakket sluit je bij dezelfde provider je internet, televisie én telefonie af. Het grote voordeel van een alles in 1 pakket, is dat je niet voor verrassingen komt te staan. Je factuur omvat alle diensten die je hebt afgenomen. Bovendien heb je maar één aanspreekpunt als je tegen problemen aanloopt, zoals storingen of kapotte materialen. Daarnaast gebeurt het momenteel regelmatig dat je een combivoordeel krijgt wanneer het abonnement voor je mobiele telefoon ook bij dezelfde provider loopt. Dit betekent dat je meerdere voordelen in een klap hebt. Wil jij graag ontdekken welk alles in 1 pakket bij jou past? Stel jezelf dan de volgende vragen:

  • Welke internetsnelheid heb ik nodig?
  • Hoeveel en welke zenders wil ik kunnen ontvangen?
  • Wat is het maximumbedrag dat ik kwijt wil zijn aan internet, televisie en telefonie?

Vraag jouw pakket aan bij een nieuwe provider

Als je een goed advies uit de vergelijker hebt gekregen, dan kun je het alles in 1 pakket aanvragen op jouw adres. Lees goed de informatie door, want het kan zijn dat je zelf je huidige abonnement bij je provider(s) moet opzeggen zodat alles netjes op elkaar aansluit. Vul je gegevens in en ontdek wanneer je jouw installatiepakket thuis ontvangt!

Internet providers en de verschillende Alles in 1 pakketten

 Op sommige websites kun je niet alleen internet maar ook internet tv en bellen vergelijken. Het is verstandig om niet alleen na te denken over het soort Alles in 1 pakket wat je nodig hebt, maar ook over de internetproviders. Elke provider stelt zijn eigen Alles in 1 pakketten samen, en de prijs en de mogelijkheden verschillen onderling, zoals je dit bij het alles-in-een pakket vergelijken zult vaststellen.

Abonnementsperiode

De periode waarvoor je een Alles in 1 pakket afneemt, is meestal een jaar. Je betaalt dan 12 maanden lang een bepaald bedrag en gedurende die periode mag je gebruik maken van de mogelijkheden binnen je abonnement. Je kunt echter ook voor een afwijkende abonnementsperiode kiezen. Provider NLE biedt bijvoorbeeld ook Alles in 1 pakketten aan voor de duur van negen maanden. TELE2, Caiway KPN en T-mobile bijvoorbeeld hebben pakketten beschikbaar voor 6 maanden. Er zijn zelfs Alles in 1 pakketten voor de duur van 3 maanden, deze worden bijvoorbeeld aangeboden door Online.nl, Ziggo en Telfort. Ideaal als je nu al weet dat je over 3, 6 of 9 maanden gaat verhuizen of wanneer je over een aantal maanden veranderende behoeften hebt. De komende maanden heb je bijvoorbeeld super snel internet nodig, maar over een X-aantal maanden heb je misschien meer behoefte aan veel tv-zenders. Door een Alles in 1 pakket af te sluiten voor een klein aantal maanden, ben je gedurende het jaar dus flexibeler.

 

Prijs

De prijs van de Alles in 1 pakketten bij de verschillende providers verschilt sterk. Let hier goed op bij het alles in 1 vergelijken De prijs ligt allereerst aan het aantal maanden waarvoor je een abonnement afsluit, wat het abonnement inhoudt en welke provider je kiest. De ene provider heeft gemiddeld vaker een storing dan de andere. Wil je per se een glasvezelverbinding of per se DSL of een kabelverbinding? Dat maakt per provider niet uit, die mogelijkheden worden door elke aanbieder aangeboden. Bij glasvezel en DSL ligt het er alleen aan waar je woont, deze verbindingen zijn niet in elke plaats mogelijk. Je kunt een Alles in 1 pakket afnemen voor 25 euro, maar ook voor 80 euro per maand. Uiteraard zit er dan groot verschil in de snelheid van je internet, het aantal zenders wat je kunt ontvangen op je tv en of dit in HD-kwaliteit is of niet, en de mogelijkheden wat bellen betreft.

VPS-Hosting; een populaire manier waarop je jou website kunt bouwen

Het zogenaamde ‘hosting’ is de naam die gebruikt wordt voor het huren van een stuk website. Zo bestaat er het Shared website hosting, het dedicated hosting maar ook het ‘VPS Hosting’.

Veel gebruikers kiezen ervoor een zogenaamde hosting-constructie aan te gaan omdat je je op deze manier zelf geen zorgen hoeft te maken over de hele technische kant van het hebben, en onderhouden, van jou website.

Zo doet de ‘verhuurder’ van de totale server dit. Jij als huurder van een deel van die server hoeft je slechts druk te maken over je eigen website en haar eigen inhoud. Zo is dat, bijna vanzelfsprekend, ook bij VPS-Hosting het geval.

Virtual Private Server

Het zogenaamde VPS-Hosting, oftewel: ‘Virtual Private Server’, houdt met name in dat een website via deze constructie meer virtuele machines bezit. Dit wil zeggen dat je alle mogelijke eigenschappen van een server kunt benutten maar slechts in een virtuele vorm.

Maak je gebruik van een van deze eigenschappen, of alle eigenschappen, dan zal dit niet ten koste gaan van je servercapaciteit. In het kort: je gebruikt leuke foefjes maar levert hier geen extra ruimte van je bruikbare website-grootte voor in.

Ook beschik je bij VPS-Hosting over je eigen stuk van de taart. Wat andere gebruikers van de totale server doen, heeft geen invloed op de werking en snelheid van jou website. Zo functioneert jou website geheel onafhankelijk en ondervindt deze geen gevolgen van andere ‘huurders’.

Iets wat bij het zogenaamde ‘Shared website hosting’ wel het geval kan zijn.