Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Kale muur bedekken? Dat doe je met een canvas schilderij

Heb je al eens gedacht aan een canvas schilderij voor je eigen woning? In onderstaande blog laten wij je zien wat de mogelijkheden zijn voor een canvas doek in jouw interieur. Ga je voor een mega eyecatcher of voor verschillende kleinere canvassen? Hou je het simpel of kies je voor een foto met een regenboog aan verschillende kleuren? Waarvoor je ook kiest, een canvas schilderij zal snel sfeer brengen!

Bekijk je woning en de ruimte waar je het canvas schilderij wil ophangen

Bij een moderne woning passen verschillende stijlen en kun je alle kanten op. Zo is het uitzicht op een Italiaans straatje een mooi contrast met de strakke omgeving van een moderne woning. Wanneer je een canvas schilderij ophangt, bedenk dan goed dat het ‘ruimte’ nodig heeft. Dit betekent dat er aan elke kant van de canvas 15 tot 30 centimeter moet overblijven. Op deze manier komt het canvas doek goed tot zijn recht.

Wil je je living of slaapkamer groter laten lijken? Kies dan voor één groot canvas doek. Dit wordt de eyecatcher van de woning!

Canvas schilderij collage

Wat steeds meer een trend is in moderne interieurs is een collage van canvas doeken van verschillende formaten. De combinatie van verschillende stijlen zoals oude afbeeldingen versus nieuwe afbeeldingen en kleur versus zwart-wit kan goed werken in een interieur. Het creëert een gezellige sfeer in de ruimte en geeft een eigenzinnige twist aan je woning.

Trip down memory lane

Maak het persoonlijk. Tegenwoordig kan je ook je eigen foto’s laten afdrukken op een canvas doek, dit zorgt ervoor dat je een persoonlijke toets kunt geven aan je interieur. Hang memorabele foto’s van jezelf en je gezin bij de trap, boven het bed of in de living. Je wordt elke ochtend fijn herinnerd aan alle leuke tripjes die jullie samen hebben gedaan, dat is pas een goed begin van de dag!

Na het lezen van deze praktische tips zal het bestellen van een canvas schilderij nog eenvoudiger zijn. Waar wacht je nog op?

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderij/