Leuk! Een koptelefoon speciaal voor kinderen!

Fijn he, heerlijk met het hele gezin met de auto op vakantie. De kids op de achterbank met hun tablet zoet en wel. Maar dat geluid van die verschillende tekenfilms die zich door elkaar afspelen is net even een minder ontspannende bijkomstigheid. De oplossing? Een koptelefoon speciaal voor kinderen zodat je ook lekker naar jouw eigen muziek kan luisteren onderweg! In dit blog vertellen wij er meer over.

De voordelen van een koptelefoon voor kinderen

Tegenwoordig een van de grootste bezigheden waar kinderen blij van worden. De tablet. Inmiddels zijn er allemaal soorten van klein tot groot. En nu zijn ze er ook speciaal voor kinderen zodat zij niet zomaar bloot worden gesteld aan de gevaren van het internet. Hierbij is een kinder koptelefoon een mooie aanvulling. Matchende kleurtjes en een goede kindermaat zorgt ervoor dat jouw kind heerlijk kan genieten van een spelletje of een serie. 

 

Nu er door de overheid weer wordt gevraagd aan ons om zo veel mogelijk thuis te werken in verband met het Coronavirus, biedt een koptelefoon voor kinderen helemaal een uitkomst. Indien je kleine kinderen hebt die nog niet naar school gaan, is het helemaal een oplossing! U kunt zich focussen op uw werk, gewoon aan de keukentafel en je kinderen vermaken zich met de koptelefoon op hun oren. 

Waarin deze koptelefoon voor kinderen verschilt met een normale

Wellicht denk je nu; maar ik kan toch ook gewoon een normale koptelefoon voor de kinderen aanschaffen? Ja dat kan zeker, maar er zitten toch zeker verschillen tussen de versie voor kinderen en die voor volwassenen. Zo zit er op de koptelefoon voor kinderen een volumebegrenzer zodat het geluid niet harder kan dan 86 DB. Scheelt weer een gehoorbeschadiging! 

 

Ook zijn de koptelefoons een maatje kleiner waardoor het voor het kind veel prettiger dragen is. Een volwassen exemplaar kan makkelijker afvallen en beschadigen. Nu we het toch over beschadigingen hebben, de kinder koptelefoon is ook dusdanig gefabriceerd dat deze een stuk langer meegaat. Kinderen zijn toch wat minder zuinig op spulletjes!

 

Een prinsessenfeestje voor uw kind organiseren?

Droomt uw dochter er ook van om een prinsessenfeestje te geven op haar verjaardag? Kinderen van vijf, zes of zeven jaar zijn doorgaans verzot op dit thema. Uw kleine meid beleeft zo samen met haar beste vriendinnetjes de dag van haar leven. Bij het organiseren van zo’n feestje komt natuurlijk echter van alles kijken. De activiteiten, maar ook de aankleding en de hapjes en drankjes die geserveerd worden moeten allemaal piekfijn in orde zijn. Het is daarom zeker een goed idee om wat professionele hulp in te schakelen! Ziezow is een bedrijf dat kinderfeestjes bij mensen thuis organiseert, voor zowel jongens als meisjes van vier tot zeven jaar oud.

Een fijn draaiboek dat u ontzorgt in de planning

Ziezow creëert draaiboeken voor diverse kinderfeesten in thema. Zo hoeft u zich tijdens het verjaardagsfeest van uw zoon of dochter nergens meer druk om te maken. Het enige wat u zelf nog moet doen, is zorgen voor het eten en drinken en de stappen die in het draaiboek gedetailleerd staan volgen. U ontvangt tevens van Ziezow een leuke themakist vol met attributen die aan het gekozen thema gerelateerd zijn. Wil uw kind graag een prinsessenfeestje? Dan vindt u in de kist prachtige jurkjes, sieraden, hakjes en andere attributen die uw dochter tot een echte prinses maken. Met zo’n bijzonder verjaardagsfeest zal zij zich op en top jarig voelen!

Vele reeds voorbereide prinsessenspelletjes

Als u een feestje organiseert, is het bedenken van passende spelletjes vaak het lastigste klusje. U wilt natuurlijk dat de spelletjes naadloos aansluiten op het thema van het feestje van uw kind. Als u kiest voor Ziezow leveren zij vele spelletjes aan die onwijs zullen leuk zijn voor het prinsessenfeestje van uw dochter. U kunt deze terugvinden in het draaiboek, waar in heldere stappen het spel aan u wordt uitgelegd. Zo gaat op de dag zelf alles van een leien dakje en heeft uw kind een onvergetelijke tijd. Dat wilt u toch ook? Vertrouw daarom op de fantastische feestplanning van Ziezow!

https://www.ziezow.nl/