Kom hier even op adem als u gaat fietsen in de Biesbosch

Wilt u binnenkort gaan fietsen in de Biesbosch? Dat is een leuk vooruitzicht. Heeft u alleen geen fietsendrager of geen auto? Dat is geen probleem! Kom dan naar Restaurant en brasserie De Brabantse Biesbosch! Hier kunt u, zeker ook voor grote groepen, fietsen huren. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de Biesbosch verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner.

Gaat u een dag fietsen in de Biesbosch? Kies uit verschillende arrangementen!

Als liefhebber van de natuur, moet u natuurlijk eens in de zoveel tijd de Biesbosch bezoeken. Wanneer staat er bij u een bezoek op de planning? Want wilt u graag van ongerepte natuur genieten in een gebied dat bekend staat om zijn oude cultuur en dieren? Hier is De Biesbosch bij uitstek geschikt voor. Er zijn verschillende manieren om het park te verkennen, maar het mooiste blijft toch fietsen in de Biesbosch. Bij Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch worden fietsen verhuurd en kunt u daarnaast genieten van bijvoorbeeld een lekker diner, koffie of lunch. Zo hoeft u niet uw eigen fietsen mee te nemen, dit mag overigens wel natuurlijk, en geniet u daarna van heerlijk eten op een plek met mooi uitzicht over het park. Dit verhuurbedrijf is gespecialiseerd in grote groepen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Dagje weg aan het plannen? Wat dacht u van fietsen in de Biesbosch?

Is fietsen en wandelen uw hobby? Dan is het nationaal park de Biesbosch de plaats waar u heen moét gaan. Met de vele wandel- en fietspaden is het park bij uitstek geschikt voor diegenen die graag recreëren in de natuur. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner. Kies voor een van de Biesbosch arrangementen bij Het Bolle Bevertje en maak er een fantastische dag van.