Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Leer andere singles kennen tijdens speeddaten in Breda

Makkelijk en snel veel andere singles ontmoeten in Breda doe je met speeddaten in Breda. Onze speeddate avonden in Breda zijn altijd gezellig en je krijgt tot wel 20 andere singles te spreken. Door middel van een kort gesprekje van 4 minuten ontdek je of jij en je date een klik hebben. De eerste indruk die jij van een persoon hebt zegt eigenlijk altijd genoeg. Stel de juiste vragen en je weet binnen die 4 minuten of jullie wel of geen match zijn voor elkaar.

Na 4 minuten klinkt er een belletje, het is tijd voor je volgende date. Voordat je aan een nieuwe date begint vul je eerst nog even op je speeddate kaart in wat je vond van de date die je net hebt gehad. Je hoeft hierbij alleen een simpel ‘ja’ of ‘nee’ aan te vinken. Hebben jullie allebei het vakje ‘ja’ aangevinkt? Gefeliciteerd, dan zijn jullie een match. Je krijgt trouwens niet meteen na elke date te horen of jullie wel of geen match zijn. Als de avond is afgelopen gaan wij alle matches bekijken. Vervolgens krijg je van ons een email met daarin jouw matches en hun gegevens. Discreet en privé. Je kan nu zelf weten of je contact wilt leggen en een vervolgafspraakje maken.

Schrijf je in voor een speeddate event in Breda

Wij organiseren met regelmaat de leukste speeddate avonden in Breda. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met het speeddate event in Breda op vrijdag 12 maart. Maar uiteraard hebben wij nog meerdere data in onze agenda staan. Check snel in je eigen agenda welke dag jou het beste uitkomt en schrijf je in.

Met speeddaten in Breda heb je hoe dan ook een leuke avond. Je ontmoet meerdere leuke mensen in een ontspannen sfeer. En zat de liefde er dit keer voor jou helaas niet in? Wie weet houdt je wel leuke vriendschappen over aan jouw avondje speeddaten. En je kan je natuurlijk gewoon nog eens inschrijven voor ons speeddate event, wie weet zit de liefde van jouw leven er dit keer wel bij!

 

https://speeddateninbreda.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een slotenmaker regio Gent en geen flauw idee bij wie je terecht kunt?

Jouw bedrijf op social media

Doe snel en eenvoudig uw was bij deze wasserij in Rotterdam