Waarom een media analyse geen overbodige luxe is!

Wanneer u een bedrijf in uw bezit heeft weet u dat de reputatie van hiervan in deze huidige tijd met social media etc. meer dan belangrijk is! Met een media analyse kunt u goed de merkwaarde en mediareputatie van uw bedrijf toetsen. Op deze manier wordt de stand van zaken inzichtelijk en kunt u zich richten op het optimaliseren van uw strategieën. Zo kunt u uw mediapositie opbouwen, behouden of beschermen!

 

Bescherm uw reputatie middels een media analyse 

Waarschijnlijk is het kostbaarste bezit van uw onderneming de merkwaarde en de mediareputatie! Om deze te optimaliseren en te beschermen is een media analyse geen slecht idee. Wanneer uw bedrijf minder goed in het nieuws is, zal uw reputatie dalen en dat is juist hetgeen dat u niet wilt. Uw doelgroep baseert zijn mening over uw bedrijf niet alleen op goede ervaringen maar ook op hoe uw onderneming in het nieuws is. Met een media analyse ziet u in een opzicht hoe uw bedrijf ervoor staat en wat u kunt doen om uw reputatie te verbeteren.

  

Hoe gaat een media analist te werk voor uw onderneming?

Wanneer u besloten heeft dat u een media analyse wilt laten uitvoeren, zult u te maken krijgen met een media analist. Hij of zij zal alles willen weten over uw huidige strategieën en beleid en zal voor u in kaart brengen wat de bestaande reputatie is. In deze rapportage kunt u zien hoe de media, journalisten, twitteraars, bloggers etc. over uw organisatie schrijven. De actualiteit speelt hier uiteraard ook een grote rol in. Deze beïnvloedt de doelgroep dusdanig dat ook een aantal positieve en/of zaken hieruit af te leiden zijn. Omdat de actualiteit natuurlijk erg veranderlijk is, wordt deze nauwlettend in de gaten gehouden. Zo kunt u met uw onderneming tijdig reageren op de ontwikkelingen in de media!

 

Vol passie voor animatie!

Vol passie voor animatie!

Wie schakel je liever in wanneer je een animatie video wilt laten maken: een groepje reclamemensen dat vooral heel erg belangrijk aan het doen is, of een sprankelend jong team van mensen die animatie video’s eten, drinken en ademen? Als jouw voorkeur uitgaat naar professionals die zichzelf elk video project opnieuw willen overtreffen, dan zit je goed bij animatiestudio Donker Media uit Eindhoven.

In tegenstelling tot sommige aanbieders van animatie video’s is animatie voor animatiestudio Donker Media geen bijzaak. Bij dit animatiebureau draait alles om het zo helder en effectief mogelijk overbrengen van je boodschap. Daartoe heeft het bedrijf een eigen animatie studio, uitgerust met de nieuwste hardware volledig up-to-date software. De communicatie deskundigen en gepassioneerde animatoren zijn in vaste dienst en kennen elkaar door en door.

Omdat we met vaste teams werken, kunnen we efficiënt werken. Samen met ons in de praktijk gegroeide stappenplan zorgt dit voor een productieproces dat volledig transparant is. Als opdrachtgever weet je hoever jouw animatie video is gevorderd.

Bovendien weet je van tevoren wanneer we jou om input en feedback zullen vragen. Deze contactmomenten zijn voor ons erg belangrijk, want we missen één specifieke expertise die jij wel heb: de inside information. Jij kent jouw organisatie, dienst of product beter dan wie dan ook. Deze kennis is wat ons betreft van vitaal belang. Zonder jouw inbreng zetten we een goed eindproduct voor je klaar. Met die kennis wordt het een meesterwerk.

Wil jij dat jouw animatie video perfect past bij je bedrijf en de bedrijfscultuur? Wil jij dat jouw animatie je boodschap perfect overbrengt aan je doelgroep én ook nog eens perfect aansluit op je communicatiestrategie en huisstijl? Wil jij een animatie video die alles in zich heeft om viral te gaan?

Dan wordt het tijd voor animatiestudio Donker Media. 

https://donkermedia.nl/animatiestudio