Samenvatting
Wanneer men modafinil met Adderall gaat vergelijken is het concept van welke “beter” is, zeker subjectief. Maar er zijn een aantal dingen die je moet weten voordat je besluit tussen modafinil en Adderall.

Moesten wij zelf kiezen tussen modafinil en Adderall, dan zeggen wij zeker: Modafinil.

Hier is waarom:

Modafinil is net zo effectief als Adderall – in één studie werd militair personeel 64 uur lang wakker gehouden en getest op cognitie en stemming. De studie toonde aan dat modafinil vergelijkbaar is met amfetamine (zoals Adderall) aangaande cognitieve vaardigheden en stemming.

Modafinil is veiliger dan Adderall – de chemische veranderingen in de hersenen gerelateerd aan Adderall kunnen onveilig zijn omdat ze verslavend werken. Ook al werkt modafinil op een gelijke manier met de hersenen als Adderall, het is niet sterk genoeg om verslaving of euforie op te wekken op dezelfde manier als op amfetamine gebaseerde medicijnen.

Modafinil vs. Adderall – Effectieve Behandeling
Adderall wordt primair gebruikt als medicijn om ADD of ADHD te behandelen. De op amfetamine gebaseerde medicijnen die worden gebruikt voor behandeling van deze aandoeningen worden aan ongeveer 11% van de kinderen voorgeschreven.

In een 6-weken durende studie bleek modafinil in staat om de ADHD symptomen met 48% te verminderen (hyperactiviteit, aandacht en cognitieve vaardigheden). Het gebruik van modafinil bleek ook te helpen bij metamfetamine verslaafden (veel erger dan gewone amfetamines of Adderall) bij het verbeteren van reactievermogen en cognitieve vaardigheden.

Over het algemeen lijkt modafinil een effectieve behandeling voor veel klachten waar ADD en ADHD patiënten last van hebben. Zelfs zij die hun concentratie willen verbeteren zonder het gebruik van een sterk medicijn zal meer baat hebben bij modafinil dan bij Adderall. Modafinil is een effectieve behandeling voor ADHD.

Veiligheid van Modafinil en Adderall
Zowel modafinil als Adderall zijn voorgeschreven medicijnen in de Verenigde Staten, wat betekend dat het innemen zonder recept eigenlijk illegaal is. Maar, hier bij Nootropedia, geven we graag de nodige informatie om uw veiligheid te waarborgen.

Zoals hierboven al benoemd, medicijnen gebaseerd op amfetamine, werken op specifieke chemicaliën in de hersenen, zoals dopamine en norepinephrine. Deze twee medicijnen beïnvloeden de stemming en het geluksgevoel, daarom worden veel mensen die Adderall slikken verslaafd. Het “verslavingspotentieel” is hoger onder Adderall gebruikers hierdoor.
Daarentegen is modafinil een medicijn dat werkt op dezelfde zaken (dopamine en norepinephrine), maar zonder de drastische gevolgen. Het medicijn wordt niet gezien als opwekker van euforie (zoals Adderall dat vaak doet) en heeft niet dezelfde verslavingspotentieel.

Klik hier voor Modafinil kopen!

 

http://modafinil-kopen.nl/product/modafinil-modalert-200-mg/