Tangle Toys tegenwoordig bekender dan ooit

De Tangle Toys zijn tegenwoordig bekender dan ooit, en waarom? Dat vertel ik je in dit artikel. Mocht je het nog niet kennen, de Tangle Toy is een speelgoed voor kinderen die speciaal gebruikt wordt om ze te leren om gaan met bepaalde vaardigheden of zich te kunnen concentreren of juist tel leren om gaan met veel prikkels. De Tangle toy is voor de meeste kinderen een enorm leuk speelgoed om mee te spelen. Het speelgoed bestaat vaak uit cirkel en kronkel vormen. Je kunt het zien als een soort spiraal. Doordat een spiraal vaak oneindig doorgaat geeft dit speelgoed ook echt oneindig veel speelplezier en is het lastig er vanaf te komen. Gelukkig is dat bij dit speelgoed niet er omdat het je kind veel leert. Wat leert het je precies en voor wie is het speelgoed bestemd? Dat lees je verder in dit artikel!

Waar is een Tangle Toy voor bedoeld?

De Tangle Toy is er vooral om kinderen met bepaalde stoornissen, concentratieproblemen of vaardigheidsproblemen te helpen deze te verbeteren of meer te ontwikkelen. Wanneer je kind het lastig vind zich te concentreren op wat op dat moment belangrijk is, kun je hem of haar de Tangle Toy geven. Het speelgoed zorgt ervoor dat het zich moet blijven concentreren en focussen op 1 bepaald ding wat op dat moment natuurlijk de Tangle Toy is. Doordat het vaker gebruikt wordt gaat het kind zich leren beter te concentreren op elk ander factor. Heeft jouw kind nog een achterstand in handcoördinatie of oog coördinatie? Doordat het speelgoed een bepaalde vorm heeft, leert het kind de hand en oogcoördinatie verder te ontwikkelen en ook sneller.

Voor wie is de Tangle Toy bedoeld? 

Het speelgoed is voor ieder kind bedoeld, ongeacht of het bepaalde stoornissen of ontwikkelingsachterstanden heeft. Het speelgoed wordt wel door de meeste van deze kinderen gebruikt om zich daarbij te helpen. 

 

Den haag Engels cursus

In Den Haag een Engelse cursus volgen voor je werknemers? Dat is mogelijk bij DNA languages. Geniet van groepstrainingen op maat, zowel incompany als op een andere locatie, of ga voor individuele maatwerktraining. Er is altijd wel een training die past bij jouw bedrijf en jouw werknemers. En doordat elke training op maat wordt gemaakt, leer je alleen dat wat er echt toedoet. 

Groepstraining op maat 

De groepstrainingen worden gegeven op aanvraag van bedrijven. Deze sessies zijn allemaal thematisch opgezet en gericht op de behoeften van de groep. Voordat er kan worden begonnen met de training moet iedere deelnemer een intakeformulier invullen. Op deze manier kan het niveau getoetst worden en kunnen de doelen en eventuele wensen vastgesteld worden. Een groepstraining bevat over het algemeen 20 tot 30 uur les. Maar wanneer je dit wilt uitbreiden is dat ook mogelijk. 

Individuele maatwerktraining 

Liever een individuele training? Bijvoorbeeld omdat er niet zoveel tijd is of omdat je niet goed werkt in groepsverband? Dat is ook mogelijk. In 30 uur privéles verdeeld over vijf dagen verbeter jij je eigen taalvaardigheid. Ook hierbij wordt er eerst een intake gedaan waarna we de training volledig op jouw niveau, wensen en leerdoelen afstemmen. Wanneer je liever een meer flexibele training wilt is dat ook mogelijk, evenals een training volgen via skype. 

Waarom een Engels cursus van DNA languages?

Wanneer je bij DNA languages een Engels cursus volgt ben je er zeker van dat deze helemaal op jouw of jouw werknemers wensen zijn afgesteld. Ook worden de groepstrainingen gegeven in kleine groepen van 4 tot maximaal 8 personen, zodat er altijd genoeg aandacht is voor alle studenten. De Engelse docenten zijn allemaal native speakers met ruimvoldoende ervaring en een professionele maar ook informele houding. En doordat de trainingen binnen je eigen bedrijf gegeven kan worden scheelt dit ook nog eens in reistijd.

Waarom kiezen voor een cursus Engels?

Wanneer jij samen met je team: 

  • Krachtiger over wilt komen bij internationale gesprekspartners 
  • Sneller e-mails en rapporten in het Engels wilt schrijven 
  • Ontspannen wilt kunnen telefoneren en deel wil nemen aan conference calls 
  • Efficiënter wilt vergaderen 
  • Makkelijk een Engelse presentatie wilt houden
  • Wilt zorgen voor beter begrip onderling
  • Vertrouwd wilt raken met de cultuur van de Engelstalige zakenwereld
  • Je internationale inzetbaarheid wilt vergroten 

 

Doe je er zeker goed aan een Engelse cursus te gaan volgen. Tijdens deze intensieve training ga je veel zelf aan de slag zodat je er gelijk van leert. Ook wordt er tijdens de trainingen alleen in het Engels gesproken, zowel door de docent als door de studenten. En doordat de training is ontwikkeld op jouw aanvraag leer je alleen de dingen waar jij behoefte aan hebt en die binnen jouw vakgebied liggen. De vaardigheden die voorbijkomen zijn luisteren, lezen, spreken en schrijven. Maar ook Dunglish, woordenschat, grammatica en culturele verschillen komen tijdens de training aan bod. Is er een vaardigheid waarvan jij denkt dat deze niet nodig is, dan kan dat aangegeven worden zodat de training voor je wordt aangepast.

 

https://www.dnalanguages.nl/cursus-engels-den-haag/

Voor een professionele NLP-opleiding is De eerste verdieping een uitstekend adres

Wil jij je specialiseren in NLP, dan heeft De eerste verdieping je veel te bieden. Ons advies is te beginnen met een NLP practitioner training en daarna te vervolgen met bijvoorbeeld NLP Master Practitioner of NLP Trainer.

Bij NLP Practitioner staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Je leert hoe je weer echt grip krijgt op je leven. Er worden handvatten aangereikt om meer diepgang te creëren, volop te groeien en inzicht gevende spiritualiteit te ervaren. De training vindt in groepsverband plaats. Dit heeft als voordeel dat jullie deelnemers naar elkaar kunnen luisteren, van elkaar zullen leren en elkaar mogen steunen.

Per persoon zal de hoofdmotivatie natuurlijk verschillen. De een wil zijn creatieve talenten uitdiepen en breder benutten. De ander wil eindelijk de top behalen in zijn carrière. En weer een ander wil zijn relatie voor eens en altijd redden. Waar het in feite om draait, is dat elke deelnemer achterhaalt wat zijn of haar belangrijkste doel is en vervolgens leert hoe dat te bereiken.

Heb je de opleiding systemisch werk afgerond en smaakt het naar meer? Er zijn diverse cursussen om je kennis uit te breiden en je vaardigheden te intensiveren. Meesterlijk Trainen is wat wel wordt genoemd een ‘train the trainer-opleiding’.

Je kunt het zo zien. Jij hebt talent voor iets en bent daar enorm gedreven in. Je bent er ook super enthousiast over en wilt ‘de wereld’ erover vertellen. Oftewel je wilt jouw kennis en kunde overdragen aan anderen. Willen is één ding, doen een tweede. En voor dat doen krijg je tijdens Meesterlijk Trainen uitgebreide tips, adviezen, technieken, strategieën enzovoort. In feite is deze opleiding geschikt voor iedereen die zich als opleider/trainer/coach/spreker of docent wil professionaliseren.

Geïnteresseerden kunnen zich vandaag nog melden bij De eerste verdieping. Hierbij de adresgegevens van de opleidingslocatie: Achterom 78, 2611 PS Delft, 015 – 2 125 125, info @ 1e-verdieping .nl. De kantoorlocatie van De eerste verdieping bevindt zich vlakbij: Achterom 1, 2611 PL Delft.

https://www.1e-verdieping.nl

Ben jij stressbestendig en hou je van deadlines?

Als je de opleiding projectmedewerker hebt afgerond, kom je in een wereld terecht die veel afwisseling en uitdaging biedt. Een projectmedewerker kan voor een bepaalde tijd aan een project werken, bijvoorbeeld een half jaar, of aan meerdere projecten tegelijk werken. Deze projecten hoeven niet op hetzelfde moment te starten of te eindigen. Hierdoor wordt er wel iets van je verwacht, zoals het kunnen bewaren van overzicht, het goed kunnen plannen en het in kunnen grijpen als er ergens van het pad afgeweken wordt.

Werken aan projecten

Je houdt de gehele administratie bij van het project, van facturen en bestellingen tot archivering en budgettering. Om je hier goed op voor te bereiden, heb je eerst de basis van administratief medewerker nodig. Daarna ga je je pas richten op de werkzaamheden die projecten met zich meebrengen. Volg je de opleiding bij Fabius? Dan heb je na een jaar twee diploma’s op zak. Mocht de hectiek van de projectwereld toch minder bij je passen dan je had verwacht, dan kun je altijd als administratief aan de slag. De afwisseling van werken aan projecten en het tijdelijke karakter ervan, ruil je dan in voor continu administreren en archiveren.

Werken voor een projectteam

Als projectmedewerker hou jij nauw contact met alle leden van het projectteam. Dit kan een kleiner team zijn, als het gaat om het organiseren van een klein evenement. Denk bij de introductie van een nieuw product waarvoor een productlancering georganiseerd wordt aan het hoofd van de receptie voor de ontvangst van de gasten, de cateringmanager voor de hapjes en de drankjes, de techniek voor audiovisuele middelen en de evenementenmanager voor de algehele organisatie, planning en het budget. Werken met zoveel verschillende partijen en aan meerdere projecten tegelijk, is een uitdaging die niet gaat vervelen.

Leren samen spelen in Enschede

Voor de ontwikkeling van kinderen is leren samen spelen Enschede heel belangrijk maar toch gebeurt dit weinig. Vroeger gingen kinderen al snel zelfs samenspelen en hoefden de ouders zelf weinig te doen, maar tegenwoordig gaat het niet meer zo makkelijk.

Moderne wereld

Vroeger hadden kinderen niet veel opties om zich te vermaken en was buitenspelen met andere kinderen normaal. Kinderen gingen vanzelf in de tuin of voor de deur samen spelletjes spelen maar tegenwoordig zijn kinderen heel anders. Tegenwoordig spelen kleuters al op jonge leeftijd met een tablet of smartphone van hun ouders. Dit is een trend dat blijft doorzetten en wanneer ze ouder worden komen er andere apparaten bij. Kinderen zitten nu vaak binnen op de computerspelletjes te spelen en hierdoor leren ze niet om leren samen spelen Enschede.

Afspraak maken voor de kinderen

Ouders moeten tegenwoordig actief zijn voor leren samen spelen Enschede en moeten met de andere ouders afspraken maken voor hun kinderen. Zo hebben de kinderen een speelafspraak wat ze erg helpt bij hun ontwikkeling. Kinderen hebben het dan ook hard nodig of anders blijven ze achter in hun ontwikkeling. Als ouders moet je dan ook je verantwoordelijkheid nemen en deze afspraken maken zodat je kinderen zich gezond kunnen ontwikkelen.