Voor een professionele NLP-opleiding is De eerste verdieping een uitstekend adres

Wil jij je specialiseren in NLP, dan heeft De eerste verdieping je veel te bieden. Ons advies is te beginnen met een NLP practitioner training en daarna te vervolgen met bijvoorbeeld NLP Master Practitioner of NLP Trainer.

Bij NLP Practitioner staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Je leert hoe je weer echt grip krijgt op je leven. Er worden handvatten aangereikt om meer diepgang te creëren, volop te groeien en inzicht gevende spiritualiteit te ervaren. De training vindt in groepsverband plaats. Dit heeft als voordeel dat jullie deelnemers naar elkaar kunnen luisteren, van elkaar zullen leren en elkaar mogen steunen.

Per persoon zal de hoofdmotivatie natuurlijk verschillen. De een wil zijn creatieve talenten uitdiepen en breder benutten. De ander wil eindelijk de top behalen in zijn carrière. En weer een ander wil zijn relatie voor eens en altijd redden. Waar het in feite om draait, is dat elke deelnemer achterhaalt wat zijn of haar belangrijkste doel is en vervolgens leert hoe dat te bereiken.

Heb je de opleiding systemisch werk afgerond en smaakt het naar meer? Er zijn diverse cursussen om je kennis uit te breiden en je vaardigheden te intensiveren. Meesterlijk Trainen is wat wel wordt genoemd een ‘train the trainer-opleiding’.

Je kunt het zo zien. Jij hebt talent voor iets en bent daar enorm gedreven in. Je bent er ook super enthousiast over en wilt ‘de wereld’ erover vertellen. Oftewel je wilt jouw kennis en kunde overdragen aan anderen. Willen is één ding, doen een tweede. En voor dat doen krijg je tijdens Meesterlijk Trainen uitgebreide tips, adviezen, technieken, strategieën enzovoort. In feite is deze opleiding geschikt voor iedereen die zich als opleider/trainer/coach/spreker of docent wil professionaliseren.

Geïnteresseerden kunnen zich vandaag nog melden bij De eerste verdieping. Hierbij de adresgegevens van de opleidingslocatie: Achterom 78, 2611 PS Delft, 015 – 2 125 125, info @ 1e-verdieping .nl. De kantoorlocatie van De eerste verdieping bevindt zich vlakbij: Achterom 1, 2611 PL Delft.

https://www.1e-verdieping.nl

Ben jij stressbestendig en hou je van deadlines?

Als je de opleiding projectmedewerker hebt afgerond, kom je in een wereld terecht die veel afwisseling en uitdaging biedt. Een projectmedewerker kan voor een bepaalde tijd aan een project werken, bijvoorbeeld een half jaar, of aan meerdere projecten tegelijk werken. Deze projecten hoeven niet op hetzelfde moment te starten of te eindigen. Hierdoor wordt er wel iets van je verwacht, zoals het kunnen bewaren van overzicht, het goed kunnen plannen en het in kunnen grijpen als er ergens van het pad afgeweken wordt.

Werken aan projecten

Je houdt de gehele administratie bij van het project, van facturen en bestellingen tot archivering en budgettering. Om je hier goed op voor te bereiden, heb je eerst de basis van administratief medewerker nodig. Daarna ga je je pas richten op de werkzaamheden die projecten met zich meebrengen. Volg je de opleiding bij Fabius? Dan heb je na een jaar twee diploma’s op zak. Mocht de hectiek van de projectwereld toch minder bij je passen dan je had verwacht, dan kun je altijd als administratief aan de slag. De afwisseling van werken aan projecten en het tijdelijke karakter ervan, ruil je dan in voor continu administreren en archiveren.

Werken voor een projectteam

Als projectmedewerker hou jij nauw contact met alle leden van het projectteam. Dit kan een kleiner team zijn, als het gaat om het organiseren van een klein evenement. Denk bij de introductie van een nieuw product waarvoor een productlancering georganiseerd wordt aan het hoofd van de receptie voor de ontvangst van de gasten, de cateringmanager voor de hapjes en de drankjes, de techniek voor audiovisuele middelen en de evenementenmanager voor de algehele organisatie, planning en het budget. Werken met zoveel verschillende partijen en aan meerdere projecten tegelijk, is een uitdaging die niet gaat vervelen.

Leren samen spelen in Enschede

Voor de ontwikkeling van kinderen is leren samen spelen Enschede heel belangrijk maar toch gebeurt dit weinig. Vroeger gingen kinderen al snel zelfs samenspelen en hoefden de ouders zelf weinig te doen, maar tegenwoordig gaat het niet meer zo makkelijk.

Moderne wereld

Vroeger hadden kinderen niet veel opties om zich te vermaken en was buitenspelen met andere kinderen normaal. Kinderen gingen vanzelf in de tuin of voor de deur samen spelletjes spelen maar tegenwoordig zijn kinderen heel anders. Tegenwoordig spelen kleuters al op jonge leeftijd met een tablet of smartphone van hun ouders. Dit is een trend dat blijft doorzetten en wanneer ze ouder worden komen er andere apparaten bij. Kinderen zitten nu vaak binnen op de computerspelletjes te spelen en hierdoor leren ze niet om leren samen spelen Enschede.

Afspraak maken voor de kinderen

Ouders moeten tegenwoordig actief zijn voor leren samen spelen Enschede en moeten met de andere ouders afspraken maken voor hun kinderen. Zo hebben de kinderen een speelafspraak wat ze erg helpt bij hun ontwikkeling. Kinderen hebben het dan ook hard nodig of anders blijven ze achter in hun ontwikkeling. Als ouders moet je dan ook je verantwoordelijkheid nemen en deze afspraken maken zodat je kinderen zich gezond kunnen ontwikkelen.