Bsdesmidse.nl
Image default
Rechten

Ontvang professionele hulp bij uw scheiding

Heeft u samen met uw partner besloten om te gaan scheiden? Dan is hulp bij de scheiding vast gewenst. Er komen namelijk veel zaken bij kijken, die goed geregeld dienen te worden. Denk aan afspraken over de kinderen, eventuele leningen en schulden en de woning. Gratisscheiden.nl helpt u met het maken van goede onderlinge afspraken met uw toekomstige ex-partner. U wordt zo ontzorgd en u gaat op een vreedzame manier uit elkaar. En dat is fijn tijdens deze hectische periode in uw leven. Wilt u ook hulp ontvangen bij uw scheiding van een derde partij? Lees dan snel verder en bekijk of u in aanmerking komt voor deze gratis dienst.

Komt u in aanmerking voor gratis hulp bij uw scheiding?

U vraagt zich vast af of u in aanmerking komt voor de bijna gratis hulp bij uw scheiding. Gratisscheiden.nl is er voor iedereen die in deze moeilijke tijd ondersteuning nodig heeft. Komt u in aanmerking? Dan kunt bijna kosteloos scheiden. U betaalt alleen de griffierechten aan de rechtbank. U dient in dit geval wel aan de financiële voorwaarden te voldoen. Als uw individuele inkomen over het afgelopen jaar lager of gelijk is aan €38.000 (met minderjarige kinderen) of €26.000 (zonder kinderen) komt u in aanmerking voor goedkope hulp van Gratisscheiden.nl. Ligt uw individuele inkomen hoger? Dan maken de experts op basis van uw persoonlijke gegevens een scherpe aanbieding.

Hulp bij uw scheiding? Kies voor vakkundige mediators

Tegenwoordig kan iedereen zich een mediator noemen. Wilt u hulp bij uw scheiding van een vakkundige mediator die over de nodige kennis en ervaring beschikt? Dan is het verstandig om te kiezen voor een MfN geregistreerde mediator van Gratisscheiden.nl. Zij zorgen ervoor dat uw scheiding rustig en zorgeloos verloopt. Dient u ook een aanvraag in op de website? Nadat u dit heeft gedaan, neemt een mediator zo spoedig mogelijk contact met u op. Er worden vervolgens duidelijke afspraken gemaakt met u en uw partner. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie over de werkwijze van deze bemiddelaar? Neem dan telefonisch contact op.