Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar rijschool Utrecht?

Op zoek naar rijschool Utrecht?

Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam! Je kunt bij rijschool Vlam tegen scherpe tarieven rijlessen volgen in Utrecht. Wij hebben verschillende pakketten voor jouw beschikbaar gesteld. Als je graag garantie voor het behalen van je rijbewijs wil hebben? Dan is het onbeperkt rijlessen pakket misschien iets voor jou! Je betaald een vast tarief waarmee jij onbeperkt rijlessen kunt volgen inclusief rijexamen. Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 rijlessen afnemen bij rijschool Utrecht. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijles afneemt. Losse rijles kosten bij Vlam maar 49 euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht.

1e rijles bij rijschool Utrecht is gratis

Bij autorijschool Utrecht is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een autorijschool lessen wilt volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met autorijschool Vlam. Tijdens deze 1e rijles heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bespreken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijlessen wilt volgen bij autorijschool Utrecht. Een ander voordeel van deze 1e rijles Utrecht is dat de instructeur een goed beeld van jouw huidige rij-ervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het te verwachten aantal benodigde rijlessen voor het behalen van jouw rijbewijs. Neem snel een kijkje op www.rijschoolvlam.nl voor meer informatie.

De voordelen van rijles Utrecht 

  • Rijles in Utrecht / Examenplaats
  • Btelen in termijnen
  • Gratis proef rijles
  • Nieuwe lesauto
  • Koffie tussendoor

Gratis rijles

Bij autorijschool Vlam krijg je de 1e rijles helemaal gratis. Tijdens deze 1e gratis rijles kun je al jouw vragen stellen aan de rijinstructeur. Daarnaast krijgt de instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring en kan je een inschatting krijgen van het te verwachten aantal rijlessen voor het behalen van je rijbewijs.

Contact opnemen met Vlam

We zijn een zelfstandige rijschool, en je heb een standaard de zelfde lesauto. Je hebt altijd de juiste persoon aan de telefoon. Je kunt kennismaken met een gratis intakeles. Kijk nu snel op onze website, en je kunt ons direct bellen. Je kunt ook je gegevens achterlaten zodat wij jou kunnen terugbellen. Meld je nu aan!

 

  

https://www.rijschoolvlam.nl

Gerelateerde artikelen

Voor premium chiptuning moet je bij Rhino Tuning zijn

Luchthaven vervoer van Taxi Elst (GLD)

De Hyundai i10, de perfecte stadsauto