Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar rijschool Utrecht?

Op zoek naar rijschool in Utrecht?

Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam! Je kunt bij rijschool Vlam tegen scherpe tarieven rijlessen volgen in Utrecht. Wij hebben verschillende pakketten voor jouw beschikbaar gesteld. Als je graag een garantie voor het behaald hebt van je rijbewijs wil hebben? Dan is het onbeperkt rijlessen pakket misschien iets voor jou! Je betaald een vast tarief met onbeperkt rijlessen kunt volgen inclusief rijexamen. Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 rijlessen afnemen bij rijschool in Utrecht. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je steeds verliezen rijles afneemt. Losse rijles kosten bij Vlam maar 54 euro! Dat is goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht.

 

1e rijles bij rijschool van Utrecht is gratis

Bij autorijschool uit Utrecht is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een autorijschool verminderen wil volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met autorijschool Vlam. Tijdens deze 1e rijles heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bekijken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijlessen wilt volgen bij autorijschool Utrecht. Een ander voordeel van deze 1e rijles Utrecht is een instructeur die een goed beeld van jouw huidige rij-ervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen voor het berekend van jouw rijbewijs. Neem snel een gedrag op www.rijschoolvlam

De voordelen van rijles Utrecht 

Rijles in Utrecht / Examenplaats

Btelen in termijnen

Gratis proef rijles

nieuwe lesauto

Koffie tussendoor

 

Gratis rijles

Bij autorijschool Vlam krijg je de 1e rijles helemaal gratis. Tijdens deze 1e gratis rijles kun je al jouw vragen stellen aan de rijinstructeur. Daarnaast krijgt een instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring en een kans een inschatting van het te verwachten rijlessen voor het behaalde van je rijbewijs.

 

Contact opnemen met Vlam

We zijn een zelfstandige rijschool, en je hebt een standaard de zelfde lesauto. Je hebt altijd de juiste persoon aan de telefoon. Je kunt kennismaken met een gratis intakeles. Kijk nu snel op onze website, en je kunt ons direct bellen. Je kunt ook je gegevens laten zodat wij jou kunnen terugbellen. Meld je nu aan!

 

 

 

  

https://www.rijschoolvlam.nl

Gerelateerde artikelen

4 verschillende soorten ladders en trappen

Tuinhaard

Aparici ECO Smart boiler, Energiezuinig en onderhoudsarm