Op zoek naar ramen en deuren en van plan deze zelf te installeren? Heb je echter weinig ervaring met het plaatsen van ramen en deuren? Dan moet jij zeker komen naar de zelfbouwbeurs. De vakspecialisten van raamwinkel.be zullen daar aanwezig zijn, zullen je al hun tips en trucs vertellen en verschillende workshops geven. Zo pik jij alle tips uit de eerste hand mee.

Natuurlijk kun je ook op de website van Raamwinkel.be de nodige video’s vinden, waardoor je in een mum van tijd het plaatsen van ramen en deuren in de vingers krijgt, maar de zelfbouwbeurs biedt een uitgelezen kans om het van op de eerste rij mee te maken. Op zaterdag 21 april zijn de specialisten van raamwinkel.be ter plaatse om raad te geven en je het plaatsen van ramen en deuren te demonstreren.

Natuurlijk valt er veel meer te beleven dan enkel het leren plaatsen van ramen en deuren. Nog heel wat andere bouwbedrijven sturen hun specialisten naar Temse. Een hele dag door kun je workshops volgen en krijg je tips. Zo leer je in geen tijd de kneepjes van het vak en doe je als doe-het-zelver heel wat nuttige kennis op.

 

Gratis ramen en deuren leren plaatsen

Wist je trouwens dat de zelfbouwbeurs helemaal gratis is. Je hoeft dus geen eurocent te betalen om ramen en deuren te leren plaatsen. Je leert het van professionals en kunt zo ook vrienden helpen. Bovendien bespaar je stevig wat uit op je ramen en deuren, zelfplaatsers krijgen immers een stevige korting. De besparingen lopen vaak in de honderden euro’s en dat allemaal omdat je een gratis beurs bijgewoond hebt.

 

Volg een workshop ramen en deuren monteren

Wil je zeker de workshop betreffende ramen en deuren meepikken, weet dan dat deze workshops om 10u en om 14u op het programma staan. In amper één uur leer je ramen plaatsen als een echte vakman, je hebt dus geen enkele reden om deze kans te laten liggen. We verwachten heel wat aanwezigen dus zorg dat je zeker en vast op tijd bent. Wil je ondertussen al je ramen en deuren aanschaffen, dan kan dat natuurlijk. Op raamwinkel.be vind je een alvast de ruimste keuze aan betaalbare ramen en deuren voor de zelfplaatser. Hiermee kun je dus met je opgedane kennis aan de slag.

 

Zelfbouwbeurs voor doe-het-zelvers

We hopen dat we enthousiast hebben gemaakt om de zelfbouwbeurs mee te pikken. Je loopt geen enkel risico want het is gratis. Vergezel ons en heel wat vakspecialisten en leer ramen en deuren monteren. Je zal merken dat het een stuk voordeliger is om je eigen ramen en deuren te plaatsen. Tot zaterdag!

https://www.raamwinkel.be/nl