Bsdesmidse.nl
Image default
Groothandel

Stop uw geneesmiddelen in een PET-fles die aan alle eisen voldoet

Het bewaren van geneesmiddelen is erg belangrijk en moet op de juiste manier gebeuren. Hier hangen dan ook enkele strenge voorwaarden aan vast, dit alles met het oog voor de veiligheid van de gebruikers. De geneesmiddelen zelf moeten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, maar dit geldt ook voor hun verpakkingen. Wanneer u een verpakking nodig heeft voor producten in de geneesmiddelenbranche, is het voor u wellicht bekend dat voor de samenstelling ervan een complex proces moet worden doorlopen. Daarom laat u een PET-fles of ander type verpakking realiseren bij een deskundige partij die u volledig ontzorgt. Zo weet u zeker dat uw fles aan alle ingewikkelde eisen voldoet.

Diverse milieuvriendelijke producten

Indien u een goede kwaliteit media-fles wilt aanschaffen, vindt u deze ongetwijfeld bij PET Power. Dit bedrijf is in 1995 opgericht en zij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote speler op de markt van verpakkingen. Zij bieden milieuvriendelijke producten aan, dus is een keuze voor een PET-fles van dit bedrijf een keuze voor duurzaamheid! Al hun flessen voldoen bovendien aan de eisen binnen de branche. U bent er dus van verzekerd dat een media-fles van dit bedrijf ingezet mag worden door uw bedrijf! Bij deze specialist heeft u verder de keuze uit flessen van verschillende formaten. Kiest u voor een standaard PET-fles of heeft u een voorkeur voor maatwerk? Het kan allebei bij PET Power!

Zoek de gewenste verpakking uit

Welke wensen u ook heeft op verpakkingsgebied, deze specialist voorziet u van de juiste oplossing. Wilt u een media-fles bij hen aanschaffen of heeft u interesse in een van de andere producten? Bekijk gerust het ruime aanbod van PET Power in hun webshop en kies de gewenste verpakking uit. Heeft u vragen over de producten die zij aanbieden of over hun dienstverlening? Neem dan contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf.