Bsdesmidse.nl
Image default
Sport

Uw persoonlijke fitnessdoelen behalen met cardiofitness

Stelt u graag doelen op fitnessgebied en wilt u zeker zijn dat u deze behaalt? Dan kan het verstandig zijn om professionele hulp in te schakelen en te gaan trainen in een sportschool. Bij Active Fit And More volgt u allerlei fitnesslessen, waaronder cardiofitness. U wordt professioneel begeleid, uw progressie wordt gemeten en u kunt diverse groepslessen volgen. Met de trainer bespreekt u uw doelen of stelt u deze op, om vervolgens uit te stippelen hoe u deze kunt behalen.

Voor wie is cardiofitness?

Cardiofitness is een vorm van fitness die gericht is op het verbeteren van uw conditie. Een oefening – bijvoorbeeld touwtjespringen – doet u gedurende langere tijd, zodat uw conditie getraind wordt. U zult merken dat u steeds langer kunt touwtjespringen of dat u bijvoorbeeld uw snelheid kunt verhogen. Bij cardiofitness is het belangrijk om een constante hartslag te houden, waarvoor conditie nodig is. Cardiofitness is voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren. De fitnessvorm is ook geschikt voor mensen die gewicht willen verliezen, wat het beste lukt in combinatie met een gezond en gebalanceerd dieet.

Wat kan ik verwachten van cardiofitness?

Cardiofitness kan uit allerlei oefeningen bestaan. Zo kunt u bijvoorbeeld hardlopen op een loopband of fietsen op een spinfiets in de sportschool. Er zijn ook veel oefeningen die u op een sportmat of gewoon op de grond kunt doen. Denk hierbij aan kikkersprongen, touwtjespringen of wisselsprongen. De verschillende oefeningen zorgen ervoor dat de sport uitdagend blijft en dat het niet gaat vervelen.

Meld je aan voor een gratis proefles

Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u een gratis proefles doen bij de sportschool in Scherpenzeel. Tijdens de proefles ontmoet u de professionele trainers, wordt uw niveau vastgesteld en kunt u uw doelen bespreken. Vervolgens gaat u met de sportschool aan de slag om deze te behalen, of dat nou gewicht verliezen of conditie opbouwen is.

 

https://www.activefitandmore.nl/