Rijplaten kopen?

Rijplaten specialist

H van Meekeren Infra B.V. is al jaren met groot succes actief als leverancier van kunststof en stalen rijplaten en stempelplaten in alle soorten en uitvoeringen. Tegen zeer scherpe prijzen en met zeer korte levertijden. Klik hieronder op het overzicht op één van de soorten platen of stempelplaat voor uitgebreide informatie. Kunststof en stalen rijplaten voorkomen dat machines en materialen wegzinken op onverharde ondergronden. Het biedt ook bescherming voor wegen, fietspaden en gazons die al zijn aangelegd. Rijplaten kunnen ook worden gebruikt voor de inrichting van bijvoorbeeld bouwplaatsen en evenemententerreinen en als werkplatforms.

Duurzame rijplaten

Onze kunststof rijplaten zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk en zijn vaak gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zijn licht van gewicht en vrijwel onbreekbaar door de samenstelling en de manier waarop de rijplaten worden aangedrukt. Door een unieke combinatie van gerecyclede kunststoffen heeft het een zeer hoge kwaliteit. Onze hoogwaardige rijplaten zijn voorzien van een enkelzijdige of dubbelzijdige antislip structuur. Ze zijn erg handig door de handvatten en het lage gewicht. Hierdoor zijn onze rijplaten gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen zonder gebruik van machines.

Stalen en kunststof rijplaten verschillen qua eigenschappen sterk van elkaar. Allereerst zijn kunststof rijplaten vele malen lichter waardoor het makkelijker is om ermee te werken en ze zelf te vervoeren. Verder hebben kunststof rijplaten een verrassend lange levensduur, zijn ze zeer flexibel en roesten logischerwijs niet. Kunststof rijplaten zijn ook geluidsabsorberend. Het nadeel van kunststof rijplaten ten opzichte van stalen rijplaten is echter dat ze veel minder gewicht kunnen dragen. Stalen rijplaten hebben daarom vaak de voorkeur bij projecten met zwaar materieel. Daarnaast slijt een stalen rijplaat nauwelijks en gaat decennia lang mee.

Onze kunstof rijplaten zijn in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en indien gewenst ook op maat. Bezoek onze website voor meer informatie over rijplaten kopen.

https://www.vanmeekereninfra.nl/rijplaten-kopen/

Aanhangwagen kopen

Wanneer je vaak grote machines of zand vervoerd wil je niet iedere keer een aanhangwagen huren of lenen. Het is aan te raden om zelf een aanhangwagen aan te schaffen. Een partij die wij aanbevelen is AanhangwagenDirect.nl. Deze partij is de juiste keus wanneer het gaat om het kopen van een aanhangwagen. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Divers assortiment

Op AanhangwagenDirect.nl kun je veel verschillende aanhangwagens vinden. Zo biedt deze partij machinetransporters aan, maar je kunt hier ook terecht voor bakwagens en kippers. Binnen iedere categorie biedt AanhangwagenDirect.nl ook nog verschillende mogelijkheden. Zo bieden zij autotransporters met een baklengte van 406 cm, 506 cm en 606 cm aan. Heb je met alle mogelijkheden nog steeds niet de ideale aanhangwagen gevonden? Je kunt hier ook je eigen trailer samenstellen. Configureer uit meer dan 3000 mogelijkheden je eigen unieke aanhanger en deze wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Heb je al een aanhangwagen maar mist deze nog iets? Voor aanhanger onderdelen en toebehoren kan je hier ook terecht. Je weet dus zeker dat AanhangwagenDirect.nl heeft wat je zoekt!

Waarom AanhangwagenDirect.nl?

Het kopen van een aanhangwagen bij AanhangwagenDirect.nl heeft veel voordelen. Deze partij is vertegenwoordiger van het merk EDUARD. Deze fabrikant behoort tot de top van Europese aanhangwagenproducenten. EDUARD produceert trailers van hoge kwaliteit met onderstellen van KNOTT, Al-Ko en WAP. Bij AanhangwagenDirect.nl koop je dit merk tegen een zeer scherp tarief. Zo betaal je nooit te veel voor jou aanhanger. Daarnaast wordt iedere bestelling boven de €50 gratis bezorgd. Wanneer je de bestelling voor 18:00 uur plaatst, heb je hem de volgende dag ook al binnen. Als de aanhangwagen niet helemaal voldoet aan de verwachtingen retourneer je de aanhangwagen gratis.

Nog vragen over aanhangwagens?

Heb je specifieke wensen voor jou aanhangwagen of heb je nog vragen over aanhangwagens? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van AanhangwagenDirect.nl. Zij helpen je graag verder.

https://www.aanhangwagendirect.nl/

Voordelige container huren in Hengelo, doe het bij de specialist

Tips voor een container huren Hengelo

Wanneer je veel afval kwijt moet dan is het veel handiger om een container te huren dan dat je zelf met dit al dit afval heen en weer gaat rijden, toch komt er meer kijken bij een container huren Hengelo dan je zou denken. Om deze reden hebben wij enkele tips voor een container huren Hengelo voor jou.

Zorg ervoor dat er niemand bij de container kan komen

Wanneer je jouw container neerzet waar alle buren hem kunnen zien en erbij kunnen dan loop je het grote risico dat anderen er ook gebruik van zullen maken. Dit is voor jou natuurlijk niet handig want je hebt alle ruimte hard nodig. Zorg er dan dus ook voor dat er niemand bij de container kan komen.

Controleer of je een vergunning nodig hebt

Meestal kun je zonder problemen voor korte tijd een container huren Hengelo en deze neerzetten, maar dit is niet altijd het geval. Van tevoren is het dus verstandig om hier bij de gemeente Hengelo naar te informeren. Anders kun je nog in de problemen komen.

Zorg voor een stevige ondergrond

Behalve dat de container op een plek moet staan waar niet veel mensen erbij kunnen is het ook verstandig wanneer hij op een stevige ondergrond staat. Een container wordt uiteraard steeds zwaarder zodra je hem gaat vullen met al het afval, en je zou niet willen dat hij doorzakt.

Nu je deze tips kent ben je klaar om een container te huren Hengelo, zo kun jij beginnen aan jouw verbouwing zonder dat jij je zorgen hoeft te maken om het wegbrengen van het afval. Dit is namelijk al allemaal voor jou geregeld. En met deze tips kan alles alleen maar goed verlopen.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren-hengelo/