Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Waarom aluminium ramen en deuren perfect zijn

De perfectie van aluminium ramen en deuren kunnen we met nog geen 1000 woorden beschrijven. De strakke uitstraling, onderhoudsvriendelijk en sterk materiaal zijn slechts het topje van de ijsberg.

Aluminium ramen en deuren zijn uiterst duurzaam

Aluminium ramen hebben een enorm lange levensduurAluminium ramen gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op de kleuren. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Bij Peeters nv, dé raamproducent in aluminium ramen en deuren wordt ecologie hoog in het vaandel gedragen.

Vooral bij kantoorgebouwen zijn aluminium ramen en deuren erg populair. Het uitzicht is een belangrijke reden om voor aluminium te kiezen. Verder is deze constructie ook water- en winddicht, zodat een efficiënte isolatie mogelijk is. Reken maar dat je zo heel wat geld kunt besparen op je elektriciteitsfactuur. Ben je van plan ecologisch te bouwen, dan is aluminium zeker en vast te overwegen.

Waarom zou je nu kiezen voor aluminium ramen en niet voor pvc?

Waarom jij zou kiezen voor aluminium ramen en deuren? Daar vallen heel wat redenen om op te noemen. We sommen er alvast een aantal op:

  • Je bespaart heel wat, zeker als je kiest voor Peeters nv.
  • Aluminium is licht en lichter dan pvc.
  • Bovendien kun je met aluminium alle kanten uit. Er zijn meer dan 400 kleuren beschikbaar, waardoor je deze steeds perfect kunt afstemmen met andere units van je woning. Je kan ook het kleur van de binnenkant aanpassen mee met het interieur van je wonling.
  • Aluminium ramen en deuren van Peeters nv zijn getest op sterkte, hebben een unieke coating techniek en zijn ontworpen door topdesigners.
  • Steeds 15 jaar systeemgarantie.

Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van Peeters nv. Zij zijn al jaren thuis in het plaatsen van aluminium ramen en deuren en helpen je graag. Ze maken met plezier een offerte op maat. Neem alvast een kijkje op Peeters.com en bekijk de mogelijkheden. Je vindt er heel wat referenties en realisaties.

https://www.peeters.com/alu-ramen