Opslagruimte Amsterdam Zuid is de oplossing voor u als u op zoek bent naar opslagruimte

Opslagruimte Amsterdam Zuid is de oplossing voor u als u op zoek bent naar opslagruimte. Bij Opslagruimte Amsterdam Zuid kunt u een opslagruimte huren naar wens, dat is toch ideaal? In verschillende situaties kan het voorkomen dat u meer opslagruimte nodig heeft. Denk hierbij aan het verbouwen van uw woning of als u gaat verhuizen en tijdelijk opslagruimte nodig heeft. Maar ook wanneer er persoonlijke spullen in de weg zitten dan is Opslagruimte Amsterdam Zuid dé oplossing voor u. Er zijn genoeg redenen waarbij de mogelijkheid van opslagruimte de oplossing biedt. Dit kan om tijdelijke en langdurige opslag gaan. In de winter heeft u bijvoorbeeld uw tuinmeubelen niet nodig, maar kunnen ze wel in de weg zitten of onbeschermd buiten staan. Ook kunt u te maken hebben met verschillende dozen waar schoolspullen in zitten die u graag wilt bewaren. Dit zijn allemaal situaties waar Opslagruimte Amsterdam Zuid de ideale oplossing biedt tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij Opslagruimte Amsterdam Zuid bent u verzekerd van een goede prijs, service en uw spullen staan veilig opgeslagen

Bij Opslagruimte Amsterdam Zuid bent u verzekerd van een goede prijs en een goede service. Daarnaast staan uw spullen 100 procent veilig opgeslagen. Opslagruimte Amsterdam Zuid is uw partner voor opslagruimte in Amsterdam Zuid. We kunnen u garanderen dat u tegen een aantrekkelijke prijs 24/7 terecht kunt bij uw eigen opslagruimte. Al onze opslagruimtes zijn goed geconditioneerd. Dit betekent dat de kwaliteit van uw spullen zo goed mogelijk blijft.

Waarom zou u kiezen voor Opslagruimte Amsterdam Zuid?

De reden dat u voor Opslagruimte Amsterdam Zuid zou kiezen is vanwege het feit dat Opslagruimte Amsterdam Zuid als familiebedrijf 18 jaar succesvol is in het verhuren van opslagruimtes. We verhuren al jarenlang aan zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast verhuren we onze opslagruimtes tegen een aantrekkelijke vaste prijs. Al onze opslagruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en elke dag geopend. De opslagruimtes zijn tussen 06:00 tot 23:00 uur toegankelijk. Een andere voordeel is dat al onze opslagruimtes 24 uur beveiligd zijn. Als klant kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen en verlenen we persoonlijke service zodat u altijd tevreden blijft.

Wilt je opslagruimte huren in Amsterdam Zuid? Klik hier!

Wanneer is voegwerk uithakken een goed idee?

Wanneer je gevel nodig hersteld moet worden, is het voegwerk uithakken veelal de eerste stap die genomen wordt. Deze taak kun je op jezelf nemen, maar veelal wordt het aangeraden om dit over te laten aan een professional. Als er iets fout gaat, kan dit leiden tot beschadigingen. En deze beschadigingen leiden tot extra kosten waar je niet op zit te wachten. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je ervoor kiest om het voegwerk uit te laten hakken. Aan klanten van Van Den Bogaart Gevelrenovatie uit Volkel werd gevraagd waarom ze deze stap namen. Hieronder zetten we de meest genoemde redenen om over te gaan tot voegwerk uithakken voor je op een rijtje.

Voegwerk uithakken vanwege beschadigde voegen

Helaas kan het gebeuren dat je voegen beschadigd zijn geraakt. Veelal gebeurt dit door ouderdom, maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom er barsten of scheuren in een gevel ontstaan. Zo kan ongewenst vocht ook tot problemen leiden. Naast barsten kan het ook zijn dat je gevel begint af te brokkelen. Voegwerk uithakken en renoveren is dan ook een logische vervolgstap. Soms wordt de impact van beschadigde voegen nogal onderschat. Soms lijken ze van buitenaf niet zo erg, terwijl ze toch een invloed hebben op de algehele constructie van je gevel, bijvoorbeeld bij jouw pand in regio Volkel. Ze kunnen meer schade toedienen dan je denkt. Zo zijn barsten en scheuren ingangen voor vocht, wat de beschadigingen louter zal vergroten en tot schade aan andere muren kan leiden.

Het oog wil ook wat

Er kunnen concrete redenen zijn om voegwerk uit te hakken, zoals barsten of afbrokkeling. Echter kan het ook zijn dat je vindt dat het uiterlijk van je gevel toe is aan een make-over. Dit kan middels een renovatie. Renoveren is tevens een aanrader wanneer je gevel vies is en niet meer schoon wordt. Een grondige renovatie laat je gevel er weer zo goed als nieuw uitzien.

https://bogaartgevelrenovatie.nl/

Anticiperen op steeds warmere zomers

De waarneembare tendens van steeds warmer wordende zomers in de voorbije jaren, zijn wellicht een voorbode voor de toekomst. Diverse media berichtte er al over dat het niet onwaarschijnlijk is dat Nederland aan het einde van deze eeuw misschien wel een Mediterraan klimaat kent: als de huidige tendens van de opwarming van de aarde zich voortzet … 

Anticiperen op warmte

Het aanpakken van de klimaatsverandering is een complexe zaak, want de aanpak van eigen uitstoot is één; van een mondiale aanpak en het houden aan afspraken is een andere. Zet de opwarming van de aarde zich voort, dan zijn hete zomers en milde winters geen uitzondering meer en stevenen wij in Nederland mogelijk af op een mediterraan klimaat. 

Steeds meer mensen nemen voorbereidingen, want hete zomers: daar zijn onze huizen eigenlijk niet op gebouwd. Wij kennen grote raampartijen en relatief dunne muren. In ons land bestrijd men hitte door een luchtkoeler te kopen bijvoorbeeld. Dit gegeven is niet zo vreemd, want je kunt nu eenmaal niet direct je woning ombouwen tot een hitte bestendige bunker.

Wat kunt u doen? 

 

Wij moeten dealen met de situatie zoals deze is. Dat betekent meer aircoolers en meer zonwering. Als we nu ook nog massaal wat meer bomen planten in de tuin (want schaduw) en wat minder betegelde tuinen er op nahouden, dan kunnen we op deze wijze een bijdrage leveren aan een iets koeler klimaat. Ook de dieren- en plantwereld vaart wel bij minder steen en meer groen. 

Leg een grasperk aan in plaats van een compleet betegelde achtertuin. Gras stoot geen hitte af (tegels zorgen voor een oveneffect) en gras absorbeert ook nog eens het regenwater uitermate goed, zodat rioleringen niet overbelast raken.

https://www.klimaatbeheersinginhuis.nl/luchtkoeler-kopen/

Een zandbak bouwen

Een zandbak kopen is zo gedaan, maar het is misschien nog wel leuker en mooier om zelf dit houten buitenspeelgoed te maken. Het is niet zo moeilijk als bijvoorbeeld zelf een rieten dak plaatsen, maar je moet er wel even de tijd voor nemen en er moeite in willen steken om iets moois te maken. In dit artikel geven we enkele richtlijnen bij het maken van een houten zandbak.

Hout in de juiste maten

Bepaal eerst hoe lang elke kant moet zijn en koop timmerhout dat iets korter is dan dat (ervan uitgaande dat je zelf kunt bepalen hoe lang het hout is. Anders zal je dit zelf moeten doen.

Bepaal de grenzen

Markeer de buitenste omtrek van de planken, verwijder ze en graaf binnen die omtrek tot een diepte van vijftien centimeter. De wand kan vastgezet worden met betonmortel voor extra stevigheid. Zorg er altijd voor dat je eerst de gemeente belt om ervoor te zorgen dat je veilig in een bepaald gebied kunt graven, wanneer dit buiten de eigen tuin betreft. 

Voeg een laag zand toe

Met het ongeveer twee en een half tot vijf centimeter diep. De onderste laag van planken zal op dit zandbed zitten en als de grond niet perfect waterpas is, zal het zandbed u helpen om de planken waterpas te maken. Zand kun je in big-bags kopen, van bijvoorbeeld een halve of een hele kubieke meter. 

Grote hoeveelheden zand zijn handig. 

De doos bouwen

Leg je planken neer. Leg de eerste laag planken neer in de vorm van een vierkant. Plaats de eerste laag planken op het zandbed. Gebruik een kadervierkant om te controleren of elk van de vier hoeken vierkant is en plak ze op hun plaats door het schroothout over de hoeken te schroeven. Niveau de eerste laag daarna. Zodra je de eerste laag aan elkaar gekregen hebt, breng je alles op gelijke hoogte met een rubberen hamer. Tik op elke kant in het zand en controleer regelmatig het niveau. Zorg ervoor dat alles rondom waterpas is.

https://www.betondingen.nl/snelbeton.html

Alles over natuursteen

Heb jij als kind wel eens tijdens een wandeling de hele grond afgespeurd, op zoek naar de mooiste steen? Eentje die mooi fonkelde in het licht, lijkend op een echte diamant. Je was op zoek naar natuursteen en nu je net getrouwd bent, in een midlifecrisis zit of net met pensioen gaat, ben je nog steeds op zoek naar de mooiste natuursteen. Je zoekt niet meer in het bos of in de straat, maar op webshops. Je bent op zoek naar de mooiste natuurstenen tegels voor in je eigen huis! In dat geval is het goed om te weten waar je allemaal uit kunt kiezen, dus in dit artikel leg ik je uit welke soorten natuursteen er zijn.

 

Als eerste hebben we graniet, dit is een stollingsgesteente dat ondergronds ontstaan als gevolg van afkoelend magma in gangen en spleten diep onder de grond. Door een hele langzame afkoeling en een grote, constante druk ontstaan zichtbare kristallen in het graniet. Graniet is een samensmelting van mineralen zoals kwarts, glimmer en veldspaat. Graniet is een heel hard gesteente, het is slijtvast en het is zuurbestendig. Dit betekent dat keramiek tegel goed tegen een stootje kan en heel lang mooi blijft. MBI is in veel verschillende kleuren te krijgen.

 

Vervolgens is er de natuursteen marmer. Marmer behoort tot de groep van metamorfose gesteente, omdat het ontstaan wanneer kalkgesteente gedurende een lange tijd aan een hoge druk en temperatuur wordt blootgesteld. Marmer is een prachtige natuursteen vanwege zijn mooie, lichte kleurschakeringen en kristalstructuur. Het heeft een luxueuze uitstraling.

 

Tot slot is er nog leisteen, dit is een sedimentgesteente dat door erosie blootgesteld wordt en zo gewonnen kan worden. Het is een relatief zachte natuursteen die makkelijk gespleten kan worden. Over het algemeen wordt leisteen buitenshuis gebruikt, omdat het waterafstotend is wordt het vaak als dakbedekking gebruikt.

https://www.bricksandstones.nl/

Gootsteen verstopt in Rotterdam?

Met de haven in Rotterdam kun je wel zeggen dat wij Rotterdammers goed met water om kunnen gaan. Wanneer je gootsteen geen water meer wegspoelt is dit voor veel mensen echter wel anders. We gebruiken onze gootsteen in huis vaak dagelijks en wanneer je deze ineens niet meer kunt gebruiken kan dit voor veel overlast zorgen. Gelukkig is er nog geen man overboord wanneer dit gebeurd en kan je zelf al een aantal dingen doen om het probleem te verhelpen.

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een verstopte gootsteen?

Een gootsteen is ervoor gemaakt om water af te voeren naar het riool. Wanneer er alleen water afgevoerd wordt kan een gootsteen dus ook nooit verstoppen. Jammer genoeg is het bijna onvermijdelijk dat er dingen als voedselresten, zeepresten en haren in de gootsteen terecht komen. Wanneer deze door de gootsteen spoelen kunnen ze een ophoping veroorzaken in de leiding die uiteindelijk tot een verstopping kan leiden. 

Kan ik mijn gootsteen zelf ontstoppen?

De gootsteen in je keuken of badkamer wil je natuurlijk gewoon dagelijks kunnen blijven maken. Mocht het toch gebeuren dat de gootsteen verstopt raakt dan wil je dit zo snel mogelijk verhelpen. Gelukkig zijn er al een aantal dingen die je zelf kunt doen om de verstopping in je gootsteen te ontstoppen. 

 • Giet kokend water en baking soda door de gootsteen

 • Trek de verstopping los met een rubberen plopper

 • Draai de sifon los en reinig deze grondig. 

Hulp van een professional

Wanneer je al deze technieken hebt geprobeerd en de verstopping nog steeds aanwezig is dan is je beste optie om een professional in te schakelen. Wij hebben al een ervaren vakman uit de regio Rotterdam voor je klaar staan. Hij kan al binnen een dag voor je deur staan om jouw gootsteen te ontstoppen in Rotterdam. Twijfel daarom dus niet en bel of mail voor een afspraak!

https://www.ontstoppingsdienst-rotterdam.nl/

De trap die geschikt is voor ouderen

Bij het ouder worden vertonen zich vroeg of laat wat gebreken aan de mobiliteit. Het is spijtig, maar meer dan veel bewegen, genoeg slapen en gezond eten kan je er niet aan doen. Het is nou eenmaal zo. De eerste stap is om te accepteren dat dit hoort bij ouder worden. De tweede stap is om er iets aan te (laten) doen! Veel ouderen wonen nog in het huis waar ze hun kinderen in hebben grootgebracht. En aangezien we in Nederland wonen, is dit waarschijnlijk een huis met meerdere verdiepingen. Dit betekent dat er trappen in huis zijn, die trappen kunnen nog wel eens een obstakel vormen. Je moet jezelf helemaal omhoog en naar beneden brengen en dan het liefst ook eens nog zonder ongelukken. Maar hoe zorg je dat je geen ongelukken krijgt? In dit artikel vertel ik je dat!

 

Allereerst is het van groot belang om de trap altijd mooi schoon en opgeruimd te houden. Allemaal rondslingerende spullen op de trap kunnen wel eens voor een glijpartij zorgen en dat wil je natuurlijk niet. Dus; de trappen moeten leeg! Iets wat ook helpt tegen het uitglijden op de trap, zijn antislip strips. Deze strips kan je gemakkelijk op alle treden plakken, een heel makkelijk en effectief middel om ongelukken te voorkomen dus. Als houdt van een wat meer dramatische aanpak, kan je ook gaan voor een gehele trap renovatie. Dan kan je er gelijk voor zorgen dat de vorm van de trap veilig is. Kies bij voorkeur voor een rechte trap, dat is veiliger dan bijvoorbeeld een wenteltrap of een open steektrap. Daarnaast zijn ook de trapleuningen erg belangrijk voor de ondersteuning. Als je trap een bocht maakt, zorg leehnavasor er dan voor dat je ook een gebogen trapleuning plaatst die je langs de gehele trap begeleid. Tot slot kan je ook altijd nog zorgen dat je zo min mogelijk de trap op hoeft; bijvoorbeeld door beneden te gaan slapen.

https://www.lamiwood.nl/

Bestrijding van Mierengroeperingen

De mier is één van de meest sociale insectensoorten die er zijn. Ze leven immer in koloniën en sturen elkaar ten alle tijden aan om effectief te werk te gaan in het verzamelen van voedsel en uitbouwen van hun nest. Dit doen ze door een geurspoor achter te laten waardoor de andere mier kan waarnemen waar ze naartoe dienen te verplaatsen.

 

De vorming van een mierenplaag

Mieren zijn insecten die zich op een rap tempo voortplanten en enorm veel eitjes kunnen leggen. Hierdoor breiden de koloniën zich snel uit en wordt de last voor u in het bestrijden van de mieren alleen maar groter. Mieren gaan af op voedselresten en warmte, twee aspecten die je vaak terugziet in een woning en tuinomgeving.

 

Waarom bestrijdingsmethoden vaak niet werken

De mier heeft niet grote hersenen en is zeer instinctief. Desalniettemin zijn we ze vaak niet te slim af. Bestrijding met behulp van gif werkt vaak effectief op de individuele mier, maar heeft geen effect op de gehele kolonie, waarom niet?

De mier is niet alleen een sociaal insectensoort, maar ook erg loyaal. Dit houdt in dat de mier ten alle tijden haar kolonie beschermt tegen gevaar en besmetting. Wanneer een mier ziek of stervend is, verlaat de mier haar kolonie, om besmettingskansen te verkleinen. De mier kiest ervoor om compleet alleen te sterven, waarna de insecten letterlijk door haar eigen soort opgeruimd wordt, puur uit hygiënisch en praktisch oogpunt.

Dit betekent dat infecterende bestrijdingsmiddel in de meeste gevallen ineffectief zijn en geen reactie hebben op mieren koloniën. Bij plaagvorming van de mier zal dit dan ook geen effectieve bestrijdingsmethode zijn.

 

Professionele bestrijding

Dit betekent niet dat het probleem zich voor altijd hoeft voor te doen. Professionele bestrijders kunnen de mierenplaag bij de kern aanpakken om ervoor te zorgen dat de mierenplaag in zijn geheel kan verdwijnen. Via ons landelijke netwerk kunnen wij de beste vakman voor de taak uit uw regio naar u toesturen voor een bezichtiging. Daarna weet de vakman precies welke bestrijdingsmethode het meest geschikt is voor de plaag die u heeft en kan ook meteen met u een afspraak plannen om deze methode toe te passen. Hij zal op een veilig en verantwoordelijke manier met deze klus aan de slag gaan. Ook zal hij aan het einde van dit proces u voorzien van tips en trucs om een verdere plaag te voorkomen, zodat u zorgeloos door kan gaan met uw dag.

Processierups en waar je op moet letten

Wat eigenlijk een gezellig dag in de tuin moest worden kan al door één beestje verstoort worden. Het insect wat hier voor kan zorgen is de processierups. Het Zuid-Europeaanse insect staat vooral bekend aan de brandharen die ze laat vallen om zo vijanden af te laten schrikken. Gelukkig kunnen deze haren voor mensen en dieren geen directe gezondheidsproblemen veroorzaken. Desalniettemin kunnen er wel allergische reacties plaatsvinden wanneer men een haar opvangt via de wind of aanraking van een (eiken)boom.

Wat zijn de gevolgen van allergische reacties op de processierups?

De haartjes zorgen bij mensen voor een hele reeks aan jeukende bultjes. Op lang termijn kunnen deze bultjes geen gezondheidsklachten veroorzaken mits de desbetreffende persoon niet aan de bultjes zit, omdat hij of zij hiermee juist de mogelijkheid tot infectie stimuleert. De bultjes zullen na zo’n twee weken verdwijnen en komen zonder een tweede infectie, niet terug.

Hoe vermijd ik de Processierups?

De brandharen van een processierups vindt u in de meeste gevallen in het (oude) nest van de rupsen. De thuishaven moet voor de rupsen een veilig gevoel geven net als voor mensen, waardoor de rupsen geneigd zijn extra veel brandharen te plaatsen bij het nest. Ook zijn bijna alle processierupsen actief bij eikenbomen, daarom is het verstandig om niet op de grond te zitten onder een eikenboom. Daarnaast hebben de brandharen van processierupsen een tamelijk lange levensduur, waardoor het geadviseerd wordt om na het bezoeken van een gebied dat eikenbomen bevat alle desbetreffende kleding te wassen om zo besmetting te voorkomen. Het is wel belangrijk dat bij wanneer u eikenbomen uw woongebied heeft, u uw was binnen ophangt en zo weinig mogelijk andere stoffen gebruiksvoorwerpen bij de bomen plaatst. 

Wat kan ik zelf doen tegen de processierups?

 • Niet krabben!

 • Gebruik plakband om jezelf van haartjes te strippen. Zo voorkom je dat de haren je infecteren.

 • Schaf oogdruppels aan bij oog irritaties. 

 • Was uw kleren op een hoge temperatuur (bijvoorbeeld 60 graden).

 • Gebruik maatregelen die uw huid opwarmen. Door bijvoorbeeld uw huid te föhnen of de sauna te bezoeken stolt het eiwit van het gif dat in de brandharen zit.

Wat kan ik het best laten doen?

Bij herhaalde allergische reacties kunt u beter het probleem bij de oorzaak aanpakken. Een professionele bestrijder kan de processierups met de hulp van een hoogwerker, zuurstofmaskers en een speciale stofzuiger gemaakt voor processierupsen voor u verwijderen. Ook zal hij u direct advies verschaffen zodat de kans op terugkeer minimaal blijft!

https://processierupskwijt.nl/processierups

Een bal door de ruit, wat nu?

Je hebt het vast wel eens gezien of zelf meegemaakt, een bal door de ruit. Kinderen die rustig aan het voetballen zijn en dan toch iets te hard tegen de bal aanschieten. ‘Pats’ daar gaat jouw woonkamer ruit. De bal is er recht doorheen gegaan en heeft een groot gat achter gelaten. Dit kan je natuurlijk niet zo achterlaten omdat regen en wind dan de vrije hand krijgen in je huis. Wat je dan moet doen? Dat lees je hieronder! 

Wat te doen bij een kapotte ruit

Ten eerste moet je aan je eigen veiligheid en dat van de mensen om je heen denken. Glas is namelijk een verraderlijk materiaal waar je je lelijk aan kan verwonden. Wanneer glas gebroken is krijgt het enorm scherpe randen waar je je aan open kunt halen. Ga daarom niet met je blote handen de scherven oppakken maar gebruik hier een bezem en handveger en blik voor. Veel mensen zullen misschien eerst denken aan het zelf repareren van hun ruit. Dit raden wij als Glasprobleem Kwijt echter af. Glas repareren en zetten is namelijk erg specialistisch werk. Voorkom daarom meer schade en schakel een glaszetter uit jouw regio in via Glasprobleem Kwijt.

Wat kan je wel al zelf doen bij een kapotte ruit?

We raden het af om zelf je ruit te herstellen. Er zijn wel nog genoeg andere dingen om te doen voordat jouw glaszetter er is. Wanneer je ruit kapot is door vandalisme of inbraak is het goed om snel in actie te komen en de volgende stappen te volgen.

 • Kijk op de bewakingsbeelden (als je een camera hebt) of de inbrekers of vandalisten op beeld staan. 

 • Neem voldoende en duidelijke foto’s van de schade aan de ruit of ruiten.

 • Doe aangifte bij de politie en neem de foto’s of bewakingsbeelden mee ter ondersteuning.

 • Meld de schade aan jouw verzekeraar. Stuur ook hier de foto’s en bewakingsbeelden op als bewijslast. 

 • Schakel jouw lokale glaszetter in om de schade te herstellen.

Wat kan Glasprobleem Kwijt voor jou betekenen? 

Glasprobleemkwijt beschikt over een lokaal netwerk aan glaszetters en kan jou dus uitstekend helpen met het repareren van jouw kapotte ruit. Als je bij Glasprobleem Kwijt je postcode invult kom je direct in contact met een glaszetter uit je eigen regio. Dit zorgt ervoor dat hij al binnen 24 uur bij jou op de stoep kan staan. Heeft jouw opdracht echt spoed, dan kan dit zelfs nog sneller. Twijfel daarom niet langer en bel jouw lokale glaszetter om jouw glas probleem op te lossen. Bel je liever niet? Geen probleem, je kan ook het contactformulier invullen op de site.

https://glasprobleemkwijt.nl/