Waarom aluminium ramen en deuren perfect zijn

De perfectie van aluminium ramen en deuren kunnen we met nog geen 1000 woorden beschrijven. De strakke uitstraling, onderhoudsvriendelijk en sterk materiaal zijn slechts het topje van de ijsberg.

Aluminium ramen en deuren zijn uiterst duurzaam

Aluminium ramen hebben een enorm lange levensduurAluminium ramen gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op de kleuren. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Bij Peeters nv, dé raamproducent in aluminium ramen en deuren wordt ecologie hoog in het vaandel gedragen.

Vooral bij kantoorgebouwen zijn aluminium ramen en deuren erg populair. Het uitzicht is een belangrijke reden om voor aluminium te kiezen. Verder is deze constructie ook water- en winddicht, zodat een efficiënte isolatie mogelijk is. Reken maar dat je zo heel wat geld kunt besparen op je elektriciteitsfactuur. Ben je van plan ecologisch te bouwen, dan is aluminium zeker en vast te overwegen.

Waarom zou je nu kiezen voor aluminium ramen en niet voor pvc?

Waarom jij zou kiezen voor aluminium ramen en deuren? Daar vallen heel wat redenen om op te noemen. We sommen er alvast een aantal op:

 • Je bespaart heel wat, zeker als je kiest voor Peeters nv.
 • Aluminium is licht en lichter dan pvc.
 • Bovendien kun je met aluminium alle kanten uit. Er zijn meer dan 400 kleuren beschikbaar, waardoor je deze steeds perfect kunt afstemmen met andere units van je woning. Je kan ook het kleur van de binnenkant aanpassen mee met het interieur van je wonling.
 • Aluminium ramen en deuren van Peeters nv zijn getest op sterkte, hebben een unieke coating techniek en zijn ontworpen door topdesigners.
 • Steeds 15 jaar systeemgarantie.

Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van Peeters nv. Zij zijn al jaren thuis in het plaatsen van aluminium ramen en deuren en helpen je graag. Ze maken met plezier een offerte op maat. Neem alvast een kijkje op Peeters.com en bekijk de mogelijkheden. Je vindt er heel wat referenties en realisaties.

https://www.peeters.com/alu-ramen

Goedkope laminaat geeft jouw eeuwig lang pret!

Wil je een rustieke, sterke en goedkope laminaat vloer dan is decorvloer volmaakt de oplossing voor jou. De laminaatvloeren porties zijn te verschillende maakt, formaten, soorten en tinten te winnen. Voor iedere wil bestaat er wel een tussen.

Omdat deze vloeren erg lang meegaan, staan ze algemeen ook bekent. Je kunt ook zelfs van kleuren wisselen plus zo geef je aan je laminaatvloer opnieuw een nieuw geschil! Zo kun jou ene laminaatvloer ook met water wassen, echter kan of mag je ook lakken.

 

Decorvloer biedt goedkoopste laminaat

Zoekt u opzienbarend goedkoopste laminaat voor uw oude jaren’30 pand? Of bezittingen u eentje hedendaags appartement inclusief visgraatvloer, nochtans zoekt u iets dat beter aansluit? Naast laminaat existentie ene parketvloer zowel bij uitstek geschikt. Hebt u een ingewikkeld patroon ter overwegingen? Dan staan onze experts gaarne voor u klaar plus leggen het sfeervolle patronen in úw woonhuis. Daarnaast bestaat het ook mogelijk om uw onderbouwing de gewenste radiatie te geeft door bewerkingen in eigen studio. Hierbij kunt u denken aan het verouderen plus verkleuren van vloeren.

De best gepaste laminaatvloer

Waar uw trapje te honk ook staat, inclusief laminaat van de deskundige als decorvloer heeft het mooist materiaal. De vloer moet altijd naadloos bijvoegen aan uw type vloer. Wat denkt u bijvoorbeeld van een vergrijsde laminaatvloer bij een trapbekleding? Of ga je liever voor een moderne look met een zwarte onderbouwing. Bij decorvloer zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Wilt u toch liever de showroom bekijken?

Mooi laminaat in uw woonhuis is altijd de must, is een meerwaarde investering voor uw woonhuis. Maar welke soort laminaat vloer het best belang u past, weet u laatst wanneer u de bouwstoffen in het werkelijk ziet. Daarom ziet het team van Decorvloer.nl u graag verschijnen voor de showroom. In den showroom kan het team u uitstekend wegbrengen plus presenteert gaarne het aanbod aan laminaatvloeren, zoals parketvloeren plus pvc vloeren. Van vergrijsde tinten totdat aan laminaat in een bruine houtlook en van korte tot lange planken. Met het laminaat van decorvloer wezen den mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Soorten laminaatvloeren

Kies jij eenmalig een goede laminaatvloer, bedenk dan ten eerst wat voor soort ondervloer je wilt. Zo bestaan er massief laminaatvoer, deze zijn erg sterk in staat tegen slag en stoten en diervriendelijk.

Maar ook bestaan er minder sterke vloeren.

Deze vloerdelen worden gemakkelijk te plaatsen geleverd. Toch neemt men liever de keuze op massieve vloeren, omdat vaak bij deze net iets langduriger meegaat.

Echter gaan beiden soorten erg lang evenzeer en blijven zijde erg mooi –zo kun jou den vloer steeds opnieuw weer behandelen.

Design en comfort in één met een Leolux bank

Houdt u van design maar vindt u naast een esthetische uitstraling ook vooral het comfort van een meubel belangrijk, dan sluit een Leolux bank of ander Leolux meubelstuk aan bij uw wensen. Deze meubels staan namelijk niet alleen bekend als eigenzinnig maar ook om een hoog comfortgehalte. De zitideeën van Leolux zijn luxueus en esthetisch vormgegeven maar het betreft daarnaast ook echt leefmeubilair. U vindt een groot aanbod aan Leolux design meubilair bij Pot Interieur in Axel. Deze woninginrichter is specialist waar het kwaliteits- en design meubels betreft en biedt met een winkel van 15.000 m2 enorm veel wooninspiratie. Naast Leolux vindt u talrijke andere topmerken binnen de collectie van deze woninginrichter.

400 topmerken onder één dak

Of u nu op zoek bent naar specifiek een Leolux bank of nog niet precies weet welk design meubilair precies aansluit bij uw woonwensen, in de showroom van Pot Interieur bent u welkom. Niet alleen kunt u hier design meubilair bewonderen van uiteenlopende kwaliteitsmerken, ook staan de deskundige medewerkers voor u klaar wanneer u aanvullende informatie of advies wenst. Daarbij vindt u binnen de brede collectie aan design meubilair niet alleen meubels voor binnenshuis maar biedt Pot Interieur ook design tuinmeubilair van diverse gerenommeerde merken, zoals Leolux en B&B Italia.

Tuinmeubilair en meubilair voor binnen van B&B Italia

B&B Italia behoort tot een van de meest toonaangevende merken waar het Italiaans design betreft. B&B Italia brengt naast meubilair voor binnenhuis ook outdoor tuinmeubilair op de markt. Bent u op zoek naar design meubelen voor in uw tuin, dan kunt u bij Pot Interieur terecht voor B&B Italia outdoor banken, sofa’s, poefs, vloerkleden en daybeds. Maar ook voor design tuinmeubilair van Extremis of bijvoorbeeld Gloster zit u goed. Wilt u alvast online inspiratie opdoen voor uw tuininrichting of bent u benieuwd of er een design Leolux bank is die aansluit bij uw interieur, bezoek dan eens de webshop van Pot Interieur.

Met de herfst is de versnipperaar weer populair

De versnipperaar

Wil je het tuinafval omzetten in iets bruikbaars? Dit kan met een versnipperaar! Een houtversnipperaar wordt ook wel een hakselaar genoemd. Dit is een machine die vooral in de landbouw sector wordt gebruikt. Met deze machine kan je tuinafval, zoals takken en stammen versnipperen tot iets kleins. Dit kan je dan bijvoorbeeld gebruiken als compost of als decoratie in je tuin. Maar wat is een houtversnipperaar nu precies?

Wat is een versnipperaar/hakselaar?

Zoals hierboven beschreven is een versnipperaar een grote machine waarmee je tuiafval, struiken en takken kunt vermalen tot kleine snippers. Er zijn natuurlijk verschillende soorten uitvoeringen van een versnipperaar. Een machine kan door een elektriciteit aangedreven worden, maar ook door benzine. Ook belangrijk voor een versnipperaar is de snijcapaciteit. Hieraan kan je zien hoe dik de takken mogen zijn die je in de hakselaar doet. Dit wordt dan in millimeters of centimeters aangegeven Kijk daarom altijd goed van tevoren rond in de tuin, zo weet je welke snijcapaciteit je nodig hebt. Wil je zo snel mogelijk klaar zijn? Dan is het handig om te kijken naar de snijcapaciteit van de hakselaar. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller de klust klaar is.

Verschillende hakselaren

Een hakselaar trekt takken naar binnen en versnijdt ze tot snippers. Er zijn hele grote hakselaars waarbij het hout weer aan de achterkant uit komt. Hiervoor kan je een opvangbak gebruiken. Steeds meer versnipperaars voor thuis beschikken over een opvangbak. Er zijn voor verschillende soorten hakselaars, zoals een meshakselaar. De naam verklapt het al, deze hakselaar is uitgerust met messen. Deze messen trekken het hout naar binnen en versnipperen het. Bij deze machine moet je eens in de zoveel tijd de messen vervangen. Dan is er ook een walshakselaar. Deze machine plet het tuinafval tussen een plaat en een wals. Hierdoor worden de vezels van het hout afgebroken en kan je het gebruiken als compost. Een walshakselaar maakt meestal ook minder lawaai. Zo kan je dit ideaal gebruiken in de achtertuin. Deze twee versnipperaars kan je zelf gebruiken.

https://www.donatvanderhorst.nl

Zelf een Tiny House bouwen

Met wat vakmanschap kunt u eigenlijk uw eigen kleine woonkamer, een Tiny House, zelf bouwen. Het volgende artikel uit de smidse van Wohnwagon is bedoeld als leidraad voor de start, als een overzicht van de elementaire vragen in de planningsfase; over wat er te overwegen valt en hoe je het beste kunt beginnen, maar ook waar je professionele ondersteuning kunt krijgen als je niet weet wat te doen.
 

Wat is een Tiny House?

Niet elk Tiny House is hetzelfde en de term wordt vaak breed gebruikt: Wij pleiten voor een duidelijke definitie van wat een Tiny House is – een klein huisje op een trailer. Sommigen begrijpen het zelfs als een omgebouwde circus- of bouwwagen, een omgebouwde camper of een houten caravan; zelfs omgebouwde zeecontainers worden ook wel Tiny Houses genoemd. In al deze gevallen gaat het er niet zozeer om de definitie uit te breiden, als wel om zich te identificeren met de Tiny House-beweging.

 

Elke vorm en bouwmethode heeft zijn sterke en zwakke punten

Aanhangwagens met een gewicht van minder dan 3,5 ton zijn natuurlijk gemakkelijker van A naar B te slepen dan zwaardere aanhangwagens, die op een dieplader moeten worden vervoerd. Het nadeel is dat de verlenging aanzienlijk beperkt is om de “magische grens” van 3,5 ton in acht te nemen. Zelfs zelfvoorzienende toevoersystemen hebben met lichtgewichten weinig kans van slagen.
 
Daarom is het in eerste instantie van essentieel belang dat men zich afvraagt of mobiliteit de hoogste prioriteit moet krijgen of dat het eigen Tiny House zo moet worden ontworpen dat het maanden of zelfs jaren op dezelfde locatie kan blijven staan. En: Wil ik zelfvoorzienend leven?

Hoe zou ik mijn Tiny House willen bouwen?

Als deze vragen eenmaal beantwoord zijn, is de volgende belangrijke vraag hoe de juiste bouwmethode te kiezen. Hieronder volgt een kort overzicht van de punten die moeten worden verduidelijkt:

 • Bouwmethode:Houten standbouw met isolatie of massief houten panelen? Het is van groot belang ervoor te zorgen dat de structuur statisch functioneert. Ook hier kan de timmerman uit de regio of het bouwoverleg van Wohnwagon (zie laatste punt) helpen.
 • Chassis en fundering: Wat voor chassis heb ik tot mijn beschikking? Wat is het maximale totale gewicht? Kan een tussenvloer worden geïntegreerd in het chassis, dat bijvoorbeeld voor technische installaties wordt gebruikt? Hoe sluit ik het Tiny House aan op het chassis aan?
 • Isolatie: Ben ik van plan om het hele jaar door in het Tiny House te wonen? Zo ja, dan zijn goede isolatiewaarden belangrijk voor een efficiënte verwarming. Hiervoor is de juiste wandconstructie van groot belang.

Isolatie van een Tiny House

Omdat isolatie een zeer belangrijk punt is – niet alleen voor het gebruik van het Tiny House het hele jaar door – is de keuze voor een diffusie-open constructie (bijv. met schapenwol, thermische hennep, stro of zachte houtvezelplaten als isolatiemateriaal) of voor een gesloten constructie (hier wordt piepschuim of speciale containerisolatie met capillaire werking als isolatiemateriaal aanbevolen) van fundamenteel belang. Waar is het “dauwpunt” in de muur? Kan er condensatie in de wandstructuur ontstaan?
 
Schapenwol heeft bewezen een zeer goed isolatiemateriaal te zijn voor miniwoningen en houten bouwkarren. Dankzij zijn uitstekende isolerende eigenschappen beschermt het tegen kou en warmte en zorgt het tegelijkertijd voor een gezond binnenklimaat. Schapenwol kan zelfs vervuilende stoffen in de lucht afbreken. De luchtvochtigheid in de kamer kan ook geregeld worden door schapenwol. Zonder de isolerende eigenschappen te veranderen, kan het tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen.
 
Ook het ecologische aspect mag niet worden verwaarloosd. De hernieuwbare grondstof is zeer energie-efficiënt in de productie en de verwijdering ervan is eenvoudig en milieuvriendelijk. Er moet echter voor worden gezorgd dat alle losse isolatiematerialen niet zinken bij het absorberen van vocht of trillen wanneer het Tiny House in het wegverkeer wordt geplaatst. Een verlies van isolatie in het bovenste deel van de muur zou het gevolg zijn.

 

Hoe ontwerp ik het interieur van mijn Tiny House?

Nadat de vragen over de buitenconstructie zijn opgehelderd, gaan we verder met het ontwerp van het interieur en de indeling van het woongedeelte. Vooral in het geval van kleine gebouwen heeft elke planningsbeslissing een grote invloed op de manier waarop het dagelijkse leven en het sociale leven in de nieuwe woning zal worden gestructureerd. Zijn de paden praktisch? Hoe is de coördinatie van de functies tussen de afzonderlijke ruimtes? Kan multifunctionaliteit worden gebruikt? Tijdens de planningsfase moeten de volgende vragen worden gesteld:

 • Welke eisen stel ik aan goed wonen, werken en ontspannen?
 • Hoe zou ik de leefruimte willen gebruiken?
 • Welke verschillende mogelijkheden moeten er zijn? Bijvoorbeeld, comfortabel zitten op de ingangstrap, koffie drinken, enz.

Tuinslangen

Een tuin sproeien is in theorie een vrij makkelijke taak. Je sluit een tuinslang aan, je zet het aan en je kan sproeien. Er komt echter veel meer kijken bij de tuinslang en het sproeien dan je denkt. Je kan niet zomaar elke tuinslang gebruiken voor elke tuin en je kan niet zomaar willekeurig water sproeien door je tuin heen.

 

Een tuinslang wordt vaak gebruikt voor het besproeien van de tuin. Daarnaast zijn er echter nog veel meer functies waar je een tuinslang voor kan gebruiken. Je zou er je auto mee kunnen wassen, spelen met je kinderen of een zwembad vullen. Afhankelijk van de taken die je wilt kunnen verrichten zijn er verschillende tuinslangen beschikbaar, maar ook een scala aan accessoires.

 

Het eerste wat je je waarschijnlijk af moet vragen is hoe lang de tuinslang moet zijn. De afstand tussen een kraan en het verste uiteinde van de tuin bepaalt hoe lang de tuinslang dan moet zijn. Als je dan een tuinslang hebt gekozen met een niet te verwaarlozen lengte, is het misschien handig om je te kijken welke diameter je tuinslang heeft. Afhankelijk van de lengte en de diameter van je tuinslang is er de kans dat er drukverlies optreedt in de tuinslang. 

 

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvan de tuinslang is gemaakt. Dit bepaalt namelijk de totale druk die de tuinslang kan weerstaan en of de tuinslang goed kan tegen warm water. 

 

Als je een sproeisysteem wilt installeren, zijn er verschillende systemen waar je uit kan kiezen. Een pulserende cirkelsproeier of een sectorsproeier zijn geschikt voor het besproeien van een cirkel of een deel van een cirkel. Een zwenksproeier is geschikt voor het besproeien van een rechthoekig gebied en een telescopische sproeier is geschikt voor het besproeien van planten waar je niet goed bij kan. Je kan deze namelijk uitschuiven, waardoor je moeilijk bereikbare planten simpel kan besproeien. 

 

Ten slotte is het handig om een watertimer te gebruiken. Zo vergeet je niet dat je de kraan op een gegeven moment ook weer moet dichtdraaien.

 

https://www.waterpompshop.nl/

Plakcijfers, waar koop je dat?

Stel je hebt net een nieuwe brievenbus gekocht en wilt deze dicht bij de weg plaatsen. Hoe laat je dan aan de bezorger zien welk nummer bij deze brievenbus hoort? Natuurlijk, dat doe je met plakcijfers. Dat zijn stickers in de vorm van huisnummers. We vonden ze bij Plakfoliewebshop in allerlei kleuren en allerlei formaten.

 

 

Maar zo’n plakcijfer is niet alleen handig voor op een brievenbus hoor. Wat dacht je bijvoorbeeld van je huisvuil container, je papiercontainer en je groene container? Als je hier een grote sticker met je huisnummer op plakt, hoef je je container nooit meer bij de buren terug te halen. Bovendien zie je zelf ook al van een afstand welke containers bij jou horen.

Tja, dit zijn slechts 2 voorbeelden waar mensen plaknummers nodig hebben, maar er kunnen natuurlijk tal van redenen zijn waarom jij op zoek bent naar specifieke cijferstickers.

Bij Plakfoliewebshop vonden we plaknummer in de volgende cijfers:

– 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

En in de volgende afmetingen:

– 4cm, 6cm, 8cm, 10cm, 12cm, 20cm

En in de volgende kleuren:

– wit, zwart, zilver, blauw, rood en grijs

Misschien zoek je niet alleen nummers, maar ook plakletters omdat je misschien een woord wilt vormen. Dat kan bijvoorbeeld als je een naam bij je huisnummer wilt plakken of als je de openingstijden van je bedrijf of winkel op ramen wilt plakken. Als je naast plakcijfers ook nog graag plakletters wilt kopen, kun je deze ook op dezelfde website vinden in de kleuren wit en zwart. De letters zijn echter niet in zoveel verschillende maten verkrijgbaar, we vonden ze in 4cm en 6cm.

Op dezelfde webshop kon je ook een voordeursticker met naam of huisnummer bestellen. Deze wordt helemaal voor jou op wens gemaakt. Zo kun je zelf het lettertype kiezen, en of je alleen een naam, alleen een huisnummer of een combinatie van beide wilt hebben. De prijs voor een voordeursticker begint bij 20 euro en loopt op naarmate je voor een grotere sticker of meer opties kiest. Wil je voordeliger uit zijn? Bestel dan gewoon simpel een stukje plakfolie en knip of snijd met een scherp mesje zelf het huisnummer uit het folie.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/

De voordelen van canvas

Een Foto op canvas kennen we inmiddels als een van de meest gangbare middelen om een foto voor altijd te vereeuwigen en op een mooie plaats neer te kunnen hangen of neer te zetten. Met een canvas afdruk kunt u meer kanten op dan u wellicht denkt. Die mogelijkheden zijn de afgelopen tijd alleen maar toegenomen. Tijd dus, om al die opties eens op een rij te zetten.

Stapsgewijs door uw keuzemogelijkheden

U weet al dat u uw foto op canvas wilt laten afdrukken. Dat is een goede eerste stap. Wij praten u over het vervolg van het bestelproces en doorlopen met u de stappen, zodat u straks de beste keuze aan de muur heeft hangen.

Stap 1: De afmetingen

Zo is een eerste afweging die u kunt maken de afmeting van het canvasdoek. De meest simpele manier is om uw favoriete plaats voor het doek even te meten. Met welke afmeting komt de foto het mooist uit? Ook de dikte van het doek hoort erbij. U heeft keuze uit 20 of 40 millimeter.

Stap 2: Soort afdruk

Bij deze stap in het bestelproces bekijkt u met welke afdruk uw foto het mooist uitkomt. Is dat horizontaal, verticaal of misschien vierkant? Dat is aan u.

Stap 3: Fotobewerking

De grote keuzes zijn gemaakt. We weten inmiddels welk formaat u nodig hebt om de foto zo mooi mogelijk uit te laten komen, ook zijn we tot de conclusie gekomen dat de afdruk juist met een horizontale, verticale of juist vierkante afdruk het best tot zijn recht komt. Nu zoomen we in op de foto zelf. Welke kleur past bijvoorbeeld het best bij uw interieur? Zijn er oneffenheden die met fotobewerking mooier te maken zijn? Denk hierbij aan rode ogen of kleine objecten.

Kiezen, bestellen, ontvangen, ophangen

Nu is het zaak om te bestellen. U plaatst uw secuur gekozen afdruk in het winkelmandje en betaalt veilig online. Lang hoeft u niet op het eindresultaat te wachten, want vaak zijn bestellingen al binnen 48 uur verzendklaar. Wat u nog moet doen? Een mooi plaatsje aan de muur vrijmaken om uw prachtige foto op canvas neer te hangen.

https://www.bestdeco.nl/

Ontstoppingsdienst in Apeldoorn

 

Door het hele land staan specialisten voor u klaar om u te helpen met een rioolprobleem. Woont u in een grote stad of in een klein dorp in omgeving Apeldoorn? Geen probleem, er staat binnen een mum van tijd een rioolexpert voor de deur. Om met een ontstoppingsdienst in Apeldoorn in contact te komen hoeft u alleen even te bellen. De specialist maakt dan een afspraak met u op basis van de inschatting van de spoed van uw rioolprobleem. De ontstoppingsdienst in Apeldoorn doet er dan alles aan om uw probleem op te lossen en u vriendelijke service te geven. Riool ontstoppen in apeldoorn loopt niet in de hoge kosten en je krijgt oplosgarantie.

Advies bij uw rioolprobleem

Wilt u het toch eerst zelf proberen? De kans dat u de verstopping alleen maar erger maakt is erg groot. Een nieuwe verstopping zit dan ook in een klein hoekje. Neem daarom toch eerst contact op met de ontstoppingsdienst in Apeldoorn. Onze specialist kan u dan telefonisch te woord staan om u te helpen. In de meeste gevallen zal de expert u adviseren eerst een plopper te gebruiken. Dit is het makkelijkste hulpmiddel. Als dit niet werkt, wordt u geadviseerd een afspraak te maken met de rioolspecialist. De volgende stappen zijn namelijk het gebruik van een ontstoppingsveer of hogedrukspuit. Uit ervaring weten wij dat de verstopping in de meeste gevallen alleen maar erger wordt. Er kan zelfs een nieuwe verstopping ontstaan. Dit komt omdat er door het kleinste foutje al een nieuwe verstopping kan ontstaan. De ontstoppingsveer kan midden in de riolering afbreken waardoor de rioolbuis beschadigd wordt. Het vuil blijft hier beter zitten waardoor u grote kans heeft op een nieuwe verstopping. Daarnaast kan de hogedrukspuit op de verkeerde manier worden gebruikt. In dat geval gebeurt er hetzelfde als bij de ontstoppingsveer. Wij adviseren u dus contact op te nemen met de ontstoppingsdienst Apeldoorn. Riool ontstoppen in apeldoorn loopt niet in de hoge kosten en je krijgt oplosgarantie.

Hoe gaat de ontstoppingsdienst in Apeldoorn te werk?

De ontstoppingsdienst in Apeldoorn loop niet in de hoge kosten en je krijgt oplosgarantie. De specialist begint met een korte inspectie. Daarna kan de specialist een kostenindicatie geven en een uitleg over hoe hij te werk zal gaan. Na uw goedkeuring kan de rioolexpert beginnen. In een mum van tijd is het rioolprobleem verholpen en kunt u weer met een gerust hart verder.

Een poster dat ken je wel, maar heb je ook al van een muurposter gehoord?

Nee, dan spreken we niet over een papieren exemplaar met een popster op, maar over een kleurrijk exemplaar dat jaren in je tuin kan blijven hangen. Wij zetten alvast een aantal voordelen van een muurposter op een rij. Zo weet je meteen waarom je voor een tuinposter of muurposter van tuinposter.nl moet kiezen.

Voordeel 1: muurposters gaat jaren mee

Bloemen verwelken, planten vergaan, maar een tuinposter die blijft jaar in jaar uit hangen. Een tuinposter of muurposter van tuinposter.nl verdraagt regen en wind en hoef je helemaal niet te onderhouden. Bovendien heeft ook de zon geen impact op je tuinposter, deze verkleurt niet.

Voordeel 2: een muurposter kan op maat

Een grote tuin of een klein tuinmuurtje dat je wil bedekken? Je bestelt je muurposter op maat, dus je muurposter past altijd. Van klein tot XXL en alles wat daartussen zit. Zo beschik je steeds over de perfecte decoratie voor in je tuin.

Voordeel 3: een eigen foto op de muurposter

Uiteraard kun je kiezen uit duizenden afbeeldingen op de site, maar net zo goed stuur je je eigen foto door die je op je tuinposter laat drukken. Zo beschik je over een uniek exemplaar in je tuin, van hoge kwaliteit. Dit kost bovendien helemaal niet meer dan een ander exemplaar.

Voordeel 4: een ruime keuze aan bevestigingssystemen

Wil je alleen een doek, een systeem met ringen of een houten frame? De mogelijkheden bij tuinposter.nl zijn enorm. Welk materiaal je ook verkiest, er is een oplossing voor. Zo past een tuinposter perfect bij de rest van jouw tuin. Je moet bovendien helemaal geen klusser te zijn om de tuinposters te kunnen monteren. Een handig plannetje zorgt ervoor dat je snel van je tuinposter kunt genieten.

Voordeel 5: een tuinposter is betaalbaar

Een muurposter is er voor iedereen. Omdat ze bij tuinposter.nl heel wat muurposters maken, kunnen ze de prijzen drukken, waardoor ze voor iedereen heel betaalbaar zijn. Zeker als je weet dat je er jaren plezier aan hebt.

Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op tuinposter.nl en doe inspiratie op. Er staan honderden voorbeelden, zodat je zeker ook een oplossing vindt voor jouw tuinmuur. Bereken gelijk je prijs en bestel. Heel wat andere klanten zijn je al voorgegaan en ook die referenties kun je online vinden.

https://www.tuinposter.nl/muurposters/