Tips als je een badkraan gaat kopen

Badkraan kopen

Er zijn verschillende stijlen badkranen en afwerkingen waaruit je kunt kiezen. Zorg ervoor dat je een badkraan kiest die niet alleen op zichzelf geweldig is, maar ook als onderdeel van je bestaande badkamerdecor. En wil je een badkraan kopen, let dan op de volgende zaken. Het moet een aanvulling zijn op de rest van je badkamer en geen doorn in het oog zijn. Het moet passen bij de afwerking van je andere badkamerinrichting.

 

Materiaal

Het materiaal is een andere belangrijke factor om rekening mee te houden, omdat het de duurzaamheid en kwaliteit van de badkraan bepaalt. Je kunt het beste op zoek gaan naar een massief messing constructie, die je de meeste duurzaamheid biedt. Plastic onderdelen hebben meestal de neiging om eerder te verslijten.

 

Kraanconfiguratie

Kies een kraan die ook past bij jouw gebruikspatroon. Als je bijvoorbeeld gewend bent om altijd alleen maar een bad te nemen, kan een simpele vulkraan voldoende zijn. Sommige kranen worden echter ook geleverd met een handdouchekop in de kit, die je meer flexibiliteit kan geven voor wanneer je het bad wilt reinigen of wanneer je je wilt afspoelen na een bad.

 

Grootte en lengte van de tuit

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van de badkraan. Een overmaatse kraan op een klein kuipje ziet er niet mooi uit. Hetzelfde geldt voor de andere kant van de medaille. Als je overweegt om een hoge badkraan te kopen, zorg er dan voor dat er geen uitsteeksels over de uitloop zijn. Vergeet ook het uitloopbereik niet. Meet dus de rand van je badkuip en controleer de specificaties van de kraan om het bereik van de uitloop te weten te komen. Dit helpt je om ervoor te zorgen dat de waterstroom voldoende reikwijdte heeft over de badkuip zonder dat de rand ervan verstoord wordt.

 

Hendels

Je kunt bad-mengkranen vinden met een enkele hendel of een dubbele hendel. Een kraan met een enkele hendel ziet er slanker uit en laat meer open ruimte rond je bad. De dubbele hendel daarentegen zorgt voor een nauwkeurigere temperatuur- en volumeregeling.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/badkraan

Bent u op vakantie, dan geven wij u 6 tips om uw huis te beschermen

appartement te koop

Ga je op vakantie? Inbraak gebeurde snel. Gebruik deze 6 tips daarom zorgvuldig, zodat u zeker weet.

Tip 1: Wees voorzichtig op social media

Maak het dieven niet te gemakkelijk door de geur en kleur van vakantie op sociale media te melden. Weet je, en die foto’s zijn erg goed voor dit gezin, maar weinig goedbedoelende mensen weten dat de kust veilig is.

Tip 2: laat buren weten

U kunt het beste de buurman informeren dat u op vakantie bent. Op deze manier kunnen ze op elk moment op dingen letten, de zomer is gemakkelijker dan de winter.

Tip 3: Doe net alsof er iemand thuis is

Zorg ervoor dat uw huis de indruk wekt te leven. Laat iemand regelmatig op bezoek komen, geef de planten water en zet de timer van je lampen aan zodat het lijkt alsof er ‘s nachts iemand aanwezig is. Dit verkleint de kans op inbraak aanzienlijk.

Tip 4: Zorg voor goede sloten voor deuren en ramen

Een goed slot is essentieel om de veiligheid van uw huis te garanderen. Oudere deuren en ramen falen hier soms, maar bieden alleen een beperking voor diefstalpreventie. Ze zijn gemakkelijk te openen met een bankpas of draad, met weinig weerstand. Zorg voor goede sloten, installeer ze en test ze door een erkend installateur!

Vergeet niet om sloten te voorzien voor zwakke plekken in uw huis. Denk aan dakramen en kelderramen.

Tip 5: Bewaar waardevolle spullen

Zorg ervoor dat uw eigendom veilig en onzichtbaar is. Kansen verrassen de dief, en door alles om je heen open en bloot te laten, vergroot je je kans om gestolen te worden. Binnen is veiligheid altijd een goed idee. De meeste dieven begrijpen het niet en nemen geen tijd om verder te onderzoeken.

Als u in de tuin of op de weg werkt, sluit dan altijd de garagedeur. Stelen uit de lege garage is een kinderspel en waardevolle spullen kunnen onmiddellijk verdwijnen.

Tip 6: Beleggingswaarschuwingssysteem

Het alarmsysteem heeft een enorm afschrikkende werking. Vraag professionals om deze apparatuur te installeren om ervoor te zorgen dat het systeem de beste resultaten behaalt.

Wist je dat dieven meestal maar 3 tot 5 minuten nodig hebben om binnen te komen? Als het tijdens deze periode niet normaal kan werken, zal hij / zij het ergens anders proberen. Maak het een dief daarom niet te gemakkelijk.

huis met loods te koop

https://be.propenda.com

Zelf asbest verwijderen: 3 tips!

Heb je last van asbest maar wil je hier van af? Zoals je waarschijnlijk wel eens hebt gehoord is asbest slecht voor je gezondheid. Om die reden willen steeds meer mensen een asbestvrije woning. Sterker nog, vanwege de ernstige gezondheidsrisico’s is het vanaf 2024 zelfs verboden om een dak te hebben waar asbest in is verwerkt. In deze blog geven we 3 belangrijke tips voor asbest verwijderen. Lees snel meer!

 

Tip 1: Zorg voor voldoende bescherming

Zoals eerder besproken kan asbest enorme gezondheidsrisico’s met zich mee brengen. Daarom is het noodzakelijk dat je gebruik maakt van voldoende bescherming. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen, beschermende kleding en natuurlijk mondkapjes. Zo kan jij je gezondheid waarborgen.

 

Tip 2: Verwijder alleen kleine hoeveelheden asbest

Als particulier mag je zelf asbest verwijderen. Hier hangen echter wel strenge regels aan. Zo mag je enkel kleine hoeveelheden asbesthoudend materiaal saneren. De totale hoeveelheid van het materiaal mag niet groter zijn dan 35 m2. Wanneer je dus meer dan 35m2 asbesthoudend materiaal wilt verwijderen, zal je een professioneel bedrijf moeten inschakelen.

 

Tip 3: Ga niet onnodig slopen of hakken

Asbest is pas gevaarlijk wanneer er asbestvezels vrij komen. Wanneer je dus asbest gaat verwijderen, is het belangrijk dat je niet onnodig het materiaal sloopt of er in gaat hakken. Zo kan je een vensterbank waar asbest in is verwerkt vaak eenvoudig los schroeven. Hierdoor komen er niet onnodig veel asbestvezels vrij.

 

Zelf doen of laten doen?

Asbest verwijderen is een serieuze zaak. Wanneer je dus geen flauw benul hebt hoe je dit kan aanpakken, is het zaak dat je dit overlaat aan een professioneel asbestbedrijf. Zij weten als geen ander hoe je asbest kunt verwijderen. Bovendien maken zij gebruik van professionele methodes waar je als particulier niet over beschikt. 

 

De beste tuinstoelen voor deze zomer

Even lekker achterover leunen in een comfortabele tuinstoel en ontspannen. Wie wil dat nou niet? Een goede tuinstoel is hierbij essentieel. Maar welke past nou het best bij jou én je omgeving? Of je nu een balkon, terras of tuin hebt er zijn genoeg mogelijkheden. Wij zetten een aantal prachtige opties voor je op een rij.

 

Samen genieten op een tuinbank

Het is weekend en het zonnetje schijnt volop. In tegenstelling tot de doordeweekse dagen kun je nu lekker gaan genieten. Niks is beter dan heerlijk op de bank neerploffen, toch? Wat dacht je van een tuinbank! De tuinbanken van Vincent Sheppard, om maar een voorbeeld te noemen, worden gekenmerkt door hun kwalitatieve vakmanschap en passen daardoor perfect in elke natuurlijke omgeving.

 

Lekker wegdromen in een hangstoel

Een vakantie zit er dit jaar misschien niet meer in. Toch kan je van je eigen tuin of terras een perfecte plek maken om lekker te genieten. Bijvoorbeeld met een Amazonas Hangmat. Lekker een momentje voor jezelf of met z’n tweeën in een hangmat komt toch dichtbij het vakantiegevoel. Droom helemaal weg en fantaseer dat je op een tropisch eiland bent. Wat heeft een mens nog meer nodig? 

 

Tip: laat je bedienen door vrienden/familie om het ultieme vakantiegevoel nog beter te ervaren. Misschien mogen ze zelfs wel even in je hangmat.

 

Ultiem ontspannen met een loungestoel

Tot in de late uurtjes genieten in je eigen tuin of op het balkon? Een comfortabele loungestoel staat garant voor een avond vol plezier met familie en/of vrienden. Maar wat doe je met de stoelen als het plots gaat regenen? De loungestoelen uit de collectie Harman Excellence kun je gewoon laten staan. De kussen zijn afgewerkt met een hoogwaardig all weather stof waardoor ze altijd buiten kunnen blijven liggen. De ademende stof zorgt er namelijk voor dat er geen schimmelvorming ontstaat.

Heb jij zin om deze zomer lekker te genieten? Met een van deze tuinstoelen ontbreekt er (bijna) niks aan het ultieme zomergevoel.

Sloten laten vervangen met politiekeurmerk sloten

Wanneer je sloten laat vervangen door een slotenmaker Den Haag kun je het beter meteen goed aanpakken. Kies voor politiekeurmerk veilig wonen sloten van hoge kwaliteit en laat het door een erkende monteur installeren.

Wat zijn pkvw sloten?

De afkorting van het politiekeurmerk veilig wonen is pkvw en het wordt tegenwoordig door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid afgegeven. Het is ook bij het centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid in beheer. Vroeger was het in beheer bij de politie en vandaar ook de benaming politiekeurmerk. Door toenemende taken en overbelaste medewerkers is deze afdeling verhuis naar het centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Zo heeft de politie meer tijd voor het bestrijden van criminaliteit.

Hoge kwaliteit

Nu heeft het politiekeurmerk nog een hoger kwaliteit omdat de afdeling waar het nu onder staat veel meer tijd ervoor heeft. Zo hebben ze de tijd om sloten eerst goed te testen voordat het een politiekeurmerk krijgt. Ook de bedrijven zoals een slotenmaker Den Haag bedrijf worden beter onderzocht voordat ze het politiekeurmerk krijgen.

Sloten laten vervangen met politiekeurmerk sloten van een slotenmaker Den Haag is dan ook van hoge kwaliteit. Hierdoor wordt het voor criminelen heel moeilijk om in te breken. Bovendien kun je ook korting krijgen op de inboedelverzekering wanneer je kunt aantonen dat er politiekeurmerk sloten zijn gemonteerd.

Welk verhuisbedrijf uit Rotterdam kiest u voor uw verhuizing?

U gaat verhuizen en heeft besloten hiervoor een verhuisbedrijf uit Rotterdam in te schakelen. Een verstandige keuze! U kunt zelf kiezen van welke services van een verhuisbedrijf u gebruik wenst te maken. Gaat het alleen om het vervoer van uw spullen of wilt u ook het in- en uitpakken van de verhuisdozen laten verzorgen? Een goed verhuisbedrijf zorgt ervoor dat u de verhuizing zorgeloos tegemoet gaat. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van Jac den Hollander Verhuizingen. Sinds de oprichting van dit bedrijf in 1923 hebben zij al duizenden succesvolle verhuizingen verzorgd. U weet dan ook zeker dat u met een zeer ervaren bedrijf in zee gaat.

De vakmannen zorgen voor een soepele verhuizing

Met behulp van de ervaren vakmannen van dit Rotterdamse verhuisbedrijf verloopt uw verhuizing ongetwijfeld vlekkeloos. Zowel voor uw particuliere verhuizing, maar ook voor de verhuizing van uw bedrijf kunt u hier terecht. Als u verhuist, wilt u natuurlijk een efficiënte verhuizing, waarbij zo min mogelijk tijd verloren gaat en u uw leven snel weer normaal op kunt pakken. Bovendien verzorgt dit verhuisbedrijf in Rotterdam ook bedrijfsverhuizingen. Met een professionele en planmatige aanpak draait uw bedrijf na de verhuizing direct weer als vanouds door en gaat er zo min mogelijk tijd verloren. Zo kunt u de bedrijfsprocessen snel weer voortzetten.

De voordelen van een Erkende Verhuizer

Dit verhuisbedrijf uit Rotterdam is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Deze organisatie bewaakt de kwaliteit van de aangesloten verhuisbedrijven en zorgt ervoor dat verhuisbedrijven zich blijven ontwikkelen. Zij doen dit onder meer door het uitgeven van keurmerken, online klantbeoordelingen, algemene voorwaarden die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld, een onafhankelijke geschillenbehandeling en het aanbieden van vakopleidingen. Daarbij is bij een verhuizing door een Erkende Verhuizer uw gehele inboedel verzekert. Zo kunt u zorgeloos de aanstaande verhuizing tegemoet gaan.

De optimale rijping dankzij wijnbewaarkasten!

Iedere wijnsoort ontwikkelt zich het beste bij een temperatuur die stabiel is. De rijping vertraagt namelijk bij een lagere temperatuur en bij een te hoge temperatuur rijpt de wijn te snel. Allebei hebben een negatief gevolg voor de smaak van wijn. De oplossing voor dit probleem? Wijnbewaarkasten. Deze kasten beschikken over een optimaal klimaat zodat uw wijn zich het beste kan ontwikkelen.

Hoe werkt een wijnbewaarkast?

Het klimaat van een wijnkelder wordt nagebootst in een wijnbewaarkast. Wijn komt in een koele, rustige omgeving optimaal tot bloei. Daarom zijn wijnbewaarkasten speciaal ontwikkeld voor het rijen van wijn. U kunt meerdere flessen in de wijnbewaarkast leggen en jaren laten liggen. De wijnbewaarkasten van Wijnklimaatkas.nl zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. U bent dankzij de hoogwaardige kwaliteit verzekerd van een gelijkwaardige conditie als in een traditionele wijnkelder. Zelf stelt u de gewenste temperatuur tussen – 2°C/+2°C en 12°C. In een kast kan wijn maar liefst 3 tot 15 jaar bewaard worden. U heeft de keuze uit drie wijbewaarkasten:

  • Wijnbewaarkast Ageing 120 flessen
  • Wijnbewaarkast Ageing 196 flessen
  • Wijnbewaarkast Ageing 294 flessen

Dankzij deze kasten weet u zeker dat u uw favoriete wijnen op de optimale bewaartemperatuur bewaart en dat ze in de juiste luchtvochtigheidsgraad liggen. Dit zijn belangrijke factoren voor de ontwikkeling van wijn. De juiste luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de kurk van de wijn flexibel en luchtdicht blijft. Ook wordt de lucht in de kasten gezuiverd. In kasten bewaart u alle soorten wijn onder ideale condities. Sommige kasten bieden zelfs bescherming tegen UV-straling. Heeft u als doel wijnen voor korte termijn op gewenste drinktemperatuur te bewaren? Bekijk dan eens een wijnklimaatkast.

Wijnbewaarkast kopen?

De Climadiff wijnbewaarkasten van Wijnklimaatkast.nl zijn zo ontworpen dat ze het beste uit iedere fles wijn halen. Stuk voor stuk zijn ze kwalitatief uitgevoerd. Wilt u ook een trotse eigenaar zijn van zo’n prachtige wijnbewaarkast? Bekijk dan snel de opties online bij Wijnklimaatkast.nl. Wilt u van advies voorzien worden? Neem dan gerust contact op met de specialistische medewerkers. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies zodat u de juiste keuze maakt.

https://www.wijnklimaatkast.nl/

Boeket bloemen nodig?

Wil je graag iemand bedanken of in het zonnetje zetten, maar weet je niet zo goed hoe? Dan kun je altijd een boeket bloemen sturen. Dit is altijd leuk om te krijgen, ook om te geven. Heb je niet veel tijd om naar de winkel te gaan? Bestel dan gewoon online een boeket bloemen, zodat je dit binnen no time hebt geregeld. Weet je niet waar je ze kunt bestellen? Kijk dan eens in het assortiment van Boeketcadeau, waar je veel verschillende boeketten vindt en waar je ook afgebeeld ziet staan op de website, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Bloemen voor verschillende doeleinden

Om dus gemakkelijk en snel het juiste boeket bloemen te kunnen bestellen, zijn alle bloemen verdeeld in categorieën. Zoek je een bos bloemen voor een condoleance, voor valentijnsdag of voor de geboorte van een baby? Je ontvangt altijd een vers garantie van 7 dagen, dus de bloemen worden altijd vers geleverd. Bestel dus gewoon wanneer je ze nodig hebt en ze worden de dag erna al thuis bezorgd. En ja, zelfs op zondag worden ze geleverd. Handig als je dus vergeten bent om voor je familie een bloemetje te kopen voor bijvoorbeeld een speciale reden. Om de bos bloemen af te maken kies je nog een leuk kaartje, zodat diegene weet wie de bloemen heeft verzonden.

De service van Boeketcadeau

Zodra je een mooi boeket hebt uitgekozen, kun je een bestelling plaatsen. Wanneer je dit doet voor 12:00 uur, heb je de bloemen nog dezelfde dag in huis. Doe je dit na 12:00 uur, dan ontvang je de bloemen de dag er na in huis. Op de website vind je een klok met de overgebleven tijd tot 12:00 uur. Liever nog wat extra cadeaus geven? Dan kun je op de website terecht bij overige cadeaus, zodat je het cadeau compleet kunt maken. Zo vind je hier bijvoorbeeld kaarsen of chocolade. In het assortiment vind je in ieder geval niet de standaard bloemen, dus kies een boeket wat het beste bij jou past. Vragen? Raadpleeg de klantenservice en stel je vraag. Daarna komen zij zo snel mogelijk de bloemen bezorgen.

https://www.boeketcadeau.nl/