Vergaderen & overnachten

Bij het houden van een conferentie is de locatie één van de belangrijkste aspecten. De ligging moet uitstekend zijn ten opzichte van een internationaal vliegveld, belangrijke knooppunten en moet makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid ook een vereiste. Wat niet vergeten moet worden, is de mogelijkheid om te ontspannen tijdens of na een drukke conferentie. Door uw conferentie te geven bij een hotel, heeft u de mogelijkheid om de gasten een overnachting aan te bieden en toegang tot ontspanningsfaciliteiten zoals het wellness- en fitnesscentrum.

Valk Amsterdam

Met de komst van Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel heeft de Randstad er een uitstekende conferentieruimte in Amsterdam bij. Optimaal gelegen ten opzichte van knooppunten Amstel, A2 en A10, het openbaar vervoer en vlakbij vliegveld Schiphol, is deze conferentieruimte in Amsterdam op alle manieren goed te bereiken. De locatie biedt mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, feesten en (meerdaagse) congressen. Een team van specialisten werkt graag met u samen om te zorgen voor een nauwkeurige voorbereiding en zorgeloos verloop van de conferentie. Door de vele faciliteiten kunt u de zaal zo gebruiken als u wenst en de zalen zijn uitgerust met professionele geluidsinstallaties. Ook is het is mogelijk een arrangement te boeken met lunch en/of diner.

Geniet van de voordelen die horen bij het houden van een conferentie in een hotel. Bij Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel kunnen gasten gratis gebruik maken van de ontspanningsfaciliteiten. Dit wellness hotel in Amsterdam beschikt over diverse sauna’s, Turkse stoombaden en een verwarmd buitenzwembad. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het fitnesscentrum. Zo is gedurende en na het evenement ruimte voor ontspanning.

Ben u geïnteresseerd in een conferentieruimte in Amsterdam bij Van der Valk? Bekijk dan de mogelijkheden op de website www. vandervalkamsterdam .com of neemt u contact op met de afdeling Meetings en Events via 020 80 01 100.

https://www.vandervalkamsterdam.com

Bijzondere en unieke evenementenlocatie in Hoofddorp

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. 

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

Belangen van beide partijen behartigd door mediation in Rotterdam

Hoe zorgt de mediation in Rotterdam ervoor dat de belangen van beide partijen behartigd worden? Een conflict ontstaat doordat twee of meer partijen het niet eens zijn over bepaalde zaken. Dit komt omdat ze andere belangen hebben. Het is dan niet mogelijk om alle belangen van beide partijen te behartigen. Het beste is dan om een oplossing te zoeken waar beide partijen tevreden over zijn. Dit betekent dan ook dat beide partijen afstand moeten doen van bepaalde zaken. Dit is het meest eerlijk, aangezien beide partijen dan voornamelijk voordelen, maar ook een aantal nadelen ondervinden. Dat is nu eenmaal de manier om conflicten op te lossen. Als je kiest voor de mediation in Rotterdam, dan zal de mediator beide partijen vragen om de belangen op papier te zetten. Zo kan de mediator op zoek gaan naar oplossingen waar beide partijen baat bij hebben, maar waarbij het ook noodzakelijk is om water bij de wijn te doen. Vervolgens gaan de partijen tijdens de mediation in Rotterdam onderhandelen over de beste oplossing en de gemaakte afspraken worden op papier gezet. Beide partijen zullen zich aan deze afspraken moeten houden om ervoor te zorgen dat de samenwerking goed blijft verlopen, ook na de mediation in Rotterdam. Als dit goed blijft gaan hebben beide partijen daar belang bij.

Bij welke situaties kan er voor de mediation in Rotterdam worden gekozen?

De mediation in Rotterdam biedt uitkomst bij diverse situaties. Zulke situaties zijn vaak niet te voorkomen, waardoor je er toch het beste van moet maken. Het gebeurt bijvoorbeeld regelmatig dat mensen binnen een organisatie het niet eens zijn over de werkwijze of over een reorganisatie. Het kan zijn dat twee collega’s een conflict hebben, maar het komt ook voor dat diverse afdelingen van een bedrijf een conflict hebben. Hoe meer mensen bij een conflict betrokken zijn, hoe ingewikkelder de situatie wordt. Het is tevens mogelijk dat er voor de mediation in Rotterdam gekozen wordt als de werknemers het niet eens zijn met de beslissingen die het management neemt. Ook kan je denken aan meerdere artsen die samenwerken in één praktijk en die het maar niet eens kunnen worden. Er zijn talloze situaties te bedenken waarbij een conflict ontstaat. De mediation in Rotterdam is vooral bedoeld voor conflicten die in het bedrijfsleven ontstaan. Kortom, voor elke situatie waarbij twee of meerdere partijen hun belangen willen behartigen (maar waarbij dit niet allemaal mogelijk is) kan voor de mediation in Rotterdam gekozen worden. Kijk op onze website als je meer informatie over de diverse situaties wil lezen.