Vrieshuis op de juiste locatie

Zoekt u een vrieshuis voor de opslag van uw verse producten? Dan wilt u erop kunnen rekenen dat er op de juiste wijze met uw producten wordt omgegaan. Het is immers belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook is het prettig als de vriesopslag gelegen is op een praktische locatie, zodat de distributie van uw producten soepel verloopt. Bij Frigo Group hebben we twee grote vrieshuizen tot onze beschikking. Hier kunnen wij uw verse of diepvries producten opslaan op de juiste temperatuur. Of het nu gaat om vlees, vis, groente of brood, wij zorgen ervoor dat er zorgvuldig wordt omgegaan met diverse soorten voedingsmiddelen.

Frigo Group als betrouwbare partner

Frigo Group is in 1973 opgericht en heeft ruime ervaring in de opslag van diverse soorten levensmiddelen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot bedrijf, maar nog altijd bent u bij ons geen nummer. Wij benaderen onze klanten op een persoonlijke manier en luisteren graag naar uw specifieke wensen. Het maakt niet uit of u veel opslagplek nodig heeft, of slechts een aantal pallets. Om uw producten in de gaten te houden, maken we gebruik van moderne technologie. Door middel van een Warehouse Management Systeem weten we precies waar producten opgeslagen liggen. Ook kunnen we hiermee de temperatuur van minuut tot minuut monitoren.

Duurzaam koelstransport 

Niet alleen voor diepvries opslag kunt u terecht bij Frigo Group. Ook het koeltransport van uw producten regelen wij van A tot Z. Met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs zorgen we ervoor dat voedingsmiddelen goed en wel afgeleverd worden op de eindbestemming. En door producten van meerdere klanten tegelijkertijd te vervoeren in een vrachtwagen, kunnen we kosten sparen en ook het milieu. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact op en wij gaan graag met u in gesprek. 

  

https://www.frigogroup.com/

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Wil jij je website naar het volgende niveau tillen en meer potentiële klanten aantrekken? Dan kun je dit alleen doen door je website te optimaliseren voor zoekmachines. Alleen websites met goede content en een goede reputatie komen bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google. Dit kun je op verschillende manieren bereiken. Als je geen tijd hebt om je hierin te verdiepen, dan kun je zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan SEO specialisten. Hiervoor kun je terecht bij Proseo. Wij hebben ruime ervaring met het optimaliseren van websites en weten precies hoe je de beste resultaten kunt bereiken.

SEO en Google ADS

Bij Proseo houden we ons bezig met datgene waar we goed in zijn: SEO en SEA, ofwel zoekmachine optimalisatie en Google Ads. We zorgen ervoor dat de content op je website de juiste kwaliteit heeft en dat er regelmatig nieuwe teksten gecreëerd worden. Deze aanpak zorgt voor duurzaam resultaat zonder dat het veel kosten met zich meebrengt. Door middel van zoekmachine marketing heb je juist snel en kortstondig resultaat. Je website verschijnt direct bovenaan in Google, zodat je conversies direct zullen stijgen. Een combinatie van beide strategieën kan uiteraard ook gebruikt worden.

Linkbuilding

Een andere tactiek die we inzetten om jouw website beter vindbaar te maken, is linkbuilding. Dit komt neer op het plaatsen van links naar jouw website op andere websites, of juist andersom. Dit klinkt vrij eenvoudig, maar vereist wel verstand van zaken. Bij het plaatsen van links is het belangrijk dat dit op de juiste websites gebeurt. Zijn deze websites van slechte kwaliteit, dan zal linkbuilding jouw website meer kwaad dan goed doen. Linkbuilding uitbesteden aan specialisten is daarom een goed idee. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op, of kom langs voor een gesprek!

https://www.proseo.nl/

Ziektekostenverzekeraar kiezen

Bent u niet meer tevreden met de verzekering die uw huidige zorgverzekeraar biedt? Of is uw situatie veranderd, waardoor u een andere zorgverzekering nodig heeft? Dan is overstappen naar een andere ziektekostenverzekeraar een goede beslissing. De zorg verandert en ook uw gezondheid kan verbeteren of juist achteruit gaan. Het is dan verstandig om op zoek te gaan naar een ziektekostenverzekeraar die een zorgverzekering biedt waar u het meeste profijt van heeft. Dit is niet altijd eenvoudig, aangezien er zoveel keuze is.

Zorgverzekering regio Salland

Salland is een zorgverzekeraar waar u een zorgverzekering af kunt sluiten als u in Overijssel of Gelderland woont. Een groot voordeel van een regionale verzekeraar, is dat de organisatie kleinschalig is. Dit betekent meer aandacht voor u als klant en ook voor de zorg die geboden wordt in de omgeving. Bij Salland gaan we regelmatig in gesprek met zorgaanbieders in de regio. Dit doen we onder andere om afspraken te kunnen maken over de kwaliteit en de kosten van de zorg. We zijn hierdoor echt betrokken en kunnen samen met zorgverleners eventuele knelpunten oplossen. Ook hebben we een beeld van de kwaliteit of wachttijden mbt tot zorg en kunnen u adviseren over de beste behandelaars bij u in de buurt.

Zorgpremies 2021

Kwaliteit is natuurlijk belangrijk, maar u wilt hiervoor niet de hoofdprijs betalen. Bij Salland is dit niet het geval en kunt u altijd rekenen op een scherpe premie. Doordat we geen winstoogmerk hebben, zijn we in staat om de zorgpremie laag te houden. De zorgpremie die u voldoet, kan immers wel beter besteed worden. Bij Salland wordt dit daarom geïnvesteerd in het verbeteren van de zorg. De zorgpremies voor 2021 kunt u binnenkort terugvinden op onze website. Ook kunt u hier direct berekenen wat u gaat betalen voor een zorgverzekering van Salland. Heeft u liever dat wij even met u meekijken? Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

https://www.salland.nl/

Professionele voice overs, scherp tarief

Studio QKLQ is helder over haar voice over tarieven. We zorgen voor betaalbare kwaliteit voor al onze klanten. Bij het selecteren van een stem voor een commercial is het belangrijk te weten welke toon en sfeer u over wilt brengen. Een krachtige mannenstem, een overtuigende vrouwenstem of juist een fris en hip geluid. Op het gebied van voice overs is eindeloos veel mogelijk.

Voorbeelden ter inspiratie

Om u een eerste indruk te geven, kunt u online een aantal voorbeelden beluisteren. We raden u van harte aan kennis te maken met Albert-Jan, Chantal, Gerrit, Marjolijn en alle andere stemmen. Vindt u het moeilijk om te kiezen uit zo veel kwaliteit? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Neem in dat geval gerust contact met ons op. We geven u tips en adviezen en samen zorgen we ervoor dat u die ene voice over vindt die bij uw bedrijf past.

Stemacteurs met karakter

Een stemacteur gezocht, waar begin je dan met zoeken? Studio QKLQ helpt u op weg. Wij hebben jarenlang ervaring in het maken van commercials, spots, bedrijfsfilms en andere mediaproducties. De stem is in al deze gevallen meer dan essentieel. De mensen met wie wij samenwerken hebben stuk voor stuk een oorspronkelijk stemgeluid met karakter. Ze zijn prima te coachen. En dat is nodig want ieder product is uniek. De toon is helder en de intonatie is perfect. Om over te brengen wat deze professionals allemaal kunnen, hebben we een selectie gemaakt van recente producties. Ze staan online en u kunt er 24/7 naar luisteren.

Wilt u zo snel mogelijk persoonlijk advies krijgen? Klikt u dan op het rode blokje waar ‘bel mij terug’ op staat. We vertellen wat de mogelijkheden zijn en kunnen direct afspraken maken.

 

https://www.studioqklq.nl/

Container nodig voor uw bedrijf? Wij helpen u graag

Een afvalcontainer nodig voor uw bedrijf?

Zoekt u een afvalcontainer voor uw onderneming. Bent u bezig met een verbouwing van uw pand? Wij helpen je graag met een afvalcontainer. Ook geven wij je tips hoe je het beste een container kunt huren via onze geoptimaliseerde website voor ondernemers.

Waarom een container huren handig is voor uw bedrijf.

Tijdens een verbouwing of een verhuizing zult u te maken hebben met afval en kantoorartikelen dat u niet meer nodig heeft. Al deze afvalproducten kunt gelijk dumpen in een gewenste container. Deze containers worden aan uw adres geleverd zonder enige moeite. Ook nemen onze containers slechts 1 parkeerplaats ruimte. Zo houdt u ook voldoende ruimte bij uw parkeerplaats. Ook komen wij periodiek langs om te containers te legen zodat u gelijk verder kunt met uw bouwactiviteiten. 

Hoe een container huren voor uw bedrijf?

Het huren van een container is heel eenvoudig via onze ondernemerspagina. Zo kunt u in slecht 3 klikken een container reserveren voor uw bedrijf. Via het kopje container huren op onze website ziet u een overzicht van alle containers die wij voor u kunnen klaarzetten. Zo kunt u kiezen voor een gesloten container waarbij uw documenten veilig zijn opgeborgen in de avonduren of weekenden. Is dat geen probleem? Dan zou u kunnen kiezen voor een 6 kuubs container of een klepcontainer.

Wilt u meer weten over onze containers? 

Wilt u graag meer weten hoe u zakelijk een container kunt huren? Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met al uw vragen. Ook kunnen wij u de mogelijkheden bieden wat gunstig is voor uw onderneming. Direct contact opnemen? Bel onze nummer of stuur een mail. Tevens staan wij open voor lange termijn relaties, waarbij u kunt denken aan dat wij periodiek een container voor u klaarzetten en ophalen. Wij zijn de containerspecialist van Twente. Bezoek onze website nu

http://www.busschercontainers.nl/container-huren/