Voordelen van natuurgeneeskunde in Sittard

Een groot verschil tussen natuurgeneeskunde Sittard en gewone geneesmiddelen is dat er bij natuurgeneeskunde Sittard meer aandacht wordt besteed aan de geest. Natuurlijk gebeurd dit bij ‘gewone’ geneeskunde ook wel, maar opvallend minder. Denk  eraan dat het pas vanaf 2020 in het protocol voor huisartsen staat om te vragen naar de mentale gezondheid van vrouwen die de tabletten slikken voordat zij een nieuwe soorttabletten adviseren. Dat is opvallend naar mijn mening, vooral omdat detabletten invloed heeft op de hormonen en dat veel invloed heeft op de mentale staat van iemand. Bij de natuurgeneeskunde Sittard wordt er meer gekeken naar de connectie tussen de fysieke klachten en de mentale gesteldheid van iemand. Zo kunnen veel klachten veroorzaakt worden door stress. Iemand laten ontspannen door middel van therapie is dan even effectief als iemand laten ontspannen door geneesmiddelen. Dat is ook vaak het uitgangspunt van natuurgeneeskunde Sittard, de kracht van het lichaam om problemen op te lossen.

Slechte imago

Over het algemeen heeft natuurgeneeskunde Sittard een slecht imago opgebouwd, echter is dit helemaal niet nodig. Het sluit andere geneeswijze namelijk niet uit, het geeft een alternatief. Het is vaak gezonder als er natuurlijke producten het lichaam in gaan. Bij veel klachten heeft natuurgeneeskunde Sittard een therapie die even effectief of effectiever is dan een medisch expert zal aanbevelen. Er zijn wel veel therapieën bij de natuurgeneeskunde Sittard die door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Zelfs therapieën die niet wetenschappelijk onderbouwt zijn. Dit zorgt dat u altijd de optie heeft om de therapie te proberen, misschien werkt het wel heel goed voor u. Dat zou een hele fijne uitkomst zijn van een behandeling waar u misschien wel sceptisch aan begint. De therapeut zal u uitleggen waarom de behandeling u zal helpen en wat er in uw lichaam gebeurd. Veel therapieën hebben directe werking. Heeft u interesse in natuurgeneeskunde, massage of medisch pedicure, kijk dan eens bij Bodyandbeing.nl nabij Sittard. 

Tandarts in het buitenland biedt verschillende aanbiedingen aan

Heb je een speciale behandeling nodig die in Nederland misschien niet wordt aangeboden? Of is een bepaalde behandeling in het buitenland veel goedkoper dan in Nederland? Tandarts in het buitenland kan je helpen om de beste tandarts te vinden in het buitenland. Zo heb je veel meer mogelijkheden en heb je misschien wel behandelingen die in Nederland niet worden aangeboden. Zo heb me meer mogelijkheden op de behandelingen die je nodig hebt en voel je je beter omdat de behandeling die jij nodig hebt ook echt uitgevoerd kan worden. Tandarts in het buitenland kan je dus helpen om je mogelijkheden te verbreden en te zorgen dat je meer kansen hebt op behandelingen die jij verdient of nodig hebt. Ook kunnen behandelingen van een Tandarts in het buitenland goedkoper zijn dan in Nederland. Dit kan veel schelen en daarom kan je kiezen voor de optie om je in het buitenland te laten behandelen.

Tandarts in het buitenland biedt je de hulp die je nodig hebt

Heeft u snel een tandarts nodig in het buitenland? Om welke reden dan ook? Bijvoorbeeld de prijs of andere behandelingen. Dan kan de Tandarts die in het buitenland zit u helpen om de juiste tandarts te vinden in het buitenland. Soms is een tandarts in het buitenland goedkoper of ben je daar op vakantie en heb je spoedig een tandarts nodig wegens een spoedgeval of iets dergelijks. Tandarts in het buitenland kan je helpen met al je mond en tand problemen die verder gaan dan de grens. In het buitenland is soms de tandheelkunde verder dan het in Nederland is. En hierdoor hebben de mensen veel meer kennis daar. Het betekent dus dat je Misschien bij de Tandarts die in het buitenland zit wel geholpen kunt worden bij problemen waar ze in Nederland niets aan kunnen of willen doen.Hoe je vanuit werkstress ook een burn-out kunt krijgen

Jarenlang was werken voor mij de normaalste zaak en heb dit ook jaren vol overgave en passie gedaan. Al 25 jaar was ik ondernemer van een consultancy bedrijf en had een bedrijf met ruim 50 medewerkers opgebouwd en veel mooie klanten waarvoor wij werk uitvoerde. Het was me in die tijd zeker niet vreemd om 60-80 uur te werken en alles draaide om het bedrijf. Vakanties waren altijd kort en vaak nog ingevuld met allerlei zakelijke activiteiten. Alles draaide eigenlijk om het bedrijf en de continuïteit van de organisatie totdat in 2008 de krediet-crisis uitbrak was er niets met mij aan de hand.

Hoe een bijzondere situatie een burn-out heeft versterkt

Deze crisis was voor mij letterlijk en figuurlijk het begin van het einde. Want in 2010 heb ik mijn bedrijf moeten opgeven en in 2012 lag ik op de intensive care om mijn leven te vechten. Deze situatie en mijn “bijverschijnselen” maakte een gesprek met een specialist noodzakelijk en het was me duidelijk aan het worden dat ik jarenlang roofbouw met, hoge verwachtingen, op mijzelf had gepleegd en een dikke burn-out had opgelopen. Natuurlijk is er in het begin vooral woede en ontkenning maar ook juist vanuit de gesprekken ook veel herkenning in mijn manier van omgaan met de dagelijkse zaken.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de burn-out

Naast slaapgebrek, woedeaanvallen, angsten en snelweg-fobie die ik had leren erkennen was het leven vooral als een passagier in een sneltrein aan me voorbijgegaan. Wat hadden deze 25 jaar me nu opgeleverd? Hoe gelukkig was ik nu echt? Wie waren me vooral dierbaar? En waar kon ik nog echt van genieten? Echt vragen die ik niet meer kon beantwoorden vanwege de burn-out. Toch ben ik nu blij dat ik de kennis heb die ik nu heb want ik ben nog steeds een ondernemer maar sta heel anders in het leven. Zo plan ik mijn werk veel beter en mediteer ik elke dag om vooral in het “hier en nu” te leven. Jazeker ik ben uitgestapt uit die sneltrein en voel dat ik veel meer kan genieten van het leven. Zakelijk gaat het goed en mijn uitdagingen zijn wel aangepast maar geeft me ook veel meer voldoening.

https://ruudmeulenberg.nl

Wil jij dagelijks tegen je eigen grafkist aankijken?

Geconfronteerd worden met je eigen sterfelijkheid

Wie ziet er nou graag iedere dag zijn eigen doodskist waar je later in eindigt?  Dat confronteert je met je eigen sterfelijkheid. Toch regelen sommige mensen  wel de nodige zaken voor hun dood: ze hebben de eigen uitvaart al geregeld,  hun doodskist is al in huis en ze gebruiken die zo lang als kamerscherm of boekenkast, op de bank ligt een plaid dat bij beter kijken een lijkwade blijkt en ze hebben het graf al gekocht. De grafsteen of het grafmonument is al uitgekozen en soms zelfs al geplaatst. .

 

 

Documentaire fotografe

Docufotografe Saskia Aukema fotografeerde en interviewde een aantal van deze mensen. Het resultaat: heel bijzondere en mooie foto’s en unieke verhalen in een expositie in uitvaartmuseum Totzover.

 

Mooi Doodshemd als uitzet cadeau

Het was vroeger niet ongebruikelijk dat in de uitzet ook doodskleden zaten. Meestal waren dat witte doodshemden van katoen. Netjes gestreken.  En zelfs werd het soms als huwelijksgeschenk cadeau gedaan tijdens de bruiloft.

Dat kunnen we ons nu nog maar moeilijk voorstellen. Tijdens de grote voorjaarsschoonmaak werden de ongebruikte lijkhemden gewassen en met de strijk netjes gestreken. Het was destijds een standaard klusje voor de vlijtige huisvrouw die daarmee herinnerd werd aan haar eigen sterven en de vergankelijkheid van het leven.

 

“Ik heb gewoon niet zoveel met de dood….” Vandaag de dag houden we de (gedachte aan) doodgaan en onze eigen vergankelijkheid zo lang als we kunnen uit onze gedachten en buiten de deur. We denken liever niet aan sterven en verlies, “we hebben er niet zoveel meer mee…” Veel liever vieren we het leven en voelen we ons jong en vitaal liefst tot aan het moment van de dood op hoge leeftijd. Oud worden en dood gaan zijn gewoon niet zo populair…. Misschien dat iemand daarom tijdens een uitvaart nota bene fluisterde: “Ik heb gewoon niet zoveel met de dood….”

 

Tijden veranderen

Toch is er een verandering gaande: het ontkennen en krampachtig negeren van denken aan ons eigen sterven lijkt te veranderen. Initiatieven als kistclubs (leden maken hun eigen kist en strijden om de mooiste en meest unieke creatie) zijn populair in Nieuw-Zeeland.

Het van oorsprong Japanse gebruik waarbij in de eigen kist wordt proefgelegen – past deze kist mij? – wint aan populariteit in Nederland.

 

Denkend aan later

Nederlandse uitvaartbegeleiders vragen ons om alvast onze uitvaartwensen op te schrijven. Zodat we zeker weten dat de nabestaanden straks een passende uitvaart zullen organiseren. En ook grafstenen en grafmonumenten worden steeds vaker al ruim voor de dood geregeld. Voorbeeld is dit familiegraf op begraafplaats Zorgvlied. Het is al lang geleden geplaatst en (gelukkig) tot op heden nog leeg.

en en omgaan met de dood een belangrijk deel van hun dagelijks leven geworden.

Expositie uitvaartmuseum

Museum Totzover op de Oosterbegraafplaats in Amsterdam toonde op de expositie “De Kist al in huis” prachtige foto’s (met verhaal) van Saskia Aukema. bekijk de expositie “De Kist al in huis” 

Over Saskia Aukema

Saskia Aukema is een Nederlandse journalist en fotograaf. Ze houdt van ‘slow’ journalistiek: verhalen die zich geleidelijk ontwikkelen en tonen, vaak over iemands levensbeslissingen en hoe deze hun identiteit bepalen. Afgezien van haar werk voor dagblad Trouw, werd haar breed tentoongestelde fotoreeks zoals Veiled nationaal toegekend in 2016 en 2017. Ze heeft twee publicaties, Bekeerd (2014) en Veiled (2017), op haar naam staan.

 

Jeroen Stok

Dit artikel werd geschreven door Jeroen Stok.  Jeroen is beeldhouwer en ontwerpt behalve grafkunst ook RVS sculpturen en kunst in opdracht. Gestileerde moderne kunstwerken die een opvallend lichte en positieve uitstraling hebben. Het ontwerpen van grafmonumenten in samenspraak met nabestaanden is een belangrijk onderdeel van zijn werk, dat meestal meer betekenis heeft voor mensen dan een “gewoon” kunstwerk. 

 

https://www.memorabel.nl/nieuws/

Slotenmaker nodig? Redenen waarom u een gecertificeerde slotenmaker moet kiezen

Waarom zou u een gecertificeerde slotenmaker kiezen? Wanneer de meesten van ons de term slotenmaker horen, stellen we ons iemand voor die je helpt wanneer je jezelf uit je auto of huis hebt buitengesloten. Vandaag is de wereld van slotenmakers dramatisch veranderd en dat geldt ook voor de taken van een moderne slotenmaker. Veel slotenmakers zijn naar het gebied van huislijke veiligheid verhuisd om je huis en kantoor te beschermen. De meeste slotenmakers zijn ook gestart met het nemen van geavanceerde gecertificeerde trainingsprogramma’s om gelijke tred te houden met de steeds veranderende technologische vooruitgang. Wij van Lock Secure waarborgen de veiligheid in uw huis en komen uiteraard, wanneer dat nodig is, direct langs wanneer u uzelf heeft buitengesloten. Dus heeft u een professionele slotenmaker in Rotterdam of elders nodig? Lock Secure bevat uitsluitend over gecertificeerde slotenmakers en werkt alleen met de beste materialen.

Het spreekt vanzelf dat de precisie en vaardigheid van een gecertificeerde slotenmaker een veel verstandiger keuze zou zijn. Gecertificeerde slotenmakers hebben doorgaans meer verantwoordelijkheidsgevoel en zijn over het algemeen betrouwbaarder. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen een gecertificeerde slotenmaker te kiezen. 

De slotenmaker geeft advies over de veiligheid van uw huis

Technologie verandert voortdurend en wordt bijgewerkt. Daarom is het belangrijk dat u iemand hebt die u kan voorzien van actuele informatie over welke beveiliging het beste is voor uw huis. Een gecertificeerde slotenmaker heeft up-to-date informatie en kennis over de beste systemen op de markt. 

Een gecertificeerde slotenmaker is betrouwbaar om uw huisbeveiliging te waarborgen

Zelfs als je huis is uitgerust met het nieuwste beveiligingssysteem, stopt de taak van een slotenmaker daar niet. In het ongelukkige geval dat iemand probeert in te breken in uw huis en uw sloten en andere beveiligingsapparatuur beschadigt, hebt u een 24-uursensmijder nodig om de schade onmiddellijk te komen herstellen. 

Een gecertificeerde slotenmaker is betrouwbaar in geval van een noodgeval

Het is niet alleen belangrijk om een ​​betrouwbare slotenmaker te hebben in het geval van een noodgeval thuis, maar ook wanneer u ergens vastzit met uw sleutels opgesloten in de auto of op kantoor. U hebt een slotenmaker nodig die de betrouwbaarheid heeft om u meteen te bereiken, zodat u aan uw dag kunt beginnen. 

Een gecertificeerde slotenmaker voorkomt dat u onnodige kosten betaalt

Het belangrijkste dat je kunt doen, is onderzoek doen bij het kiezen van een slotenmaker. Ook al kunnen ze de klus klaren, maar niet kieskeurig zijn bij het kiezen van een slotenmaker, kun je een groter risico lopen. Een betrouwbare gecertificeerde slotenmaker zorgt ervoor dat het klusje klopt, maar zorgt er ook voor dat het goed wordt gedaan zonder fouten te maken, zodat hij later terug moet komen om later te repareren, wat u meer geld zal kosten.

Wanneer u een slotenmaker kiest, stelt u uw vertrouwen in iemand om te zorgen voor de veiligheid van alles wat u dierbaar is, inclusief uw huis, kantoor, auto en familie. Het is zo belangrijk om je onderzoek te doen om ervoor te zorgen dat de slotenmaker ervaren, deskundig en betrouwbaar is.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam