Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

4 leuke cadeaus voor je vriendin

Is je vriendin bijna jarig en heb je inspiratie nodig voor een cadeau? Wij hebben 4 leuke en persoonlijke cadeauideeën voor je op een rijtje gezet. Zo zal je vriendin zeker verrast zijn!

 

  1. Plantje

Een persoonlijk cadeau waar iedereen blij mee is, is een mooi plantje. Het is een erg persoonlijk cadeau omdat er veel verschillende soorten, maten en stijlen zijn, dus je moet er altijd even goed over nadenken voordat je een plant cadeau geeft. Wat past het beste bij je vriendin? Zou ze graag een mooie grote kamerplant willen, of liever een klein, schattig cactusje voor op haar bureau? Er is in ieder geval genoeg keus, dus het zal het zeker leuk vinden! 

 

  1. Brownie door de brievenbus

Elk meisje houdt van chocolade. Wil je haar graag bij haar thuis verrassen? Laat dan een Brownie Box bezorgen. The Brownie Box bezorgt door heel Nederland brownies in een mooi doosje. Er zijn veel verschillende smaken waar je uit kunt kiezen, zoals Oreo, walnoot, M&M’s of een witte chocolade brownie. Vindt je vriendin alle soorten lekker? Kies dan voor een Brownie Box met meerdere smaken! Er zijn standaard dozen beschikbaar, maar je kan ook zelf een doos samenstellen. Wil je brownies bestellen? Vergeet dan niet om een persoonlijk verjaardagskaartje toe te voegen! 

 

  1. Maak iets zelf

Wanneer je een echt uniek cadeau wil geven is het altijd het leukst om iets zelf te maken. Het is erg persoonlijk omdat het laat zien dat je er goed over na hebt gedacht en er tijd in hebt gestoken. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij, ketting of fotoboek met al jullie gezamenlijke herinneringen erin. Zo zal ze altijd een aandenken aan jou hebben!

 

  1. Foto 

Wil je jullie gezamenlijke herinneringen groter vastleggen? Druk dan een mooie foto van jullie samen af, die ze kan ophangen in haar kamer. Laat hem afdrukken op canvas, hout of metaal. Je kan foto’s bij veel bedrijven laten afdrukken in verschillende maten. Zo is er altijd wel een formaat die in haar kamer past!

 

https://www.thebrowniebox.nl/