Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

4 verschillende soorten ladders en trappen

Iedereen weet wel wat een trap en ladder is. Maar veel mensen weten eigenlijk niet welke soorten ladders en trappen er daadwerkelijk zijn. Er zijn namelijk een tal van verschillende soorten trappen als ladders beschikbaar ieder met zijn eigen voor- als nadelen. Wil jij nou meer weten over de verschillende soorten ladders en trappen? Lees dan verder in dit blogartikel.

 

Houten trappen

Het eerste soort dat we in deze blog aanstippen is de houten trap. Houten trappen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Houten trappen worden gemaakt voor het overbruggen van hoogtes ook wanneer die hoogtes moeten worden overbrugd in een kleine ruimte. Eén van de voordelen van een houten trap is dat deze namelijk vrij steil geplaatst kan worden. Dit bespaart ook weer veel ruimte. Wil je nou extra zekerheid dan is het mogelijk om een bevestigingsrail te plaatsen. 

 

Professionele ladders

Professioneel ladders is het tweede soort dat we bespreken in deze blog. Professionele ladders zijn speciaal gemaakt voor een aantal beroepen. Zo zijn er professionele ladders voor glazenwassers en schilders. Tevens zijn er ook professionele ladders voor daken of de bouw. Deze hebben allemaal hun eigen extra toevoegingen om zo het werk zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Deze ladders zijn ten opzichte van de ‘gewone’ ladders gemaakt om extra gewicht aan te kunnen. 

 

Zoldertrappen

Zoldertrappen is het derde onderwerp van deze blog. Zoldertrappen is het perfecte middel om verdiepingen bereikbaar te maken. Daarnaast zou je een zoldertrap ook kunnen gebruiken als bibliotheektrap of als trap voor bij je stapelbed. Ook zoldertrappen kunnen gemonteerd worden met een bevestigingsrail voor wat extra veiligheid en zekerheid. 

 

Houten ladders

Het vierde soort ladders en trappen zijn de houten ladders. Houten ladders zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo zijn er houten ladders speciaal voor decoratie binnen als buiten. Daarnaast heb je ook functionelere houten ladders. Zoals bibliotheekladders voor hoge boekenkasten of uitschuifladders voor de grotere hoogtes. 

 

Ladder of trap kopen

Wil je nou een ladder of een trap kopen? Dan raden wij Van Eldik aan. Zij bieden een breed scala aan ladders en trappen aan. Heb je echter nog vragen over de ladders of trappen neem dan gerust en vrijblijvend contact op met één van de medewerkers. Zij geven jou graag een passend advies.

https://www.vaneldikladders.nl/