Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Aparici ECO Smart boiler, Energiezuinig en onderhoudsarm

Elektrische boiler Aparici ECO SMART. Deze boilers van de RX serie zijn voorzien van een Elektronische magnesium anode. Dit zorgt ervoor dat de boiler langer meegaat. Normaal gezien moet je elke twee jaar de anode vervangen maar de reden dat het een elektronische anode is, hoeft het niet dit geval. Daarnaast is er veel minder kalkvorming, dus de boiler gaat lang mee.

Horizontaal en Verticaal monteren

Een ander voordeel is dat het apparaat zowel horizontaal als verticaal gemonteerd kan worden. Wat wel makkelijk is in kleinere ruimtes zodat monteren makkelijker wordt. Ook komt het verwarmingselement niet in direct contact met water. Dit komt door de droge weerstand die in de boiler is gebouwd. 

Naar 1000watt in te stellen

Ten tweede is de boiler naar 1000watt in te stellen. Wat een zuinige stand is, en maakt het zeer geschikt voor tiny woningen en stacaravans. Je kan wel zeggen dat het ideaal is op plaatsen waar dus weinig stroom is.

Boiler met SMART Controller

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en zuinige boiler. Dan is Aparici een zeer goede keuze. Aparici produceert al meer dan 75 jaar Elektrische boilers. Daarnaast hebben ze een SMART controller. dit houdt in dat de boiler de eerste week het verbruik op zal nemen. Daarna zal hij doorgaan in een zuinige modus.

Even samenvattend

 

  • Horizontaal en Verticaal te monteren

  • Elektronische magnesium anode

  • Droge weerstand

  • Voorzien van Smart controller

  • Minder kalkvorming

 

Schaf vandaag nog je Aparici Elektrische boiler aan, je bent verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij warmteshop uit voorraad geleverd en binnen 2  werkdagen geleverd v

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/warm-water/elektrische-boilers/