Bsdesmidse.nl
Image default
Woningen

Bent u op vakantie, dan geven wij u 6 tips om uw huis te beschermen

appartement te koop

Ga je op vakantie? Inbraak gebeurde snel. Gebruik deze 6 tips daarom zorgvuldig, zodat u zeker weet.

Tip 1: Wees voorzichtig op social media

Maak het dieven niet te gemakkelijk door de geur en kleur van vakantie op sociale media te melden. Weet je, en die foto’s zijn erg goed voor dit gezin, maar weinig goedbedoelende mensen weten dat de kust veilig is.

Tip 2: laat buren weten

U kunt het beste de buurman informeren dat u op vakantie bent. Op deze manier kunnen ze op elk moment op dingen letten, de zomer is gemakkelijker dan de winter.

Tip 3: Doe net alsof er iemand thuis is

Zorg ervoor dat uw huis de indruk wekt te leven. Laat iemand regelmatig op bezoek komen, geef de planten water en zet de timer van je lampen aan zodat het lijkt alsof er ’s nachts iemand aanwezig is. Dit verkleint de kans op inbraak aanzienlijk.

Tip 4: Zorg voor goede sloten voor deuren en ramen

Een goed slot is essentieel om de veiligheid van uw huis te garanderen. Oudere deuren en ramen falen hier soms, maar bieden alleen een beperking voor diefstalpreventie. Ze zijn gemakkelijk te openen met een bankpas of draad, met weinig weerstand. Zorg voor goede sloten, installeer ze en test ze door een erkend installateur!

Vergeet niet om sloten te voorzien voor zwakke plekken in uw huis. Denk aan dakramen en kelderramen.

Tip 5: Bewaar waardevolle spullen

Zorg ervoor dat uw eigendom veilig en onzichtbaar is. Kansen verrassen de dief, en door alles om je heen open en bloot te laten, vergroot je je kans om gestolen te worden. Binnen is veiligheid altijd een goed idee. De meeste dieven begrijpen het niet en nemen geen tijd om verder te onderzoeken.

Als u in de tuin of op de weg werkt, sluit dan altijd de garagedeur. Stelen uit de lege garage is een kinderspel en waardevolle spullen kunnen onmiddellijk verdwijnen.

Tip 6: Beleggingswaarschuwingssysteem

Het alarmsysteem heeft een enorm afschrikkende werking. Vraag professionals om deze apparatuur te installeren om ervoor te zorgen dat het systeem de beste resultaten behaalt.

Wist je dat dieven meestal maar 3 tot 5 minuten nodig hebben om binnen te komen? Als het tijdens deze periode niet normaal kan werken, zal hij / zij het ergens anders proberen. Maak het een dief daarom niet te gemakkelijk.

huis met loods te koop

https://be.propenda.com