Bsdesmidse.nl
Image default
Gezondheid

Bio-kult, voor jouw spijsvertering

Een gezond lichaam Een bewuste levensstijl is essentieel voor een gezond lichaam. Soms heeft ons lijf alleen net dat extra zetje nodig om alles in balans te houden. Je darmen zijn de hersenen van je lijf en daarom extra belangrijk om er goed voor te zorgen. Het brede aanbod aan producten binnen de gezondheidssupplementen maakt het soms lastig een overwogen keuze te maken.

Bio-kult

Bio-kult is 25 jaar geleden door artsen en wetenschappers in het leven geroepen. En is wereldwijd één van de hoogst gewaardeerde probioticasupplementen. Het is onder andere bekend van het boek GAPS – Gut And Psychology Syndrome van Natasha Campbell-McBride.

Bio-Kult biedt verschillende varianten om het zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar te hebben.

Zo is er Bio-Kult Pro Cyan, een probioticamix met een drievoudige werking. Het bevat 2 bacteriestammen, cranberry en vitamine A. Dan is e dus ook de Bio-Kult Infantis, specifiek bedoeld voor kinderen. Bio-Kult Candea bevat 7 bacteriestammen, grapefruitpit extract en knoflook. Als laatste kun je kiezen voor Bio-Kult Regular, met dus maar liefst 14 probiotica stammen. De werking van een probioticum is grotendeels afhankelijk van de specifieke stam..

Probiotica

Bio-kult bestaat uit een unieke mix van 14 diverse bacteriestammen. Dit maakt de samenstelling van Bio-kult erg divers. Dezebacteriën worden ook wel probiotica genoemd. De mix van 14 verschillende bacteriestammen, waaronder de SBO (Soil Based Organism) Bacillus subtilis PXN21. Bio-Kult bevat geen toevoegingen, geur- kleur- en smaakstoffen en geen conserveermiddelen.

Hoe gebruiken?

Bio-kult kan één of tweemaal daags ingenomen worden in zowel capsulevorm als vloeibare vorm. Mocht het innemen van pillen of capsules om welke reden dan ook lastig voor je zijn, wordt het aangeraden om de inhoud van de capsule te mengen met een glas water of het te besprenkelen over uw maaltijd. Voor kinderen onder de twaalf jaar wordt een gehalveerde dosis voorgeschreven.