Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

De leukste filiaalmanager vacatures vind je hier!

De leukste filiaalmanager vacatures vind je hier! 

 

Je hebt de nodige verkoop ervaring opgedaan in de retail branche en je bent wel toe aan een nieuwe uitdaging. Een job waarin jij kan leren, mag groeien en waar jij alle hands aan dek hebt voor je team. Het is jouw taak om de winkel draaiende te houden, omzetdoelstellingen te behalen en het beste uit jouw team te halen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

 

Kies jouw affiniteit 

 

Voordat je begint met solliciteren is het belangrijk om te bepalen waar jouw focus en affiniteit ligt. Heb jij een passie voor woonstijl en keukens, dan is dat waar waarschijnlijk ook jouw sterke kanten liggen. Met jouw kennis en passie kun jij klanten op een professionele manier advies geven. Ben jij helemaal ‘into’ fashion en beauty, dan ligt hier jouw passie en affiniteit. Als jij ergens gepassioneerd over bent, verloopt het adviseren en enthousiasmeren van een klant op een natuurlijke manier! Je spreekt uit ervaring en uit passie en de verkoop komt vanzelf. 

 

De mogelijkheden voor jou om te groeien: 

 

Binnen de filiaalmanager vacatures zijn er heel veel verschillende posities als leidinggevende. Zo krijg je bij een positie als storemanager wat meer verantwoordelijkheid dan afdelingsmanager. Er zit altijd wel wat bij als het gaat om jouw niveau, ervaring en opleidingsachtergrond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een adviseursfunctie, teamleider van een warenhuis of department manager van een fashion brand. Wil je graag wat meer uitdaging maar vind je volledige verantwoordelijkheid nog wel te veel? Dan kan een start als teamleider of assistent floormanager voor jouw een mooie functie met een lagere drempel zijn. Je leert van echte professionals en tilt samen jouw team naar een hoger niveau. Daarnaast staan er ook een aantal Matchfortalent filiaalmanager vacatures open als filiaalmanager in opleiding. In dergelijke functie kan jij stapsgewijs groeien naar de functie als filiaalmanager.  

 

Waarom solliciteren via Match for Talent 

 

Je ontvangt van ons altijd snel een reactie en hebt een grotere kans op aanname. Omdat wij specialist zijn op het gebied van werving en selectie, bieden wij gratis hulp bij sollicitaties, coaching en begeleiding tijdens het proces. Hierbij houden we van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact met jou als kandidaat. En tot slot; je komt rechtstreek in dienst bij de werkgever en Match for Talent zoekt voor jou dé perfecte match!

 

https://www.matchfortalent.nl/