Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

De Naambordenspecialist, specialist in alle soorten naamborden

De Naambordenspecialist is, zoals de naam al zegt, specialist in allerlei soorten naamborden. Of het nu gaat om een voordeurbordje, een uithangbord, een huisnummerbord of een naambord voor bij een stal, De Naambordenspecialist heeft het in huis!

We hebben bij De Naambordenspecialist een zeer uitgebreid assortiment in naamborden en hebben door de diversiteit voor ieders smaak een geschikt naambord. Dus wat uw smaak of wens ook is, bij ons zal u zeker slagen! Het bestellen van een naambord is eenvoudig gemaakt. Op de site is een duidelijke indeling van alle naamborden, de indeling is gemaakt op het materiaal van het naambord. Wanneer u het materiaal voor uw naambord heeft gekozen kunt u vervolgens een stijl kiezen. U kiest de stijl die bij u en uw woning past en bepaald zelf welke tekst erop komt, welke indeling het bord moet krijgen en welk lettertype en kleur er op het naambord moet komen.

Goed bereikbaar en snelle service

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw naambord? Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en advies te geven. We zijn bereikbaar via de mail, info@ denaambordenspecialist. nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer 0251-241364. Ook hebben wij op de site een online chatfunctie. Wanneer u uw naambord bij ons heeft besteld krijgt u het bord meestal binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. De levertijd is afhankelijk van het naambord dat u besteld heeft, een handgeschilderd naambord heeft uiteraard een iets langere levertijd. Wij leveren onze naamborden binnen Nederland veelal zonder verzendkosten. Woont u buiten Nederland of zelfs buiten Europa? Ook dan kunt u een naambord bij ons bestellen en wordt het netjes bij u afgeleverd.

Leisteen naambord

Een naambord van leisteen is uniek. Dit komt doordat de structuur van ieder stuk steen anders is. De kleur van de steen is donkergrijs, bijna zwart zelfs. Op het naambord komt uw tekst in een lichte kleur waardoor de tekst er tegen de donkere achtergrond van de steen mooi uit springt. De tekst en het lettertype is uiteraard zelf te bepalen. Uw leistenen naambord wordt binnen een dag of 2 bezorgd, de verzendkosten van dit bord zijn gratis.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/