Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Arbeidsrecht advocaat nabij Hilversum inschakelen

Een arbeidsrecht advocaat nabij Hilversum nodig? Dan bent u bij Solutions Advocaten aan het juiste adres. Solutions Advocaten is gespecialiseerd in diverse onderwerpen als het gaat om arbeidsrecht, zoals het ontslagrecht, vaststellingsovereenkomsten en wanneer u als werknemer of werkgever een advocaat nodig heeft om u bij te staan bij een arbeidsgeschil. Soms kan het voorkomen dat er problemen ontstaan op de werkvloer.

De arbeidsomstandigheden zijn niet goed, maar er wordt niets aan gedaan zonder dat u een advocaat inschakelt. Of juist vanuit de werkgever, omdat er problemen zijn met uw werknemer en u ten einde raad bent. Hoe komt u op een nette manier van deze werknemer af? Of wilt u juist als werknemer van uw werkgever af? In beide gevallen kunnen wij u bijstaan.

Arbeidsrecht advocaat Hilversum: duidelijke afspraken

Om te voorkomen dat u tegen onverwachte kosten aanloopt, zijn wij zo helder mogelijk over de kosten voor advocatuur. Wij houden precies bij hoeveel tijd wij kwijt zijn aan uw zaak. Wilt u hier inzage in, dan zullen wij dit als uw arbeidsrecht advocaat in Hilversum en omgeving voor u inzichtelijk maken. Van tevoren zijn wij helder over ons uurtarief en houden wij u op de hoogte van de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, wat voor veel mensen erg belangrijk is.

Advies nodig bij een arbeidscontract?

Als arbeidsrecht advocaat nabij Hilversum kunnen wij u, zoals hierboven al eerder vermeld, bijstaan bij verschillende onderwerpen. Bij het aangaan van een arbeidscontract of wanneer de voorwaarden uit het arbeidscontract niet worden nageleefd, kan het soms nodig zijn om een advocaat in te schakelen. Het hoeft niet direct in de rechtbank te worden uitgevochten. Wanneer er echt op geen enkele wijze meer met elkaar te communiceren valt, dan zal dit onoverkomelijk zijn. Uiteraard is het vaak voor beide partijen beter dat het niet zover komt. Bezoek onze website voor meer informatie.