Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

De juiste laadkabel voor uw elektrische auto

Laadkabels voor uw elektrische auto bestellen? Dat is natuurlijk geen probleem als u naar de webshop van Accu-Machine.nl gaat. Het brede assortiment zorgt ervoor dat u vrijwel altijd de juiste laadkabel kunt bestellen. En dat uiteraard ook nog voor een scherpe prijs. Bestelt u uw kabel voor 17:00 en is het product op voorraad? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Voordat het zover is, is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste kabel bestelt.

Er zit namelijk verschil tussen de types (type 1 en type 2), maar de kabels hebben ook een verschillende hoeveelheid ampère. Om precies te weten welke laadkabel u nodig heeft voor uw elektrische auto, kunt u de handleiding raadplegen. Hierin staat precies omschreven over welke kabel u zou moeten beschikken.

Mobiele laadkabel voor uw elektrische auto

Sommige mensen kiezen er liever voor om een mobiele thuislader aan te schaffen. Hiermee zijn mensen soms iets flexibeler en de stekker kunt u zo in het normale stopcontact steken. Dit heeft als voordeel dat u niet direct uw auto bij een laadpaal dient op te laden, maar dit kan dan op het gewone stroomnet. Een mobiele thuislader is handig voor onderweg, maar wanneer u uw elektrische auto elke dag thuis laadt, dan is het belangrijk dat u een gewone kabel aanschaft. Misschien dat dit ook uw voorkeur heeft wanneer u van huis bent. Dit verschilt natuurlijk per persoon.

De lengte van de kabel

Wat van onderschat belang is, is de lengte van de kabel. Hoe lang moet de kabel precies zijn? Staat uw auto vlak voor de deur, of moet de kabel verderop en eerst nog over een grasveld getrokken worden? Misschien is het ook goed om eens bij de gemeente te informeren over de mogelijkheden als het gaat om een kabelgoot. Er zijn nu al wat gevallen bekend waarbij mensen zijn gestruikeld over de kabel van de elektrische auto. Om dit te voorkomen kunt u eens kijken naar de verschillende opties. Vooral wanneer het donker is, kan de laadkabel voor uw elektrische auto voor struikelgevaar zorgen. Kijk eens op Accu-Machine.nl voor de juiste laadkabels.