Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

Automaterialen zo snel mogelijk in Twente bezorgd

Inmiddels leveren wij onze automaterialen en auto onderdelen meer dan 41 jaar in onze regio Twente. Daarbij is het van belang dat onze producten snel geleverd worden. Als groothandel beschikken wij over een online bestelsysteem, waardoor u direct ziet hoe laat u de benodigde onderdelen kunt verwachten.

Elke route door Twente wordt meerdere keren per dag gereden. Heeft u ’s morgens een onderdeel nodig, dan kan het zomaar zijn dat het binnen een uur al bij u op locatie is geleverd. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat u uw automaterialen in Twente voor een scherpe prijs kunt krijgen. Heeft u een bedrijf en wilt u een zakelijke inlogcode, dan voorzien wij u hier graag van.

Auto onderdelen in Twente bestellen

Met behulp van de code ziet u naast het verwachte bezorgmoment ook direct de prijs en kunt u eventueel onderdelen op kenteken bestellen. Dit is makkelijk voor autogarages. U hoeft alleen maar het kenteken van de auto in te vullen, waarna u een supergroot assortiment te zien krijgt.

Veel auto onderdelen zijn direct leverbaar, omdat wij over een groot magazijn en een grote winkel beschikken. Denk bijvoorbeeld aan bougies, ruitenwissers, remklauwen, distributieriemen, maar ook was- en poetsproducten voor auto’s van Meguiars, Stipt en 3M.

Ons assortiment van A tot Z

Ook voor laadkabels voor elektrische auto’s kunt u bij ons terecht en leveren wij een groot gedeelte van het assortiment van Kroon-Oil. Uiteraard vindt u voor vrijwel elke klus wel geschikt gereedschap bij ons. Luchtgereedschap, handgereedschap en accu gereedschap leveren wij grotendeels uit onze eigen voorraad. Mocht het niet bij ons op voorraad zijn, dan is het doorgaans mogelijk om de producten alsnog snel, binnen enkele dagen, bij u op locatie te leveren.

Webshop en winkel

Kortom, in onze webshop en in onze automaterialen groothandel kunt u terecht voor automaterialen in Twente. Bekijk ons assortiment snel online of kom langs in onze winkel in Delden. Wij voorzien u graag van een goed advies!