Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

3 partijen aan wie je jouw auto kunt verkopen

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe auto aan te schaffen? Wil je daarom ook jouw huidige auto gaan verkopen? Dan heb je de keus uit meerdere mogelijkheden; uiteraard wil je hierbij het onderste uit de kan zien te halen wat betreft de vraagprijs. Maar, bij welke partij krijg je nou het meeste geld voor jouw auto? En bij welke partijen kun je überhaupt aankloppen voor de verkoop van jouw auto? Je leest het hieronder!

Bij de dealer of het garagebedrijf

Als je jouw auto bij een dealer of garagebedrijf gaat kopen, is het interessant om over de inruil van jouw huidige auto te hebben. Voor de dealer of het garagebedrijf zit hier mogelijk extra handel in, terwijl jij mogelijk van een extra korting kunt genieten. Het is hierbij wel van belang om goed naar het totaalplaatje te blijven kijken; ook op de aanschaf van jouw nieuwe auto wil je immers korting krijgen. Treed daarom in onderhandeling met de dealer/het garagebedrijf en ruil je auto direct bij hen in.

Particulier verkopen

Ook kun je er voor kiezen om jouw auto particulier te verkopen. Via verschillende online portals kun je jouw auto particulier verkopen, waarbij je uiteraard zelf de vraagprijs kunt bepalen. Wel moet je hierbij rekening houden met veel opkopers; zij willen jouw auto voor een habbekrats op komen halen. Het is goed voor te stellen dat je juist dáár niet op zit te wachten.

Via Ikwilvanmijnautoaf.nl

Tot slot kun je er ook voor kiezen om jouw auto via ikwilvanmijnautoaf te verkopen. Via deze website kun je razendsnel jouw auto verkopen, waarbij je ook verzekerd van een prima prijs. Bijkomend voordeel: je hoeft geen rekening te houden met addertjes onder het gras. Je weet precies waar je aan toe bent, waardoor je met een gerust hart de deal aan kunt gaan.

Wil je eventueel ook nog jouw caravan verkopen? Via ikwilvanmijnautoaf.nl is het sinds enige tijd ook mogelijk om jouw caravan te verkopen. Via deze partij kun je dus eigenlijk twee vliegen in één klap vangen.

Naar welke van deze mogelijkheden gaat jouw voorkeur uit? Maak voor jezelf een goede vergelijking en probeer je auto voor de best mogelijke prijs te verkopen!